Merhaba kızlar bu rüya olayına takıldımBende dün gece bir rüya gördüm. Eşim beni aldatıyodu O kadar gerçekti ki sabah kalktığımda konuşmadım eşimle bildiğin küstüm Hala da sinirliyim
canım malesef bizim okulda da sabahçılık-öğlencilik büyük sorun oldu. ama iki hamile için müdürümüz ayrıcalık aptı. saolsun. insanlardan incelik beklememek gerekiyor sanırımBana da daha iyi gibi geliyor.öğleden sonra daha bol bir zaman, doktora da rahat giderim.öğlenci olunca okula yetişeceğim diye,bir de randevularda bekliyorsun stres olacağıma ,sabahçılık doğru.az önce arkadaş aradı.1 tane fazladan sabahçı derslik varmış.onuda bu arkadaş istemişbana sen istiyorsan önceliği vereyim dedi ama ben huzursuz oldum.hem durumumu biliyor, hemde ben kendim için istedim müdürden diyor.
günaydın canım. aynen meslektaşız. dün ben düğüne gittim neme gerekse.. kuzenim üzülür diye düşündüm ama kovmakan beter etti cadıcanım bu baş ağrısı hepimizde mi var ya
minoset hamilelikte kullanılıyor aslında ama ben yine de her başım ağrıdığında almak istemiyorum. hamile kalmadan önce peşpeşe 2 tane bile içiyordum ama şimdi işler değişti:)
bişey olmamıştır canım merak etme..ben de çay yaptım içtim biraz da eşimle dışarı çıkıp hava aldık iyi geldi..
bu arada sen de öğretmensin galiba meslektaşım:)
12 miiiiiiii? amaninooo ya ben napayım.12+5 teyken toplam 12 kilo aldım.1.5 haftadır daha da tartılmıyorum koyverdim gitti.(
bende çok yaşadım kabus olayını:18:uyumadan 7 ayetel kürsi okuyorum artık, kabuslar kaçtı benden. eşine sarılamıyorsan parmağını tut canımOff kızlar artık gecelerim kabus oldu, uyumaktan korkar oldum,her gece çok fena kabuslar görüyorum, sıçrayarak uyanıyorum, gecenin bir yarısı uykum kaçıyor, bu kez gözüme sürekli bir şeyler görünüyor, evde birisi var hissi uyanıyor, sıcakta eşime de sarılamıyorum korkumu dindirmek için, deliriyorum yaaa, bıktım artık kabuslardan
Selam kizlar dun tatil bitti artik evime döndüm sükürler olsun :)) gelir gelmez tartiya ciktim durumlar nasil diye 2 ayda 4 kilo vermisim oyle aman aman bi fazlaligim yoktu ama hamile kalmadan once diyet yapiyordum hamileyken rahat rahat yiyebilmek icin :))) ama istedigim kiloda hamile kalamadim bebegi ogrenir ogrenmez diyetisyene gittim bol proteinli cok tok tutan liste hazirladi nerdeyse herseyi yedim benim 3 ay kusma problemim olmadi oyuzden tirsiyordum cok kilo alirim diye ama korktugum olmadi bakalim gelecek aylarda da dikkat edebilirim insallah
supermıs valla yazsana ne yedıgını yanı lıstenı eger sana gore lıste yapmadıysa bızde yapalım aynısından benımde sekerım troıdım yok baska neye bakıyorkı?zaten kansızım etlı dıyet ıyı gelır. en ısa zamanda paylas bızleSelam kizlar dun tatil bitti artik evime döndüm sükürler olsun :)) gelir gelmez tartiya ciktim durumlar nasil diye 2 ayda 4 kilo vermisim oyle aman aman bi fazlaligim yoktu ama hamile kalmadan once diyet yapiyordum hamileyken rahat rahat yiyebilmek icin :))) ama istedigim kiloda hamile kalamadim bebegi ogrenir ogrenmez diyetisyene gittim bol proteinli cok tok tutan liste hazirladi nerdeyse herseyi yedim benim 3 ay kusma problemim olmadi oyuzden tirsiyordum cok kilo alirim diye ama korktugum olmadi bakalim gelecek aylarda da dikkat edebilirim insallah
