Süper mis nasil protein diyetiymis bu.ben hic alamadim kilo.buvayda almak istemiyorum dikkar etmeye calisiyorum bakalim insallah almam
supermıs valla yazsana ne yedıgını yanı lıstenı eger sana gore lıste yapmadıysa bızde yapalım aynısından benımde sekerım troıdım yok baska neye bakıyorkı?zaten kansızım etlı dıyet ıyı gelır. en ısa zamanda paylas bızle
Bana gore yapti sozde ama pek de ozel bi diyet degil
kahvaltida domates salatalik light olmasi sart olmayan normal dilim beyaz peynir bal yaninda ya yumurta yiceksin ya da onun yerine 2 dilim ekmek
Oglen yumurta buyuklugunde 3 yagsiz kofte veya tavugun gogus kismi (tamami) veya 1 adet orta boy balık
Aksam mevsimine gore 4-5 yemek kasigi sebze yemegi
Ekmek her ogun en az 2 dilim olacak (esmer ekmek kan sekerini duzenledigi icin) cabuk acikmamayi sagliyor
Ara ogunlerde ceviz kayisi kuru dut kuru incir
Yemekler yapilirken yag basta degil pismesine yakin uzerine dokulecek
mrblar 01-03-1988 son adet 25 mayıs ama bır sonrakı ovulasyonda hamıle kaldıgım ıcın bebıs henuz 7w1d gunluk bende denemek ıstıyorum benım ıcınde bakarsan sevinirim...
Sabah aksam benim yedigim gibi zaten ama oglen uymuyorokulda bi yemekler cikiyor !!! Corba yemek pilav salata tatli meyve nasil yemicem???
Ayrica tesekkurler
günaydın kızlarrbu son tatil günümüz, yarın iş başı bizim hayat telaşesi, koşuşturma, zamanın hızlı akışı , ne zaman sabah ne zaman akşam oldu karmaşıklığı,yeniden başlayacak Çalışsan bir dert çalışmasan ayrı dert, ama yine de çok şükür diyorum ki bir mesleğim var, çalışma gücüm var, yine de halimden çok memnunum.
bugün garip rüyalarımın arasında bebeğimin cinsiyetini ve ismini gördüm kızlarhiç aklımda olmayan, ama çevremde de hiç olmayan sıradan bir isim, cinsiyeti zaten hep görüyordum ama isimle ilk kez gördüğüm için çok şaşkınım
sana da günaydın aybuke . . sanada bi cinsiyet tahmini yapalım mı doğum tarihini yaz ve son adet tarihini bakalım ne cıkıcak sonrada rüyandaki cinsiyeti yazarsın:)
sana da günaydın aybuke . . sanada bi cinsiyet tahmini yapalım mı doğum tarihini yaz ve son adet tarihini bakalım ne cıkıcak sonrada rüyandaki cinsiyeti yazarsın:)
Bende çok özlemişim bebişimii bugün ikili yaptırdıkda gördüm çok şükürDoktor o kadar uğraşmasına rağmen secde pozisyonunu bi bozupta cinsiyetini göstermedi yaaa 2 hafta sonraya kadar karmaşık rüyalara devam bi gün kız bi gün erkek bebek görüyorum hey Allahım yaa
aynı benim bebiş gibi durmuş annesi ,huzur pozisyonuymuş o :) benimki sonradan taklalar attı eller aykalr hiç durmadı .cinsiyet bizde öğrenemedik.Bende çok özlemişim bebişimii bugün ikili yaptırdıkda gördüm çok şükürDoktor o kadar uğraşmasına rağmen secde pozisyonunu bi bozupta cinsiyetini göstermedi yaaa 2 hafta sonraya kadar karmaşık rüyalara devam bi gün kız bi gün erkek bebek görüyorum hey Allahım yaa
evet yok oldunuz bir ara ,banada bakarmısınız 4 haziran son adet, 17.06.1977 doğum tarihimuzun zamandır yoktum iletini yeni görüyorum ozaman sen muhtemel son adet tarihini yaz yani bana bi tarih ver kendi doğum tarihin ve muhtemel son adet tarihin ben ona göre bakayımmüneccim deilim leylacım
ne gördün peki merak ettim .bende doktorum rüyamda kızın olacak diyordu öyle gördüm ,iş başı başlıyor ne güzel canım.öğretmenlik en güzel meslek ben çok seviyorum ama işte nasip olmadı kadrolu ,ücretli öğr.likle devam artık.bu yıl eşim çalışma diyor herhalde çalışmayacam büyük ihtimallegünaydın kızlarrbu son tatil günümüz, yarın iş başı bizim hayat telaşesi, koşuşturma, zamanın hızlı akışı , ne zaman sabah ne zaman akşam oldu karmaşıklığı,yeniden başlayacak Çalışsan bir dert çalışmasan ayrı dert, ama yine de çok şükür diyorum ki bir mesleğim var, çalışma gücüm var, yine de halimden çok memnunum.
bugün garip rüyalarımın arasında bebeğimin cinsiyetini ve ismini gördüm kızlarhiç aklımda olmayan, ama çevremde de hiç olmayan sıradan bir isim, cinsiyeti zaten hep görüyordum ama isimle ilk kez gördüğüm için çok şaşkınım
canım mikrop kapılabilir diyedir.yoksa ne sakıncası olsunMerhaba kızlar bi şey merak ediyorum afedersiniz ama ağda falan yaptırıyor musunuz hamileyken zararlı diyorlar bi fikrinizi almak istiyorum
ay canım oglus dıyınce bı grıp oldum benım oglummu vardı dıyeyazsaati oğluşun napıyorr nasıl gidiyor uzun zamandır yoktum:) Nasılsın?
günaydın kızlar
bugün son tatil günü tadını çıkarın. özellikle öğretmen olanlar :)
yarın iş başı
arabamda yok nasıl gidecem kaygısı var şimdi bende.kaza yaptım perşembe günü.
bize bişey olmadı şükür ama arabaya hatırı sayılır bişeyler oldu şuan kendileri sanayide
Merhaba kızlar bi şey merak ediyorum afedersiniz ama ağda falan yaptırıyor musunuz hamileyken zararlı diyorlar bi fikrinizi almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar! Ben de mart annesi olacağım inşallah. Muhtemel doğum tarihim 30.03.2014
Sonundan yakaladım mart anneliğini.) sat ım 23.06.2013..
Bugün itibariyle 10+0 günlüğüm. En son 7+6 da gittim kontrole. Kalp atışlarını duyduk bebeğimin. 21 eylül bir sonraki randevum. 12+6 olcam. Cinsiyet belli olurmu acaba? Öğrenen var mı aranızda?
Bu arada cinsiyet tahminini çin takvimine göre mi hesaplıyorsunuz? Ben de bir bakmak isterim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?