arkadaşlar galiba ben de idrar yollarında enfeksiyon başladı çünkü yanma var ve sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum doktora gitsem biliyorum ki ilaç vermeyecek daha küçük diye ve ben günde 4-4,5 lt su içen birisiyim tavsiyesi olan var mı
çok geçmiş olsun, ihmal etme doktora görün, bende yanma vs. şikayeti yok ta, günde en az iki kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum yaaaa, çok kötü koku yapıyor, bu neden oluyor bilmiyorum, bolca da su içiyorum ama bu koku işini gideremedim bir türlü:26: günlük ped kullanmak ta yasakmış bu dönemde, mantar enfeksiyonuna neden olabiliyormuş, bööyle bıktım artık kokudan
Aslında bu biraz da çevremizin etkisiyle oluyor sanırım.. Ben, eşim ve annem dışında herkes bebeğim için cinsiyet tahmini yapıyor.
E ben de merak ediyordum ta ki en son doktor randevuma kadar. yaklasık 2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin hareketlerini gördüm ya amann dedim ister erkek ister kız olsun, benim yavrum sonuçta.
ama hala daha ısrarla etrafımdan ne hissediyorsun diye sormalar, cinsiyet tahmini yapanlar oluyor..
yine bende başladı azcık merak tabi.. :))
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, onlarla uzun ömürler nasip etsin bize, kız anası olmak da güzel erkek anası olmak da.. Hayırlısı :)
Kızlar yaaaa ben kendi doktoruma en son 6 haftalıkken gitmişimyuhhh dedim, nasıl böyle bir ihmalkarlık yaptım anlamadım amaa pazartesi gününe randevu alacağım, doktor sne en son 6 haftalıken gelmişsin derse ne diyeceğimi de bilemiyorum tabi:26:
Kızlar yaaaa ben kendi doktoruma en son 6 haftalıkken gitmişimyuhhh dedim, nasıl böyle bir ihmalkarlık yaptım anlamadım amaa pazartesi gününe randevu alacağım, doktor sne en son 6 haftalıken gelmişsin derse ne diyeceğimi de bilemiyorum tabi:26:
çok geçmiş olsun, ihmal etme doktora görün, bende yanma vs. şikayeti yok ta, günde en az iki kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum yaaaa, çok kötü koku yapıyor, bu neden oluyor bilmiyorum, bolca da su içiyorum ama bu koku işini gideremedim bir türlü:26: Günlük ped kullanmak ta yasakmış bu dönemde, mantar enfeksiyonuna neden olabiliyormuş, bööyle bıktım artık kokudan
Antalya -manavgat
yani ikili testini yaptırmadın mı aybukecim ?
Aybuke nasıl dayandım bunca zaman Allah aşkına :)
6 haftalıkken gitmen sorun değil, ama ikili test için bu tarih önemli..
sen en kısa zamanda doktora git, hatta pazartesine bile kalma derim ben..
İkili test için tarihi geçirmişsin canım sen ama yine de gitmelisin valla iyi sabretmişsin :)
oooo aybükee maşallah nasıl dayandın kız? 2 aydır doktora gitmiyosun yani..valla helal olsun..ben de 10-15 günü zor geçiriyorum..
ama ikili test zamanın geçmiş, bi sıkıntı çıkmaz inşallah..
aybuke sen kendi dr dışında başka dr gitmemiş miydin yahu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44::44::44:
cnm bende senin gbiydim eşimle yatağa girmeye utanıyodum zannediyodumki etrafımdaki herkes kokuyu alıyo o derecee her defasında afedersinde sabunla yıkamama rağmen dediğin gibi iç çamaşır yetiştiremiyodum artık ve ciddi anlamda kokuyoduda yani.monirol saşe die bi ilaç var mükemmel bşey akşam içtim sabaha gtti kokuda kaşıntıda kalmadı.bunu hamişler kullanabiliyo eczaneden 9 tl ye al önce dr tlfta sor okey derse al mutlaka bana çooook dua ediceinden eminim uyumadan önce idrarını boşalt ki 5 saat flan gtme ilacı içtkten sonra ilacı suya dök iç ve uyu sabaha kokusuz ve kaşıntısız bi hayata merhaba de
onu da bugün annem aradığı zaman farkettim, ne zaman arasam doktora gitmedim diyorsun, aferin sana, sanki çok mükemmel bir hamileliğin varmış gibi davranıyorsun diye çıkışınca kafama dank etti
hımm bak aynı şehirdeyizben de merkezdeyim....:13::13::13:
yakın sayılırız .....
İlk bebeğin değil herhalde.neyse yaa bişey olmaz inşallah sen gönlünü ferah tut:) Allah hayırlısını versin ..
ayy genelde çoğunun doktoru söylüyo ya sana da mı demediler bende zorla aldım lafı ağzından doktorunilahi shezofren yaa
kız niye merak etmeyelim ediyoz valla
bugün doktora yine sordum söylemedi
ne yapalım bekliyoruz güzelim, hakkımızda hayırlısı olsun
kesinlikle canım evlat bu canından can nasıl sevinmeyiz ki bizimki sadece merakzaten insan cinsiyeti ne olursa olsun yavrusu sonuçta seviniyo ve hepimiz hayırlısı ne ise o olsun istiyoruz işte sadece merak
aynen canım ya bende çok merak ediyorum öğrenince hemen yazcamben başkalarını bilmem ama ben senin bebişinin cinsiyetini çok merak ediyorum biri kız biri erkek demişti dr.dimi
hala kesin bişey yazmanı bekliyorum :) her anne merak eder bence
evet tatlım lütfen ne hakkımız var merak etmeye :))) valla ben de yazmıyorum ne taktınız derler diye :)
canım devamlı ekşi istiyor bakalım böyle şeylere inanmam ama doğruysa 2.bebegimde kız olacak gibi heyecanla yrnı bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı allah gönlünden sağlıklı sıhatli geçeni versin inş öğrenir öğrenmez hemen yaz merakta bırakma bizi
bugün doktora gittim 17 temmuzda gitmiştim araya tatil girdi doktorum çok yoğun bugün zorla bir randevu aldım ikili test zamanım geçiyor diye.yolda giderken eşime 2 kız 2 erkek ismi söyle dedim cinsiyeti belli olmadan netleşsin diye.yusuf ve sefa dedi kız ismide defne ve Reyyan düşünüyordum heyecanla gidiyoruz hem bebeğimi görücem hemde bu haftada bebek gösterirse cinsiyet belli oluyor 13+5 izçok güzel herşey normal sıkıntı yok çok şükür kusma dışında şikayetim yok o da 1 aya geçer diye ümit ediyorum önceki hamileliğim gibi.devamlı ekşi tuzlu istediğim için ve önceki hamileliğimle benzer seyler yasadıgım için kız diye düşünüyordum ama bu tezleri çürüttüm oğluşum olacakmış doktor kesin erkek dedi nerden anladınız dedim pipisini gösterdi.çin takviminede bakmıştım oda çürüdü güzeller güzeli kızıma erkek kardeş geliyor.ikili testimiz için numuneleri verdik 1 hafta sonra belli oluyor inşallah herşey normal çıkar Allah gönlünüzden geçeni versin hamişler.ne yediğinizi yazmayın lütfen yazılan bir meyveyi bulamadım krize girdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?