2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hayret bişey ya o kadar doktora gittim hepsi birbirinden mi cins ben mi cinsim
adama beta hcgyi söyletemedim bi türlü telefonda
hem o kadar hastası var bana şudur demiyor ordan napcan diye laf yetiştiriyor
Allah'ım bende adam gibi bi doktor istiyorum artık
adamlar karşısındaki ekrandan değeri okumaya korkuyor, özel hastaneler mi böyle anlamıyorum. 3 özel hastaneye gittim doktorların bi tanesi cins ama idare eder, diğerlerini salla, onunda hastanede yeni doğan ünitesi yokmuş. Artık az kaldı devlet hastanesine gitcem bu gidişle.

Kizlar benim hergun olmasa da aksamustleri saat 4-4.30 arasi rahmimin orasi pit pit atio. Segirme gibi. Cok enteresan yaa

onlar hergün onlarca kişiye aynı şeyi söyledikleri için doktorlarda pek duygu olmuyo kalpsizler doktorlar
senin bebiş nekadarlıktı öğrendiğinde

oy oy oy maaşallahhhhh bi de kızımız oldu aslında topic sahibi sayfa başına liste yapsa ne güzel olur dimiiii
inş.cnm evet doğru oyuzden bir tane buldum çok iyi diyolar ama gidince anlarım :)
ayy inşallah bu iyi çıkar içine siner de rahat edersin
özel hastaneler bu konuda cins nedense yaa herşeye hakları olduğunu zannediyorlar gıcıklar inşallah kafana uyan bir dr. bulursun

beta hcg nin tam karşısına bakıyorsun ama senin yazdığın değer ne anlayamadım ben çünkü 2 basamaklı sayı oluyor diye biliyorum

Tam karsisinda malesef bunlar yaziyo canim hastaneden hastaneye olcum sekilleri mi degisiyo acaba? Okuyunca cok heyecanlandim bakayim dedim isin icinden cikamadim :-( bi de netten arastirayim bakayim

Tam karsisinda malesef bunlar yaziyo canim hastaneden hastaneye olcum sekilleri mi degisiyo acaba? Okuyunca cok heyecanlandim bakayim dedim isin icinden cikamadim :-( bi de netten arastirayim bakayim

bende hiç anlamam ama bence fotosunu çekip paylaşırsan yaptıran kızlar yardımcı olurlar bence

ayyy gözün aydın tatlım ne güzel haberlerle döndün.

inş.cnm evet doğru oyuzden bir tane buldum çok iyi diyolar ama gidince anlarım :)

seni önemseyen kendini iyi hissedeceğin bir dr dur bu seferki inşallah.

güzel habelerle dönersin inşallah.

evet 17 de net olur tatlım.

bunu bilmiyordum ama günde yarım şeftali yiyorum. teşekkürler bilgi için.

Benim b hcg yarin ogleden snra cikacak ama randevuyu taa ekiminilk haftasina verdi doktorm

senle aramızda 1 gün var canım , bende çok merak ediyorum bu tez tutar mı diye ama , artık beklicez görücez ... :)

yaaa bende merak ettim şimdi haftaya sonuçlar için gidince sonuçların çıktısını isteyeyim bakiyim. erkek dedi ama ben hala tam emin değilim ya değişirse diye önümüzdeki ayı bekleyeceğim birilerine söylemek için.

Telefondan giriyom canim yukleyemedim fotografi :-( zaten bu dr dan nefret etmistim simdi bi nedenim daha var. Kiz erkek onenmli degil ama cok merak ediyorum. Ptesi gitmistim en son cinsiyeti belli mi diye sordum bosver 16. Haftada ogrenirsin dedi hic ugrasmadi bile. Anlayan var mi bilmiyorum ama PAPP-A 961.77 mom 1.30 , hCG 155238.0 mom 1.69 yaziyo

bende bugün ikili test yaptırdım ultrason 10 gün, kan 15 gün sonra çıkacak. kısacası bütün sonuçları 15 gün sonra alıcam. sizin sonuçlara ulaşmanız da bu kadar uzun zaman damı olacak?

bende bugün ikili test yaptırdım ultrason 10 gün, kan 15 gün sonra çıkacak. kısacası bütün sonuçları 15 gün sonra alıcam. sizin sonuçlara ulaşmanız da bu kadar uzun zaman damı olacak?

devlet hastanesinde mi yaptırdın canım oralarda uzuyor diye biliyorum özeller de 2-3güne çıkıyor diye biliyorum

onlar hergün onlarca kişiye aynı şeyi söyledikleri için doktorlarda pek duygu olmuyo kalpsizler doktorlar
senin bebiş nekadarlıktı öğrendiğinde

yok bugün acil bir doğuma girmiş sabahtan muayeneye geç başladı ona sinirlenmiş. özel hastene ama çok kalabalık hastası çok adamın bir de sekreterler araya hasta almış kızıyordu onlara. biz içeri girince bize gayet kibar davrandı öyle söyleyince hiç beklemiyordum dr bey dedim. söyledim ama tam belli değil. siz çok alıştırmayın kendinizi baba merak etmiştir diye söyledim diyor.

ben bugün ölçümlerde de normalde de 12+0 oldum. 4 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım acil bir şey olmazsa.

canım inan anlamayı çok isterdim hiç olmazsa sorduğun soruya cevap verebilmek için. ama bilmiyorum ve yardımcı olamayacağım kendi adıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…