2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım yaaa inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun canım, araştırmaya devam
bel ağrın varmı senin ya benim bugün baya bir ağırıyor

canım yaaa inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun canım, araştırmaya devam
bel ağrın varmı senin ya benim bugün baya bir ağırıyor

inşallah bulurum canım.
bende bel ağrısı yok.dün kalçama ilk kez bir sancı girdi saniyelik o kadar.
onun dışında ağrı yok çok şükür.
bulantılarda biraz azaldı ama hala bitmedi: (
hamilelikte bel ve kalça ağrısı normal ama.
o yüzden endişelenme

Benim bugun ikili test sonuclarim cikmis sonuc temiz cok sukur ki. Ama b hcg degeri söylemedi. O değere bakilmamis oyle dedi. Hormonlara fln bakilmis nasil işse artik...israrla bhcg ye ilk hamilelik doneminde bakilir dedi durdu asistanı. Neyse artik cinsiyet tahminimiz baska bahara kaldi:) sukur bebegim saglikli

18 mart 1984 pazar günü dünyaya gelmişsin . . Bebişine 8 haziran gibi öncesi ve sonrası olabilir gebe kalmışsın ve KIZ :) TAHMİNİMİZ bakalım tutacak mı

Benide tahmin edebilirmisin peki canım :)) 30 haziran 1986 14 haziran son adetim tesekkürler...

nasılsınız kızlar?
bugün kontrolümüze gittik
12+6 boyumuz da 6.5 cm olmuş
ense kalınlığı da normal çıktı..kan tahlili sonuçlarımız 1 hafta sonra alacağız.
şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam eder.
yavrumu görmek bana terapi gibi geliyo
çok hareketliydi maşallah kuzucumm

Maşallah çok sevindim canım senin adına darısı başıma bizde Pazartesi gitcez bakalım

Aman kızlar bu topikte bebeğin cinsiyetini merak ediyorum demeyin topa tutulursunuz benim gibi
Artık yola geldim ben hiç merak etmiyorum

Aman kızlar bu topikte bebeğin cinsiyetini merak ediyorum demeyin topa tutulursunuz benim gibi

ilahi shezofren yaa
kız niye merak etmeyelim ediyoz valla
bugün doktora yine sordum söylemedi
ne yapalım bekliyoruz güzelim, hakkımızda hayırlısı olsun

or y

cinsiyeti öğrenenler doktordan gelen gözünüz aydın.
svdglpnr kanaman olmUş geçmiş olsun umarım herşey YoluNdAdıR
yaramaz oğlum klavtyeye basıyor

endişelenmiyorum canım normalmiş bel ağrısıda canım sıkılıyor ağrıdan. birde düşünüyrorum şimdiden böyle ağrıyorsa ya sonra ne olacak?? koca göbişlerle napıcaz biz :)

selam kızlar
gece sol bacağıma kıramp girdi çok acıdı başladık mı kıramplara :18::18::18:

endişelenmiyorum canım normalmiş bel ağrısıda canım sıkılıyor ağrıdan. birde düşünüyrorum şimdiden böyle ağrıyorsa ya sonra ne olacak?? koca göbişlerle napıcaz biz :)

son aylara doğru ağrı çok olmuyormuş.
inşallah olmazda: )
ben hep dua ediyorum çok rahat geçsin diye çünkü kpss ye hazırlanıyorum bir de: )

benim de özellikle bugün çok ağrıyor belim

Ayagımdaki kramp dünden beri belime vurdu ve dünden beri midem hiç iyi degil ilk aylarda cok güzel gecen hamileliğim son zamanları bozulmaya mı basladı bilmiyorum ama umarım gecici bi durumdur ((

ben başkalarını bilmem ama ben senin bebişinin cinsiyetini çok merak ediyorum biri kız biri erkek demişti dr.dimi
hala kesin bişey yazmanı bekliyorum :) her anne merak eder bence

Ayagımdaki kramp dünden beri belime vurdu ve dünden beri midem hiç iyi degil ilk aylarda cok güzel gecen hamileliğim son zamanları bozulmaya mı basladı bilmiyorum ama umarım gecici bi durumdur ((
canım magnezyum eksikliğinden olur dedi bana doktorum .sende sor magnezyuma balar belki .sütü bol bol iç kalsiyuma da ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…