2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok geçmiş olsun, ihmal etme doktora görün, bende yanma vs. şikayeti yok ta, günde en az iki kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum yaaaa, çok kötü koku yapıyor, bu neden oluyor bilmiyorum, bolca da su içiyorum ama bu koku işini gideremedim bir türlü:26: günlük ped kullanmak ta yasakmış bu dönemde, mantar enfeksiyonuna neden olabiliyormuş, bööyle bıktım artık kokudan

Kızlar yaaaa ben kendi doktoruma en son 6 haftalıkken gitmişim yuhhh dedim, nasıl böyle bir ihmalkarlık yaptım anlamadım amaa pazartesi gününe randevu alacağım, doktor sne en son 6 haftalıken gelmişsin derse ne diyeceğimi de bilemiyorum tabi:26:

koku yok bende şimdilik zaten 2 gündür var sorun bugün biraz daha fazla yarın doktora gideceğim

Evet canım hepimizin gönlüne göre olsun,Allah hayırlı evlat versin,sağlıklı olsunlar tek temennimiz bu evlat evlattır neticede..

yani ikili testini yaptırmadın mı aybukecim ?

Aybuke nasıl dayandım bunca zaman Allah aşkına :)

6 haftalıkken gitmen sorun değil, ama ikili test için bu tarih önemli..
sen en kısa zamanda doktora git, hatta pazartesine bile kalma derim ben..

İkili test için tarihi geçirmişsin canım sen ama yine de gitmelisin valla iyi sabretmişsin :)

oooo aybükee maşallah nasıl dayandın kız? 2 aydır doktora gitmiyosun yani..valla helal olsun..ben de 10-15 günü zor geçiriyorum..
ama ikili test zamanın geçmiş, bi sıkıntı çıkmaz inşallah..

cnm bende senin gbiydim eşimle yatağa girmeye utanıyodum zannediyodumki etrafımdaki herkes kokuyu alıyo o derecee her defasında afedersinde sabunla yıkamama rağmen dediğin gibi iç çamaşır yetiştiremiyodum artık ve ciddi anlamda kokuyoduda yani.monirol saşe die bi ilaç var mükemmel bşey akşam içtim sabaha gtti kokuda kaşıntıda kalmadı.bunu hamişler kullanabiliyo eczaneden 9 tl ye al önce dr tlfta sor okey derse al mutlaka bana çooook dua ediceinden eminimuyumadan önce idrarını boşalt ki 5 saat flan gtme ilacı içtkten sonra ilacı suya dök iç ve uyu sabaha kokusuz ve kaşıntısız bi hayata merhaba de

Antalya -manavgat

hımm bak aynı şehirdeyiz ben de merkezdeyim....:13::13::13:

yakın sayılırız .....

aybuke sen kendi dr dışında başka dr gitmemiş miydin yahu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44::44::44:

yani ikili testini yaptırmadın mı aybukecim ?

Aybuke nasıl dayandım bunca zaman Allah aşkına :)

6 haftalıkken gitmen sorun değil, ama ikili test için bu tarih önemli..
sen en kısa zamanda doktora git, hatta pazartesine bile kalma derim ben..

İkili test için tarihi geçirmişsin canım sen ama yine de gitmelisin valla iyi sabretmişsin :)

oooo aybükee maşallah nasıl dayandın kız? 2 aydır doktora gitmiyosun yani..valla helal olsun..ben de 10-15 günü zor geçiriyorum..
ama ikili test zamanın geçmiş, bi sıkıntı çıkmaz inşallah..

aybuke sen kendi dr dışında başka dr gitmemiş miydin yahu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44::44::44:

öhüm öhüümmmmm:2::2:kızlar yanlış anlaşılma oldu , kendi doktoruma en son 6 haftalıkken gitmişim, bir de 10 gün önce ikili test için devlet hastanesi doktoruna gitmiştim,devlet hastanesi 3 saniye baktığı için ultrasonda bir şey anlamıyorsun tabi, ama yine de çok az gitmişim yaaaa

onu da bugün annem aradığı zaman farkettim, ne zaman arasam doktora gitmedim diyorsun, aferin sana, sanki çok mükemmel bir hamileliğin varmış gibi davranıyorsun diye çıkışınca kafama dank etti

ayyy evet evet aynen beni tarif etmişsşin, nefret eder oldum artık kendimden yahuu, pazartesiye kadar dayanayım da, olmazsa pazartesi doktoruma bir sorayım, bakalım o ne diyecek, inaşşallah geçer bir an önce.Çok teşekkür ederim

onu da bugün annem aradığı zaman farkettim, ne zaman arasam doktora gitmedim diyorsun, aferin sana, sanki çok mükemmel bir hamileliğin varmış gibi davranıyorsun diye çıkışınca kafama dank etti

İlk bebeğin değil herhalde.neyse yaa bişey olmaz inşallah sen gönlünü ferah tut:) Allah hayırlısını versin ..

