2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bende mart annesi olacaktım ama 6 haftalıkken düşük yaptım.inşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.sevgiler

hissedersin canım. ben ilk hamileligime 16 haftada hissetmiştim.. Şimdi 14.hafta içindeyim i damar atması gibi bişi oluyordu, dr.a bebek mi acaba hissettgiim dedim, guldu kesinlikle hayır dedi(O sırada 13.haftadaydım). hissetmen için cok erken, o rahim genişlemesi dedi, daha 3-4 haftan var hissetmek için dedi... zaten bu haftadan sonra da hic o sekilde bişi olmadı.. Yani canım Allah saglık sıhhat verirse eninde sonunda hissedecegiz, telas yapma

Canim ya o temizlikci kimse ucmus 60-70 arasi arası genelde .ben arada aldim yeni birini buldum ama daha almadim.ev sererken alacam.begenirsem tavsiye ederim
Benim iki arkadasim cigere aserdi.yedi yedi hep tabi.saglikli cocugu.bende severim ciğeri ama burda okuyunca gozum korktu
Bisicik olmaz cnm
kızlar az önce bebeğimin karnımda kaydığını yer değiştirdiğini hissettim bir daha isityorum bir dahaaa, çok güzeldi yaaa
O bebektir iste.merti ben 16 .haftamda hissettim kaymisti takla atti ayni balik gibi

Canim ya ye ye oyy ne guzel 40 kili amaninnn boyun kaç. Hamur agirlikli ye alirsin kilo

Bu arada kızlar bana gece uykulari resmen haram oldu hamilelikten beri:26:gece herhalde 10 kere uyaniyorum anca sabaha karşı uyuya biliyorum
Sizde de oluyor mu böyle:26:

Benim de aynı şekilde oluyor, birkaç kere uyanıyorum gece.
Geçen hafta bir sitede okumuştum, vücut dogumdan sonraki sürece hazırlanmak için hamilelik zamanlarında sık sık uyanmaya zorluyormuş anneyi. Dogumdan sonra bebege uyanacagız diye.. çok hoşuma gitmişti bu durum..

Ben kizimda böyle değildim ama:26:bu bebek kizimdan daha yaramaz galiba amanin yandım

günaydın kızlar... ya birşey soracağım size.benim sat 09/06/2013 haftaya cuma 13 eylül de ikili test için dr.a gidebilir miyim?yani kaçırmıyorum değil mi?

günaydın kızlar... ya birşey soracağım size.benim sat 09/06/2013 haftaya cuma 13 eylül de ikili test için dr.a gidebilir miyim?yani kaçırmıyorum değil mi?

günaydın canım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor doktorunun seni çağırması gerekli? bn yarın gitcem inş

günaydın canım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor doktorunun seni çağırması gerekli? bn yarın gitcem inş

Benim bulunduğum ilçede yapılmıyormuş canım.dr.um merkeze yönlendirdi ama yolculuk konusunda net birşey demediği için ben de erteledim.hatta gitmeyeceğim dedim.ama 13 eylüle o hastanede randevu alabildim dün.ikili test olur değil mi? sanırım 14.haftama gireceğim yani olur değil mi?

( ya ben bu haftaları hala karıştırıyorum ) yardımmmm

canım bi an kendimi gördüm sende :S ben de aynıyım bu aralar uzun bi yolculuk yaptım şimdi evimdeyim ama ev topluyorum tek başıma 3 gün sonra doğuya tayinimiz çıkcak yine upuzun bi yol daha çekcem. bu telaşlar yüzünden ben de bebeğimi ihmal ediyorum bazen unutup bişeyleri kaldırıveriyorum akşama eşimi beklemek zor geliyo sürükleyerek götürüyorum. ilaçlarımı içmeyi zaten unutuyorum hep şu an yazdıkça fark ettim, allah korusun bişey olursa kendimi hiç affedemem. su durumum nasıl bilmiyorum ama koca gün ancak 1 lt içebiliyorum ben, normalde pek su içmek aklıma gelmez benim :S inşallah iyidir canım bebeklerimiz, Allah bu zor günlerimizde bebeklerimizi korusun inşallah

günaydın hamişleerrr
varmı bugün kontrolü olan?bebişini görecek olan şanslı?

Günaydın güzel hamişlernasılsınız bakalım?? Bende dün gece saçma sapan rüyalar gördüm hatta uyandım ki tam işe kalkma vaktiydi eşim rüyamda beni sinir etti sabah ona çattım sen nasıl beni sinir edersin diyeyazık eşimde diyo ama normalde etmiyorum o yalnızca rüyahahha baya güldük sabah sonra halime:))) bende normalde akşam uyuduğu zaman sabaha kadar asla uyanmayan ve rüya görmeyen bir insandım hamişlikten sonra zaten en az şr kez wc ye kalkıyorum wc ye kalkmasam rüyalar uyandırıyor ... İşte rabbim herşeyi nasılda ince ayrıntısına kadar düşünüyor yani bu durum doğumdan sonra çocuğa hazırlıkmış eyy güzeller güzeli Allahım ne büyüksün...

nee 8 ay mıııı, o zaman üzülmeme gerek yok aybükee:)
4. aydan itibaren hissederiz inşallah 8 ay da çokmuş hakkaten ya
benim ilk gebeliğim zaten doktorum 20. haftadan önce hissedemezsin demişti..hayırlısı bakalım bekliyoruz..

canım, eğer yol çok uzun değilse sıkıntı olmaz gitmen.
hafta konusunu ben de çok araştırdım ama değişik biraz hakkaten:) mesela 12+0-12+6 arası 13. hafta oluyormuş.13+0 ve 13+6 arası 14. hafta oluyormuş yani senin 13+6 yı geçirmemen lazım. eğer randevu aldığın tarihte geçiyorsa randevunu erkene al canım. hakkında hayırlısı olsun

Ben annemi getirdim yanımda. Evi o topladı şimdi de o yerleştiriyor ben hiç bişey yapamıyorum okullar açılacak suan seminerde olmam lazım tam evden çıkarken tansiyonum düştüyine yatıyorum iki gündür çok güzel içiyorum suyu sende ihmal etme lütfen iki gündür çektiğim vicdan azabın i anlatamam inşallah bebeklerimiz iyidir

Günaydın güzel annelerr
Kızlar hadi cinsiyeti öğrenenler anketimize katılsın
Cinsiyet çizelgemizi oluşturalım olur mu?

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/648196-2014-mart-bebeklerimizin-cinsiyetleri.html

günaydın kızlar.... cinsiyet merakıma yenik düşüp bugün dr. gittim tabi kendi dr. değil başka bir dr. çünkü kendi dr.um randevum 2 hafta sonra

ve oğluşum oluyormuş....

dr. pat diye söyledi. hem de 2 kere ama ben kıza çok odaklandığım için inanamıyorum tabi yanılma payı olabilir mi bilmiyorum... bir kızım vardı bir de oğlum olursa çok güzel olur sağlıklı ve hayırlısı olsun, Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah

buarada bebeğim gelişimi çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…