Günaydın güzel anneler hamileliğimi öğrendiğimden beri hayatımın en zor akşamını geçirdim..Baş ağrım tuttu.bulantım oldu ilk defa bi kaç kez üst üste istifra ettim ki çok kötü birşeymiş boğazım halen acıyo .Sağ bacağıma kramp girdi sürekli ve hepsi bi günde oldu.Rahat geçiyor diye seviniyordum..Allah bu sıkıntıları yaşayanlara gerçekten yardımcı olsun çok zormuş.sabah da sersem gibiydim kalktım mecburen işe geldim.Böyle işte canlar..
benim hala devam ediyor bulantı kusmalarım perişan oldum 3 aydır bitsin istiyorum artık
benim hala devam ediyor bulantı kusmalarım perişan oldum 3 aydır bitsin istiyorum artık
evet farketmez :) çalışıyorum işyerindeyim işkurda çalışıyorum sekreterim benimde oturduğum yerde olunca
sürekli açık takip ediyorummiğdem sabahları zorluyo ama okadarda kötü değilim tabi tecrübeliyim zorlamaz
beni diyodum ama ağrılar oluyo benimde bu dönemde oluyomuş zaten özelliklede yorulunca
çok zor ya kendimi çok güçsüz hissediyorum çocuğum doğunca da böyle mi olucam nasıl bakıcam ona diye üzülüp duruyorum sanki hep böyle dirençsiz olcakmışım gibi geliyo bilmiyorum geçsin artık ya...
benim ilkinde hiçbir şeyim yok misss gibiydi. ama bunda diyorum yaşalandım sanırım ya da daha mı hassasım nedir bilemedim.böyle pek keyifli olmuyormuş mutlaka 2. de daha tecrübeleri oluyorsun ama hepsinin birbirinden farklı olduğunu anladım.
canım geçecek bu günlerimiz de kendimizi daha güçlü hissedeceğiz hele birde bebişlerimize kavuşalım o zaman bambaşka olacak herşey.
Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.
Günaydın güzel anneler hamileliğimi öğrendiğimden beri hayatımın en zor akşamını geçirdim..Baş ağrım tuttu.bulantım oldu ilk defa bi kaç kez üst üste istifra ettim ki çok kötü birşeymiş boğazım halen acıyo .Sağ bacağıma kramp girdi sürekli ve hepsi bi günde oldu.Rahat geçiyor diye seviniyordum..Allah bu sıkıntıları yaşayanlara gerçekten yardımcı olsun çok zormuş.sabah da sersem gibiydim kalktım mecburen işe geldim.Böyle işte canlar..
hepsi birbirinden farklı bunu cinsiyete bağlıyolardı etrafımdakiler :) ama alakası yok bence vücutla alakalı bende mi yaşlandım acaba
benim de bi 7-8 haftadan beri falan var göbeğim. Kilom hala aynı ama benim göbeğim de sert. Normalde basenlerime kilo alırdım ama göbeğim çıkmazdı. Bir tuhaf geliyo böyle göbek.
Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.
Ben üç kilo aldım ya şimdiden Allah sonumu hayır etsin
Ben hep göbekten kilo alırdım ama böyle değil tabi bu 5 aylık hamile göbeği gibi semsert ya içi gaz dolu galiba
canım çok geçmiş olsun ya, hepsini birden yaşaman da kötü olmuş..
baş ağrısı başlı başına bi sıkıntı zaten..mide bulantısını hiç söylemiyorum..
Allah yardımcın olsun, şifa versin..ama bundan sonra olacağını zannetmem, o sıkıntılı dönemleri atlatmışsın azçok. 11. haftadasın bundan sonra herşey daha iyi olur inşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?