2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
o kadar çok sıvı tüketiyorum ki ama doğal ve faydalı içecekler özellikle suyu elimden düşürmüyorum çünkü burası çok sıcak bi memleket ve doktor sorunu yaşıyorum hala düzenli doktorum yok

sağlık ocaklarında aile hekimleride ilgileniyo onlarda yazıyo geçmiş olsun

kızlar merhaba benim çocuğum normalden 4 gün geride geliyordu, şimdi ben 12 hafta 4 günlük hamileyim ama çocuğum 11 hafta 3 günlük kadarmış. yani süre 8 9 güne çıkmış doktoruma sordum şu an bu sorun değil dert etme dedi ama üzülüyorum ya bu şekilde olan var mı aranızda?

cnm o bebeğin büyümesine göre değişiyo okadarda dert etme bence bazen ileride olur bazen geride ben her gittiğimde değişiyo mesela bu gittiğimde ilerideydi önceki gittiğimdede gerideydi sağlıklı olsunlar tüm dualarımız onlar için

tatlım bence de sorun yapma şuan çok erken. son 3 aylık dönemde olsan ve fark yine bu kadar olsa evet sıkıntı gelişim açısından ama şuan bu fark sorun değil. moralini bozma bana dr ilkinde (ki o zaman 35 haftalık hamileyim) 2 hafta geri bebek ama siz çalışmak istiyorsunuz sadece dikkatli olun yediklerinize içtiklerinize dikkat edin dedi, bol bol dinlenin(ki bende doğum iznini doğumdan sonraya ekletip kullanmak istediğim içindi çalışma aşkım). neyse diyeceğim şu 3,5 kg doğdu oğlum çok şükür hiç bir sıkıntı da olmadı sende şimdi lütfen moralini bozma ve güzel düşün biliyorsun her şey kendimize stres yapmakla başlıyor

çok sağolun canlarım moral oldunuz bana cidden iyi geldi :) düşünüp düşünüp kafayı yiyo insan.. cinsiyetini ne zaman öğrenirim ki acaba.benim gibi 13. haftada olup öğrenen var mı aranızda?

bizim doktorun ultrasonu da eski ama tecrübesine güveniyorum. öncelikle tecrübeye dikkat edin kızlar. çok konuşandan ziyade

fakat sırf cinsiyeti için başka bir doktora baktırabilirim 2-3 hafta daha geçsin de görmeme şansı kalmasın ilkind %80 erkek dedi dr, neredeyse 20.haftada gösterdi hanımefendi kız olduğunu

bu arada cinsiyet tahmini ben de isterim: 16.01.1985 doğum tarihim. SAT 9 haziran :44:

çok sağolun canlarım moral oldunuz bana cidden iyi geldi :) düşünüp düşünüp kafayı yiyo insan.. cinsiyetini ne zaman öğrenirim ki acaba.benim gibi 13. haftada olup öğrenen var mı aranızda?

benim de daha önce bi ileride bi geride çıkıyordu. dert etme. sağlıklı doğdu gününde

valla bende senin gibiyim 4 hafta sonra kontrole gideceğim ama asıl 20. haftadaki detaylı ultrasonda kesinleşir diyorum ve 20. haftayı bekliyorum millete söylemek için.

Günaydın canlar
Bişey rica edicem aramızda ki internet kurtlarından.
Takip ettiğiniz güzel ve faydalı siteleri lütfen paylaşın.
Geçen bi arkadaş blog önermişti takip için çok beğendim.
Devamını istiyorum.
Benimki biraz hazırcılık gibi oldu ama napayım
Araştırmak için vaktim olmuyo bide ilgi alaka meselesi :44:

canlar hep derlerya anne hissedermiş cinsiyeti diye varmı hissettiği gibi çıkan?ben hep erkek hissediyorum ama çin ve rus takviminde kız çıkıyo:) ama hep oğlum olck gbi hissediyorum nedense.daha 11+2 hamişliğim çok erken ama meraktan ölücem acaba ne zaman belli olucak.ilk bebişim ikisinide çok istiyoruz ama merak insanı öldürüyo işte.bende cinsiyet tahmini istiyorum 10,12,1988 doğumluyum son adet tarihimde 17 haziran

18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı

Arkadaşım zahmet olmazsa bankada bakabilirmisin 25-12-1986 doğumluyum sat27 Mayıs fakat geç döllenmeden dolayı 8 Haziran kabul ediliyor ultrasonda

slm kızlar
ilk hamilelikte cinsiyet merakı daha çok oluyor bende çok meraklıydım inadınada oğluşum 25.haftasına kadar göstermemişti şeysini
bunda da merak ediyorum ama ilki kadar değil bakalım ben ne zaman öğrenicem

valla bende senin gibiyim 4 hafta sonra kontrole gideceğim ama asıl 20. haftadaki detaylı ultrasonda kesinleşir diyorum ve 20. haftayı bekliyorum millete söylemek için.

valla ben herkese söyledim ikinci prenses geliyo diye :) herkes belli olmaz diyo ama bilmiyorum değişirmiki pekzannetmiyorum

18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı

cnm benmkine de bakar mısın rica etsem :) çatlıcam meraktan. doğum tarihim 24.06.1985 sanırım pztsiymiş son adet tarihim 7 haziran :)

bilmiyorum ama ağzından kerpetenle alıyorum lafı resmen.
hep çok yoğun ve meşgul.
muayene edeyimde gitsin der gibi...
ilk gebeliğim ve merak ettiğim çok şey var ama bu merakımı giderme çabası hiç yok.
hacettepe mezunu çok da bilgili bi doktor ama yinede içime sinmiyor nedense...

çok şanslısın pinoshh: )
ben erzurumdayım.burda şifa hastanesi var orda bi bayanda muayene oluyorum.
kadın çok bilgili ve zeki ama bana faydası var mı desen yok...
zaten öyle psikolojik rahatlatma falan nerdeee: )
bi an önce yollayım sıradaki gelsin mantığıyla iş yapıyor adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…