ay çok şükür o tedavi ilaçlar ,iğneler faslını atlattık.....ne zor günlerdi ......canım bizde şehir dışında yaptırdık yol baya tuzluya mal olmuştu ama doktoruma hediye götürmek istedik :) o arada aklıma takılan ne varsa sormuştum..ya fiyata çok demişler bence,gerci şuan bende özele gidiyorum bakalım bizden ne kadar ücret alacaklar tüp bebek merkezi normal doğum yapmazsın dedi ama şansımı zorlamak istiyorum bakalım rutin kontrollerde kendi takibimi yapan doktor ne diyecek hayırlı haberlerle görüşmek nasip olsun canım....
Merhaba.Zehra Osmaniye'de hangi hastaneye gidiyorsun?memnun musun?
Merhaba.Zehra Osmaniye'de hangi hastaneye gidiyorsun?memnun musun?
baş ağrısına doğal çözümü olan yokmu
Sendemi osmaniyedesin ay oyleyse cokkk sevinecem.haziran annelrinde ne adana nede osmaniyeden vardi herkes bulusunxa ben boynu bükük kaldim.ozeline atiyorum canim doktor ismini
baş ağrısına doğal çözümü olan yokmu
deniycem cnm çok sağol eşim yemeğe gelince masaj yaptırayımCanim salatalik ye, ben denedim ise yaradi.masaj yaptir eşine zeytin yagiyla yapsin az yaglan .gecmis olsun.bir kac bisi daha vardi ama hatirlayamadim
bende de var can sıkıcı baş ağrısı
hamile kalmadan önce direk ağrı kesici alıyordum ama şimdi içmek istemiyorum..
doğal çözümü nedir onu da bilmiyorum maalesef..geçer inşallah..Allah hepimize şifa versin
Çok sevindim.ben de senin doktorunun hemen yanındaki doktora gidiyorum :) ama çok kalabalık oluyor.senin doktoru da gördüm.bazen beklerken bunalıp, şu doktora mı girsem diyorum.sanırım sende acelecilikten yakınıyorsun.keşke özel muayenehaneleri olsa.
Doktorundan memnun musun?2li test yaptırdın mı?
günaydınnnnn kızlarrrrr
deti merhaba canım haziran topiğinden tanıyorum seni nasılsın umarım herşey yolunda gidiyodur
bu dediğin testi bende dün trt 1 de anne elimi tutsana diye bi program vardı orda duydum......genelde 30-35 yaş üstü tüp bebekle hamile kalmış anne adaylarında uygulanıyomuş .....ikili üçlü test önermiyolarmış çünkü allah korusun riskliyse amniosentez yaptıklarında düşük riski diğer gebeliklere göre daha fazla oluyomuş .......
selam kızlarnasılsınızzz?ben bugun kendme bır beden buyugunden gebe pantolonu aldım lcw dan hemde ındırımdeydı 20 lira kot pantol.mudoda ındırım vardı dıze kadar olan elbıselerden aldım 42 beden bol olsun bıkac ay gıyeyım dıye tunık nıyetıne patolonla gıycem ıns :) buyuk bı heyecanla aldım ama suan gıyemıyorum emanet gıbı hıssedıyorum ıkı uc hafta sonra okul baslayınca gıyerım artık
selam kızlarnasılsınızzz?ben bugun kendme bır beden buyugunden gebe pantolonu aldım lcw dan hemde ındırımdeydı 20 lira kot pantol.mudoda ındırım vardı dıze kadar olan elbıselerden aldım 42 beden bol olsun bıkac ay gıyeyım dıye tunık nıyetıne patolonla gıycem ıns :) buyuk bı heyecanla aldım ama suan gıyemıyorum emanet gıbı hıssedıyorum ıkı uc hafta sonra okul baslayınca gıyerım artık
aynı dertten muzdaribim maalesef ama zamanla geçecek diye avutuyorum kendimi çok ağırlaşmadıkça ilaç almıyorum.....baş ağrısına doğal çözümü olan yokmu
aminnnnn canım inşallahMerhaba destina38, bende seni hatırladım:)) Okuyup takip ettiklerimden ilk hamilelik haberi seninki idi. Sağlıkla doğsun bebeklerimiz inşallah. Bende yaş nedeniyle hep bir tedirginlik hali var maalesef. Tüp bebek süreci hiç kolay değil biliyorsun. Neler yaşadık iğnelerden ilaçlardan ... Şuan sadece progestan hap içiyorum. Son bir hafta daha iç dedi doktor.
Bugün Dr gittim tam 12 haftalık olduk. 57 mm çıktı. İkili test yapıldı 3eylül de sonuç çıkacak. Dr sonuç iyi çıksa bile kan testini yapalım sen yaşlısın dedi. Fiyatı acıbadem Maslak'da 3,000 tl sigortam karşılamıyor! Ama başka hastanelerde daha ucuz olabilirmiş 1,700 tl falan dedi Dr.
Araştıracağım daha ucuz nerede yaptırabilirim. Zaten amniyosentez çok riskli asla yaptırmam. Ama neden öylesi pahalı ve sigorta karşılamıyor. Aminyosentezi karşılıyor ama !Çok garip !
Öğrenince yazarım burada herkes öğrensin
Merhaba destina38, bende seni hatırladım:)) Okuyup takip ettiklerimden ilk hamilelik haberi seninki idi. Sağlıkla doğsun bebeklerimiz inşallah. Bende yaş nedeniyle hep bir tedirginlik hali var maalesef. Tüp bebek süreci hiç kolay değil biliyorsun. Neler yaşadık iğnelerden ilaçlardan ... Şuan sadece progestan hap içiyorum. Son bir hafta daha iç dedi doktor.
Bugün Dr gittim tam 12 haftalık olduk. 57 mm çıktı. İkili test yapıldı 3eylül de sonuç çıkacak. Dr sonuç iyi çıksa bile kan testini yapalım sen yaşlısın dedi. Fiyatı acıbadem Maslak'da 3,000 tl sigortam karşılamıyor! Ama başka hastanelerde daha ucuz olabilirmiş 1,700 tl falan dedi Dr.
Araştıracağım daha ucuz nerede yaptırabilirim. Zaten amniyosentez çok riskli asla yaptırmam. Ama neden öylesi pahalı ve sigorta karşılamıyor. Aminyosentezi karşılıyor ama !Çok garip !
Öğrenince yazarım burada herkes öğrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?