kızlar merhaba
nasılsınızzz
ya 11.haftaya girdik ama benim bulantılar hala devam ediyor sabahtan beri ayıptır söylemesi 4-5 keredir istifra ettim benim gibi olan var mı aramızdaa
Bulantım yok ama hala iştahsızım hala halsizim ve hala eskisi gibi yiyemiyorum...benim de devam ediyor yani şikayetlerim..sanırım bi iki hafta daha var bitmesine..ya da bilemiyorum bünyeden bünyeye değişiyor herhal..
gecmıs olsun. Ilişki sonrasıda kan gelıyormus bazen.. Doktor ılk onu sormustu bızım arkadasa
kızlar benim de tam tersi ya bir kez olsun bulantı olmaz mı ? iştahım çok arttı ve kilo alıyorum galiba.. ben ekmek yemeyi kestim sadece bebege faydası olcak şeyler yiyorum.. birde merak ediyorum sizlerin de karnı çıkmaya başladı mı ??
çıktı tatlım ufaktan benim de geçen hafta itibariyle :)[/QUOTbenim fena ya normalde de zayıf olmama ragmen göbekli biriyim şimdi bayağı belirdi
günaydın mart anne adayları
bende aranıza yeni katıldım,yeni keşfettim burayı.
10+3 lük hamileyim,tahmini doğum 28 mart.
sonundan da olsa yakalıyorum martı: ))
inşallah bir an önce biter bu durum bulantı istifra hiç bişey barınmıyor bünyemde yaaaBulantım yok ama hala iştahsızım hala halsizim ve hala eskisi gibi yiyemiyorum...benim de devam ediyor yani şikayetlerim..sanırım bi iki hafta daha var bitmesine..ya da bilemiyorum bünyeden bünyeye değişiyor herhal..
neler denemedim ki ben sabah bulantıyla başladıysam güne 24saat çıkarıyorum maaleseftavsiye vermek istedim sabah kalktığınızda bulantınız olmadan hatda varken bile bir iki yudum ekmek bulantıyı kesiyo
yok aslında cnm ilişkide olmadı neden böyle oldu anlamadım.çok yorulmuştum o gün bide 3 saat yolculuk yapmıştım ondandır belkide
aa herkes üşümüş benim gibi... ben de eylül geldi havalar soğudu diye düşnüyorum ondandır herhalde
mrb kızlar ben ikinci bir dr gidcem diyodum ya gittim bence benim beklentim çok yüksek
ilk dr da karar kıldım çünkü o daha mantıklı ve bilgili konuşuyo az konuşuyo oyuzden
başka dr ihtiyacı duymuştum zaten bu dr vitaminleri bir süre bırak kullanma dedi bir hafta
sonra başka bir ilaç veririz dedi sonrada bir ay sonra görüşürüz dedi çok ilgiliydi ama pek mantıklı gelmedi
konuşmaları bilmiyorum vazgeçtim dr.aramaktan bu arada bebişim kızmış diğer ay daha net olur dedi :)
çıktı tatlım ufaktan benim de geçen hafta itibariyle :)[/QUOTbenim fena ya normalde de zayıf olmama ragmen göbekli biriyim şimdi bayağı belirdi
merhaba göbüşler benimde gecen hafta itibariyle karnım çıkmaya başladı bazen çok çıkıyor bazende bugunki gibi fazla belli olmuyor
ASLINDA BENDE HERŞEYİ ARAŞTIRARAK ÖĞRENİYORUM DOKTORLAR YÜZEYSEL BİLGİ VERİYO ÇÜNKÜ
HAYRLI OLSN KIZINKAÇ HAFTALIKSIN ŞUAN?
hoşgeldin aramıza
28 mart doğacak bebek baya oldu
ben de çok üşüyorum
midemi de bozdum
bir de işe gelmek zorunda kaldım.
nefret ediyorum bu işyerinden.çok anlayışsız insanlar. midemi bozdum diyorum yalan söylüyormuşum gibi bir tavır oluşuyor.
Her ikiside cok guzel.ben ogluma baza aldim istikbalden.arada bizde yatariz dedim.ama kiz olsa herhalde alttakinden alirdim .arabalar cok hantal ve yer kapliyor
1 kilo ekşi mandalina şuan midemde çok mutluyum:) eskiden çikota beni mutlu ederdi şimdi ise mandalina hayret ya benim gibi tatlı canavarına bak sen yada karnımdaki yumurcağa annesinin yıllardır başaramadığı tatlı şavaşını diyet düşmenını alt etti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?