2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bende çok özlemişim bebişimii bugün ikili yaptırdıkda gördüm çok şükür Doktor o kadar uğraşmasına rağmen secde pozisyonunu bi bozupta cinsiyetini göstermedi yaaa 2 hafta sonraya kadar karmaşık rüyalara devam bi gün kız bi gün erkek bebek görüyorum hey Allahım yaa

Süper mis nasil protein diyetiymis bu.ben hic alamadim kilo.buvayda almak istemiyorum dikkar etmeye calisiyorum bakalim insallah almam

Bana gore yapti sozde ama pek de ozel bi diyet degil
kahvaltida domates salatalik light olmasi sart olmayan normal dilim beyaz peynir bal yaninda ya yumurta yiceksin ya da onun yerine 2 dilim ekmek
Oglen yumurta buyuklugunde 3 yagsiz kofte veya tavugun gogus kismi (tamami) veya 1 adet orta boy balık

Aksam mevsimine gore 4-5 yemek kasigi sebze yemegi
Ekmek her ogun en az 2 dilim olacak (esmer ekmek kan sekerini duzenledigi icin) cabuk acikmamayi sagliyor
Ara ogunlerde ceviz kayisi kuru dut kuru incir
Yemekler yapilirken yag basta degil pismesine yakin uzerine dokulecek

Sabah aksam benim yedigim gibi zaten ama oglen uymuyor okulda bi yemekler cikiyor !!! Corba yemek pilav salata tatli meyve nasil yemicem???
Ayrica tesekkurler

mrblar 01-03-1988 son adet 25 mayıs ama bır sonrakı ovulasyonda hamıle kaldıgım ıcın bebıs henuz 7w1d gunluk bende denemek ıstıyorum benım ıcınde bakarsan sevinirim...

uzun zamandır yoktum iletini yeni görüyorum ozaman sen muhtemel son adet tarihini yaz yani bana bi tarih ver kendi doğum tarihin ve muhtemel son adet tarihin ben ona göre bakayım müneccim deilim leylacım

günaydın kızlarr bu son tatil günümüz, yarın iş başı bizim hayat telaşesi, koşuşturma, zamanın hızlı akışı , ne zaman sabah ne zaman akşam oldu karmaşıklığı,yeniden başlayacak Çalışsan bir dert çalışmasan ayrı dert, ama yine de çok şükür diyorum ki bir mesleğim var, çalışma gücüm var, yine de halimden çok memnunum.

bugün garip rüyalarımın arasında bebeğimin cinsiyetini ve ismini gördüm kızlar hiç aklımda olmayan, ama çevremde de hiç olmayan sıradan bir isim, cinsiyeti zaten hep görüyordum ama isimle ilk kez gördüğüm için çok şaşkınım

sana da günaydın aybuke . . sanada bi cinsiyet tahmini yapalım mı doğum tarihini yaz ve son adet tarihini bakalım ne cıkıcak sonrada rüyandaki cinsiyeti yazarsın:)

merhaba;
bu gece bir üşüme tuttu arkadaşlar, sanki kar kış ve ben üstüm açık donmuşum gibi..arada böyle oluyor..yaşayanlar var mı bu durumu

bence kızın olacak

Merhaba kızlar bi şey merak ediyorum afedersiniz ama ağda falan yaptırıyor musunuz hamileyken zararlı diyorlar bi fikrinizi almak istiyorum

aynı benim bebiş gibi durmuş annesi ,huzur pozisyonuymuş o :) benimki sonradan taklalar attı eller aykalr hiç durmadı .cinsiyet bizde öğrenemedik.
uzun zamandır yoktum iletini yeni görüyorum ozaman sen muhtemel son adet tarihini yaz yani bana bi tarih ver kendi doğum tarihin ve muhtemel son adet tarihin ben ona göre bakayım müneccim deilim leylacım
evet yok oldunuz bir ara ,banada bakarmısınız 4 haziran son adet, 17.06.1977 doğum tarihim
ne gördün peki merak ettim .bende doktorum rüyamda kızın olacak diyordu öyle gördüm ,iş başı başlıyor ne güzel canım.öğretmenlik en güzel meslek ben çok seviyorum ama işte nasip olmadı kadrolu ,ücretli öğr.likle devam artık.bu yıl eşim çalışma diyor herhalde çalışmayacam büyük ihtimalle
Merhaba kızlar bi şey merak ediyorum afedersiniz ama ağda falan yaptırıyor musunuz hamileyken zararlı diyorlar bi fikrinizi almak istiyorum
canım mikrop kapılabilir diyedir.yoksa ne sakıncası olsun

yazsaati oğluşun napıyorr nasıl gidiyor uzun zamandır yoktum:) Nasılsın?
ay canım oglus dıyınce bı grıp oldum benım oglummu vardı dıye

valla dr oglusa benzettı ama daha gıtmedım haftaya gıdıcem bakalım oglusmu kızmı anlıcaz :))

saglıgımız ıyı cok sukur

senın oglusun nasıl gıttınmı dr a varmı tahmın falan ?

günaydın kızlar
bugün son tatil günü tadını çıkarın. özellikle öğretmen olanlar :)
yarın iş başı
arabamda yok nasıl gidecem kaygısı var şimdi bende.kaza yaptım perşembe günü.
bize bişey olmadı şükür ama arabaya hatırı sayılır bişeyler oldu şuan kendileri sanayide

aybuke kız ne yarım anlatıyosun ruyanı yazsana tamamını

ben bugun basbakan ve esını agırlıyordum bı davette enteresan ılk defa boyle bısı gordum mertebem yukselcek devlet ılerı gelenı godum ya..

benım hıc aklımda bebek yok heralde hıc bebekle ılgılı ruya gormedım daha

gecmıs olsun canım cana gelcegıne mala gelsın

ben bı hafta gıttım bakalım alıstım sıra sızde ıse gıtmeye alısma vaktı.
gercı sızde yarım gundur devlette olunca bız ozeldekıler aksama kadar calıs ...

Tatlim ben yaptiriyorum valla herhangi bisey olmadi cok sukur.bunuda ilk defa duydum zaten. Yalniz bilmiyorum heryerde aynimi ama kuaforum her gidisimde yeni bi kutu acio benim icin (hic baska yerde yaptirmadigim icin bilemiyorum belki heryerde aynidir)

Merhaba arkadaşlar! Ben de mart annesi olacağım inşallah. Muhtemel doğum tarihim 30.03.2014
Sonundan yakaladım mart anneliğini.) sat ım 23.06.2013..
Bugün itibariyle 10+0 günlüğüm. En son 7+6 da gittim kontrole. Kalp atışlarını duyduk bebeğimin. 21 eylül bir sonraki randevum. 12+6 olcam. Cinsiyet belli olurmu acaba? Öğrenen var mı aranızda?
Bu arada cinsiyet tahminini çin takvimine göre mi hesaplıyorsunuz? Ben de bir bakmak isterim.)

merhabalar canım benim de sat 23.06 bir sonraki kontrolum de ayni 21 eylül o yüzden butun hepsi ayni olunca direk dikkatimi çekti yazmak istedim :) belki bi umut 12+6 da belli olur. .cin takvimi tesadüf mu bilemiyorum ama genelde dogru cikio sanki. ben baktim ama sat.a göre yani hazirana bakarsam erkek Temmuz'a bakarsam ki z cikiyo :) o yüzden artik sabredicem beklicem başka care yok :) sağlıklı olsun da ilk evladim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…