bir de kızlar doktora gittiğimde kusmandan bişey olmaz,o senden besleniyor şuan ama suyu ihmal etme dedi.
ben suyu çok seven günde 4 lt içen biriy(dim).
bulantılarım başladığından beri midem bomboş.
halsiz halsiz dolanıyorum.
sudan bile midem bulanıyor.kendimi zorlayıp içtiğimde de çoğu kez çıkarıyorum geri.
zar zor 1 lt kalıyordur.
doktor su çok önemli demişti.
acaba benim az su içiyor olmam amniyon sıvısını azaltır mı :26:
Normalde ben de geceleri yaniyorum ortu falan almiyodum ustume ama iki gece once ayni dedigin gbi banada oldu.hatta sayikladigimi hatirliyrm çok üsüdüm diye
kızlar bu gecede aynısı bana oldu çok üşüdüm nevresim takımının üstü ile yatıorum çarşaf yani bu gece dondum tirtir titredim tabiri yerindeyse kocamı kaldırdım battaniye istedim zor ısındım neden oluyo acaba ya bu bilen varmı kızlar?
kızlar mart annelerinden bebişini hisseden oldumu hiç
ben henüz hissedemedim maalesef
merakla bekliyorum
sen hissedebildin mi canım?
kızlar mart annelerinden bebişini hisseden oldumu hiç
benimde kalçama bişey batmış gibi oluyor kramp gibi yani o anda bacağımı hareket ettiremiyorum
bi daha doktora gittiğimde söylicem ama muz iyi geliyormuş dün bitane muz yedim hiç olmadı inşallah bugünde olmaz aynı şey
reflüm var zaten ondan mı oluyor doktoruma 2li testimi yaptırıp öyle gidicem hamile kalmadan once famoser kullanıyordum bende bi ilaç versin 3aylıkken başlanabiliyormuş.artık şu renni şuruplardan mı verir ne verir bilmem amin rabbim herekese hayırlı kolay dogum versin
benim ilk gebeliğimde olmuştu canım. bizim burda kengi girdi derler annem de tüm hamileliklerinde olmuş doğumla geçmiş. ama bunda yok çok şükür. bazen yürüyemezdim ayağa kalkarken otururken çok zorlanırdımaynen benimde su bikacgündür kalcam sızlıyo sanki kasılıyormus gibi oluyorum neden acaba diye kendi kendimi yiyordum ama hamileliklede ne alakası var dedim içimden sizde yazınca simdi sasırdım walla nedendir bilinmez bendede oldu normal mi acaba kızlarr??
seğirme şeklinde hissedenlerden başka tam olarak hisseden henüz yok. zaten erken değil mi şimdi ? ben 20. haftadan sonra hissedebiliyoruz diye biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum bilemedim :44::44::44:
seğirme şeklinde hissedenlerden başka tam olarak hisseden henüz yok. zaten erken değil mi şimdi ? ben 20. haftadan sonra hissedebiliyoruz diye biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum bilemedim :44::44::44:
benim ilk gebeliğimde olmuştu canım. bizim burda kengi girdi derler annem de tüm hamileliklerinde olmuş doğumla geçmiş. ama bunda yok çok şükür. bazen yürüyemezdim ayağa kalkarken otururken çok zorlanırdım
aa herkes üşümüş benim gibi... ben de eylül geldi havalar soğudu diye düşnüyorum ondandır herhalde
11+3 haftadayım seyirme de yok bende kızlar sizce normal mi ??
bende bilmiyorum ki canım :44:
şubat annelerinden 16,17. haftalarda hissedenler var..
nette baktığımda 19. haftadan sonra yazıyor
gayet normal düşünsene her an kendini dinliyorsan tabii ki böyle seyirme gibi birşey oluyormuş. bana sorarsan ben de hissetmiyorum ki 2. hamileliğim. yani herkesin farklı bunu unutmamak gerekir.... kafanıza böyle şeyleri takmayın. eğer dr kontrolünüz düzenli ve herşey yolundaysa sorunda yoktur diye düşünüyorum.
valla tatlım herkesin ki aynı olmadığı için bilemeyeceğim ama dediğim gibi ben 20. haftadan sonra biliyorum bu yüzden sabır edeceğiz ve bekleyeceğiz şimdilik ultrasonlarla ve görüntüleri ile idare edeceğiz ve moralimizi bozmayacağız. hadi bakalım sağlıklı güzel günler geçirelim hep beraber....
Günaydın kızlar
canım çok sıkkın önceki gece durduk yere bi baktım kanyani çok azdı 5-6 damla kadar ama leke flan dğldi çok açık renkte kandı ödüm koptu sonra devamı gelmedi bi rahatsızlığımda yok ama o kan niye geldi çok merak ediyorum bebişim iyidir demi
doktorumu aradım hemen, gelmene gerek yok aşırı yorgunluktan olmuştur önemli değil dedi ama benim kafama çok takıldı varmı aranızda aynı durumu yaşayan?
haklısın canım zaten haftaya randevum var ozamn merak ettiğim herseyide sorarım bebişimide uzun aradam sonra görürüm inş. hayırlısıyla....
günaydın mart anne adayları
bende aranıza yeni katıldım,yeni keşfettim burayı.
10+3 lük hamileyim,tahmini doğum 28 mart.
sonundan da olsa yakalıyorum martı: ))
benimde kalçama bişey batmış gibi oluyor kramp gibi yani o anda bacağımı hareket ettiremiyorum
bi daha doktora gittiğimde söylicem ama muz iyi geliyormuş dün bitane muz yedim hiç olmadı inşallah bugünde olmaz aynı şey
Günaydın kızlar
canım çok sıkkın önceki gece durduk yere bi baktım kanyani çok azdı 5-6 damla kadar ama leke flan dğldi çok açık renkte kandı ödüm koptu sonra devamı gelmedi bi rahatsızlığımda yok ama o kan niye geldi çok merak ediyorum bebişim iyidir demi
doktorumu aradım hemen, gelmene gerek yok aşırı yorgunluktan olmuştur önemli değil dedi ama benim kafama çok takıldı varmı aranızda aynı durumu yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?