merhabalar canım benim de sat 23.06 bir sonraki kontrolum de ayni 21 eylül o yüzden butun hepsi ayni olunca direk dikkatimi çekti yazmak istedim :) belki bi umut 12+6 da belli olur. .cin takvimi tesadüf mu bilemiyorum ama genelde dogru cikio sanki. ben baktim ama sat.a göre yani hazirana bakarsam erkek Temmuz'a bakarsam ki z cikiyo :) o yüzden artik sabredicem beklicem başka care yok :) sağlıklı olsun da ilk evladim zaten..
10. haftayı geride bıraktım. bebiş olmuş 3cm kalp atışları sağlam dedi doktor. :) 2 hafta sonra 2li teste gidicem. hamile olduğumuz dışardan ne zman belli olur acaba ben iş yerinde söyllemek istemiyorum işe yeni giirdim bahane edip beni postalamasınlar diye saklıyorum bakalım ne kadar dayanabilicem.
Arkadaslar ,yanlislikla cig et yedim,koftenin disi pismis,ici kipkirmizi cigmis,ben de ucte birini yedim farketmeden,cok korkuyorum toksoplazma olursam diye
Merhaba kizlar ya 13. Haftamdayim bebek şeyimin tam ustunde. Daha yukarda hisseden var mi bebegini ?
Canim henuz bebegi hissetmiyorum yani hissettigim oluyo ama nadiren segirme seklinde alt karnimda. Ben dokununca ele gelmesi anlaminda soyledimCanim sen bebegini hissediyomusun? Ne guzel masallah. Ben daha hicbisey hissetmiyorumgerci doktor 20. Haftadan once hissedemezsin dedi ama. Bu arada bebisin orda olmasi cok normal doktor ultrasonla bakarken tam vajinanin ust kismindan bakiyor. Sonradan yukari cikiyor bebis demek ki:)
10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.
10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.
Tatlim ben yaptiriyorum valla herhangi bisey olmadi cok sukur.bunuda ilk defa duydum zaten. Yalniz bilmiyorum heryerde aynimi ama kuaforum her gidisimde yeni bi kutu acio benim icin (hic baska yerde yaptirmadigim icin bilemiyorum belki heryerde aynidir)
Canım ben bi internette araştırayım dedim özellikle son aylarda erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden kafam karıştı biraz
Arkadaslar ,yanlislikla cig et yedim,koftenin disi pismis,ici kipkirmizi cigmis,ben de ucte birini yedim farketmeden,cok korkuyorum toksoplazma olursam diye
slm kızlarr..12+0 dayım ikili test için gittiğimde doktorum geliyor asker dedikızmayın bana ama benimde içimde hep kız isteği vardı yanılma payı olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?