Normalde kilo almayip bu haftami artti senin?Ben bikilo almistim zaten 12 ye kadar bu bi haftadada yarim kilo artti gibi onu takip ediyorum gitcekmi kalcakmi?Bende kabus gordum bugun yilan gordum bende yuz kere uyaniyorum ve sirtim tutulmus
:))) bende ölçturduumde ense 1.4 boyu 57.6 mm ıdıkızlar selamlar. ben de bugün doktora gittim. ikili test için kan verdim ölçüm yapıldı. ölçümde 1,4 çıktı çok şükür. kan sonuçları haftaya çıkcakmış. inşallah o da iyi çıkar.(kan değerleri bakılırken tiroide de baktıklarını söyledi doktorum)
bebişimiz 5,7 cm olmuş. ellerini alkış yapıyordu :) çok hareketli bi bebek dedi doktorumuz. burun kemiğini gösterdi. ağzını gördük. kalp atışlarını tekrar dinledik. darısı hepinizin başınaaaaaa
kızlar selamlar. ben de bugün doktora gittim. ikili test için kan verdim ölçüm yapıldı. ölçümde 1,4 çıktı çok şükür. kan sonuçları haftaya çıkcakmış. inşallah o da iyi çıkar.(kan değerleri bakılırken tiroide de baktıklarını söyledi doktorum)
bebişimiz 5,7 cm olmuş. ellerini alkış yapıyordu :) çok hareketli bi bebek dedi doktorumuz. burun kemiğini gösterdi. ağzını gördük. kalp atışlarını tekrar dinledik. darısı hepinizin başınaaaaaa
Eki Görüntüle 790690 Eki Görüntüle 790690
ilk hamileliğim ve 2.sinin ultrason görüntülerinde sizcede farklılık varmı?
banada dr um parol içebilirsin demişti bişey olmaz canım stres yapma boşuna ......zaten hangi doktora gitsem soruyolar tedaviylemi oldu diye.....yumurtalıklar çok büyük görünüyo nerdeyse bebeğin kesesi kadardı......ben dayanamadım bugün e minoset içtim. inşallah bişi olmaz
canım sende sorun yok bence.bizim bebeler tüp oldukları için kilo alıyoruz. o kadar iğne. hormon vss.ben daha fazla aldım
tedaviye başlamadan bende hafif bi diyetle yürüyüş yapmıştım 57 le hamile kaldım aldık başımızı gidiyoz allah sonumuzu hayır etsinal benden de o kadarama ben diyetine sporuna çok dikkat eden biriydim. tedavi dönemindeyken bırakınca öyle sporu diyeti şimdi zaten diyet miyet hakgetire:) aldım kilo, amaaaan ne yapayım ya Rabbim nasip etti yavrumu hayırlısıyla sağlıkla doğsun ondan sonra veririm kiloların hepsini nolcak:) veririz kız destina sıkma canını:)
canım benede 3 aydır her gece kabus görüyorum korkutuyolar .....çözüm olarak her gece okuyup yatıyorum bide cevşen takıyorum.......Off kızlar artık gecelerim kabus oldu, uyumaktan korkar oldum,her gece çok fena kabuslar görüyorum, sıçrayarak uyanıyorum, gecenin bir yarısı uykum kaçıyor, bu kez gözüme sürekli bir şeyler görünüyor, evde birisi var hissi uyanıyor, sıcakta eşime de sarılamıyorum korkumu dindirmek için, deliriyorum yaaa, bıktım artık kabuslardan
Yalnız değilsin59 kg ile başladım şuan 62 kg olmuşum. Doktor muayenesinde sehpadaki kurabiyelere gömüldüğüm esnada bana şimdilik problem değil ama sonra bu kilo alma işine müdahale edicez dedi. Kurabiye boğazımda kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?