2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın mart anne adayları
bende aranıza yeni katıldım,yeni keşfettim burayı.
10+3 lük hamileyim,tahmini doğum 28 mart.
sonundan da olsa yakalıyorum martı: ))

bende yorulduğum zaman sağ kalça birleşim yerinde geceleri acayip bi ağrı hissediyorum.uykumdan uyandırıyo resmen

demekki gerçekten hamilelikten oluyor tüm vücut dengen değişecek demişlerdi ama bu kadar garip ağrılar beklemiyordum doğrusu :)
bende yorulduğum zaman sağ kalça birleşim yerinde geceleri acayip bi ağrı hissediyorum.uykumdan uyandırıyo resmen

günaydın mart anne adayları
bende aranıza yeni katıldım,yeni keşfettim burayı.
10+3 lük hamileyim,tahmini doğum 28 mart.
sonundan da olsa yakalıyorum martı: ))

günaydın canım hoşgeldin aramıza
satlarımız aynı :)

günaydın canım hoşgeldin aramıza
satlarımız aynı :)

aaa evet: )
hayırlı olsun,inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız günleride görürüz
mide bulantıların var mı senin pinoshh?
bende 8. haftada bi başladı hala bitmiyor.4 kilo verdim...

Dün gece rüyamda ilk kez bebişimi gördüm bir erkekti.. Nedense hep oğlum olacakmış gibi geliyor çevremdekilerde oğlum olacağını düşünüorlar genelde:)bebişimin 12+4 hali sizce???:))))

Son düzenleme:

yok canım ya bende mide bulantısı hiç öyle çok olmadı, benim annemle ananemde öyleymiş bende onlara çekmişim heralde.
bakalım bugün kontrolüm var benim
kilo verdiğine göre senin bulantıların baya baya ciddi heralde, Allah yardımcın olsun canım benim
ama artık yavaş yavaş geçer inşallah

bir de kızlar doktora gittiğimde kusmandan bişey olmaz,o senden besleniyor şuan ama suyu ihmal etme dedi.
ben suyu çok seven günde 4 lt içen biriy(dim).
bulantılarım başladığından beri midem bomboş.
halsiz halsiz dolanıyorum.
sudan bile midem bulanıyor.kendimi zorlayıp içtiğimde de çoğu kez çıkarıyorum geri.
zar zor 1 lt kalıyordur.
doktor su çok önemli demişti.
acaba benim az su içiyor olmam amniyon sıvısını azaltır mı :26:

ne güzel ya...benimde annemde hiç bulantı olmamış.
fakat beni çok sarstı gebelik..
haftasonu dersanem var 9 ders.
elimd poşetle geziyorum resmen
öğle arasına kadar naneli şekerlerle sıka sıka bi hal oluyorum.
2 hafta öncede benim kontrolüm vardı.
bebeğin gelişimi çok iyi dedi.şimdi ne alemde bilmiyorum ama bana 12 haftalık olduğunda ikili test için gel dedi.
seninki genel kontrol mü yoksa test için falan mı gidiyorsun?

benim genel kontrol canım, ilk gebeliğim kürtajla sonlandığı için bunda doktorumda çok titizleniyor sağolsun bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim bugün. çok stresliyim açıkçası

benim genel kontrol canım, ilk gebeliğim kürtajla sonlandığı için bunda doktorumda çok titizleniyor sağolsun bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim bugün. çok stresliyim açıkçası

çok geçmiş olsun,
Allah'ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah,bol bol dua et.
stres yapma hep pozitif düşün,Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah

benimde kalçama bişey batmış gibi oluyor kramp gibi yani o anda bacağımı hareket ettiremiyorum
bi daha doktora gittiğimde söylicem ama muz iyi geliyormuş dün bitane muz yedim hiç olmadı inşallah bugünde olmaz aynı şey

çok geçmiş olsun,
Allah'ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah,bol bol dua et.
stres yapma hep pozitif düşün,Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah

amin canımm inşallahhh hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız kuzucuklarımızı

tatlım ayaklarını yukarıya kaldır ve mümkün olduğu kadar dinlen bende yaşadım aynı şeyi çok dikkatli ol.

Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, enerji ve başarı dolu bir hafta diliyorum!

teşekkürler sana da güzel bir hafta geçirmen dileğiyle....

günaydın iyi haftalar..

günaydın ......

hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah herşey yolundadır....

tatlım her poliklinik için değil ama bazı polikliniklerin akşam muayenesi var burada

teşekkür ederim bakalım bekliyorum büyük bir heyecanla netleşmesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…