2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aaaaaaa zehrayede bence doğru olma ihtimali varr gerçekteenn, ben bugün 13+6 ymışım, bugün tartıda 500 gr fazla çıktım, o nednele bence, bakalım yarın da bir tartılıyım ger.ekten o yüzden miymiş

bakalım ben şimdi 12+3 deyim ama usg ye göre 12+5 oldum.bakalım bende o günü bekliyorum alacakmıyım bir kiloyu

Mrb guzel anneler bugun cok guzel haber aldimm Allahin izniyle bu sene ataniyorum bugun kntenjanlar belli oldu siralamam iyiydi kontenjanlari bekliyordum cok sukur bugunleri de gordum bakalim nereye atancam ins evimden cok uzaklara gitmem.bebisim ins kismetiyle geliyorr

Benim ilk hamileliğim.bugün 12 haftalık oldum.en son 30 temmuzda gitmiştim.7+4 düm.hesapladım 12 hafta oldum.bana 3 e kadar randevulu hasta ,3 ten sonra ara hasta alınıyor dendi.bu da bana saçma geldi.başka hastanelerde akşam 6 ya kadar randevu verilmişti.

ben dayanamadım bugün e minoset içtim. inşallah bişi olmaz
offffff bendemi sorun var yaaaa 3 ayda 3 kilo aldım kendimi duba gibi hissediyorum

canım sende sorun yok bence.bizim bebeler tüp oldukları için kilo alıyoruz. o kadar iğne. hormon vss.ben daha fazla aldım

tebrik ederim arkadaşım. branş nedir acaba? benm ilk atama urfa ydı

ben hiç bulamadım mudoda elbise istediğim tarz hiç yoktu, okulda kot giymek serbest olsa kot elbise alcam daaa, müdürden laf duymaktansa gerek yok, keten elbise de hiç denk gelmedi, ama alcam ben de bir elbise.

Ya okul deyince benimde sizlere bir sorum olacak.çalıştığım okul 2li öğretim.sizce sabahçı olmak mı daha rahat olur öğlenci mi? Kafam çok karıştı.doktor randevuları,tahliller açısından düşünmek gerekir galiba.

bana sabahçılık her zaman daha mantıklı geliyıor. öğleden sonra daha yorucu. ben sabahçıyım bu yıl

bana sabahçılık her zaman daha mantıklı geliyıor. öğleden sonra daha yorucu. ben sabahçıyım bu yıl

Bana da daha iyi gibi geliyor.öğleden sonra daha bol bir zaman, doktora da rahat giderim.öğlenci olunca okula yetişeceğim diye,bir de randevularda bekliyorsun stres olacağıma ,sabahçılık doğru.az önce arkadaş aradı.1 tane fazladan sabahçı derslik varmış.onuda bu arkadaş istemiş bana sen istiyorsan önceliği vereyim dedi ama ben huzursuz oldum.hem durumumu biliyor, hemde ben kendim için istedim müdürden diyor.

offffff bendemi sorun var yaaaa 3 ayda 3 kilo aldım kendimi duba gibi hissediyorum

al benden de o kadar ama ben diyetine sporuna çok dikkat eden biriydim. tedavi dönemindeyken bırakınca öyle sporu diyeti şimdi zaten diyet miyet hakgetire:) aldım kilo, amaaaan ne yapayım ya Rabbim nasip etti yavrumu hayırlısıyla sağlıkla doğsun ondan sonra veririm kiloların hepsini nolcak:) veririz kız destina sıkma canını:)

aaaaaaa zehrayede bence doğru olma ihtimali varr gerçekteenn, ben bugün 13+6 ymışım, bugün tartıda 500 gr fazla çıktım, o nednele bence, bakalım yarın da bir tartılıyım ger.ekten o yüzden miymiş

arkadaşım bende 13+6 yım ve bende bugün 500 gr fazla çıktım nedeni neymiş ki çok merak ettim

sabahçı olmak tabii kiii
erken kalmak zorundasın ama öğleden sonran sana kalıyor ve gün bereketli oluyor. öğleden sonra bi bakıyosun akşam olmuş, kafan kazan gibi:)

ben dayanamadım bugün e minoset içtim. inşallah bişi olmaz

canım sende sorun yok bence.bizim bebeler tüp oldukları için kilo alıyoruz. o kadar iğne. hormon vss.ben daha fazla aldım

canım bu baş ağrısı hepimizde mi var ya
minoset hamilelikte kullanılıyor aslında ama ben yine de her başım ağrıdığında almak istemiyorum. hamile kalmadan önce peşpeşe 2 tane bile içiyordum ama şimdi işler değişti:)
bişey olmamıştır canım merak etme..ben de çay yaptım içtim biraz da eşimle dışarı çıkıp hava aldık iyi geldi..
bu arada sen de öğretmensin galiba meslektaşım:)

Tebrik ederim canim bugun o heyecani ben de yasadim insallah guzel yerlere ataniriz. Bebeklerimizin sansina bakalim nereler olur

Selam kkizlar bayadir yazmiorum ama takip ediyorum her sayfayi:) pazartesi ikili sonuclarimiza gore ins cinsiyette az da olsa bi tahminimiz olacak :) ben azicik yorulsam belim fena agriyo azcik is yapsam pöçüğüm batiyo ( bi de deli gibi susuyorum deli gibi wu meyve suyu tuketesim gelio bugun meyve koydum dolaba buzzz gibi yedim hic bole istekli yememistim cok sicak sanirim ondan. Gogus hassasiyetim de bitiyo gibiydi tekrar basladi. Uclari koyulasmaya basladi. Geceleri de garip garip ruyalar görüyorum

allahım su garıp ruyalar bende de vr hamılelıkten mı acaba
her gece ayrı bı dert aksıyon la ugrıyorum bıde etkısınde klıyorum bır sure :)

ooo ya ben napayım.12+5 teyken toplam 12 kilo aldım.1.5 haftadır daha da tartılmıyorum koyverdim gitti.(

hayırlı olsuuunn, branşın neydi?

ben öğlenciyim, bu sene de öğlenci olacağım, benim için süper vallahi, erken kalkma derdim yok yaaa, oohh tam bana göre bence öğlenciliği seçsen de pişman olmazsın, arkadaşlarımdan da neden öğlenciyiz diyeni hiç bilmiyorum, hepsi memnun.iş halletmeye gelince işlerini sabahtan da halledebiliyorsun, sabahçı arkadaşlar öğleden sonrası için memnunlar ama sabahın köründe buz gibi havada kalkmaktan ve kahvaltı edememekten, o saatte çay olmamasından vs. hep şikayetçilerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…