2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım tebrikler çooook sevindim iki yaramaz allah kolaylık versin

canım tebrikler çooook sevindim iki yaramaz allah kolaylık versin

canım teşekkür ederim. hergün limon,turşu ve acı yiyen, tatlının tadını bile unutan ben iki kız bekleren sürprizzzz çok şaşırdım ama çok mutluyum rabbim sağlıkla doğum hikayelerimizi paylaşmayı da nasip etsin.

senn kontrol ne zaman canım?

Listemizde 2 tane ikiz gebelik var :)

Birisi bu ikizler olmak üzere listemizin ilk cinsiyetleri olan 3 tane oğluşumuza şimdiden hoşgeldin diyoruz sağlıkla gelin meleklerim

Canim ya cepten girince mesaj kismina goremedim listeye benide eklermisin .yaş 36, ikinci bebek.sat 4 haziran.sezeryan olacagimdan en uzak dogum yazayim 4 Mart .cinsiyet belli degil Osmaniye de yasiyorum

selam kızlar ikili testten gedim kan testi 1 hafta sonra sonuçlanacakmış normal görünüyo dedi ultrasonda. cinsiyetini sordum kız gibiama erken henüz dedi. :) hayırlsı bakalım

sayfamızın ıkızlerıne masallahh saglıkla dogsunlarbenım bebıs kasıklardan artık bıraz yukarı cıktı gobek delıgımn bı parmak altı solda hıssedıyorum gıt gıde gobegım sabahlarıda olmaya basladı

Selam kizlar bizim doktorumuzda cinsiyetini gordugunu soyledi.ama bana soylemedi.cok sıkıştırdim ama soylemedi(

Son düzenleme:
bir kaç gün ilerde veya geride olması hiç önemli değil zaten bu sonuçlar da kesin değil doktorun çizimine bağlı azda olsa yanılma payı oluyor son haftalarda ultrason ölçümünde ki kilo ile doğduktan sonra kilo olarak fark olacak
Listemizde 2 tane ikiz gebelik var :)

Birisi bu ikizler olmak üzere listemizin ilk cinsiyetleri olan 3 tane oğluşumuza şimdiden hoşgeldin diyoruz sağlıkla gelin meleklerim
çok teşekkür ederiz jet hızıyla ekledin

aynen ya ben normaldede ekşi severim hamileliktede tatlı aklıma bile gelmedi ekşi meyvelere aşerdim ye ekşiyi doğur ayseyi derler heralde kızım olacak dedim ama oğluşum olacakmış

ay gıcık dr hıc bı hamıle bukadar meraklandırılırmı ! bıdahakı kontrolde degısmesın dıye soylememıstr kesın

bızde az once komsumla bısey sardık canınız cekmesın acık adı yazmıyorum sonra konusuyorduk canım bı tursu suyu cektı varmıs ıctım bı bardak rahatladım dıyorum ama bu oglan son anda ayseye dondu galıba

bir arkadaşımda iki oğlu var 3.kız olsun istiyorlardı cinsiyet belli olacağı zaman eşimin yanında söylemeyin erkek olursa geriliyoruz demiş neyseki kızı oldu Allah herkesin gönlüne göre versin

kızzz bende tatlı hiç yemiyom hep tuzlu ekşi yiyom benimde mi oğluşum olurki?????
aminnnnn canım inşallah sağlıklı hayırlı doğumlar olsun hepimize
16 eylülde ,önce başka bi dr a gidelim cinsiyet için diyoduk aksilikler çıktı sanırsam bekliycez

Olsun canım ne güzel kendi bebegini kendin büyütürsün mutluysan sorun yok :) cok sık gelmiyorsun ama sanırım foruma ??

cnm gelıyorum genelde ınternetteyım ya sureklı hatta telden baglanıyorum ama yazdıklarıma genelde alıntı ıle cvp vermedıklerınde gormuyorum kı ben evde cok sıkılıyorum ıkı yasına kadar bakıcm snra kres e vercm esımın durumu ıyı cok sukur ama calısmak ıstıyorum ben 24 yasındayım evde oturmak bana gore dgl evlenıne cıktım mecburen .

canım bu teori bende tutmadı... kızımda tatlı çok yedim, bundaysa sürekli tuzlu ekşi istiyor canım

bende ayşe bekledim ama hakkılar geliyoo.

canım bu teori bende tutmadı... kızımda tatlı çok yedim, bundaysa sürekli tuzlu ekşi istiyor canım

ben oğlumda hem ekşi hem tatlı yedim şimdide şalgam suyu delisiyim hiç tatlı bişi istemiyor canım bakalım bu sefer kızmı olucak

yok yok senin kız bence. haziran topiğinde bi yazını okumuştum. senin kuzu dr dan rahatsız olmuş, kolunu çevirip dönmüş diye yazmışttın.o an içime kız doğdu
hislerim sende tutsun barimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…