2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ay çok şükür o tedavi ilaçlar ,iğneler faslını atlattık.....ne zor günlerdi ......
dr unuza gitmekle iyi yapmuşsınız bi yolum düşse benimde aklımda teşekkür etmek istiyorum....bakalım sizin hastane ne kadar diycek umarım çok demezler.....bi topik var tüp bebekle hamile kalanlar diye orda doğumu yakın kızlara sordum hepsinin dr u normal taraftarıymış bişey fark etmez demişler ......ben normal doğum çok istiyorum hayırlısı şimdiden bunları düşünmek için erken tabiii.......allahım tüm bekleyenlere ve bizlere kolay bi hamileleikle dpğum nasip etsin canım görüşürüz

Sendemi osmaniyedesin ay oyleyse cokkk sevinecem.haziran annelrinde ne adana nede osmaniyeden vardi herkes bulusunxa ben boynu bükük kaldim.ozeline atiyorum canim doktor ismini

Çok sevindim.ben de senin doktorunun hemen yanındaki doktora gidiyorum :) ama çok kalabalık oluyor.senin doktoru da gördüm.bazen beklerken bunalıp, şu doktora mı girsem diyorum.sanırım sende acelecilikten yakınıyorsun.keşke özel muayenehaneleri olsa.

baş ağrısına doğal çözümü olan yokmu

bende de var can sıkıcı baş ağrısı
hamile kalmadan önce direk ağrı kesici alıyordum ama şimdi içmek istemiyorum..
doğal çözümü nedir onu da bilmiyorum maalesef..geçer inşallah..Allah hepimize şifa versin

sanada geçmiş olsun cnm hamileyken çok kötü baş ağrısı migren ağrımın geliceni hissedince ilacımı alıp önlemimi alıyordum şimdi ilaç kullanamıyorum malesef dktrum minoset verdi ama onuda kullanmaya korkuyom bebişe zararı olursa diye

Doktorundan memnun musun?2li test yaptırdın mı?

Canim ilk 3 muayenede hizli bakmisti ama dunkunde ilgi ve alaka superdi.bide gec gitmek 4 ten sonra daha sakin oluyor .cok guzel konustuk .onceki doktorum ozcan beydi ona donecektim ama dun vazgeçtim. Hem hastane olarakta temiz bir hastane vede erkek kardesim abimin esi orda çalışıyor istedigim zaman randvu alabilmem guzel.mehmet beyde cok iyidoktor ama ben hic gitmedim bu kez bayan olsun istedim sanirim bunlada devam ededecem.ozlem hanima her turlu sorun oldugunda arayip sorabiliyorsun bu güzel bir sey.senin kac haftalik oldu .buralimisin

selam kızlarnasılsınızzz?ben bugun kendme bır beden buyugunden gebe pantolonu aldım lcw dan hemde ındırımdeydı 20 lira kot pantol.mudoda ındırım vardı dıze kadar olan elbıselerden aldım 42 beden bol olsun bıkac ay gıyeyım dıye tunık nıyetıne patolonla gıycem ıns :) buyuk bı heyecanla aldım ama suan gıyemıyorum emanet gıbı hıssedıyorum ıkı uc hafta sonra okul baslayınca gıyerım artık

Merhaba destina38, bende seni hatırladım:)) Okuyup takip ettiklerimden ilk hamilelik haberi seninki idi. Sağlıkla doğsun bebeklerimiz inşallah. Bende yaş nedeniyle hep bir tedirginlik hali var maalesef. Tüp bebek süreci hiç kolay değil biliyorsun. Neler yaşadık iğnelerden ilaçlardan ... Şuan sadece progestan hap içiyorum. Son bir hafta daha iç dedi doktor.
Bugün Dr gittim tam 12 haftalık olduk. 57 mm çıktı. İkili test yapıldı 3eylül de sonuç çıkacak. Dr sonuç iyi çıksa bile kan testini yapalım sen yaşlısın dedi. Fiyatı acıbadem Maslak'da 3,000 tl sigortam karşılamıyor! Ama başka hastanelerde daha ucuz olabilirmiş 1,700 tl falan dedi Dr.
Araştıracağım daha ucuz nerede yaptırabilirim. Zaten amniyosentez çok riskli asla yaptırmam. Ama neden öylesi pahalı ve sigorta karşılamıyor. Aminyosentezi karşılıyor ama !Çok garip !
Öğrenince yazarım burada herkes öğrensin

hayırlı olsun canım,bende elbise istiyorummm

ben hiç bulamadım mudoda elbise istediğim tarz hiç yoktu, okulda kot giymek serbest olsa kot elbise alcam daaa, müdürden laf duymaktansa gerek yok, keten elbise de hiç denk gelmedi, ama alcam ben de bir elbise.

baş ağrısına doğal çözümü olan yokmu
aynı dertten muzdaribim maalesef ama zamanla geçecek diye avutuyorum kendimi çok ağırlaşmadıkça ilaç almıyorum.....

aminnnnn canım inşallah 12 haftalık maşallah çok sevindim boyuda çok iyi çıkmış......
kan testini yurt dışına gönderiyolar belki o yüzden pahalıdır ..... valla risk var deselerde bende amniyosentez yaptırmam.... güzel haberlerini bekliyorum canım takipteyim

aaaaaaa zehrayede bence doğru olma ihtimali varr gerçekteenn, ben bugün 13+6 ymışım, bugün tartıda 500 gr fazla çıktım, o nednele bence, bakalım yarın da bir tartılıyım ger.ekten o yüzden miymiş

merhabalar canım sanırım tüp bebekle hamile kaldın.şimdi sizlerde en kaliteli yumurta ve sperm hücreleri alınıp yapılıyor benim bildiğim bu tür hamile kalanlarda ikili test yada başka test yapılmıyor.zaten sağlıklı yumurta ve spermle yapılıyor.1700 den bahsetmişsin ya çok resmen soyuyorlar adamı .kaç yaşındasın? Allahın izni ile sağlıklı doğar diye düşünüyorum bazı doktorlar bu ikili üçlü yada kan ile bakılanları ticarete dönüştürmüş .benim nacizane fikrim canım.ense ölçümleri eller ayaklar burun herşey yolundaysa ne gerek varki .ha ben sağlıksız olursa aldırrım diyosan o ayrı.benim bir çok arkadaşım yaşından dolayı ikilide hep poblem yasadılar ama hepsi gayet sağlıklı doğum yaptılar.hamile kadına boşa stres diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…