2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Off kızlar artık gecelerim kabus oldu, uyumaktan korkar oldum,her gece çok fena kabuslar görüyorum, sıçrayarak uyanıyorum, gecenin bir yarısı uykum kaçıyor, bu kez gözüme sürekli bir şeyler görünüyor, evde birisi var hissi uyanıyor, sıcakta eşime de sarılamıyorum korkumu dindirmek için, deliriyorum yaaa, bıktım artık kabuslardan

Bizim takvim ne komik yaaaa :))))))) artık bebeğiniz için isim aramaya başlayabilrsiniz, erkek bebek için Ali Galip, kız bebekiçin Safiye Sultan accık ciddi ol takviiiiiiiiiiiiiimmm

14. haftada rahmin ağırlığı 1 kilo artıyomuş, öyle yazıyor takvimimizde de doğru mu acaba diye konuşuyorduk
Normalde kilo almayip bu haftami artti senin?Ben bikilo almistim zaten 12 ye kadar bu bi haftadada yarim kilo artti gibi onu takip ediyorum gitcekmi kalcakmi?Bende kabus gordum bugun yilan gordum bende yuz kere uyaniyorum ve sirtim tutulmus

canım yattığında felak nas fatiha 3 kulhu ,lahavle vele kuvvete illabillahil aliyyilazimi 10 kere bide bir dua var onu oku korkmasın.düşünmemeye çalış bunlar hep psikolojik ok .sana mesaj atarım korku duası
Bizim takvim ne komik yaaaa :))))))) artık bebeğiniz için isim aramaya başlayabilrsiniz, erkek bebek için Ali Galip, kız bebekiçin Safiye Sultan accık ciddi ol takviiiiiiiiiiiiiimmm
heheheh bende çok güldüm ona ,ben yarım kilo az geldim bu sabah bakalım neler olacak haftaya
Normalde kilo almayip bu haftami artti senin?Ben bikilo almistim zaten 12 ye kadar bu bi haftadada yarim kilo artti gibi onu takip ediyorum gitcekmi kalcakmi?Bende kabus gordum bugun yilan gordum bende yuz kere uyaniyorum ve sirtim tutulmus

sende canım duayı diğer tarafa mesaj atarım

Merhaba Zehrayade aslında çok doğru yazmışsın. Ultrasonda herşey normal çıktı ama sonrasında kan testi sonucundan sonra tüm bilgiler yaşımda dahil (43 yaşındayım:/ ) özel bir formülle hesaplanıyormuş. O hesaplamada kesin riskli çıkaracak diye düşünüyorum. Doktor sürekli yaşımdan bahsediyor. Sadece ultrason yeterli değil sanırım:/ yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum. tüp bebekde PGT denilen test yapılmadı döllenen ve bölünnen 3 embriyo üçüncü gün transfer yapıldı. Yani embriyoların genetik analizi yapılmadı yani. Onu bol yumurtası ve embriyosu olanlara yapıyorlar galiba. Çünkü o işlemde de sağlıklı embriyolar zarar görebiliyormuş. Telef edecek sayıda yumurtam yoktu zaten. Ailelerimizde genetik bir problem yok ama doktor sürekli yaşımı hatırlatıyor.
Bu test %98 doğru sonuç veriyormuş. Sağlıklı bir bebek doğurmak istiyorum.

Pazartesi çalıştığım kurumun özel emekli sandığına soracağım belki birazını öder diye umut ediyorum.
Gelişmeleri yazarım. Sağlıcakla ...

offffff bendemi sorun var yaaaa 3 ayda 3 kilo aldım kendimi duba gibi hissediyorum

Yalnız değilsin 59 kg ile başladım şuan 62 kg olmuşum. Doktor muayenesinde sehpadaki kurabiyelere gömüldüğüm esnada bana şimdilik problem değil ama sonra bu kilo alma işine müdahale edicez dedi. Kurabiye boğazımda kaldı :)))

allahım su garıp ruyalar bende de vr hamılelıkten mı acaba
her gece ayrı bı dert aksıyon la ugrıyorum bıde etkısınde klıyorum bır sure :)

Kesin hamilelikten bende de var . 12. Haftadayım. Son 2-3 gündür saçma sapan alakasız insanlar falan korkmaya başladım. Ne bilinçaltıymış diye

Tebrik ederim canim bugun o heyecani ben de yasadim insallah guzel yerlere ataniriz. Bebeklerimizin sansina bakalim nereler olur

Tesekkur ederim cnm ben de tebrik ederim seni ins bebislerimizin sansina iyi yerler gelir

Bu nasil bir cevap asagilayan yargilayan!!! Burda bu sekilde yorular yapamazsin. Yardimci olamayacaksan yorum da yazma.

seni ne ilgilendiriyo şimdi benim yorumum ayrıyeten orda aşağılama falan da yok
ayrıca ben orda kendisine stres yapıyosun bunu kendine yapma diyorum kendisi bir yanlış anlamış sen bin
seni ilgilendirmez benim yorumum
ben arkadaş yanlış anlamış beni zaten daha fazla üzülmesin diye bana yazdığı şeye cevap bile yazmamışım sana noluyo

hehehe isimlere kadar düşünmüş bizim takvim sağolsun komik olmuş hakkaten

Umarim saglikla alirsin bebegini kucagina canim.yas olarak biraz fazlagibi olsada bosver takma .45 yasinda doguranlar var cevremde gayette saglikli yaptilar.insallah oder canim icin rahat edecekse bu tahlilden sonra umarim iyi yonde cikar.

Su cevaba bak.Benimle konusurken uslubuna dikkat et. Senin seviyene inecek degilim.

Merhaba kızlar bu rüya olayına takıldım Bende dün gece bir rüya gördüm. Eşim beni aldatıyodu O kadar gerçekti ki sabah kalktığımda konuşmadım eşimle bildiğin küstüm Hala da sinirliyim

selam kızlar uzun aradan sonra yanınıza gelebildim sabahtan yazdıklarınızı okudum baya kalabalıklasmaya baslamısız görünce cok sevindim son aylarda eminimki paylasımlarımız dahada artıcak ve birbirimizi daha iyi tanıyacagız bugun bizde 11+1 olduk :) 6 eylülde tam 12 haftalık olucaz ve ikili test yapılacak bakalım insa hayırlısıyla bunuda atlatırız sizlerde ne var ne yok buarada merak ettim izmirden kac arkadasımız var aramızda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…