2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar kalça ağrısı çeken varmı aranızda son birkaç gündür başladı ama yürürken neredeyse topallayacak duruma getiriyor beni ayağa kalkarken yürürken ağrıyor araştırdım biraz gebeliğin son aylarında olurmuş ama benimki erken başladı sanki

ben yaptırıyorum ama öyle erken doğuma sebep olacak bir acısı olmuyor ki :111: yaptıran bir çok kişi de biliyorum, erken doğum falan yaşamadılar.

Işte canım dediğim gibi bende internette gördüm hatta bazısı yazmış doktorum ağda yaptırma diye. Yani bende kadınlar kulübünün eski sayfalarında gördüm

Merhaba kizlar ya 13. Haftamdayim bebek şeyimin tam ustunde. Daha yukarda hisseden var mi bebegini ?

canım benim de 13.haftam bitti bugün bana da şeyimin üstü şişik gibi geliyo daha bi sert duruyo bi de bazen hafif baskı yapınca ağrıyo acıyo. göbeğimin altında da günün değişik saatlerinde daha sert pıt pıtlar kıpırtılar hissediyorum tabi el koyunca hissedilmiyo. bi de benim bebişin gelişimi 5 gün önden gidiyo, bence bebeğim taklalar atıyo ve ben onu hissediyooommm :)

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.

Allah sabır versin canım
seni haziran topicinden tanıyorum
inşallah dondurulmuşların vardır da bir daha daha kolay kavuşursun
hiç belirti olmadı mı kalp atışlarının durduğuna dair
olumsuz giden bir şeyler var mıydı
Allah dayanma gücü versin tekrar

Bende 11+ 1 gunluk hamileyim sol bacagimda ust baldirimda geceleri ignelenme uyusukluk oluyor ve cok uzunsuruyor vitamin eksikligindenmi acaba. Bu arada herkeze saglikli hamilelikler :)

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.
canım gerçekten çok üzüldüm seninle haziran topiğinden tanışıyoruz ......
inşallah dondurulmuş embriyon vardır ....yoksada canını sıkma hamile kalabiliyosun çok şükür bidahakine sağlıklı bi hamilelik geçirmeni diliyorum alah sabır versin canım ......

Canim cok uzuldum,Allah sabir versin. Herhangi bi kanaman falanmi vardi yoksa rutin kontrol icinmi gittin doktora merak ettim. Seninle haftamiz ayniydi diye hatirliyorum...

Arada bende de oldu.fakat ilk hamileligimde daha cok olmustu.doktorum kalsiyum ve magnezyum verdi gecmisti sizde soyleyin doktorunuza

Kızlar çok şükür kızımın odasını genişlettik, şimdi yatak alma zamanı, gezmediğimiz mobilyacı kalmadı, gezdikçe aklım karıştı,kızım illa pembe renk araba yatak istiyor, ben başka istemem diyor, babası illa klasik olsun diyor, bazalı bir yatak olsun diyor, bense ortada kaldım :111:

şimdilik iki modeli daha çok beğendim, fikirlerinizi bekliyorum.

ilki, çilek mobilya modeli:

Eki Görüntüle 791308

diğeri de burada bayras adlı bir mağazanın modeli:

Eki Görüntüle 791309

Her ikiside cok guzel.ben ogluma baza aldim istikbalden.arada bizde yatariz dedim.ama kiz olsa herhalde alttakinden alirdim .arabalar cok hantal ve yer kapliyor

Aynen arkadasim.kalcam yani sol bacagimin kalcama birlestigi yer kopacak agridan.kramp degil.bel agrisi gibi.ama kuyruk sokumunun sol tarafi.kaba et olan yer.yururken yatarken cok zorlaniyorum.hayirlisi

merhaba;
bu gece bir üşüme tuttu arkadaşlar, sanki kar kış ve ben üstüm açık donmuşum gibi..arada böyle oluyor..yaşayanlar var mı bu durumu

Normalde ben de geceleri yaniyorum ortu falan almiyodum ustume ama iki gece once ayni dedigin gbi banada oldu.hatta sayikladigimi hatirliyrm çok üsüdüm diye

Normalde ben de geceleri yaniyorum ortu falan almiyodum ustume ama iki gece once ayni dedigin gbi banada oldu.hatta sayikladigimi hatirliyrm çok üsüdüm diye

kızlar bu gecede aynısı bana oldu çok üşüdüm nevresim takımının üstü ile yatıorum çarşaf yani bu gece dondum tirtir titredim tabiri yerindeyse kocamı kaldırdım battaniye istedim zor ısındım neden oluyo acaba ya bu bilen varmı kızlar?

ben sevmedim o adamı çok övmüşlerdii gitmiştim kendimi devlet hastanesşnde sandım ilgisizdi
sonra cüneyt evrükeye gittim çok seviyorum onu oğlumda da ona gittim şimdide ona gidiyorum

katılıyorum ama ben şunu gördüm herkesin beklentisi farklı benimkileri kesinlikle karşılamıyo çok soğuk bir kere
hiç bişey soramıyorum unutuyorum karşısında ilk gebeliğim sorunluydu haliyle korkuluyum beni rahatlatması lazım
ama yok hiçbişey demiyo bugün başka bir dr randevum var oraya gidcem hayırlısıyla bakalım

Aynen arkadasim.kalcam yani sol bacagimin kalcama birlestigi yer kopacak agridan.kramp degil.bel agrisi gibi.ama kuyruk sokumunun sol tarafi.kaba et olan yer.yururken yatarken cok zorlaniyorum.hayirlisi

evet tam olarak benimde orası ağrıyor aynı yerden bahsediyoruz inşallah dahada artmaz

Arkadaslar ilk hamileligimde 4-5 ay arasi kalca agrimdan oturamadim yuruyemedim cok zordu agrisi sonra yengem magnezyum ic deyince henuz dr vermemisti toz suda iccilenlerden aldim ve bir aydir cektigim aci ucuncu bardakta gecmisti.dr unuzla konusun hemen versin biseyler.

Ama bunlarida yasadim ; dogumdan bir bucuk yil sonra ayni agrilar yine basladi sabahlari kalcam tutuk sekilde uyanmaya basladim, kizimi emziriyordum yanimda yatiyordu hep sacma sapan sekillerde ustu acik yatmadandir dedik ama gecmedi dahada artti.kizim iki yasindaydi dizimde ayak bilegimde agrimaya basladi, parmagimda tutuldu..

Meger iltihapli romatizmaymisim iki sene cok yan etkili ilaclar kullandim ve bir okadar aci cektim hamilelik yada emzirme doneminde hormOnlarin etkisiyle ortaya cikiyormus vucudumuzda varolan hastaliklar.son iki yildir cok iyiyim allaha sukur ama suan hamilelige kadar hep ilac kullandim ve bu gebelikte yada sonrasinda tekrarkama ihtimali var bana dua edin ayrica, hala romatizma dr ima kontrollerim devam ediyor..

Rabbim hicbirinize vermesin hafife almayin diye soyluyorum onlem alin cekmeyin agrilari.

Gecmis olsun

Günaydın kızlar
canım çok sıkkın önceki gece durduk yere bi baktım kan yani çok azdı 5-6 damla kadar ama leke flan dğldi çok açık renkte kandı ödüm koptu sonra devamı gelmedi bi rahatsızlığımda yok ama o kan niye geldi çok merak ediyorum bebişim iyidir demi
doktorumu aradım hemen, gelmene gerek yok aşırı yorgunluktan olmuştur önemli değil dedi ama benim kafama çok takıldı varmı aranızda aynı durumu yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…