2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım suyu abartma o kadar hele açken içme dediğin gibi çıakrrısın.ben de öyle oluyorum.suyu artık içemez oldum.ama hemşire bana meyvesuyu ,ayran süt de içebilirsin dedi

Normalde ben de geceleri yaniyorum ortu falan almiyodum ustume ama iki gece once ayni dedigin gbi banada oldu.hatta sayikladigimi hatirliyrm çok üsüdüm diye

aa herkes üşümüş benim gibi... ben de eylül geldi havalar soğudu diye düşnüyorum ondandır herhalde

kızlar mart annelerinden bebişini hisseden oldumu hiç

seğirme şeklinde hissedenlerden başka tam olarak hisseden henüz yok. zaten erken değil mi şimdi ? ben 20. haftadan sonra hissedebiliyoruz diye biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum bilemedim :44::44::44:

aynen benimde su bikacgündür kalcam sızlıyo sanki kasılıyormus gibi oluyorum neden acaba diye kendi kendimi yiyordum ama hamileliklede ne alakası var dedim içimden sizde yazınca simdi sasırdım walla nedendir bilinmez bendede oldu normal mi acaba kızlarr??

cnm rennie pek tavsiye etmiyolar ya lansor 15 mg. yada gaviscon şurup dedi dr um bana bunları rahatlıkla içebilirsin sıkıntı yok dedi dene istersen iyi geliyor

benim ilk gebeliğimde olmuştu canım. bizim burda kengi girdi derler annem de tüm hamileliklerinde olmuş doğumla geçmiş. ama bunda yok çok şükür. bazen yürüyemezdim ayağa kalkarken otururken çok zorlanırdım

seğirme şeklinde hissedenlerden başka tam olarak hisseden henüz yok. zaten erken değil mi şimdi ? ben 20. haftadan sonra hissedebiliyoruz diye biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum bilemedim :44::44::44:

11+3 haftadayım seyirme de yok bende kızlar sizce normal mi ??

bende bilmiyorum ki canım :44:
şubat annelerinden 16,17. haftalarda hissedenler var..
nette baktığımda 19. haftadan sonra yazıyor

aman iyi bari canım ben hiç duymamıstım bilmiyordum artık damar tıkanıklıgımı var yoksa iltihap mı die doktora gidecektim cidden 2 gün boyunca sızladı ve kasıldı durdu bugun birsey yok masallah....

aa herkes üşümüş benim gibi... ben de eylül geldi havalar soğudu diye düşnüyorum ondandır herhalde

geceleri titreyerek uyanıyorum ne kadar battaniye varsa örtünüyorum birde geceleri kabuslar kötü kötü garip rüyalar görüyorum sanırım hamilelikte normalmiş (

11+3 haftadayım seyirme de yok bende kızlar sizce normal mi ??

gayet normal düşünsene her an kendini dinliyorsan tabii ki böyle seyirme gibi birşey oluyormuş. bana sorarsan ben de hissetmiyorum ki 2. hamileliğim. yani herkesin farklı bunu unutmamak gerekir.... kafanıza böyle şeyleri takmayın. eğer dr kontrolünüz düzenli ve herşey yolundaysa sorunda yoktur diye düşünüyorum.

bende bilmiyorum ki canım :44:
şubat annelerinden 16,17. haftalarda hissedenler var..
nette baktığımda 19. haftadan sonra yazıyor

valla tatlım herkesin ki aynı olmadığı için bilemeyeceğim ama dediğim gibi ben 20. haftadan sonra biliyorum bu yüzden sabır edeceğiz ve bekleyeceğiz şimdilik ultrasonlarla ve görüntüleri ile idare edeceğiz ve moralimizi bozmayacağız. hadi bakalım sağlıklı güzel günler geçirelim hep beraber....

haklısın canım zaten haftaya randevum var ozamn merak ettiğim herseyide sorarım bebişimide uzun aradam sonra görürüm inş. hayırlısıyla....

Günaydın...
Ben olsam her ihtimale karşı başka doktora hemen giderdim. Kıymetlimiz sonuçta. İçimin rahat olmasını tercih ederim...

haklısın canım zaten haftaya randevum var ozamn merak ettiğim herseyide sorarım bebişimide uzun aradam sonra görürüm inş. hayırlısıyla....

hıımmmm bak ne kadar güzel bir düşünce oldu içimizi ferah tutalım güzel düşünelim güzel olsun.

muzu bende deneyeyim inşallah iyi gelir teşekkür ederim

gecmıs olsun. ilişki sonrasıda kan gelıyormus bazen.. doktor ılk onu sormustu bızım Arkadasa

kızlar merhaba
nasılsınızzz
ya 11.haftaya girdik ama benim bulantılar hala devam ediyor sabahtan beri ayıptır söylemesi 4-5 keredir istifra ettim benim gibi olan var mı aramızdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…