2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
pinoshh ne güzel detaylı takip ediyor doktorun seni.
ben özel hastaneye gidiyorum ama kadın ultrasona bakıyor,bir iki tavsiye veriyor o kadar.
bazende ben soruyorum cevap veriyor.
ilgisiz gibi sanki ya...
çarçabuk bakıyor ultrasona falan
acaba değiştirsem mi doktorumu diyorum ama belkide ilk haftalar olduğu için böyledir diye şans da vermek istiyorum en azından 12 haftalık olduğunda da aynı ilgisizliği görürsem değiştireceğim doktorumu sanırım.
senin önceki gidişinde boy ölçümü vs yapıyor muydu?

merhaba kızlar bende haftaya perşembbe ıkılı test için gıtcem bbebegımın gelısımı 3 gun gerıdeydı umarım açığı kapatmıştır.

yaaaaa kızlaaaaarrr ama ne güzel yemeklerden bahsediyorsunuzzzz, bulunmaz hint kumaşı değil amaaaa canım çekti vallaaaaaaaa ağzım sulandı yaaaaaa yiyecek konuşmayın nooolurrrrr

Evet canim doktor konusunda cok sansliyim bende ozel astaneye gidiyorum ama evlendigimden beri bu doktoru bulana kadar neleriyle karsilastim 1 senedir ayni doktrlayim. Boy olcumu gecen seferde yapmisti ozaman 1,5 cm di (3 hafta once) medicalpark bahcelievler suat suphan bey, siddetle tavsiye ederim kendisinin ek bransinin psikiyatri oldugunu dusunuyorm cunku insanin cok rahatlatiyor tum stresini aliyor

cnm benmde 9 eylülde randevum bakalım bana oğlan derse seninde oğlan dır kesin ne alaka bilmiyorum ama yanılmadım hiç Allah ın izniyle yinede elleri ayakları sağlam akıllı şuurlu hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş ama benmoğlan senin oğlana yada senin oğlan benm oglanaa arkadaş olsun istiyorum bi kız bi oğlum var zaten ama tamamen içgüdüsel davranıyorum içime doğan bu sadece !!!

Ben ilk hamileliğimde hospital türk baran hnm.a gittim.randevu saatinde gitsende en az 1 saat bekliyorsun ve içerde en fazla 10 dk.kalıyorsun ama ben memnundum.takibi güzel,sorularına cevap bulabiliyorsun vs..doğumumda zor geçmesine rağmen,dr.un tecrübesi ile bir sorun olmadı.
Erdem hastanesinde ismini tam hatırlamıyorum ama adalet hnm.olması lazım iki arkadaşım ona gitti çok memnun olduklarını söylediler.

6 temmuz 1984 cuma günü doğmuşsun.10 temmuz artı eksi tabi bu gebe kalmışsın. KIZ görünüyor . . tabiki de Allah bilirr yinede hayırlısı neyse o olsun cnm

Tesekkur ederim hayirlisi insallah saglikli sihatli kucagimiza alalumda benimde 10. Haftam bitti 10+0 olduk insalla 40. Haftayida goruruz birde bugun is basladi cok zordu nasil gececek boyle bilmiyorum Allah yardim etsin isimiz zor

18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı

hadi bakalım hayırlısı, ooyyy prensesi ikileyecekmiyiz acaba yalnız takvime bakarak erkek diyen de çok oldu, bakalım kimin tahmini tutcak, ben de çok merak ediyorum,, pazratesi günü belli olur Allah 'ın izni ile.

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.
geçmiş olsun cnm çok üzüldüm senin adına Allahım tekrardan sağlıklı şekilde hamile kalmanı nasip etsinve tamamına erdirsin

kızlar mart annelerinden bebişini hisseden oldumu hiç
ben varım
et seyirmesi gibi diyolarya aynen öyle hissediyorum......

ben ilk hamileliğimde ekşi yemedim kızım oldu bu hamileliğimde hep limon yiyorum buda kızmış bugün öğrendim :)
gözün aydın bende kızım olsun istiyorum hayırlısı artık inşallah perşembe öğrenicem ......

15. haftada olmama rağmen sanırım tüp bebek olduğu için göbüşüm çok çıkıyo o yüzden bebek yağına başladım günde iki kere sürüyorum .....

hadi bakalım hayırlısı, ooyyy prensesi ikileyecekmiyiz acaba yalnız takvime bakarak erkek diyen de çok oldu, bakalım kimin tahmini tutcak, ben de çok merak ediyorum,, pazratesi günü belli olur Allah 'ın izni ile.
selam aybüke seninle aynı gün hamile kalmışız bakalım önce kim doğuracak

sa hanımlar yarın ikili tesrin sonucunu almaya gidicem ,inş sağlıklıdır sorunsuzdur...

Bahsettigim adalet hanimdi :)) Ben de anca iki defa gidebildim randevu alabilene ask olsun :/

Iyi geceler kizlar. Benim de inşallah ikili test yarin aricam belli olacak. Bu arada bebegi hissedenler var mi demişsiniz evet var ben bugün cok yoğun hissettim kim ne derse desin ben eminim bebeğimdi o :) kelebegim benim kanat cirpti durdu :)) bu arada geceleri çok uyaniyorum ben cok susuyorum gece içince de wc ye kalkıyorum:)) belim ve pöçüğüm de pozisyon değiştirirken ağrıyor

selam aybüke seninle aynı gün hamile kalmışız bakalım önce kim doğuracak

kızımı 35 haftalık erken doğurdum ben çok iddialıyım aslında

Ayy şaka bir yana, Allah koruusn, inşallah bunu zamanında doğururum, erken doğum çok zor oluyor

insalkah arkadas olsunlar canim istanbul avrupadaysan hemen arkadas yaparizda dogmadan
Hayirlisi olsun tabiki ama cok merak ediyorum cumartesi gidecegim bende insallah dr bisi gorur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…