2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ay allah kolaylık versin bende arkadaşımınkine şahit oluyodum kovayla geziyodu resmen çöpe yakın yerlerde oturuyodu
birdefasında bugün iyiyim dışarı çıkalım dedi AVM ikinci katına çıkana kadar bişey yoktu ikinci kata çıktık dahada inemedik
1 2 saat oturduk galiba kendime şükrediyorum beterin beteri var diye

benim hala devam ediyor bulantı kusmalarım perişan oldum 3 aydır bitsin istiyorum artık

benim hala devam ediyor bulantı kusmalarım perişan oldum 3 aydır bitsin istiyorum artık

çok zor ya kendimi çok güçsüz hissediyorum çocuğum doğunca da böyle mi olucam nasıl bakıcam ona diye üzülüp duruyorum sanki hep böyle dirençsiz olcakmışım gibi geliyo bilmiyorum geçsin artık ya...

Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.

benim ilkinde hiçbir şeyim yok misss gibiydi. ama bunda diyorum yaşalandım sanırım ya da daha mı hassasım nedir bilemedim. böyle pek keyifli olmuyormuş mutlaka 2. de daha tecrübeleri oluyorsun ama hepsinin birbirinden farklı olduğunu anladım.

canım geçecek bu günlerimiz de kendimizi daha güçlü hissedeceğiz hele birde bebişlerimize kavuşalım o zaman bambaşka olacak herşey.

benim de göbeğim belirginleşmeye başladı. önceleri alt taraftaydı üst taraf göbekti. şimdi göbekle bebek birleşiyor sanki :)

hepsi birbirinden farklı bunu cinsiyete bağlıyolardı etrafımdakiler :) ama alakası yok bence vücutla alakalı bende mi yaşlandım acaba

Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?

benim de bi 7-8 haftadan beri falan var göbeğim. Kilom hala aynı ama benim göbeğim de sert. Normalde basenlerime kilo alırdım ama göbeğim çıkmazdı. Bir tuhaf geliyo böyle göbek.

canım çok geçmiş olsun ya, hepsini birden yaşaman da kötü olmuş..
baş ağrısı başlı başına bi sıkıntı zaten..mide bulantısını hiç söylemiyorum..
Allah yardımcın olsun, şifa versin..ama bundan sonra olacağını zannetmem, o sıkıntılı dönemleri atlatmışsın azçok. 11. haftadasın bundan sonra herşey daha iyi olur inşallah canm

hepsi birbirinden farklı bunu cinsiyete bağlıyolardı etrafımdakiler :) ama alakası yok bence vücutla alakalı bende mi yaşlandım acaba

bana da bu seferki farklı herhalde falan diyorlar ama ben cinsiyeti biliyorum oysaki
belki vücutla alakalı ama ilkindekinden daha bilinçliyim şimdi şahsen. amannnn boşver nedenlerini düşünüp takmayalım kafamıza sadece çok güzel sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirelim inşallah

inşallah geçer canım, seninki bayağı uzun sürdü canım yaa..aslında bitmiş olması lazımdı
neyse inşallah en kısa zamanda bulantıların biter, iştahın açılır canm..

Günaydın annişler:)))) benimde almış olduğum rapor bitti şimdi iş yerindeyim,valla evde sanki zaman daha çabuk geçiyor iş yerinde hele iş yoksa yiç geçmiyor ayaklarını şöyle bi uzatıp yatamıyorsunda en güzeli hamilelik döneminde evde olmakfarkettimde artık kıyafetlerimden göbüşüm belli olmaya başladıoturunca bi de daha bi ortaya çıkıyor aşermede yaşamadım hatta öyle çok iştahımda yok ama artık 3 ayı bitirmeye 2 gün kaldı olacak o kadar dimi

benim de bi 7-8 haftadan beri falan var göbeğim. Kilom hala aynı ama benim göbeğim de sert. Normalde basenlerime kilo alırdım ama göbeğim çıkmazdı. Bir tuhaf geliyo böyle göbek.

Ben üç kilo aldım ya şimdiden Allah sonumu hayır etsin
Ben hep göbekten kilo alırdım ama böyle değil tabi bu 5 aylık hamile göbeği gibi semsert ya içi gaz dolu galiba

aslında henüz göbek için erken ama benim de çıktı göbişim
amaan boşver ne yapalım bu sefer göbiş değil bebiş

Ben üç kilo aldım ya şimdiden Allah sonumu hayır etsin
Ben hep göbekten kilo alırdım ama böyle değil tabi bu 5 aylık hamile göbeği gibi semsert ya içi gaz dolu galiba

ben göbeğim çıktı diyince herkes "daha çok erken sen kilo almışsındır" diyo ama öyle değil işte. İlk önce eşim söylemişti. "senin karnın çıktı ama sert bişey bi normal göbek değil diye:)) "ayrıca benim bir arkadaşım ilk aylarda aşırı kilo almıştı ama sonra hiç kilo almadı. Bünyeye göre değişiyo işte. Göbeğin çıkması da iç karnın genişliğiyle ilgiliymiş.İç karın genişse göbek çok geç çıkarmış

yaaaa deli olucam facebookta yediklerinin fotolarını paylaşıyolarya deli oluyorum.ya herşeyi canım istiyo bu insanlarda salak saçma ne yiyolarsa çekip çekip paylaşıyolar çok sinir bozucu

Çok sağol canım benim senin nasıl geçiyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…