2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
10. haftayı geride bıraktım. bebiş olmuş 3cm kalp atışları sağlam dedi doktor. :) 2 hafta sonra 2li teste gidicem. hamile olduğumuz dışardan ne zman belli olur acaba ben iş yerinde söyllemek istemiyorum işe yeni giirdim bahane edip beni postalamasınlar diye saklıyorum bakalım ne kadar dayanabilicem.

Hayırlı olsun canım ne güzel zamanlarımız aynı.) benim de ilk bebeğim hiç farketmez kız erkek.. Sadece merak.. Çin takvimine göre benim de erkek çıkıyor. Hayırlısı bakalım:)

4.5.aylarda belli oluyor canım

Arkadaslar ,yanlislikla cig et yedim,koftenin disi pismis,ici kipkirmizi cigmis,ben de ucte birini yedim farketmeden,cok korkuyorum toksoplazma olursam diye

Merhaba kizlar ya 13. Haftamdayim bebek şeyimin tam ustunde. Daha yukarda hisseden var mi bebegini ?

Arkadaslar ,yanlislikla cig et yedim,koftenin disi pismis,ici kipkirmizi cigmis,ben de ucte birini yedim farketmeden,cok korkuyorum toksoplazma olursam diye

Bisey olmaz insallah canim. Doktoruna bir sor istersen yine ama az yemissin Allahtan insallah sikintti olmaz. Aman dikkat et kendine...

Merhaba kizlar ya 13. Haftamdayim bebek şeyimin tam ustunde. Daha yukarda hisseden var mi bebegini ?

Canim sen bebegini hissediyomusun? Ne guzel masallah. Ben daha hicbisey hissetmiyorum gerci doktor 20. Haftadan once hissedemezsin dedi ama. Bu arada bebisin orda olmasi cok normal doktor ultrasonla bakarken tam vajinanin ust kismindan bakiyor. Sonradan yukari cikiyor bebis demek ki:)

Ben de yarin calismaya basliyorum. Ama yeni bir okul olacagi icin heyecanliyim. 2. Hamileligim. 14 aylik oglum var. Bakiciya bitakacagim ilk defa. 5 ay annem bakmisti.

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.

Arkadas ne doktormus 3 gundur randevu alamadim neymis daha eylul ayi calisma gunleri belli olmamismis bebisimi ozledim merak icindeyim gidip gormek istiyorum (

Canim henuz bebegi hissetmiyorum yani hissettigim oluyo ama nadiren segirme seklinde alt karnimda. Ben dokununca ele gelmesi anlaminda soyledim

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.

Canim cok uzuldum ne diyecegimi bilmiyorum Allah sabir versin. Rabbim tez zamanda yeniden evlat nasip etsin insallah

Hayırlı günler ben aranıza yeni katıldım ve inş. ben de mart annesi olacağım :) Rabbim bebek bekleyen her anne adayının yardımcısı olsun :)

canımmm çok üzüldüm .sende pıhtılaşma mı var iğne kullanıyormuydun ?inşallah en yakın sürede 9 ayı tamamladığın sağlıklı bir gebeliğin olur

slm kızlarr..12+0 dayım ikili test için gittiğimde doktorum geliyor asker dedi kızmayın bana ama benimde içimde hep kız isteği vardı yanılma payı olabilir mi acaba

Canım ben bi internette araştırayım dedim özellikle son aylarda erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden kafam karıştı biraz

aman kızlar özellikle ayrıntılı anlatmadım, sonra kendimi inandırırımm diye unutmak istiyorum, çünkü hiç koymak istemediğim bir isim gördüm yaaaaaa, belki unuturum anlatmazsam

Canım ben bi internette araştırayım dedim özellikle son aylarda erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden kafam karıştı biraz

ben yaptırıyorum ama öyle erken doğuma sebep olacak bir acısı olmuyor ki :111: yaptıran bir çok kişi de biliyorum, erken doğum falan yaşamadılar.

okadarcıktan birşey olmaması gerek bence. korkma

çok üzüldüm, Allah sabır versin, çok zor. Umarım bunun bir tedavisi vardır da bir an önce anne olursun

slm kızlarr..12+0 dayım ikili test için gittiğimde doktorum geliyor asker dedi kızmayın bana ama benimde içimde hep kız isteği vardı yanılma payı olabilir mi acaba

hayırlı olsun askerin canm:)
yanılma payı olabilir
benim arkadaşa da 12. haftada erkek demişler 15. haftada kız dediler.
sonraki bebişin kız olur inşallah ne deyim..sağlıklı olsunlar da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…