- 30 Kasım 2010
- 53
- 5
- 86
- 40
aynen benim de 20 eylülde randevum var ve bana da büyük ihtimal kız dedi
artık 20 Eylülde öğreniriz net olarak
benim 30 çıktı...50 altında ise erkek, 50 üstünde ise cinsiyet kız diyorlar tabii ne kadar doğru bilemem??
bak ya ama bozma moralini vardır bunda da bir hayır. yalnız test işini ihmal etme ve lütfen moralini de bozma bebeğin sağlıklıysa bir defa daha başka bir dr muayene ol ve kendini üzme.
olsun bebeğim. sen bebeşini gör testini yaptır sonucunu yine diğer dr gönderirsin. sonra da ona devam edersin.
ben hiç cinsiyet söyleyebileceğini tahmin etmemiştim zaten dr da öyle önemli bir şeymiş gibi söylemedi arada derede söyledi.
işte şu sağ eli, bu sol eli, bu kordonu, bu bacakları, bu kalbi falan derken arada da söyleyiverdi....
ayyy beraber öğrenicez işallah , aramızda da 1 gün var seninle de :)
Ya neresine bakiyonuz ben anlamadim hcg 155238 ml bide 1.69 yaziyo karsisinda 50nin alti mi ustu mu simdi bu ;-)
oy oy oy maaşallahhhhh bi de kızımız oldu aslında topic sahibi sayfa başına liste yapsa ne güzel olur dimiiii
o eller ayaklar neydi öyle aman Allah'ım sen ne güzel şeyler yaratıyon
büyümüş dedi bak eller ayaklar dedi tek tek parmaklarına kadar gösterdi bi de hareketler yaptı ki
herşey çok güzel kız gibi ama bişey söylemek için henüz erken dedi
ikili için kan verdik 3 gün sonra çıkar o zaman geri gel randevuya gerek yok sonucu değerlendirelim dedi
kan hapı ve yine elevit yazdı
bir ay sonra görüşürüz dedi
bu arada bir ay öncede 53'tüm şimdi de 53'üm
ayy inşallah bu iyi çıkar içine siner de rahat edersininş.cnm evet doğru oyuzden bir tane buldum çok iyi diyolar ama gidince anlarım :)
özel hastaneler bu konuda cins nedense yaa herşeye hakları olduğunu zannediyorlar gıcıklar inşallah kafana uyan bir dr. bulursunhayret bişey ya o kadar doktora gittim hepsi birbirinden mi cins ben mi cinsim
adama beta hcgyi söyletemedim bi türlü telefonda
hem o kadar hastası var bana şudur demiyor ordan napcan diye laf yetiştiriyor
Allah'ım bende adam gibi bi doktor istiyorum artık
adamlar karşısındaki ekrandan değeri okumaya korkuyor, özel hastaneler mi böyle anlamıyorum. 3 özel hastaneye gittim doktorların bi tanesi cins ama idare eder, diğerlerini salla, onunda hastanede yeni doğan ünitesi yokmuş. Artık az kaldı devlet hastanesine gitcem bu gidişle.
beta hcg nin tam karşısına bakıyorsun ama senin yazdığın değer ne anlayamadım ben çünkü 2 basamaklı sayı oluyor diye biliyorum
Tam karsisinda malesef bunlar yaziyo canim hastaneden hastaneye olcum sekilleri mi degisiyo acaba? Okuyunca cok heyecanlandim bakayim dedim isin icinden cikamadim :-( bi de netten arastirayim bakayim
o eller ayaklar neydi öyle aman Allah'ım sen ne güzel şeyler yaratıyon
büyümüş dedi bak eller ayaklar dedi tek tek parmaklarına kadar gösterdi bi de hareketler yaptı ki
herşey çok güzel kız gibi ama bişey söylemek için henüz erken dedi
ikili için kan verdik 3 gün sonra çıkar o zaman geri gel randevuya gerek yok sonucu değerlendirelim dedi
kan hapı ve yine elevit yazdı
bir ay sonra görüşürüz dedi
bu arada bir ay öncede 53'tüm şimdi de 53'üm
inş.cnm evet doğru oyuzden bir tane buldum çok iyi diyolar ama gidince anlarım :)
baş dönmeside birşeymi gözlerim bile dönüyor sanki ,inşallah bugün tamam der artıkta bende kurtulurum bundan ,normal yani yaşadığın şey :)
kızlar çıkacam şimdi benim için dua edin hazırlanacam doktor için.:26::26::26::26:
kızlar 20 eylülde randevum var , zaman geçmiyor , ikili testim temiz çıktı , 1 ay sonra gel dedi ... o zaman 17. haftada olucam , cinsiyet net olur değil mi ? sonrasında değişmez herhalde, bu arada ikili testimde % 60 kız demişti ...
Canim ben adana da oturuyorum mavi bulvar da.ortadogu da Levent Toksöz e gidiyorum sen nerdesin kime gidiyorsun
selam arkadaşlar
umarım herkes ve minik mucşizeleri iyidir
biz çok iyiyiz hamdolsun
on eylülde randevum var çok özledim balamı inanın sabırla bekliyorum bende
benim kasığımda seeyirmeler durdu artık
onikinci haftamızdayız bizde
çatlak için kakao ve badem yağı aldım ama daha kullanmak nasip olmadı
progestanım bitmek üzere :bırakacağım artık lekelenmem yok çünkü.
arkadaşlar buarada folik asidi ne zaman bırakmak gerekiyor?benim az kaldı doktora gitmeme de daha iki hafta var.yeniden alsammı?
bu arada şeftalide yoğun olarak folik asit varmış:hazır mevsimindeyken bol bol tüketelim
Benim b hcg yarin ogleden snra cikacak ama randevuyu taa ekiminilk haftasina verdi doktorm
senle aramızda 1 gün var canım , bende çok merak ediyorum bu tez tutar mı diye ama , artık beklicez görücez ... :)
bende bugün ikili test yaptırdım ultrason 10 gün, kan 15 gün sonra çıkacak. kısacası bütün sonuçları 15 gün sonra alıcam. sizin sonuçlara ulaşmanız da bu kadar uzun zaman damı olacak?
onlar hergün onlarca kişiye aynı şeyi söyledikleri için doktorlarda pek duygu olmuyo kalpsizler doktorlar
senin bebiş nekadarlıktı öğrendiğinde
Telefondan giriyom canim yukleyemedim fotografi :-( zaten bu dr dan nefret etmistim simdi bi nedenim daha var. Kiz erkek onenmli degil ama cok merak ediyorum. Ptesi gitmistim en son cinsiyeti belli mi diye sordum bosver 16. Haftada ogrenirsin dedi hic ugrasmadi bile. Anlayan var mi bilmiyorum ama PAPP-A 961.77 mom 1.30 , hCG 155238.0 mom 1.69 yaziyo
devlet hastanesinde mi yaptırdın canım oralarda uzuyor diye biliyorum özeller de 2-3güne çıkıyor diye biliyorum
yoğunluk vardır belki doğuran doğuranadır o yüzden geç çıkacaktır :26:
bebiş büyümüş demekki o alıyor aslında yediğimi çıkarmaya başladım bi kaç gündr ama o da etkilemiş olabilir
devlet hastanesinde mi yaptırdın canım oralarda uzuyor diye biliyorum özeller de 2-3güne çıkıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?