pinoshh ne güzel detaylı takip ediyor doktorun seni.
ben özel hastaneye gidiyorum ama kadın ultrasona bakıyor,bir iki tavsiye veriyor o kadar.
bazende ben soruyorum cevap veriyor.
ilgisiz gibi sanki ya...
çarçabuk bakıyor ultrasona falan
acaba değiştirsem mi doktorumu diyorum ama belkide ilk haftalar olduğu için böyledir diye şans da vermek istiyorum en azından 12 haftalık olduğunda da aynı ilgisizliği görürsem değiştireceğim doktorumu sanırım.
senin önceki gidişinde boy ölçümü vs yapıyor muydu?
bir bak bakalım ne çıkacak :) 18.03.1984 doğum tarihim son adet tarihimse 25 mayıs
18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı
ay canım oglus dıyınce bı grıp oldum benım oglummu vardı dıye
valla dr oglusa benzettı ama daha gıtmedım haftaya gıdıcem bakalım oglusmu kızmı anlıcaz :))
saglıgımız ıyı cok sukur
senın oglusun nasıl gıttınmı dr a varmı tahmın falan ?
Kizlar anadolu yakasinda erdem hastanesine giden var mi doktoru degistirmek istiyorum 3 gundur randevu icin sira bekliyrdum randevusuz gidince resmen bariz sekilde ilgilenmiyorlar bugun gene aradim bu hafta hep dolu isterseniz cumartesi gunune randevu verelim dediler saka gibi yaa cinlerim tepeme cikti doktor onerebilecek var mi?
Bende isterim tahmin 6.7.84 dogum son adet tarihi 26 haziran
6 temmuz 1984 cuma günü doğmuşsun.10 temmuz artı eksi tabi bu gebe kalmışsın. KIZ görünüyor . . tabiki de Allah bilirr yinede hayırlısı neyse o olsun cnm
18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı
geçmiş olsun cnm çok üzüldüm senin adına Allahım tekrardan sağlıklı şekilde hamile kalmanı nasip etsin10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık bu formda bana kısmet olmadı arkadaşlar.
ben varımkızlar mart annelerinden bebişini hisseden oldumu hiç
gözün aydın bende kızım olsun istiyorum hayırlısı artık inşallah perşembe öğrenicem ......ben ilk hamileliğimde ekşi yemedim kızım oldu bu hamileliğimde hep limon yiyorum buda kızmış bugün öğrendim :)
15. haftada olmama rağmen sanırım tüp bebek olduğu için göbüşüm çok çıkıyo o yüzden bebek yağına başladım günde iki kere sürüyorum .....selamlar. ben de 12 hafta boyunca hep acı, ekşi, tuzlu şeyler yemek istedim. tatlıyı çok aramazdım ama bu süreçte ağzıma süresim bile gelmedi. meyve ve azıcık dondurma yedim şekerli olarak. bir arkadaşımın hamileliği de benden birkaç ay daha önde. onun yeme düzeni de benim gibiymiş. erkek demiş doktor onunkine. 12 haftada bulantım da en fazla 3 kez oldu. bakalım, hayırlısı.
bu arada krem, yağ vs kullanmaya başlayan oldu mu?
selam aybüke seninle aynı gün hamile kalmışız bakalım önce kim doğuracakhadi bakalım hayırlısı, ooyyy prensesi ikileyecekmiyiz acabayalnız takvime bakarak erkek diyen de çok oldu, bakalım kimin tahmini tutcak, ben de çok merak ediyorum,, pazratesi günü belli olur Allah 'ın izni ile.
Ben ilk hamileliğimde hospital türk baran hnm.a gittim.randevu saatinde gitsende en az 1 saat bekliyorsun ve içerde en fazla 10 dk.kalıyorsun ama ben memnundum.takibi güzel,sorularına cevap bulabiliyorsun vs..doğumumda zor geçmesine rağmen,dr.un tecrübesi ile bir sorun olmadı.
Erdem hastanesinde ismini tam hatırlamıyorum ama adalet hnm.olması lazım iki arkadaşım ona gitti çok memnun olduklarını söylediler.
selam aybüke seninle aynı gün hamile kalmışız bakalım önce kim doğuracak
cnm benmde 9 eylülde randevum bakalım bana oğlan derse seninde oğlan dır kesin ne alaka bilmiyorum amayanılmadım hiç Allah ın izniyle yinede elleri ayakları sağlam akıllı şuurlu hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş ama benmoğlan senin oğlana yada senin oğlan benm oglanaa arkadaş olsun istiyorum bi kız bi oğlum var zaten ama tamamen içgüdüsel davranıyorum içime doğan bu sadece !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?