Bende bugün test sonuçlarımıaldım şükür iyi çıktı sonuçlarım:)))) ultraona yeni girdiğim için sokmadı 4 hafa sonra gel dedi hem bebişide görürüz dedi:))ayyy çok heyecanlıcinsiyeti öğrenenler şanslı ama 12-13 hafta yanıltıcı haftalar olabiliyormuş:44:ayyy bilmiyorum 20hftaya kadar netleşir sanırım beta hcg degerimde 56 çıktı bakalım hayırlısı
Tebrik ederim.Umarım bundan sonra da güzel haberler almaya devam edersin ve bebeğine kavuşursun.
Teşekkür ederim canım .. Güzel dileklerinde benden sana ayrıca hoşgeldin yeniden,umarım bi sıkıntı kalmamıştır
erken doğurmakta kendine o kadar güvenme canım benim kuzum tedaviyle olduğu için sezercik olabilirkızımı 35 haftalık erken doğurdumben çok iddialıyım aslında
Ayy şaka bir yana, Allah koruusn, inşallah bunu zamanında doğururum, erken doğum çok zor oluyor
iyi sabır varmış kız sende maşallah yaniKızlar yaaaa ben kendi doktoruma en son 6 haftalıkken gitmişimyuhhh dedim, nasıl böyle bir ihmalkarlık yaptım anlamadım amaa pazartesi gününe randevu alacağım, doktor sne en son 6 haftalıken gelmişsin derse ne diyeceğimi de bilemiyorum tabi:26:
arjin seni gördüğüme çok sevindim canım hoşgeldinDestina merhaba canım nasılsın?Ben düşük tehlikemden dolayı uzun zamandır yazamıyorum.Telefondan okuyordum ama yazamıyordum.Sizlerle yazışmayı özledim.Artık daha iyiyim.Umarım bu süreci de beraber geçiririz.
arkadaşlar kalça ağrısı çeken varmı aranızda son birkaç gündür başladı ama yürürken neredeyse topallayacak duruma getiriyor beni ayağa kalkarken yürürken ağrıyor araştırdım biraz gebeliğin son aylarında olurmuş ama benimki erken başladı sanki
aybuke canım yalnız degılsın bende kendı druma 6 haftalıkken gıttım ve cumartesı gıdecegım tekrar bendensınayyy evet evet aynen beni tarif etmişsşin, nefret eder oldum artık kendimden yahuu, pazartesiye kadar dayanayım da, olmazsa pazartesi doktoruma bir sorayım, bakalım o ne diyecek, inaşşallah geçer bir an önce.Çok teşekkür ederim
İnşallah iyi haberlerle dönersin cnmBende teşekkür ederim canım hoşbulduk ayrıca.Şu an daha iyiyim.Yarın doktor randevum var.İnşallah iyi haberlerle gelirim.
bugün doktora gittim 17 temmuzda gitmiştim araya tatil girdi doktorum çok yoğun bugün zorla bir randevu aldım ikili test zamanım geçiyor diye.yolda giderken eşime 2 kız 2 erkek ismi söyle dedim cinsiyeti belli olmadan netleşsin diye.yusuf ve sefa dedi kız ismide defne ve Reyyan düşünüyordum heyecanla gidiyoruz hem bebeğimi görücem hemde bu haftada bebek gösterirse cinsiyet belli oluyor 13+5 izçok güzel herşey normal sıkıntı yok çok şükür kusma dışında şikayetim yok o da 1 aya geçer diye ümit ediyorum önceki hamileliğim gibi.devamlı ekşi tuzlu istediğim için ve önceki hamileliğimle benzer seyler yasadıgım için kız diye düşünüyordum ama bu tezleri çürüttüm oğluşum olacakmış doktor kesin erkek dedi nerden anladınız dedim pipisini gösterdi.çin takviminede bakmıştım oda çürüdü güzeller güzeli kızıma erkek kardeş geliyor.ikili testimiz için numuneleri verdik 1 hafta sonra belli oluyor inşallah herşey normal çıkar Allah gönlünüzden geçeni versin hamişler.ne yediğinizi yazmayın lütfen yazılan bir meyveyi bulamadım krize girdim resmen
heee ben anladım o meyveyi, benim de aklımda kaldı çünkühayırlı olsun tebrikler, 2 gündür ve özellikle bugün ekşi tuzlu karışıma saldırma durumum var, bu zaman kadar hiç bir aşermem olmamıştı, 2 gündür noluyo bana dedim yaa, bugün kaç kez karışım içtim bilmiyorum ben de kızım olcak diye düşünüyorum, adıını bile hazırladık, bakalım pazartesi belli olcak inşallah
Ne cekti canınız burdaki bir meyveyse alip yollim size kizlar, merak ettim
bugün doktora gittim 17 temmuzda gitmiştim araya tatil girdi doktorum çok yoğun bugün zorla bir randevu aldım ikili test zamanım geçiyor diye.yolda giderken eşime 2 kız 2 erkek ismi söyle dedim cinsiyeti belli olmadan netleşsin diye.yusuf ve sefa dedi kız ismide defne ve Reyyan düşünüyordum heyecanla gidiyoruz hem bebeğimi görücem hemde bu haftada bebek gösterirse cinsiyet belli oluyor 13+5 izçok güzel herşey normal sıkıntı yok çok şükür kusma dışında şikayetim yok o da 1 aya geçer diye ümit ediyorum önceki hamileliğim gibi.devamlı ekşi tuzlu istediğim için ve önceki hamileliğimle benzer seyler yasadıgım için kız diye düşünüyordum ama bu tezleri çürüttüm oğluşum olacakmış doktor kesin erkek dedi nerden anladınız dedim pipisini gösterdi.çin takviminede bakmıştım oda çürüdü güzeller güzeli kızıma erkek kardeş geliyor.ikili testimiz için numuneleri verdik 1 hafta sonra belli oluyor inşallah herşey normal çıkar Allah gönlünüzden geçeni versin hamişler.ne yediğinizi yazmayın lütfen yazılan bir meyveyi bulamadım krize girdim resmen
Günaydın kızçelerrrrrrr :)
güzel birgün olsun inşallah
heee ben anladım o meyveyi, benim de aklımda kaldı çünkühayırlı olsun tebrikler, 2 gündür ve özellikle bugün ekşi tuzlu karışıma saldırma durumum var, bu zaman kadar hiç bir aşermem olmamıştı, 2 gündür noluyo bana dedim yaa, bugün kaç kez karışım içtim bilmiyorum ben de kızım olcak diye düşünüyorum, adıını bile hazırladık, bakalım pazartesi belli olcak inşallah
Bende teşekkür ederim canım hoşbulduk ayrıca.Şu an daha iyiyim.Yarın doktor randevum var.İnşallah iyi haberlerle gelirim.
aybuke canım yalnız degılsın bende kendı druma 6 haftalıkken gıttım ve cumartesı gıdecegım tekrar bendensınıkılı test ıcın gıttım dısarda ozaman gordum bende:) bısı olmaz ınsallah dr gıdınce dr mu koruyacak sankı allaha emanet.
Ne cekti canınız burdaki bir meyveyse alip yollim size kizlar, merak ettim
teşekkür ederim şimdi başkasınında canı çeker gerek yok:)ben zaten o meyvenin anavatanında yaşıyorum ama henüz çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?