2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
allah razı olsun canım saol

yaaaa banamı denk gelmiyo öyle doktor beniki bidahaki randevuda söylüycekmiş ama bne beklemeden arada başka bi doktora gitcem

ben hamile kalır kalmaz gitmiştik iğneyi sordum ne zaman diye 20. haftada dediler ......bi karışıklık var ama hayırlısı:44::44:

canım drumun verdiği kağıtta aç karnına gel yazıyodubiz öyle yaptık sabah aç karnına gittim.....eylül 16 da 3lü test yapıcakmış ondada aç karnına yazıyodu......

Ya kızlar sizin artık göğüs hassasiyetiniz var mı benim bayağı azaldı sanki anormal mi acaba
başlarda çok vardı baya canım yanıyodu ama epeydir yok yerini kaşıntıya bıraktı normal sıkıntı yok

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar...

bebişlerini görenlerin gözü aydın olsun... sürekli takip ediyorum topiğimizi ama yazma alışkanlığı bir türlü edinemedim gitti..

bugün ikili test sonucum çıktı çok şükür bir sorun yok.. yarın kendi dr. da gösterecem... bthcg 43 çıkmış... kızım da 56 idi kızımda tuttu yani... bunun tutup tutmadığını 2 hafta sonra öğrenecem artık hayırlısıyla

Yok cnm bu dediklerinden hiçbirini yemiyorym. Sbh süt öglen normal kurumun ev yemegini yiyorum fix

Kizlar doktora gittim geldim.bebisim secdede gibi poz verdi bize sonra taklalar atti cok hareketliydi.ense ölçümü 1, 4 mm boyu 6, 21 cm olmus.12+4 haftalik cikti iki gun ileri yani .cinsiyet için erken dedi zaren benim bicirik hic durmuyordu gosterecek poz vermedi taklalar eller ayaklar dans ediyor gibi dondu durdu .doktor bile sevdi hareketlere bak diyerek

Ne güzel canım yaa çok sevindim adına bende benim bıcırığımı bi görsem çok özledim ama taa 9unda randevum puff

herkese iyi akşamlar kızlar inşallah zehrayade güzel haberlerle gelirsin umarım ismini doğru yazmışımdır
Geldim canim yazdım yukarıya.
Ya kızlar sizin artık göğüs hassasiyetiniz var mı benim bayağı azaldı sanki anormal mi acaba

Benim eskisi gibi degil.birde progestani içmeyi biraktiysaniz ondan da iner.
Kizlar bu arada doktorum folik asit ve progestani kesti.kusmalarim icin gecer dedi ama yinede ilac yazayim dedi.kan hapina basliyoruz .birde elevit verdi ( icsemmiki bilemiyorum ama en azinda bir gun durup bir gun icerim

mrb bende ptt evleri kavşağına yakın oturuyorum unıvarsele yeni adı yeni adana orda muzaffer şengule gidiyorum ama değiştircem bu gidişle

ben sevmedim o adamı çok övmüşlerdii gitmiştim kendimi devlet hastanesşnde sandım ilgisizdi
sonra cüneyt evrükeye gittim çok seviyorum onu oğlumda da ona gittim şimdide ona gidiyorum

selam kızlar bugün ikili test sonuçlarını almaya gittim ve aynı zamanda kontrol oldum. bebeğin gelişimi normal 3 gün gerideydi açığı kapatmış yavrucugum 6 günde 4.86 dan 7 cm e çıkmış kurban olduğum, bugün 12+6 idim. geride kaldı diye çok takmıştım kafama bu hafta kusmalarim azalmisti zaten etki etmiş demek ki :)

sonuçlara gelince ikili test sonuçlarında bir sorun yok şükür hepsi düşük riskte
beta hcg değerim 12+0da 35.59 çıkmış.
yalnız bir sorunumuz var kandaki pıhtılasmayi gösteren değerim 135 mis doktor gerekenden az takip altına alınması gerek genelde geceligin son zamanları azalır sende çok erken başlamış 100 ün altına inerse doğumda kan kaybı sorunu olabilir o yüzden kan takviyesi yapmamız gerekir dedi. dua edin daha fazla azalmasın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…