bende muhasebede çalışıyorummm meslektaşız canımmmmm
bende bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendimiki erkek:18::18: sağlkla gelsin oğluşlarım ve hepimizin melekleri. kızlar sizinde bebeklerin her kontrolde haftası değişiyo mu? geçen kontrolde 1 gün küçüklerdi. şimdi birisi 3 birisi 5 gün büyük çıktı?
rabbim korusun yavruları
canım tebrikler çooook sevindim iki yaramaz allah kolaylık versin
Listemizde 2 tane ikiz gebelik var :)
Birisi bu ikizler olmak üzere listemizin ilk cinsiyetleri olan 3 tane oğluşumuza şimdiden hoşgeldin diyoruz sağlıkla gelin meleklerim
bir kaç gün ilerde veya geride olması hiç önemli değil zaten bu sonuçlar da kesin değil doktorun çizimine bağlı azda olsa yanılma payı oluyor son haftalarda ultrason ölçümünde ki kilo ile doğduktan sonra kilo olarak fark olacakbende bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendimiki erkek:18::18: sağlkla gelsin oğluşlarım ve hepimizin melekleri. kızlar sizinde bebeklerin her kontrolde haftası değişiyo mu? geçen kontrolde 1 gün küçüklerdi. şimdi birisi 3 birisi 5 gün büyük çıktı?
rabbim korusun yavruları
çok teşekkür ederiz jet hızıyla ekledinListemizde 2 tane ikiz gebelik var :)
Birisi bu ikizler olmak üzere listemizin ilk cinsiyetleri olan 3 tane oğluşumuza şimdiden hoşgeldin diyoruz sağlıkla gelin meleklerim
canım teşekkür ederim. hergün limon,turşu ve acı yiyen, tatlının tadını bile unutan ben iki kız bekleren sürprizzzzçok şaşırdım ama çok mutluyum rabbim sağlıkla doğum hikayelerimizi paylaşmayı da nasip etsin.
senn kontrol ne zaman canım?
Selam kizlar bizim doktorumuzda cinsiyetini gordugunu soyledi.ama bana soylemedi.cok sıkıştırdim ama soylemedi(
ay gıcık drhıc bı hamıle bukadar meraklandırılırmı ! bıdahakı kontrolde degısmesın dıye soylememıstr kesın
canım teşekkür ederim. hergün limon,turşu ve acı yiyen, tatlının tadını bile unutan ben iki kız bekleren sürprizzzzçok şaşırdım ama çok mutluyum rabbim sağlıkla doğum hikayelerimizi paylaşmayı da nasip etsin.
senn kontrol ne zaman canım?
Olsun canım ne güzel kendi bebegini kendin büyütürsün mutluysan sorun yok :) cok sık gelmiyorsun ama sanırım foruma ??
bızde az once komsumla bısey sardıkcanınız cekmesın acık adı yazmıyorum sonra konusuyorduk canım bı tursu suyu cektı varmıs ıctım bı bardak rahatladım dıyorum ama bu oglan son anda ayseye dondu galıba
bir kaç gün ilerde veya geride olması hiç önemli değil zaten bu sonuçlar da kesin değil doktorun çizimine bağlı azda olsa yanılma payı oluyor son haftalarda ultrason ölçümünde ki kilo ile doğduktan sonra kilo olarak fark olacak
çok teşekkür ederiz jet hızıyla ekledin
aynen ya ben normaldede ekşi severim hamileliktede tatlı aklıma bile gelmedi ekşi meyvelere aşerdim ye ekşiyi doğur ayseyi derler heralde kızım olacak dedim ama oğluşum olacakmış
canım bu teori bende tutmadı... kızımda tatlı çok yedim, bundaysa sürekli tuzlu ekşi istiyor canım
kızzz bende tatlı hiç yemiyom hep tuzlu ekşi yiyom benimde mi oğluşum olurki?????
aminnnnn canım inşallah sağlıklı hayırlı doğumlar olsun hepimize
16 eylülde ,önce başka bi dr a gidelim cinsiyet için diyoduk aksilikler çıktı sanırsam bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?