İlk bebeğin değil herhalde.neyse yaa bişey olmaz inşallah sen gönlünü ferah tut:) Allah hayırlısını versin ..

ilk bebeğim değil ama onla alakası yok, hergün kızımla karnımı seviyoruz, anne kaç gün kaldı kardeşimin doğmasına diye soruyor, adı belli, adıyle sesleniyruz, biz yine ilkindeki gibi çok heyecanlıyız, belli etmesek te, aynı şekilde hayal kuruyorum, aynı şekilde kendimi koruyup kulluyorum, aynı şekilde beslenmeme dikkat ediyorum, ama nasıl oldu bu iş ben de anlam veremedim :111:, hah şimdi buldum, doktoruma gideceğim hafta (hatta randevu almıştım), hiç planımızda yokken mersine gittik, 2 hafta orda kalınca benim randevu işi suya yattı, derken buraya dönünce ikili test için devlet hastanesi doktoruna gittim, bebeğimi 3-4 saniye de olsa gördüm, şimdi de ikili test sonucunu beklediğim için gitmiyorum. Neyse pazartesi kavuşucaz bebişimlee

ilahi shezofren yaa
kız niye merak etmeyelim ediyoz valla
bugün doktora yine sordum söylemedi
ne yapalım bekliyoruz güzelim, hakkımızda hayırlısı olsun
ayy genelde çoğunun doktoru söylüyo ya sana da mı demediler bende zorla aldım lafı ağzından doktorun
zaten insan cinsiyeti ne olursa olsun yavrusu sonuçta seviniyo ve hepimiz hayırlısı ne ise o olsun istiyoruz işte sadece merak
kesinlikle canım evlat bu canından can nasıl sevinmeyiz ki bizimki sadece merak
ben başkalarını bilmem ama ben senin bebişinin cinsiyetini çok merak ediyorum biri kız biri erkek demişti dr.dimi
hala kesin bişey yazmanı bekliyorum :) her anne merak eder bence
aynen canım ya bende çok merak ediyorum öğrenince hemen yazcam
evet tatlım lütfen ne hakkımız var merak etmeye :))) valla ben de yazmıyorum ne taktınız derler diye :)

takık anneleriz biz napalım merak ediyoruz elimizde değil

canım devamlı ekşi istiyor bakalım böyle şeylere inanmam ama doğruysa 2.bebegimde kız olacak gibi heyecanla yrnı bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı allah gönlünden sağlıklı sıhatli geçeni versin inş öğrenir öğrenmez hemen yaz merakta bırakma bizi

bugün doktora gittim 17 temmuzda gitmiştim araya tatil girdi doktorum çok yoğun bugün zorla bir randevu aldım ikili test zamanım geçiyor diye.yolda giderken eşime 2 kız 2 erkek ismi söyle dedim cinsiyeti belli olmadan netleşsin diye.yusuf ve sefa dedi kız ismide defne ve Reyyan düşünüyordum heyecanla gidiyoruz hem bebeğimi görücem hemde bu haftada bebek gösterirse cinsiyet belli oluyor 13+5 iz çok güzel herşey normal sıkıntı yok çok şükür kusma dışında şikayetim yok o da 1 aya geçer diye ümit ediyorum önceki hamileliğim gibi.devamlı ekşi tuzlu istediğim için ve önceki hamileliğimle benzer seyler yasadıgım için kız diye düşünüyordum ama bu tezleri çürüttüm oğluşum olacakmış doktor kesin erkek dedi nerden anladınız dedim pipisini gösterdi.çin takviminede bakmıştım oda çürüdü güzeller güzeli kızıma erkek kardeş geliyor.ikili testimiz için numuneleri verdik 1 hafta sonra belli oluyor inşallah herşey normal çıkar Allah gönlünüzden geçeni versin hamişler.ne yediğinizi yazmayın lütfen yazılan bir meyveyi bulamadım krize girdim resmen

heee ben anladım o meyveyi, benim de aklımda kaldı çünkü hayırlı olsun tebrikler, 2 gündür ve özellikle bugün ekşi tuzlu karışıma saldırma durumum var, bu zaman kadar hiç bir aşermem olmamıştı, 2 gündür noluyo bana dedim yaa, bugün kaç kez karışım içtim bilmiyorum ben de kızım olcak diye düşünüyorum, adıını bile hazırladık, bakalım pazartesi belli olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…