2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba kızlar bu rüya olayına takıldım Bende dün gece bir rüya gördüm. Eşim beni aldatıyodu O kadar gerçekti ki sabah kalktığımda konuşmadım eşimle bildiğin küstüm Hala da sinirliyim

sen böyle söyleyince kendim geldim aklıma ve güldüm :)) aynı sey gecen hafta bana oldu kocamı düşman gibi gördüm bikac gün etkisinden kurtulamadım walla

canım malesef bizim okulda da sabahçılık-öğlencilik büyük sorun oldu. ama iki hamile için müdürümüz ayrıcalık aptı. saolsun. insanlardan incelik beklememek gerekiyor sanırım
günaydın canım. aynen meslektaşız. dün ben düğüne gittim neme gerekse.. kuzenim üzülür diye düşündüm ama kovmakan beter etti cadı
ooo ya ben napayım.12+5 teyken toplam 12 kilo aldım.1.5 haftadır daha da tartılmıyorum koyverdim gitti.(
12 miiiiiiii? amanin ama ilerleyen zamanda dikkat edilmesi gerekir tatlım. koyverme bence
bende çok yaşadım kabus olayını:18:uyumadan 7 ayetel kürsi okuyorum artık, kabuslar kaçtı benden. eşine sarılamıyorsan parmağını tut canımben öyle yapıyorum. birgün elimde kalmaz inşallah

Selam kizlar dun tatil bitti artik evime döndüm sükürler olsun :)) gelir gelmez tartiya ciktim durumlar nasil diye 2 ayda 4 kilo vermisim oyle aman aman bi fazlaligim yoktu ama hamile kalmadan once diyet yapiyordum hamileyken rahat rahat yiyebilmek icin :))) ama istedigim kiloda hamile kalamadim bebegi ogrenir ogrenmez diyetisyene gittim bol proteinli cok tok tutan liste hazirladi nerdeyse herseyi yedim benim 3 ay kusma problemim olmadi oyuzden tirsiyordum cok kilo alirim diye ama korktugum olmadi bakalim gelecek aylarda da dikkat edebilirim insallah

Süper mis nasil protein diyetiymis bu.ben hic alamadim kilo.buvayda almak istemiyorum dikkar etmeye calisiyorum bakalim insallah almam

benım canım krep cektı usenmedım yaptım sımdı domates peynır bıberle durum yapıp yıcem mısss buyrun gelın beraber yıyelım

ay ne güzel rahat rahat istediğiniz şeyleri yiyebiliyorsunuz,benim iştahım ne zaman açılacak

canınız cekerde ıstaha gelırsınız dıye yazıyorum valla bıde tek basıma kılo almayayım dıye 5tede arkadaslarla sucuk mangal yapcaz ekmek arası cossss

supermıs valla yazsana ne yedıgını yanı lıstenı eger sana gore lıste yapmadıysa bızde yapalım aynısından benımde sekerım troıdım yok baska neye bakıyorkı?zaten kansızım etlı dıyet ıyı gelır. en ısa zamanda paylas bızle

Normalde kilo almayip bu haftami artti senin?Ben bikilo almistim zaten 12 ye kadar bu bi haftadada yarim kilo artti gibi onu takip ediyorum gitcekmi kalcakmi?Bende kabus gordum bugun yilan gordum bende yuz kere uyaniyorum ve sirtim tutulmus

evet, baştan beri hiç kilo almadım , ilk haftalarda bir kilo fazla çıkmıştım ama kendiliğinden gitmiş,, bugün de 500 gr fazla çıkıyorum, ya yalnız ben Allah ne verdiyse yiyorum, mide bulantım zaten hiç olmadı, iştahım da maşallah ama ben hiç kilo almıyorum niye ki acep:26: her defasında tartıya korkarak çıkıyorum, bu hafta kesin aldım bu yemeyle diyorum ama maşallah hiç almıyorum normalde çok çabuk kilo alırım, hele ki bu hamileliğimde bulgur işi hamur işi çok canım çekiyor, yiyorum, sonradan çıkcaksa acısı bilmem ama şimdilik keyfim yerinde

Selam güzel Mart anneleri 😃 bugün ikili test için Dr a gittik, ense kalınlığı 1.3 mm çıktı, iyi dedi Dr. Kan testi de Pazartesi belli olacakmış,inşallah o da iyi çıkar. 12 hafta bitti Dr un uyarılarını sizinle de paylaşayım istedim; 3-6 ay en çok kilo alınan dönem, şekerden tatlıdan uzak dur, cips Fast food yok, meyve maximum günde 3 öğün, sinirlilik zirvedeymiş bu hafta yavaş yavaş azalacakmış ancak normale dönmek doğum+6 ay dedi😁

