2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Destina merhaba canım nasılsın?Ben düşük tehlikemden dolayı uzun zamandır yazamıyorum.Telefondan okuyordum ama yazamıyordum.Sizlerle yazışmayı özledim.Artık daha iyiyim.Umarım bu süreci de beraber geçiririz.

Bende bugün test sonuçlarımıaldım şükür iyi çıktı sonuçlarım:)))) ultraona yeni girdiğim için sokmadı 4 hafa sonra gel dedi hem bebişide görürüz dedi:))ayyy çok heyecanlı cinsiyeti öğrenenler şanslı ama 12-13 hafta yanıltıcı haftalar olabiliyormuş:44:ayyy bilmiyorum 20hftaya kadar netleşir sanırım beta hcg degerimde 56 çıktı bakalım hayırlısı

Tebrik ederim.Umarım bundan sonra da güzel haberler almaya devam edersin ve bebeğine kavuşursun.

Sevgili mart anneleri bende aranıza geçte olsa katıldım.Bu zor, heyecanlı ve güzel süreci sizlerle paylaşmak istiyorum.Benim ilk üç ayım çok zor geçti umarım bundan sonra hep birlikte güzel ve iyi haberleri paylaşırız.

kızımı 35 haftalık erken doğurdum ben çok iddialıyım aslında

Ayy şaka bir yana, Allah koruusn, inşallah bunu zamanında doğururum, erken doğum çok zor oluyor
erken doğurmakta kendine o kadar güvenme canım benim kuzum tedaviyle olduğu için sezercik olabilir
aminn aminnn zamanında sağlıkla gelsin yavrularımız

iyi sabır varmış kız sende maşallah yani

arjin seni gördüğüme çok sevindim canım hoşgeldin tehlikenin geçmesinede sevindim canım eeeee anlat bakalım nasılsın bulantın varmı?????? bebişin cinsiyetini öğrenebildinmi???aşermeye başladınmı?????
tekrar hoşgeldin canımmmmmm bundan sonra herşey daha güzel olacak allahın izniyle

ben de de belden popoya doğru bir ağrı var doktora sordum gebelikle alakası yok daha erken dedi eskiden kalmadır dedi yürüyüş tavsiye etti

aybuke canım yalnız degılsın bende kendı druma 6 haftalıkken gıttım ve cumartesı gıdecegım tekrar bendensın ıkılı test ıcın gıttım dısarda ozaman gordum bende:) bısı olmaz ınsallah dr gıdınce dr mu koruyacak sankı allaha emanet.

Ne cekti canınız burdaki bir meyveyse alip yollim size kizlar, merak ettim

ne güzel!! bir kızın varmış, şimdi bi de oğlun olacak. Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inş.
Çin takvimine de çok bel bağlamamak lazımmış, ben de onu gördüm sayende kulağıma küpe

Günaydın kızçelerrrrrrr :)
güzel birgün olsun inşallah

günaydın kızlar
bacak krampları beni öldürdü ya gece boyunca kramplar griyo hamişliktenmi anlayamadım günlerdir git gide artıyo

Gunaydin herkeze. Benim dr randevum 12+2 gunlukken olacak acaba cinsiyeti belli olurmu o zamana kadar doktorum adanada ben nevsehirde oturuyorum tekrar gitmem sikinti insallah gorebiliriz ikili test icin gidicez bakalim:26:

bak ya herkes arayışta ama çok haklısınız kızlar bundan sonra yeme içme özellikle bir isim belirtmeyelim çünkü gerçekten bulunamayabilinecek şeyler isteyebiliyoruz bazen...

Bende teşekkür ederim canım hoşbulduk ayrıca.Şu an daha iyiyim.Yarın doktor randevum var.İnşallah iyi haberlerle gelirim.

inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım...

evet allaha emanet ama olsun biz tedbirimizi de elden bırakmayalım.

Ne cekti canınız burdaki bir meyveyse alip yollim size kizlar, merak ettim

teşekkür ederim şimdi başkasınında canı çeker gerek yok:)ben zaten o meyvenin anavatanında yaşıyorum ama henüz çıkmadı

bak yaaaa durumumuz cidden zor kızlar bu aşermeler zor geçecek baksanıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…