allah razı olsun canım saoliyi olmana sevindim hep iyi ol inşallah bebişini haziran topiğinde okumuştum Allahım digerine sağlık versin bizde yaptırdık 2 li test şükür sorun çıkmadı bu arada erken olmakla beraber cinsiyetine %80 erkek dedi doktor yanılma payım da var dedi aslında ısrar etsen söylerler :)
ben hamile kalır kalmaz gitmiştik iğneyi sordum ne zaman diye 20. haftada dediler ......bi karışıklık var ama hayırlısı:44::44:merhaba kızlar
bugün, sonunda sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık. tetanoz aşısını kadın doğum doktoruna sor iki hafta sonra gel dedi hemşire..
tetanoz aşısı vurunmak mecburi mi kızlar? bilginiz var mı bu konuda?
canım drumun verdiği kağıtta aç karnına gel yazıyodubiz öyle yaptık sabah aç karnına gittim.....eylül 16 da 3lü test yapıcakmış ondada aç karnına yazıyodu......Bunları okuyunca biraz rahatladım.benim de randevum bu c.tesiydi,üstelik 1 ay önce randevumu almıştım.bugün hastaneden telefon geldi, doktor c.tesi çalışmayacakmışhaftaya ara hasta olarak veriyorum dedi, beklersiniz. Tek korkum giderim bir de almazlar beklerim o kadar.hastanede uzak of inşallah pürüz çıkmaz.2 li test öncesi açlık- tokluk önemli mi? Yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
başlarda çok vardı baya canım yanıyodu ama epeydir yok yerini kaşıntıya bıraktıYa kızlar sizin artık göğüs hassasiyetiniz var mı benim bayağı azaldı sanki anormal mi acaba
Benim de yaklasik bi haftadir acimiyo artik ama sisligi inmedi hala kibele gibiyim ;-) bi de ustundeki damarlar belirginlesti iyice
Senin kaçıncı hafta canım
Yok cnm bu dediklerinden hiçbirini yemiyorym. Sbh süt öglen normal kurumun ev yemegini yiyorum fixtuhafmış gerçekten
yediklerinle alakalıda olabilir mesela ananas maydanos kuru hurma yada kuru incir vs butarz yiyeceklerin kas gevşetme özelliği olduğu için kasılmalar yaparmış rahimde bilgin olsun zaten ilk aylardada bunlardan uzak durulması lazımmış.
11+5 teyim canım senn kaçta
Ya sata göre 10+3 ama bi hafta geç döllenme var ultrasonda 9+3
Sata göre benimde 13+3 ama benimde geç döllenmeden dolayı ultrasona göre 11+5
Kaçıncı haftadasın:)
12+4 teyim canim
Kizlar doktora gittim geldim.bebisim secdede gibi poz verdi bize sonra taklalar atti cok hareketliydi.ense ölçümü 1, 4 mm boyu 6, 21 cm olmus.12+4 haftalik cikti iki gun ileri yani .cinsiyet için erken dedi zaren benim bicirik hic durmuyordu gosterecek poz vermedi taklalar eller ayaklar dans ediyor gibi dondu durdu .doktor bile sevdi hareketlere bak diyerek
Geldim canim yazdım yukarıya.herkese iyi akşamlar kızlar inşallah zehrayade güzel haberlerle gelirsin umarım ismini doğru yazmışımdır
Ya kızlar sizin artık göğüs hassasiyetiniz var mı benim bayağı azaldı sanki anormal mi acaba
Ne güzel canım yaa çok sevindim adına bende benim bıcırığımı bi görsem çok özledim ama taa 9unda randevum puff
mrb bende ptt evleri kavşağına yakın oturuyorum unıvarsele yeni adı yeni adana orda muzaffer şengule gidiyorum ama değiştircem bu gidişle
ben 26 eylulu saycamSagol canim darisi sana hadi.bende cok saydim gun :)) sonu da gordum Allaha sukurler olsun
Ya kızlar sizin artık göğüs hassasiyetiniz var mı benim bayağı azaldı sanki anormal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?