arkadaşlar galiba ben de idrar yollarında enfeksiyon başladı çünkü yanma var ve sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum doktora gitsem biliyorum ki ilaç vermeyecek daha küçük diye ve ben günde 4-4,5 lt su içen birisiyim tavsiyesi olan var mı
Günaydın
Cinsiyeti öğrenenler nasıl bu kadar erken öğrendiniz merak ettim
Bizim bebişin elini ayağını bile anca ayırt etmiştim
arkadaşlar galiba ben de idrar yollarında enfeksiyon başladı çünkü yanma var ve sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum doktora gitsem biliyorum ki ilaç vermeyecek daha küçük diye ve ben günde 4-4,5 lt su içen birisiyim tavsiyesi olan var mı
pinoshh ne güzel detaylı takip ediyor doktorun seni.
ben özel hastaneye gidiyorum ama kadın ultrasona bakıyor,bir iki tavsiye veriyor o kadar.
bazende ben soruyorum cevap veriyor.
ilgisiz gibi sanki ya...
çarçabuk bakıyor ultrasona falan
acaba değiştirsem mi doktorumu diyorum ama belkide ilk haftalar olduğu için böyledir diye şans da vermek istiyorum en azından 12 haftalık olduğunda da aynı ilgisizliği görürsem değiştireceğim doktorumu sanırım.
senin önceki gidişinde boy ölçümü vs yapıyor muydu?
18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı
ben varım
et seyirmesi gibi diyolarya aynen öyle hissediyorum......
gözün aydın bende kızım olsun istiyorum hayırlısı artık inşallah perşembe öğrenicem ......
15. haftada olmama rağmen sanırım tüp bebek olduğu için göbüşüm çok çıkıyo o yüzden bebek yağına başladım günde iki kere sürüyorum .....
sa hanımlar yarın ikili tesrin sonucunu almaya gidicem ,inş sağlıklıdır sorunsuzdur...
Iyi geceler kizlar. Benim de inşallah ikili test yarin aricam belli olacak. Bu arada bebegi hissedenler var mi demişsiniz evet var ben bugün cok yoğun hissettim kim ne derse desin ben eminim bebeğimdi o :) kelebegim benim kanat cirpti durdu :)) bu arada geceleri çok uyaniyorum ben cok susuyorum gece içince de wc ye kalkıyorum:)) belim ve pöçüğüm de pozisyon değiştirirken ağrıyor
Günaydın
Cinsiyeti öğrenenler nasıl bu kadar erken öğrendiniz merak ettim
Bizim bebişin elini ayağını bile anca ayırt etmiştim
ben 12 haftadayken gittim geçen hafta yani eller ayaklar havada spor yapıyodu
kıza benziyo dedi direkt bakmadan bende dr şüphelendim ilgilenmiyo diye dün başka
dr gittim 13 haftalık oldu iyice baktı kahve çekirdeğini gördüm bak dedioda kız dedi
dr alakalı bence
günaydınlarr..
dün ikili test sonuçlarımızı aldık herşey yolundaymış , doktorumuz tekrar kız için hazırlık yapabilirsiniz dedi..
günaydınlarr..
dün ikili test sonuçlarımızı aldık herşey yolundaymış , doktorumuz tekrar kız için hazırlık yapabilirsiniz dedi..
canım limonata yap iç limonun idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelme özelliği var ama çokta abartma tansiyonun düşmesin
cnm mrb ben ilk hamileliğimde 8 ay boyunca çektim altıma kaçırırdım oturup ağlardım ağrıdan idrar yolları antiseptiği
kullandım hep bittiğinde yine verirdi ağrıda bebeği etkiliyo sen ilerlemeden dr görün ılık su iç bitki çaylarıda iyi geliyo
o kadar çok sıvı tüketiyorum ki ama doğal ve faydalı içecekler özellikle suyu elimden düşürmüyorum çünkü burası çok sıcak bi memleket ve doktor sorunu yaşıyorum hala düzenli doktorum yok
Günaydınlar herkese.. Bende bugün ikili sonuçlarım için gidicem inşallahh sonuçlar iyi çıkar dua edin benim için
çok güzel haberlerle gelmen dileğiyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?