bir bak bakalım ne çıkacak :) 18.03.1984 doğum tarihim son adet tarihimse 25 mayıs
Kızlar birşey sorcam kontrollere ne kadar sürede gidiyorsunuz
selam kızlar
gece sol bacağıma kıramp girdi çok acıdı başladık mı kıramplara :18::18::18:
bende listeye girmek isterim ufukss yas 24 ankara sat 13.06.2013 bdt 20.03.2014 simdiden cok heyecanliyim
hamile oldugumu ogrendigim zamandan beri sizleri takip ediyorum araniza yeni katilmak nasipoldu insallah artik hep burda olurum doguma kadar 11+5 olduk biz melegimle
cokk tesekkur ederim bende beni kimse gormedi diye uzulmustumm rabbim herkese hayirli saglikli sihhatli evlatlar yavrular kuzular versin insallahharamıza hoş geldin canım. bebeğin hayırlı olsun. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
canım, benim bebiş tedaviyle olduğundan biraz daha temkinli gidiyoruz. ilaçlar- iğneler..bir de 8. haftada ikinci kese göründü, sonra o gelişmedi, kaybolmaya başladı vs.vs. olduğundan doktorum beni 10-15 günde bir çağırıyor. 10 gün sonra tekrar gideceğim ama ondan sonra dr. arayı biraz açarız dedi. heralde ayda bir çağıracak.
sen ne kadar sürede gidiyosun?
hamile oldugumu ogrendigim zamandan beri sizleri takip ediyorum araniza yeni katilmak nasipoldu insallah artik hep burda olurum doguma kadar 11+5 olduk biz melegimle
Gölgelediniz canım aramıza
Hoşgeldin demek istedim canım benim tablet kafasına göre yazıyor
tesekkur ederin saolun :) ikili taramasina cagirdilar persembe gunu beni cok heyecanliyimm
canım magnezyum eksikliğinden olur dedi bana doktorum .sende sor magnezyuma balar belki .sütü bol bol iç kalsiyuma da ihtiyacımız var
evet tatlım lütfen ne hakkımız var merak etmeye :))) valla ben de yazmıyorum ne taktınız derler diye :)
bende normalde çok içerdim ama bu bulantılar yüzünden zor içiyorum. sen neredesin ? hani sıcak ya belki yakın sayılırız
canlar hep derlerya anne hissedermiş cinsiyeti diye varmı hissettiği gibi çıkan?ben hep erkek hissediyorum ama çin ve rus takviminde kız çıkıyo:) ama hep oğlum olck gbi hissediyorum nedense.daha 11+2 hamişliğim çok erken ama meraktan ölücem acaba ne zaman belli olucak.ilk bebişim ikisinide çok istiyoruz ama merak insanı öldürüyo işte.bende cinsiyet tahmini istiyorum 10,12,1988 doğumluyum son adet tarihimde 17 haziran
Aman kızlar bu topikte bebeğin cinsiyetini merak ediyorum demeyin topa tutulursunuz benim gibi
Artık yola geldim ben hiç merak etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?