evlat cinsiyeti ne olursa olsun ama varya evde 3 erkeğin varlığı kulağa nasıl geliyor henüz ona karar veremedim. tabii işin şakası sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez evlat sonuçta.
Insallah canim annemler geldi onlara gecerim ordan firsar bulursam nete girip yazarım
% 50 ihtimali solemis canim o doktor cok fenaymis bence)) agiz yoklamis .gelecek aya netlesir insallah canim
aynen öyle canım sağlıklı olduğunu bilelim yeter Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin bizlereGidecem mecbur digerine .bir hayir vardir mutlaka diyorum bende belki bu kez kadinin ilgisi hosuma gider bunda kalir devam ederim.
Evet keske gosterse ne guzel olurdu.saglik haberini alayimda kiz erkek farketmez
Canim hadi gozun aydin seninde .bir oglun var sanirim seninde.bende de oglan var .erkek olursa kismet yeterki saglikli olsunlar.birbirlerine deatek cikarlar.hayirlisi bakalım. Olcumleride cok guzel bu arada
güven çok önemli bence Dr.a güven yoksa olmuyor maalesef aynı düşüncedeyim seninle bi de diyabet hastasıysan daha dikkat etmesi gerekmez mi en azından ben öyle düşünüyorum inşallah içine sinen bir dr. bulursun canımya aslında cinsiyet önemli değil ama sanki bana ilgisiz gibi geldi tatmin etmedi beni ölçüm yaptı kendi kendine biz öyle baktık
sessiz konuşuyo ne diyo anlamıyorum değiştircem galiba tatmin etmiyo beni ben istiyorumki herşeyi söylesin bide benim hamileliğim
riskli grupta diyabet hastasıyım dr.bakıyorum şimdi
aynen öyle canım sağlıklı olduğunu bilelim yeter Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin bizlere
güven çok önemli bence Dr.a güven yoksa olmuyor maalesef aynı düşüncedeyim seninle bi de diyabet hastasıysan daha dikkat etmesi gerekmez mi en azından ben öyle düşünüyorum inşallah içine sinen bir dr. bulursun canım
iyi günler arkadaşlar. ben çok pinpirikli olduğum için doktor tedbir amaçlı progestan verdi. ilacı düzenli kullanıyorum ancak kullandıktan yarım saat kırk beş dakika sonra baş dönmesi yaşıyorum sizce bu normal mi aranızda benim gibi olan var mı? baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum
o eller ayaklar neydi öyle aman Allah'ım sen ne güzel şeyler yaratıyon
büyümüş dedi bak eller ayaklar dedi tek tek parmaklarına kadar gösterdi bi de hareketler yaptı ki
herşey çok güzel kız gibi ama bişey söylemek için henüz erken dedi
ikili için kan verdik 3 gün sonra çıkar o zaman geri gel randevuya gerek yok sonucu değerlendirelim dedi
kan hapı ve yine elevit yazdı
bir ay sonra görüşürüz dedi
bu arada bir ay öncede 53'tüm şimdi de 53'üm
evet çok güzel bir duygu benim ikili test 12 gün sonra alcam senin erkenmiş ben 54 olmuşum
kızlar 20 eylülde randevum var , zaman geçmiyor , ikili testim temiz çıktı , 1 ay sonra gel dedi ... o zaman 17. haftada olucam , cinsiyet net olur değil mi ? sonrasında değişmez herhalde, bu arada ikili testimde % 60 kız demişti ...
kızlar 20 eylülde randevum var , zaman geçmiyor , ikili testim temiz çıktı , 1 ay sonra gel dedi ... o zaman 17. haftada olucam , cinsiyet net olur değil mi ? sonrasında değişmez herhalde, bu arada ikili testimde % 60 kız demişti ...
benim de 21 eylül de kesin belli olur cinsiyeti.allah önce sağlıklı sonra da gönlümüze göre versin inşallah
66 çıktı benim HCG
Canim ben adana da oturuyorum mavi bulvar da.ortadogu da Levent Toksöz e gidiyorum sen nerdesin kime gidiyorsunaklıma gelmişken adanada oturanınız varmı ben adanadayımda
benim 30 çıktı...50 altında ise erkek, 50 üstünde ise cinsiyet kız diyorlar tabii ne kadar doğru bilemem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?