- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
ben yaptırıyorum ama öyle erken doğuma sebep olacak bir acısı olmuyor ki :111: yaptıran bir çok kişi de biliyorum, erken doğum falan yaşamadılar.
Merhaba kizlar ya 13. Haftamdayim bebek şeyimin tam ustunde. Daha yukarda hisseden var mi bebegini ?
10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.
canım gerçekten çok üzüldüm seninle haziran topiğinden tanışıyoruz ......10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.
Arada bende de oldu.fakat ilk hamileligimde daha cok olmustu.doktorum kalsiyum ve magnezyum verdi gecmisti sizde soyleyin doktorunuzaarkadaşlar kalça ağrısı çeken varmı aranızda son birkaç gündür başladı ama yürürken neredeyse topallayacak duruma getiriyor beni ayağa kalkarken yürürken ağrıyor araştırdım biraz gebeliğin son aylarında olurmuş ama benimki erken başladı sanki
Bende 11+ 1 gunluk hamileyim sol bacagimda ust baldirimda geceleri ignelenme uyusukluk oluyor ve cok uzunsuruyor vitamin eksikligindenmi acaba. Bu arada herkeze saglikli hamilelikler
Hosgeldiniz .doktorunuza danisin bu konuyu .kramp olabilir belkode bahsettiğiniz
Kızlar çok şükür kızımın odasını genişlettik, şimdi yatak alma zamanı, gezmediğimiz mobilyacı kalmadı, gezdikçe aklım karıştı,kızım illa pembe renk araba yatak istiyor, ben başka istemem diyor, babası illa klasik olsun diyor, bazalı bir yatak olsun diyor, bense ortada kaldım :111:
şimdilik iki modeli daha çok beğendim, fikirlerinizi bekliyorum.
ilki, çilek mobilya modeli:
Eki Görüntüle 791308
diğeri de burada bayras adlı bir mağazanın modeli:
Eki Görüntüle 791309
Aynen arkadasim.kalcam yani sol bacagimin kalcama birlestigi yer kopacak agridan.kramp degil.bel agrisi gibi.ama kuyruk sokumunun sol tarafi.kaba et olan yer.yururken yatarken cok zorlaniyorum.hayirlisiarkadaşlar kalça ağrısı çeken varmı aranızda son birkaç gündür başladı ama yürürken neredeyse topallayacak duruma getiriyor beni ayağa kalkarken yürürken ağrıyor araştırdım biraz gebeliğin son aylarında olurmuş ama benimki erken başladı sanki
merhaba;
bu gece bir üşüme tuttu arkadaşlar, sanki kar kış ve ben üstüm açık donmuşum gibi..arada böyle oluyor..yaşayanlar var mı bu durumu
Normalde ben de geceleri yaniyorum ortu falan almiyodum ustume ama iki gece once ayni dedigin gbi banada oldu.hatta sayikladigimi hatirliyrm çok üsüdüm diye
ben sevmedim o adamı çok övmüşlerdii gitmiştim kendimi devlet hastanesşnde sandım ilgisizdi
sonra cüneyt evrükeye gittim çok seviyorum onu oğlumda da ona gittim şimdide ona gidiyorum
Aynen arkadasim.kalcam yani sol bacagimin kalcama birlestigi yer kopacak agridan.kramp degil.bel agrisi gibi.ama kuyruk sokumunun sol tarafi.kaba et olan yer.yururken yatarken cok zorlaniyorum.hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?