Gunaydin herkeze. Benim dr randevum 12+2 gunlukken olacak acaba cinsiyeti belli olurmu o zamana kadar doktorum adanada ben nevsehirde oturuyorum tekrar gitmem sikinti insallah gorebiliriz ikili test icin gidicez bakalim:26:
genic merkezde neredesin?hangi dr a gidiyorsun?doğumu nerde yapacaksın? sorgu memuru gibi hissettim kendimi:)
heee ben anladım o meyveyi, benim de aklımda kaldı çünkühayırlı olsun tebrikler, 2 gündür ve özellikle bugün ekşi tuzlu karışıma saldırma durumum var, bu zaman kadar hiç bir aşermem olmamıştı, 2 gündür noluyo bana dedim yaa, bugün kaç kez karışım içtim bilmiyorum ben de kızım olcak diye düşünüyorum, adıını bile hazırladık, bakalım pazartesi belli olcak inşallah
hımm bak aynı şehirdeyizben de merkezdeyim....:13::13::13:
yakın sayılırız .....
aybuke sen kendi dr dışında başka dr gitmemiş miydin yahu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44::44::44:
canım sen antalyalı mısın?ben antalyalıyım ailem orda ama ben izmirdeyimantalyalı birini görünce topikte seviniyorum
Kızlar eğer benim yazdığım meyve ise adresinizi özel mesajdan yazın nerede olursanız olun kargolarım size pişman oldum ama bikere yazmış oldum vebalinde kalmak istemem hakkınızı helal edin ve samimi olarak söylüyorum alır gönderirim size...
evet antalyalıyım antalya da yaşıyorum.valla bende çok seviniyorum burdan birilerini görünce
tatlım öğrenebilme ihtimalin tabii ki de var. ama hem dr bağlı hem de bebişe bağlı bakalım gösterecek mi?
ayy ne güzel neresindensin?bizim evimi güllükte ptt nin orda
benim 12 haftalıkken kıza benziyo dedi dr. etrafımdakilerde pek güvenme daha erkekn net değildir diyolar sizce
kafam karıştı
evim konyaaltın iş yerimde vergi dairesinin orada
bana da 12 haftalıkken erkek dedi bende pek güvenmiyorum sen de kendini alıştırma 16 haftadan sonra netleşiyor cinsiyet erkekden dönen çok değil önce kız diyip sonradan erkek olan varmış okuduğum kadarıyla....
evet haklısın galiba kızım diye sevmeye başlamıştım ama neyse bebişim derim :) bilmiyorumda yeni cihazlarda yanılma oluyomudurki
pek zannetmiyorum ama hayırlısı
canım 8 ayında farklı cinsiyet öğrenen var forumda konusu da var bir göz at
ben okuyunca şaşırdım
okuyayım bakayım gerçi eşime sorarsanız daha belli değil diyo dr net demedi diyo ihtimal heran değişebilir diyo
bak eşinin kendini kaptırmaması çok iyi
hayırlısı bugün pek kimse yok senle ben varız galiba :)
aslın birileri gelip gidiyor aşağıya bakıyorum arasıraolsun bizde biz bize muhabbet ederiz
sen çalışıyor musun ? ne iş yapıyordun ?
galiba grubun çoğunluğu öğretmen herkesin tatili bitti iş başı yaptı anlaşılan. valla ben sabahtan akşama kadar
bilgisayar başında olunca hem işimi yapıyorum hem takip ediyorum. aslına bakarsan takip edince de hamile olduğumun
daha bir farkına varıyorum. bulantılar ve kusmalar olmasa da olmasa hiç anlamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?