benn varımm
Canim ya o temizlikci kimse ucmus 60-70 arasi arası genelde .ben arada aldim yeni birini buldum ama daha almadim.ev sererken alacam.begenirsem tavsiye ederimya kızlar çok yorgun ve bitkin oluyorum bide çalışıyorum düşünün 2 haftadan beri evi ne sildim ne süpürdüm evim pislikten kalkmış gidiyo ama halim yok iş yapmaya 6 da işten çıkıyorum bitkin bi şekilde yemek yapıyorum yedikten sonra hooop yatağa
çıldırıcam temizlik için bi bayan bulayımda yarın temizleteyim dedim yok yok yok kimse yok sokakta dilencilerden geçilmiyo ama iş yapmaya kimse yanaşmıyo azönce birini aradım kadın diyoki yarım gün 100 tl ye gelirim yuh dedim yani 4 saatliğine 100 tl istiyo ve burası osmaniye büyük bi şehir bile değil bu insanlar şaşırmış ya hergünde işyerine en az 2-3 kadın dilenmeye geliyo yollar ona keza dolu dilenci ama insanlar rahata alışmış nasıl bi dünya bu ya.ağlayıp sızlıyolar kıyamıyorum bende veriyorum para ama şuan ben ağlanacak durumdayım parasıyla iş yaptıracak insan bulamıyorum yok böyle bşey ya
Benim iki arkadasim cigere aserdi.yedi yedi hep tabi.saglikli cocugu.bende severim ciğeri ama burda okuyunca gozum korktuyok canımcım aslında ciğer iyi kan yapar ama hamileliğin ilk aylarında çok ama çok zararlıymış eğer çok aşerirseniz yarım porsiyon bir defaya mahsus yiyebilirsiniz diye okudum nette bi doktor yorumundada.doktorum zaten sakın sakın ciğer yemiyosun dedi bana.benim kayınvalidemde tutturduki ciğer ye kan yapar ama bilmediğimiz kadar fazla zararı varmış ilk aylarda.a vitamini deposu olduğundan Allah korusun ağır geliyomuş bebişe ve ölü doğuma düşüğe ve biçok şeye yol açarmış.yememeye çalış ben çok severim ciğeri ama yemiyorum bidefa yedim oda malum zaten.sakatattanda uzak dur ve çiğ ete dokunma özelliklede çiğ ciğere.zararlı bakteriler varmış çiğ ette ve bebişe zarar veriyomuş.ete dokunursan bile 3-5 defa sabunlanın dedi dr. o derece yani
Bisicik olmaz cnmBende ilk aylarda iş yerinde yapıldı ve yedim gibi hatırlıyorm ama cok fazla yediğimi sanmıyorum sakıncası olsa simdiye olurdu sanırım birde birkere canım kelle paca istemişti yedim odamı sakıncalıydı smdi pişman oldum keske yemeseydim
O bebektir iste.merti ben 16 .haftamda hissettim kaymisti takla atti ayni balik gibikızlar az önce bebeğimin karnımda kaydığını yer değiştirdiğini hissettimbir daha isityorum bir dahaaa, çok güzeldi yaaa
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım 15 mart doğum tarihim inşallah. bugün ikili test için gittim doktora, sürpriz olarak cinsiyetini de öğrendik erkekmişdoktorr yüzde yüz eminim dedi bakalım. 12+5 haftamız. herkeze sağlıklı güzel doğumlar ve bebişler diliyorumm.. bu arada 40 kilo ile hamile kaldım bugün yine tartıldım hala 40 kiloyum doktor baya kızdı ye biraz diye ne olacak benim bu halim
Bu arada kızlar bana gece uykulari resmen haram oldu hamilelikten beri:26:gece herhalde 10 kere uyaniyorum anca sabaha karşı uyuya biliyorum
Sizde de oluyor mu böyle:26:
Benim de aynı şekilde oluyor, birkaç kere uyanıyorum gece.
Geçen hafta bir sitede okumuştum, vücut dogumdan sonraki sürece hazırlanmak için hamilelik zamanlarında sık sık uyanmaya zorluyormuş anneyi. Dogumdan sonra bebege uyanacagız diye.. çok hoşuma gitmişti bu durum..
günaydın kızlar... ya birşey soracağım size.benim sat 09/06/2013 haftaya cuma 13 eylül de ikili test için dr.a gidebilir miyim?yani kaçırmıyorum değil mi?
bakalım cınsıyetlerde aynı olacak mı? :13:
valla cnm 2 lı tst ıcın gttgmızde dk erkek olabılır dedı ama kesın dgl dedı esım cok sevndı bende sevndm ama bana hala kı gıbı gelıyo kesın degl dedıgı ıcın pazartesı doktora gdcem bakalım o gun cıkcakmı ?
günaydın canım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor doktorunun seni çağırması gerekli? bn yarın gitcem inş
merhaba kızlar
uzun zamandır yazamıyorum yolculuk vs baya yordu beni. dün doktor kontrolüne gittim. biraz moralim bozuldu. suyu az içtiğimi farketti doktor yolculuk ev taşıma telaşı mide bulantısı su içemiyordum. rahim kasılmış bebeğim baya yorulmuş yolculuktan dolayı. haftaya kontrole gel cinsiyetini de söyleyeyim dedi. bende söylemeyin dedim haftaya kontrole gideceğim. İnşallah bebeğim iyidir kızlar.vicdanım çok rahatsız iyi bir anne olamayacağım sanırım ben kızlar dua edin lütfen haftaya kontrolüm iyi geçsin.
Hissedemeyenler üzülmesinler, ben kızımı 8 ay boyunca hissetmedimama benim bu ikinci gebelik, taa en başından beri rahim seyirmelerini pıt pıt atmalarını hissediyordum daa ilk kez bebeğimin karnımda kayıp yer değiştirdiğini gördüm, çok güzel bir duyguymuş , ben ikinci gebeliğimde yaşayabildim anca, tabi herkes ben gibi olacak deil ama ilk gebelik yaşayanlar biraz daha sabretsinler, onların geç hissetmeleri normalmiş.
Benim bulunduğum ilçede yapılmıyormuş canım.dr.um merkeze yönlendirdi ama yolculuk konusunda net birşey demediği için ben de erteledim.hatta gitmeyeceğim dedim.ama 13 eylüle o hastanede randevu alabildim dün.ikili test olur değil mi? sanırım 14.haftama gireceğim yani olur değil mi?
( ya ben bu haftaları hala karıştırıyorum ) yardımmmm
canım bi an kendimi gördüm sende :S ben de aynıyım bu aralar uzun bi yolculuk yaptım şimdi evimdeyim ama ev topluyorum tek başıma 3 gün sonra doğuya tayinimiz çıkcak yine upuzun bi yol daha çekcem. bu telaşlar yüzünden ben de bebeğimi ihmal ediyorumbazen unutup bişeyleri kaldırıveriyorum akşama eşimi beklemek zor geliyo sürükleyerek götürüyorum. ilaçlarımı içmeyi zaten unutuyorum hep şu an yazdıkça fark ettim, allah korusun bişey olursa kendimi hiç affedemem. su durumum nasıl bilmiyorum ama koca gün ancak 1 lt içebiliyorum ben, normalde pek su içmek aklıma gelmez benim :S inşallah iyidir canım bebeklerimiz, Allah bu zor günlerimizde bebeklerimizi korusun inşallah
Günaydın güzel annelerr
Kızlar hadi cinsiyeti öğrenenler anketimize katılsın
Cinsiyet çizelgemizi oluşturalım olur mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/648196-2014-mart-bebeklerimizin-cinsiyetleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?