aaaaaaa zehrayede bence doğru olma ihtimali varr gerçekteenn, ben bugün 13+6 ymışım, bugün tartıda 500 gr fazla çıktım, o nednele bence, bakalım yarın da bir tartılıyım ger.ekten o yüzden miymiş
Canim ilk 3 muayenede hizli bakmisti ama dunkunde ilgi ve alaka superdi.bide gec gitmek 4 ten sonra daha sakin oluyor .cok guzel konustuk .onceki doktorum ozcan beydi ona donecektim ama dun vazgeçtim. Hem hastane olarakta temiz bir hastane vede erkek kardesim abimin esi orda çalışıyor istedigim zaman randvu alabilmem guzel.mehmet beyde cok iyidoktor ama ben hic gitmedim bu kez bayan olsun istedim sanirim bunlada devam ededecem.ozlem hanima her turlu sorun oldugunda arayip sorabiliyorsun bu güzel bir sey.senin kac haftalik oldu .buralimisin
ben dayanamadım bugün e minoset içtim. inşallah bişi olmazbende de var can sıkıcı baş ağrısı
hamile kalmadan önce direk ağrı kesici alıyordum ama şimdi içmek istemiyorum..
doğal çözümü nedir onu da bilmiyorum maalesef..geçer inşallah..Allah hepimize şifa versin
offffff bendemi sorun var yaaaa 3 ayda 3 kilo aldım kendimi duba gibi hissediyorum
Mrb guzel anneler bugun cok guzel haber aldimm Allahin izniyle bu sene ataniyorum bugun kntenjanlar belli oldu siralamam iyiydi kontenjanlari bekliyordum cok sukur bugunleri de gordumbakalim nereye atancam ins evimden cok uzaklara gitmem.bebisim ins kismetiyle geliyorr
ben hiç bulamadım mudoda elbiseistediğim tarz hiç yoktu, okulda kot giymek serbest olsa kot elbise alcam daaa, müdürden laf duymaktansa gerek yok, keten elbise de hiç denk gelmedi, ama alcam ben de bir elbise.
Ya okul deyince benimde sizlere bir sorum olacak.çalıştığım okul 2li öğretim.sizce sabahçı olmak mı daha rahat olur öğlenci mi? Kafam çok karıştı.doktor randevuları,tahliller açısından düşünmek gerekir galiba.
bana sabahçılık her zaman daha mantıklı geliyıor. öğleden sonra daha yorucu. ben sabahçıyım bu yıl
offffff bendemi sorun var yaaaa 3 ayda 3 kilo aldım kendimi duba gibi hissediyorum
aaaaaaa zehrayede bence doğru olma ihtimali varr gerçekteenn, ben bugün 13+6 ymışım, bugün tartıda 500 gr fazla çıktım, o nednele bence, bakalım yarın da bir tartılıyım ger.ekten o yüzden miymiş
Ya okul deyince benimde sizlere bir sorum olacak.çalıştığım okul 2li öğretim.sizce sabahçı olmak mı daha rahat olur öğlenci mi? Kafam çok karıştı.doktor randevuları,tahliller açısından düşünmek gerekir galiba.
ben dayanamadım bugün e minoset içtim. inşallah bişi olmaz
canım sende sorun yok bence.bizim bebeler tüp oldukları için kilo alıyoruz. o kadar iğne. hormon vss.ben daha fazla aldım
Atamalarda Ala ala bizden 9 kişi aliyorlar.biede meslek liselerine yonlendiriyoruz diyorlar.sizin olsun 9 kişi((
Mrb guzel anneler bugun cok guzel haber aldimm Allahin izniyle bu sene ataniyorum bugun kntenjanlar belli oldu siralamam iyiydi kontenjanlari bekliyordum cok sukur bugunleri de gordumbakalim nereye atancam ins evimden cok uzaklara gitmem.bebisim ins kismetiyle geliyorr
Anladim canim se igne kullanmiyordun dimi pihtilasma ignesi ? Ben kullaniyordumda
yok canım kullanmıyordum ben ıne falan.
sen pıhtılasma cok azaltmk ıcın mı yoksa az cogaltmak ıcın mı kullanıyorsun benım hıc bılgım yok da bu konuda
Selam kkizlar bayadir yazmiorum ama takip ediyorum her sayfayi:) pazartesi ikili sonuclarimiza gore ins cinsiyette az da olsa bi tahminimiz olacak :) ben azicik yorulsam belim fena agriyo azcik is yapsam pöçüğüm batiyo( bi de deli gibi susuyorum deli gibi wu meyve suyu tuketesim gelio bugun meyve koydum dolaba buzzz gibi yedim hic bole istekli yememistim cok sicak sanirim ondan. Gogus hassasiyetim de bitiyo gibiydi tekrar basladi. Uclari koyulasmaya basladi. Geceleri de garip garip ruyalar görüyorum
al benden de o kadarama ben diyetine sporuna çok dikkat eden biriydim. tedavi dönemindeyken bırakınca öyle sporu diyeti şimdi zaten diyet miyet hakgetire:) aldım kilo, amaaaan ne yapayım ya Rabbim nasip etti yavrumu hayırlısıyla sağlıkla doğsun ondan sonra veririm kiloların hepsini nolcak:) veririz kız destina sıkma canını:)
hayırlı olsuuunn, branşın neydi?Mrb guzel anneler bugun cok guzel haber aldimm Allahin izniyle bu sene ataniyorum bugun kntenjanlar belli oldu siralamam iyiydi kontenjanlari bekliyordum cok sukur bugunleri de gordumbakalim nereye atancam ins evimden cok uzaklara gitmem.bebisim ins kismetiyle geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?