2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bizim kocaninelerimizin tezine göre ye ekşiği doğur ayşeyi bakalım doğru çıkacakmı:) bu arada eşim ile makas bıçak olayınıda yaptık (bizde maşallah hiçbirşeyden eksik kalmıyoruz:) bir koltuğa makas diğerine bıçak oturduğum koltuktan makas çıktı cinsiyet az çok beliren anneler varmış denesenize doğruluk payı nekadar bilmiyorum üstelik inanmıorum ama eğlence adranalin amaçlı hoş oluyor:)

canım devamlı ekşi istiyor bakalım böyle şeylere inanmam ama doğruysa 2.bebegimde kız olacak gibi heyecanla yrnı bekliyorum

kızlar ben ilk daha gebeliğimi bilmeden kapının önündeki erik ağacından kardeşime erik toplattım.tuzlayıp yedim.ve o kadar .yani ondan sonra ekşiye aşerdiğimi hatırlamıyorum.şimdilerde yoğurt,sarımsaklı yoğurtlu yemekler ve balık aşeriyorum.acaba cinsiyeti ne olcak bebişimin...

yemeklerden tahmin yapabilen var mı aranızda ?

ben ilk hamileliğimde ekşi yemedim kızım oldu bu hamileliğimde hep limon yiyorum buda kızmış bugün öğrendim :)

selamlar. ben de 12 hafta boyunca hep acı, ekşi, tuzlu şeyler yemek istedim. tatlıyı çok aramazdım ama bu süreçte ağzıma süresim bile gelmedi. meyve ve azıcık dondurma yedim şekerli olarak. bir arkadaşımın hamileliği de benden birkaç ay daha önde. onun yeme düzeni de benim gibiymiş. erkek demiş doktor onunkine. 12 haftada bulantım da en fazla 3 kez oldu. bakalım, hayırlısı.

bu arada krem, yağ vs kullanmaya başlayan oldu mu?

veee başından beridir lahana...şimdi sarımsaklı yoğurtlu lahana sarması olsa

canım suyu abartma o kadar hele açken içme dediğin gibi çıakrrısın.ben de öyle oluyorum.suyu artık içemez oldum.ama hemşire bana meyvesuyu ,ayran süt de içebilirsin dedi

yok suyu şimdi değil gebeliğimden önce içerdim o kadar,
gebelikten sonra ne hale geldiğimi belirtmek için söyledim,
şimdi nerdeee: )
1 lt çok zor içiyorum..
sütü zaten hiç içemiyorum midem bulanıyor.meyve suyunuda eşim sağolsun limon falan sıkıyor anca öyle.hazır tüketmiyorum.

bu arada dün canım o kadar çok limon çekti ki akşam 2 tane limonu yedim daha da yiyecektim ama eşim dokunur diye yedirtmedi

Kizlar anadolu yakasinda erdem hastanesine giden var mi doktoru degistirmek istiyorum 3 gundur randevu icin sira bekliyrdum randevusuz gidince resmen bariz sekilde ilgilenmiyorlar bugun gene aradim bu hafta hep dolu isterseniz cumartesi gunune randevu verelim dediler saka gibi yaa cinlerim tepeme cikti doktor onerebilecek var mi?

canım limon 'a dikkat et tansiyonunu düşürmesin... gerçi eşin eczacı seni kontrolü altına alsın artık

Kizlaaarrr simdi geldim doktordan. Cok sukur pitircigim cok hareketliydi surekli eller ayaklar oynuyor kipir kipir nasil rahatladim nasil mutlu oldum anlatamam boyuda 4,5 cm olmus kuzucugumun. 2 hafta sonra ikili test icin gidcem, buarada 1 kilo almisim

bende tatlıdan soğudum ama ekşiyede düşmedim daha cok tuzlu şeyler yiyiorum bu durumda kız:) ama kaynananın il çocuğunun cinsiyeti neyse senin ki de o olur teorisine görede erkek olması lazım, bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazamıyorum ama sürekli takipteyim. Bende herşey yolunda ancak bu ara tayin işleriyle uğraşıyorum çok yoruluyorum ev taşıma telaşı felaket 1500km yol geldim eşyalar henüz gelmedi perişan olduk ortalıkta. Otelde filan kalıyorum. Her gün siteye giriyordum ama artık uzun süre girmeyi düşünmüyorum. Daha öncede belirtmiştim yediğimiz şeyler konusunda yazarken daha dikkatli olalım bulan var bulamayan var diye iki gündür ne zaman girsem yiyecek mevzusu geçiyor ev taşıma telaşı nda o yazdıklarınızı bulamıyorum onun için bir süre yokum kendinize iyi bakın bebislerede tabiki

canım limon 'a dikkat et tansiyonunu düşürmesin... gerçi eşin eczacı seni kontrolü altına alsın artık

zaten hemen aldı elimden yeter diye.ilk defa limonu böyle kuru kuru meyve gibi yedim: )
eşim zaten beni deli ediyor.elinde kuruyemiş paketi.her gün bala katıp katıp zorla yediriyor: (

maşallah pinoshhcum
Allah nazarlardan saklasın çok sevindim: )
darısı başıma artık,bende kımıl kımıl oynadığını görmek istiyorum
bu arada boyu normale göre uzunmuş,bu zamanlarda 3 cm oluyor diye okumuştum.
maşallah tekrardan : )

Son düzenleme:

maşallah canım ... ya ben hesabıma göre 11+1 di gitim dr.a dr.acele etti hiçbirşeyini götermedi ki kımıldamasını vs... usg kağıdında 11+5 yazıyordu boyu da 50.1 mm sanırım... bozuk olaiblir mi cihaz??

Ya evet boy konusunda haklisin uzun olacak heralde babasi gibi yalniz usg kagidinda 11+0 yaziyormus yeni farkettim. Normalde ben gebelik hesaplayicidan bugun baktigim 10+3 olmasi lazimdi darisi basiniza canimm

Canim dedigim gibi benimde 11+0 cikmis usgde. Benimde doktorum busefer herseyi tektek gosterdi. 2 hafta sonra geldiginde dahada detayli bakicaz dedi uctum valla belkide onde gidiyor bizim bebisler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…