2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hamile oldugumu ogrendigim zamandan beri sizleri takip ediyorum araniza yeni katilmak nasipoldu insallah artik hep burda olurum doguma kadar 11+5 olduk biz melegimle

Kızlar birşey sorcam kontrollere ne kadar sürede gidiyorsunuz

canım, benim bebiş tedaviyle olduğundan biraz daha temkinli gidiyoruz. ilaçlar- iğneler..bir de 8. haftada ikinci kese göründü, sonra o gelişmedi, kaybolmaya başladı vs.vs. olduğundan doktorum beni 10-15 günde bir çağırıyor. 10 gün sonra tekrar gideceğim ama ondan sonra dr. arayı biraz açarız dedi. heralde ayda bir çağıracak.
sen ne kadar sürede gidiyosun?

selam kızlar
gece sol bacağıma kıramp girdi çok acıdı başladık mı kıramplara :18::18::18:

slm canm
benim yeni doğum yapan bi arkadaşım var onunla konuştum her gün muzlu süt içtim kramp kasılma falan olmadı bende dedi.
ben de hergün yemeye çalışıyorum.
bu tür sıkıntısı olan arkadaşlara tavsiye ederim. muzda potasyum, magnezyum olduğundan çok faydalı sütü zaten biliyosunuz kalsiyum..sen de dene güzelim Allah şifa versin

bende listeye girmek isterim ufukss yas 24 ankara sat 13.06.2013 bdt 20.03.2014 simdiden cok heyecanliyim

hamile oldugumu ogrendigim zamandan beri sizleri takip ediyorum araniza yeni katilmak nasipoldu insallah artik hep burda olurum doguma kadar 11+5 olduk biz melegimle

aramıza hoş geldin canım. bebeğin hayırlı olsun. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize

Beni ayda bi çağırıyor ( insan meraktan çatlıyor o bir ay boyunca

canım magnezyum eksikliğinden olur dedi bana doktorum .sende sor magnezyuma balar belki .sütü bol bol iç kalsiyuma da ihtiyacımız var

süt içincede bende feci gaz yapıyor ( onun yerine baska gıdalardan almaya calısıyorum canım bakalım doktorada sorayım magnezyum eksikliği varsa oda söler sanırım

evet tatlım lütfen ne hakkımız var merak etmeye :))) valla ben de yazmıyorum ne taktınız derler diye :)

Aslında bu biraz da çevremizin etkisiyle oluyor sanırım.. Ben, eşim ve annem dışında herkes bebeğim için cinsiyet tahmini yapıyor.
E ben de merak ediyordum ta ki en son doktor randevuma kadar. yaklasık 2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin hareketlerini gördüm ya amann dedim ister erkek ister kız olsun, benim yavrum sonuçta.
ama hala daha ısrarla etrafımdan ne hissediyorsun diye sormalar, cinsiyet tahmini yapanlar oluyor..
yine bende başladı azcık merak tabi.. :))
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, onlarla uzun ömürler nasip etsin bize, kız anası olmak da güzel erkek anası olmak da.. Hayırlısı :)

cok merak ediyorum tabiki once rabbimden saglikli sihhatli olmasini diliyorum ayni zamanda merakta ediyorum allah hayirlisini versin :)

benim ilk hamileliğimde çin takvimine göre kız olması gerekiyordu erkek oldu şimdi ikinci hamileliğim ve erkek gösteriyo :) kız mı geliyo acaba annesinin kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…