benim canımda sürekli ekşi ve acı istiyor dün çiğ köfte yedim gece gece hemde limon sıkıp yeşilllik yiyorum hep yeşil zeytin yetiştiremiyor eşim :) tatlıdan soğudum zaten çok sevmezdim tek yediğim tatlı dondurma onu bile frambuazlı filan olanından seçiyorum ekşi olsun diye
canım devamlı ekşi istiyor bakalım böyle şeylere inanmam ama doğruysa 2.bebegimde kız olacak gibi heyecanla yrnı bekliyorum
canım devamlı ekşi istiyor bakalım böyle şeylere inanmam ama doğruysa 2.bebegimde kız olacak gibi heyecanla yrnı bekliyorum
hoşgeldin aramıza
28 mart doğacak bebek baya oldu
ben ilk hamileliğimde ekşi yemedim kızım oldu bu hamileliğimde hep limon yiyorum buda kızmış bugün öğrendim :)
kızlar ben ilk daha gebeliğimi bilmeden kapının önündeki erik ağacından kardeşime erik toplattım.tuzlayıp yedim.ve o kadar .yani ondan sonra ekşiye aşerdiğimi hatırlamıyorum.şimdilerde yoğurt,sarımsaklı yoğurtlu yemekler ve balık aşeriyorum.acaba cinsiyeti ne olcak bebişimin...
yemeklerden tahmin yapabilen var mı aranızda ?
canım suyu abartma o kadar hele açken içme dediğin gibi çıakrrısın.ben de öyle oluyorum.suyu artık içemez oldum.ama hemşire bana meyvesuyu ,ayran süt de içebilirsin dedi
aa canım sen de mi mart annesi olacaksın...aramıza hoşgeldin
yok suyu şimdi değil gebeliğimden önce içerdim o kadar,
gebelikten sonra ne hale geldiğimi belirtmek için söyledim,
şimdi nerdeee: )
1 lt çok zor içiyorum..
sütü zaten hiç içemiyorum midem bulanıyor.meyve suyunuda eşim sağolsun limon falan sıkıyor anca öyle.hazır tüketmiyorum.
canım limon 'a dikkat et tansiyonunu düşürmesin... gerçi eşin eczacı seni kontrolü altına alsın artık
Kizlaaarrr simdi geldim doktordan. Cok sukur pitircigim cok hareketliydisurekli eller ayaklar oynuyor kipir kipir nasil rahatladim nasil mutlu oldum anlatamam boyuda 4,5 cm olmus kuzucugumun. 2 hafta sonra ikili test icin gidcem, buarada 1 kilo almisim
Kizlaaarrr simdi geldim doktordan. Cok sukur pitircigim cok hareketliydisurekli eller ayaklar oynuyor kipir kipir nasil rahatladim nasil mutlu oldum anlatamam boyuda 4,5 cm olmus kuzucugumun. 2 hafta sonra ikili test icin gidcem, buarada 1 kilo almisim
zaten hemen aldı elimden yeter diye.ilk defa limonu böyle kuru kuru meyve gibi yedim: )
eşim zaten beni deli ediyor.elinde kuruyemiş paketi.her gün bala katıp katıp zorla yediriyor: (
maşallah pinoshhcum
Allah nazarlardan saklasın çok sevindim: )
darısı başıma artık,bende kımıl kımıl oynadığını görmek istiyorum
bu arada boyu normale göre uzunmuş,bu zamanlarda 3 cm oluyor diye okumuştum.
maşallah tekrardan : )
maşallah canım ... ya ben hesabıma göre 11+1 di gitim dr.a dr.acele etti hiçbirşeyini götermedi ki kımıldamasını vs... usg kağıdında 11+5 yazıyordu boyu da 50.1 mm sanırım... bozuk olaiblir mi cihaz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?