arkadaşım bende 13+6 yım ve bende bugün 500 gr fazla çıktım nedeni neymiş ki çok merak ettim
Normalde kilo almayip bu haftami artti senin?Ben bikilo almistim zaten 12 ye kadar bu bi haftadada yarim kilo artti gibi onu takip ediyorum gitcekmi kalcakmi?Bende kabus gordum bugun yilan gordum bende yuz kere uyaniyorum ve sirtim tutulmus14. haftada rahmin ağırlığı 1 kilo artıyomuş, öyle yazıyor takvimimizde de doğru mu acaba diye konuşuyorduk
Bizim takvim ne komik yaaaa :))))))) artık bebeğiniz için isim aramaya başlayabilrsiniz, erkek bebek için Ali Galip, kız bebekiçin Safiye Sultanaccık ciddi ol takviiiiiiiiiiiiiimmm
canım yattığında felak nas fatiha 3 kulhu ,lahavle vele kuvvete illabillahil aliyyilazimi 10 kere bide bir dua var onu oku korkmasın.düşünmemeye çalış bunlar hep psikolojik ok .sana mesaj atarım korku duasıOff kızlar artık gecelerim kabus oldu, uyumaktan korkar oldum,her gece çok fena kabuslar görüyorum, sıçrayarak uyanıyorum, gecenin bir yarısı uykum kaçıyor, bu kez gözüme sürekli bir şeyler görünüyor, evde birisi var hissi uyanıyor, sıcakta eşime de sarılamıyorum korkumu dindirmek için, deliriyorum yaaa, bıktım artık kabuslardan
heheheh bende çok güldüm ona ,ben yarım kilo az geldim bu sabah bakalım neler olacak haftayaBizim takvim ne komik yaaaa :))))))) artık bebeğiniz için isim aramaya başlayabilrsiniz, erkek bebek için Ali Galip, kız bebekiçin Safiye Sultanaccık ciddi ol takviiiiiiiiiiiiiimmm
Normalde kilo almayip bu haftami artti senin?Ben bikilo almistim zaten 12 ye kadar bu bi haftadada yarim kilo artti gibi onu takip ediyorum gitcekmi kalcakmi?Bende kabus gordum bugun yilan gordum bende yuz kere uyaniyorum ve sirtim tutulmus
merhabalar canım sanırım tüp bebekle hamile kaldın.şimdi sizlerde en kaliteli yumurta ve sperm hücreleri alınıp yapılıyor benim bildiğim bu tür hamile kalanlarda ikili test yada başka test yapılmıyor.zaten sağlıklı yumurta ve spermle yapılıyor.1700 den bahsetmişsin ya çok resmen soyuyorlar adamı .kaç yaşındasın? Allahın izni ile sağlıklı doğar diye düşünüyorum bazı doktorlar bu ikili üçlü yada kan ile bakılanları ticarete dönüştürmüş .benim nacizane fikrim canım.ense ölçümleri eller ayaklar burun herşey yolundaysa ne gerek varki .ha ben sağlıksız olursa aldırrım diyosan o ayrı.benim bir çok arkadaşım yaşından dolayı ikilide hep poblem yasadılar ama hepsi gayet sağlıklı doğum yaptılar.hamile kadına boşa stres diye düşünüyorum
offffff bendemi sorun var yaaaa 3 ayda 3 kilo aldım kendimi duba gibi hissediyorum
allahım su garıp ruyalar bende de vr hamılelıkten mı acaba
her gece ayrı bı dert aksıyon la ugrıyorum bıde etkısınde klıyorum bır sure :)
Tebrik ederim canim bugun o heyecani ben de yasadim insallah guzel yerlere ataniriz. Bebeklerimizin sansina bakalim nereler olur
hayırlı olsuuunn, branşın neydi?
Cok tesekkur ederimm bransim kimya
tebrik ederim arkadaşım. branş nedir acaba? benm ilk atama urfa ydı
Tesekkur ederimm bransim kimya bakalim kismetimize neresi cikacak ins hayirlisi olur
Bu nasil bir cevap asagilayan yargilayan!!! Burda bu sekilde yorular yapamazsin. Yardimci olamayacaksan yorum da yazma.
Bizim takvim ne komik yaaaa :))))))) artık bebeğiniz için isim aramaya başlayabilrsiniz, erkek bebek için Ali Galip, kız bebekiçin Safiye Sultanaccık ciddi ol takviiiiiiiiiiiiiimmm
oğlum olacağına göre ismi belli Ali Galipheheheisimlere kadar düşünmüş bizim takvim sağolsun komik olmuş hakkaten
Merhaba Zehrayade aslında çok doğru yazmışsın. Ultrasonda herşey normal çıktı ama sonrasında kan testi sonucundan sonra tüm bilgiler yaşımda dahil (43 yaşındayım:/ ) özel bir formülle hesaplanıyormuş. O hesaplamada kesin riskli çıkaracak diye düşünüyorum. Doktor sürekli yaşımdan bahsediyor. Sadece ultrason yeterli değil sanırım:/ yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum. tüp bebekde PGT denilen test yapılmadı döllenen ve bölünnen 3 embriyo üçüncü gün transfer yapıldı. Yani embriyoların genetik analizi yapılmadı yani. Onu bol yumurtası ve embriyosu olanlara yapıyorlar galiba. Çünkü o işlemde de sağlıklı embriyolar zarar görebiliyormuş. Telef edecek sayıda yumurtam yoktu zaten. Ailelerimizde genetik bir problem yok ama doktor sürekli yaşımı hatırlatıyor.
Bu test %98 doğru sonuç veriyormuş. Sağlıklı bir bebek doğurmak istiyorum.
Pazartesi çalıştığım kurumun özel emekli sandığına soracağım belki birazını öder diye umut ediyorum.
Gelişmeleri yazarım. Sağlıcakla ...
Günaydın kızlar bişi sorcam size steteskopla bebeğinin kalp atışını dinleyen varmı aranızda
seni ne ilgilendiriyo şimdi benim yorumum ayrıyeten orda aşağılama falan da yok
ayrıca ben orda kendisine stres yapıyosun bunu kendine yapma diyorum kendisi bir yanlış anlamış sen bin
seni ilgilendirmez benim yorumum
ben arkadaş yanlış anlamış beni zaten daha fazla üzülmesin diye bana yazdığı şeye cevap bile yazmamışım sana noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?