2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Gunaydin herkeze. Benim dr randevum 12+2 gunlukken olacak acaba cinsiyeti belli olurmu o zamana kadar doktorum adanada ben nevsehirde oturuyorum tekrar gitmem sikinti insallah gorebiliriz ikili test icin gidicez bakalim:26:

tatlım öğrenebilme ihtimalin tabii ki de var. ama hem dr bağlı hem de bebişe bağlı bakalım gösterecek mi?

genic merkezde neredesin?hangi dr a gidiyorsun?doğumu nerde yapacaksın? sorgu memuru gibi hissettim kendimi:)

canım konyaaltında oturuyorum iş yerimde vergi dairesinin orada.

ben ilk doğumum, sonrasında bir kaç tahlil ve düşük de yaşadığım için ilkindeki doktorumdayım ben kendisinden memnunum.
önce özel muayenehanesi vardı şimdi ofm antalya hastanesinde akif beye gidiyorum. gayet sakin, dingin, ilgili ve en önemlisi hem tecrübeli hem de gereksiz yere seni üzecek birisi değildir. benim, görümcemin, kuzenimin yani anlayacağın ailemizin kadın doğumcusu

hastane de yılbaşında açılmış bir hastane, gerek yoğun bakım ünitesi yeni doğan ünitesi falan mevcutmuş. doğum fiyatları diğer özel hastenelere göre gayet uygun. odaları falan tek kişilik hep. ağustos sonuna kadar kampanya vardı muayene fiyatları 12 lira idi. eylül itibari ile 42 lira olmuş ben bu c.tesi 2 test sonucum için gideceğim. başka sormak istediğin birşey var sorabilirsin. ayrıca burada başka bir forumda da akif beyin hastası olan ve ofm hastanesinde doğum yapan/yapacak arkadaşlar var onları da takip ediyorum ki bakalım memnunlar mı diye

bende ne çok konuştum

Kızlar eğer benim yazdığım meyve ise adresinizi özel mesajdan yazın nerede olursanız olun kargolarım size pişman oldum ama bikere yazmış oldum vebalinde kalmak istemem hakkınızı helal edin ve samimi olarak söylüyorum alır gönderirim size...

hımm bak aynı şehirdeyiz ben de merkezdeyim....:13::13::13:

yakın sayılırız .....

aybuke sen kendi dr dışında başka dr gitmemiş miydin yahu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44::44::44:

canım sen antalyalı mısın?ben antalyalıyım ailem orda ama ben izmirdeyimantalyalı birini görünce topikte seviniyorum

canım sen antalyalı mısın?ben antalyalıyım ailem orda ama ben izmirdeyimantalyalı birini görünce topikte seviniyorum

evet antalyalıyım antalya da yaşıyorum. valla bende çok seviniyorum burdan birilerini görünce

arkadaşım sen onu kasıtlı yapmadın sonuçta. benim üzerimde varsa helal olsun arkadaşım.

bundan sonra hepimiz daha dikkatli oluruz. sen de moralini bozma ve üzülme lütfen

Kızlar bende aşerme başlamadı normalde çok aşeren bir insandım halbuki:)) bulantı sorunu da yaşamadım.. Ama 2 dir limon yiyorum uzun zamandır yememiştim ama eskiden de çok yerdim kabuğuyla filan:)
Tatlıya hiçbir zaman düşkün değildim şimdi de değilim. Herzamanki gibi tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum. Bu illa kızım olcağı anlamına gelirmiki:)
Bir sonraki kontrolümde 12+6 olacağım. Gittiğim doktorun forumlarından kalp atışından dahi cinsiyet tahmini yaptığını okudum. 12. Haftada da teyidini yapıyormuş. O yüzden heyecanlıyım biraz.) 21 eylüle kdr bekleyeceğim ama..
Bu arada cinsiyet kısmı sadece merak. Sağlıklı olsun yavruşum başka birşey istemem. Herkese sağlıklı günler:)

arkadaşlar ikili test sonucum çıkmış internetten gördüm ama dr. ile henüz görüşemedim
siz sonuçlarınızla kıyaslar mısınız
yaşım 36 olduğundan sonuç riskli çıkar kafanıza takmayın demişti zaten çok önemli değil ama sizlerin ki kaç merak ettim

PAPP A:3.66
B HCG :36.5

ayy ne güzel neresindensin?bizim evimi güllükte ptt nin orda

evim konyaaltın iş yerimde vergi dairesinin orada

benim 12 haftalıkken kıza benziyo dedi dr. etrafımdakilerde pek güvenme daha erkekn net değildir diyolar sizce
kafam karıştı

bana da 12 haftalıkken erkek dedi bende pek güvenmiyorum sen de kendini alıştırma 16 haftadan sonra netleşiyor cinsiyet erkekden dönen çok değil önce kız diyip sonradan erkek olan varmış okuduğum kadarıyla....

evet haklısın galiba kızım diye sevmeye başlamıştım ama neyse bebişim derim :) bilmiyorumda yeni cihazlarda yanılma oluyomudurki
pek zannetmiyorum ama hayırlısı

evet haklısın galiba kızım diye sevmeye başlamıştım ama neyse bebişim derim :) bilmiyorumda yeni cihazlarda yanılma oluyomudurki
pek zannetmiyorum ama hayırlısı

canım 8 ayında farklı cinsiyet öğrenen var forumda konusu da var bir göz at

ben okuyunca şaşırdım

hayırlısı bugün pek kimse yok senle ben varız galiba :)

aslın birileri gelip gidiyor aşağıya bakıyorum arasıra olsun bizde biz bize muhabbet ederiz

sen çalışıyor musun ? ne iş yapıyordun ?

galiba grubun çoğunluğu öğretmen herkesin tatili bitti iş başı yaptı anlaşılan. valla ben sabahtan akşama kadar
bilgisayar başında olunca hem işimi yapıyorum hem takip ediyorum. aslına bakarsan takip edince de hamile olduğumun
daha bir farkına varıyorum. bulantılar ve kusmalar olmasa da olmasa hiç anlamayacağım.

Günaydın güzel anneler hamileliğimi öğrendiğimden beri hayatımın en zor akşamını geçirdim..Baş ağrım tuttu.bulantım oldu ilk defa bi kaç kez üst üste istifra ettim ki çok kötü birşeymiş boğazım halen acıyo .Sağ bacağıma kramp girdi sürekli ve hepsi bi günde oldu.Rahat geçiyor diye seviniyordum..Allah bu sıkıntıları yaşayanlara gerçekten yardımcı olsun çok zormuş.sabah da sersem gibiydim kalktım mecburen işe geldim.Böyle işte canlar..

evet farketmez :) çalışıyorum işyerindeyim işkurda çalışıyorum sekreterim benimde oturduğum yerde olunca
sürekli açık takip ediyorum miğdem sabahları zorluyo ama okadarda kötü değilim tabi tecrübeliyim zorlamaz
beni diyodum ama ağrılar oluyo benimde bu dönemde oluyomuş zaten özelliklede yorulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…