o kadar çok sıvı tüketiyorum ki ama doğal ve faydalı içecekler özellikle suyu elimden düşürmüyorum çünkü burası çok sıcak bi memleket ve doktor sorunu yaşıyorum hala düzenli doktorum yok
Çokk teşekkür ederim genic ....inşallahhh aminnnnnn tüm güzellikler yavrularımız için.. Hepimiz için olsun ..
kızlar merhaba benim çocuğum normalden 4 gün geride geliyordu, şimdi ben 12 hafta 4 günlük hamileyim ama çocuğum 11 hafta 3 günlük kadarmış. yani süre 8 9 güne çıkmışdoktoruma sordum şu an bu sorun değil dert etme dedi ama üzülüyorum ya bu şekilde olan var mı aranızda?
kızlar merhaba benim çocuğum normalden 4 gün geride geliyordu, şimdi ben 12 hafta 4 günlük hamileyim ama çocuğum 11 hafta 3 günlük kadarmış. yani süre 8 9 güne çıkmışdoktoruma sordum şu an bu sorun değil dert etme dedi ama üzülüyorum ya bu şekilde olan var mı aranızda?
cnm o bebeğin büyümesine göre değişiyo okadarda dert etme bence bazen ileride olur bazen geride ben her gittiğimde değişiyo mesela bu gittiğimde ilerideydi önceki gittiğimdede gerideydi sağlıklı olsunlar tüm dualarımız onlar için
tatlım bence de sorun yapma şuan çok erken. son 3 aylık dönemde olsan ve fark yine bu kadar olsa evet sıkıntı gelişim açısından ama şuan bu fark sorun değil. moralini bozma bana dr ilkinde (ki o zaman 35 haftalık hamileyim) 2 hafta geri bebek ama siz çalışmak istiyorsunuz sadece dikkatli olun yediklerinize içtiklerinize dikkat edin dedi, bol bol dinlenin(ki bende doğum iznini doğumdan sonraya ekletip kullanmak istediğim içindi çalışma aşkım). neyse diyeceğim şu 3,5 kg doğdu oğlum çok şükür hiç bir sıkıntı da olmadı sende şimdi lütfen moralini bozma ve güzel düşün biliyorsun her şey kendimize stres yapmakla başlıyor
çok sağolun canlarım moral oldunuz bana cidden iyi geldi :) düşünüp düşünüp kafayı yiyo insan.. cinsiyetini ne zaman öğrenirim ki acaba.benim gibi 13. haftada olup öğrenen var mı aranızda?
bizim doktorun ultrasonu da eski ama tecrübesine güveniyorum. öncelikle tecrübeye dikkat edin kızlar. çok konuşandan ziyade
fakat sırf cinsiyeti için başka bir doktora baktırabilirim 2-3 hafta daha geçsin de görmeme şansı kalmasınilkind %80 erkek dedi dr, neredeyse 20.haftada gösterdi hanımefendi kız olduğunu
bu arada cinsiyet tahmini ben de isterim: 16.01.1985 doğum tarihim. SAT 9 haziran :44:
18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı
18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı
valla bende senin gibiyim 4 hafta sonra kontrole gideceğim ama asıl 20. haftadaki detaylı ultrasonda kesinleşir diyorum ve 20. haftayı bekliyorum millete söylemek için.
benim de daha önce bi ileride bi geride çıkıyordu. dert etme. sağlıklı doğdu gününde
bende senin gibi düşünüyodum oyuzden başka bir dr gittim oda bilgisiz gibi geldi çok ilgiliydi ama önemli olan bilgi tecrübe
doğumda nasıl ben buna kanaat getirdim dr mun kıymetini anladımeşimde değiştir diyodu diğer dr gidince yok ya
senin dr okadar kötü değildi demeye başladı
Evet canim doktor konusunda cok sansliyim bende ozel astaneye gidiyorum ama evlendigimden beri bu doktoru bulana kadar neleriyle karsilastim 1 senedir ayni doktrlayim. Boy olcumu gecen seferde yapmisti ozaman 1,5 cm di (3 hafta once) medicalpark bahcelievler suat suphan bey, siddetle tavsiye ederim kendisinin ek bransinin psikiyatri oldugunu dusunuyorm cunku insanin cok rahatlatiyor tum stresini aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?