Ben 700 gr aldim 12.hagtamdayim. Bu haftayi da bitirmeyi bekliyorum kilo almadan:) Kilo takibi icin 2014 Mart Anneleri Kilo takibi forumumuz var vekleriz herkesi:) Mobilden yaziyorumnlink koyamadim.
Benim karnim dumduz ya hala anca o gun yersem cikio.sonra sabah dumduz annem gordu bebek nereye gitti dedi:)) ptesi gormesem ultrasonda suphelenicem

Bendr bi saattir ne yesem diye dusunuyorum.evde taze fasulye var ama hayyatta yemem esim ve cocuk icin yaptim.canim oyle seyler istiyoki suan soylemeyr dilim varmaz.onlari yemek icinde restauranta Falan gitmek gerek.esime de trip attim.en son derdin ne senin git ne yemek istiyosan ye dedi.ama boylede olmazki ailecek gitsek nolur.zaten bugunlerde ev is ev is..bunalima girdim galiba((

kızlar selamlar. ben de bugün doktora gittim. ikili test için kan verdim ölçüm yapıldı. ölçümde 1,4 çıktı çok şükür. kan sonuçları haftaya çıkcakmış. inşallah o da iyi çıkar.(kan değerleri bakılırken tiroide de baktıklarını söyledi doktorum)
bebişimiz 5,7 cm olmuş. ellerini alkış yapıyordu :) çok hareketli bi bebek dedi doktorumuz. burun kemiğini gösterdi. ağzını gördük. kalp atışlarını tekrar dinledik. darısı hepinizin başınaaaaaa

bu arada elevit ve demir hapı da ekledi. bundan sonra onları da içmem lazımmış. 3 ayda toplam yrm kilo almıştım. harikasın dedi. 9 kilo alarak gebeliğini tamamlarsak süper olur dedi. ilk üç ayda kilo vermek normal, kilo almak anormaldir dedi. kilo aldıkça yağlanırsın ve bebeği ultrasonda net bi şekilde görmemiz zorlaşır dedi. doğal olarak bi sıkıntı olursa tespit etmememizi engeller dedi.
su çok içemedim mide bulantımdan dolayı dedim. ilk üç ay sıvı alımın o kdr önemli değil dedi. 3 aydan sonra düzgünce al dedi. daha öncesi için kendini zorlamaya gerek yok ztn dedi.
cinsiyetini söylemedi. eşim sormasa belki söylerdi ama meraklı olunca söylemedi. ne renk alsak diye merak edioz dedi eşim. o da beyaz al, sarı al, lila, mor, eflatun al dedi. kız mı demek istedi acaba. sarı beyaz tamam da, lila mor kız renkleri değil mi?:)
böyle işte kızlar. hepinizi öptümmm

Son düzenleme:
:))) bende ölçturduumde ense 1.4 boyu 57.6 mm ıdı maşalllahh aneesiii

Gozun aydin masallah bebisee annesi

ben dayanamadım bugün e minoset içtim. inşallah bişi olmaz

canım sende sorun yok bence.bizim bebeler tüp oldukları için kilo alıyoruz. o kadar iğne. hormon vss.ben daha fazla aldım
banada dr um parol içebilirsin demişti bişey olmaz canım stres yapma boşuna ......zaten hangi doktora gitsem soruyolar tedaviylemi oldu diye.....yumurtalıklar çok büyük görünüyo nerdeyse bebeğin kesesi kadardı......

tedaviye başlamadan bende hafif bi diyetle yürüyüş yapmıştım 57 le hamile kaldım aldık başımızı gidiyoz allah sonumuzu hayır etsin veririz demi yaww erkenden çatlamaya başlıycam die korkuyom hemen bebek yağı aldım umarım çatlamam :18::18::18:

canım benede 3 aydır her gece kabus görüyorum korkutuyolar .....çözüm olarak her gece okuyup yatıyorum bide cevşen takıyorum.......

allah emi gözümün önünde canlandı bi anda ........

Slmm hanımlar.. Bende 3 kilo almştım 1 kilo vermişim.. İştahım çok yok ama nedense kilo aldım anlamadım.kuzucuğumu görmeyi özledim evde ultrason cihazı olsa keşke:))))) özledikçe bakardımpazartesi ikili sonuçlarımı. Almaya gidicem doktorumlaa görüşücez o zaman yine ultrasona sokar mı acaba ayy biliyorum fazlası zararlıymış ama bakalm..inşallah sonuçları iyi çıkar bebişimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…