2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın

Cinsiyeti öğrenenler nasıl bu kadar erken öğrendiniz merak ettim
Bizim bebişin elini ayağını bile anca ayırt etmiştim

arkadaşlar galiba ben de idrar yollarında enfeksiyon başladı çünkü yanma var ve sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum doktora gitsem biliyorum ki ilaç vermeyecek daha küçük diye ve ben günde 4-4,5 lt su içen birisiyim tavsiyesi olan var mı

canım limonata yap iç limonun idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelme özelliği var ama çokta abartma tansiyonun düşmesin

kızlar ikili tara ma sonuçlarım çıkmış dr yıllık izinde soramadımda bir fikri olan varmı ultrasonda ense kalınlığı 1.1 mm di normaldi yaşımda 30

Down Sendromu İkili Tarama
Free Beta HCG 90278 ng/mL
PAPP-A (Pregnant Associated Plasma Protein A) 1021 µIU/mL

Günaydın

ben 12 haftadayken gittim geçen hafta yani eller ayaklar havada spor yapıyodu
kıza benziyo dedi direkt bakmadan bende dr şüphelendim ilgilenmiyo diye dün başka
dr gittim 13 haftalık oldu iyice baktı kahve çekirdeğini gördüm bak dedi oda kız dedi
dr alakalı bence

cnm mrb ben ilk hamileliğimde 8 ay boyunca çektim altıma kaçırırdım oturup ağlardım ağrıdan idrar yolları antiseptiği
kullandım hep bittiğinde yine verirdi ağrıda bebeği etkiliyo sen ilerlemeden dr görün ılık su iç bitki çaylarıda iyi geliyo

günaydınlarr..
dün ikili test sonuçlarımızı aldık herşey yolundaymış , doktorumuz tekrar kız için hazırlık yapabilirsiniz dedi..

bende senin gibi düşünüyodum oyuzden başka bir dr gittim oda bilgisiz gibi geldi çok ilgiliydi ama önemli olan bilgi tecrübe
doğumda nasıl ben buna kanaat getirdim dr mun kıymetini anladım eşimde değiştir diyodu diğer dr gidince yok ya
senin dr okadar kötü değildi demeye başladı

canım benimde ilk ayda olmuştu kaşıntı ve sık idrar sorunu yaşıyodum ve akıntım oluyodu hemde kötü kokuyodu monirol saşe diye bi ilaç aldım eczaneden 9 tl flan ki ablamda hamişken hep onu kullanıyodu ablamında sık sık oldu hamişliğinde enfeksiyon bu ilacın bebişe zararı yok akşam uyumadan önce suya kat iç ve 4-5 saat tuvalete gitme sabah kalktğnda tamamen geçmiş oluyo süper etkili bşey.dr gtmene gerek yok ben gtmedim tavsiye üzerine aldm ilacı dr telefonda sordum tabi sakıncası varmı die yok kullanablrsn dedi çokta iyi geldi ihmal etme hemen iyileştiriyo.geçmş olsun

ne kadar güzel hissedebilmen. bence göbek çıkma olayı biraz da yapı ile alakalı bende sabah ve akşamları yağ karışımı sürüyorum bu sıcakta zorlanıyorum ama sürüyorum.

sa hanımlar yarın ikili tesrin sonucunu almaya gidicem ,inş sağlıklıdır sorunsuzdur...

inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım..

uff bende gündüz içemiyorum suyu ama geceleri senin gibiyim içmekte istemiyorum çok wc gidiyorum diye. çünkü uykum bölününce bir daha zor uyuyorum.

Günaydın

tatlım dr dan dr farklı malesef bazıları erken söylüyor bazıları emin olmadan söylemiyor..
aslında seninle aynı sayılır beklenen doğum tarihlerimiz belki senin dr da emin olmak istiyordur.
çünkü şimdilik sadece eşim ve ben biliyoruz cinsiyetini bir de burada ben yazmıştım. yani ailelere falan söylemedik ne olur ne olmaz diye.

günaydınlarr..
dün ikili test sonuçlarımızı aldık herşey yolundaymış , doktorumuz tekrar kız için hazırlık yapabilirsiniz dedi..

aaaaaaaa ne kadar güzel ikinizinde kızı olacak ikinizde öğrenmişsiniz....

Son düzenleme:

o kadar çok sıvı tüketiyorum ki ama doğal ve faydalı içecekler özellikle suyu elimden düşürmüyorum çünkü burası çok sıcak bi memleket ve doktor sorunu yaşıyorum hala düzenli doktorum yok

o kadar çok sıvı tüketiyorum ki ama doğal ve faydalı içecekler özellikle suyu elimden düşürmüyorum çünkü burası çok sıcak bi memleket ve doktor sorunu yaşıyorum hala düzenli doktorum yok

bende normalde çok içerdim ama bu bulantılar yüzünden zor içiyorum. sen neredesin ? hani sıcak ya belki yakın sayılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…