2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben oglumfa 9 ay tatli yedim .simdide eksi ve meyve delisi oldum .takvimler kız diyor .benimkide yuzustu yatiyorsu gostermedi bişi

yok yok senin kız bence. haziran topiğinde bi yazını okumuştum. senin kuzu dr dan rahatsız olmuş, kolunu çevirip dönmüş diye yazmışttın.o an içime kız doğdu
hislerim sende tutsun barimmm

canım ilk bebek ne olsa kabulumuz her ikisinede çok sevinicez ama allah biliyo içimden kızım olsun istiyorum :97::97::97:

ayy inşallah tutar bakalım görecez

ben kızımda herseyı yemıstım ozellıkle hatırladıgım bırsey yok yalnız hergun cıkolatamı nutellamı masallah eksık etmemıstım ama bunda tatlı hıc ıstemıyorum goruntuden ozenıp yıyorum ama normalde tatlı delısı olan ben lezzet almıyorum.hayırlısı olsun ya ıkısıde benım evladım sonucta yarın dananın kuyrugu kopsun.benım arkadasın uc kızı var ucununde hamılelıgı farklı gecmıs,bız farklılık arıyoruz ama tutmayınca tutmuyor

Ben oglumfa 9 ay tatli yedim .simdide eksi ve meyve delisi oldum .takvimler kız diyor .benimkide yuzustu yatiyorsu gostermedi bişi

valla şimdi karnıma bakan erkek diyo yediklerime bakan kızz nolcak bilmiyom

ye tatlıyı doğur hakkıyı diyosun güzelmiş bikaç hafta sonra tam belli olur heralde şimdi dedikleride kesin olmuycak sonuçta malum ona göre alışveriş yapcaz ......

kızlar esımın okuluna bı prof gelmıs cocugun kısılıgının yuzde 10 u anne karnında gelısırmıs buyuzden hamıle eslerınızı ayakta fazla bekletmeyın germeyın kavga etmeyın demıs...bende dedım sana dıyorum belım agrıyor bulasık yıka dıye yıkamıyorsun dun bugun yıkıyor sagolsun

kızlar bu arada iştahım öyle bi açıldıki anlatamam gece 5 te kalkıp yemek yedim :125::125::125::125: kendime yuh diyorum yaaa geceleri tuvalete su içmeye hiç kalkmazdım gecede 2-3 kere kalkıyom ........

temizlik işlerini annemle eşime bıraktım saolsunlar pöf demeden yapıyolar ...annem bikaç gündür yanımda değil diye dün evi ben süpürdüm yapmaz olaydım .........çokta hızlı yapmadım bi odayı süpürdüm yarım saat dinlendim yinede belim çok fena tutuldu eşimde gelince kızdı tabi desen ben yapmıycammı diye ..öyle işte bidaha tövbe iş falan yapmam.....

cnm vucudumuz bizimle resmen oyun oynuyor ben artık sabah uyandığımda acaba bugün ne ile karsılasıcam nerem ağrıyacak diye düşünmeden edemez oldum... yastık fikri cok iyiymiş.. rahat ettiysen ne güzel...

bak canım, hemen adresi veriyorum, o profesörü eşimden yana da gönderiyorsunuz bizimki ilkinde gösterdiği hassasiyeti bunda hiç göstermiyor, hala ben normalmişim gibi davranıyor, yemeği temizliği ben yapıyorum daha da sofrada bir şey eksikse benden getirmemi istiyor, tabağını bile hala ben dolduruyorum, yani bunlar elbette dert değil ama hamile nazı diye de bir gerçek var, hala nazlanamadım yaaa canım sıkılıyor

kızlar bu arada iştahım öyle bi açıldıki anlatamam gece 5 te kalkıp yemek yedim :125::125::125::125: kendime yuh diyorum yaaa geceleri tuvalete su içmeye hiç kalkmazdım gecede 2-3 kere kalkıyom ........

canım benm karnıma da bakıp kız dediler yayıldıı çünkü...
canım benm iştahtan ben korkuyorum walla. bugün dr da taammm 70 çıktım ve bu 7 kilo demek.artık ekmek bitti.tek dilim buğday ekmeği
destina ben evimi kendim temizliyorum.eşim sadece yemekleri yapsın yeter diyorum.ama bel ağrısı bende de var.sende öğretmensin yanlış hatırlamıyorsam. ne zaman ayrılıyosun cnm?32. haftayı beklicen mi? ben bayramdan sora bırakıcam

HAKLISIN VALLA,ya benım bulasık makınam yok varda yok bulasık benı cıdden gerıyor ve yoruyor yoksa temızlık falan benım ıcın dert degıl bı onu yapsın yeter :)) ama dur adı prof aytac acıkalın varsa kıtabı falan okut

benim yanlarda bişey yok öne doğru pörtlüyo kuzucum

öğretmenmi yanlış hatırlıyon canımcım ev hanımıyım bide çalışsam naparım
ne temizlik ne yemek ne bulaşık eşimle annem saolsun ........bi yatağımı toplarsam yetiyo bide biliyosun bebişlerin birini kaybettik kanamam vardı düşük önleyici iğne kullandım o yüzden hiç iş yaptırmıyolar ......

benim yanlarda bişey yok öne doğru pörtlüyo kuzucum

Senin oğluş geliyor o zaman :) Göbek öndeyse erkek yanlara taşarsa kız olur derler ya, ben de dikkat ediyorum gerçekten de öyle oluyor Yaradanın hikmeti işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
daha 3 hafta sonunda haklı çıktım : )

burada 100-200 kişi yazıp çizecekti şimdi facete 50 kişi arasında konu dönüp dursun ....

Merhabalar, şimdiden sert cevabım için özür dilerim. 348. mesajımla sizin o "40 mesajlı" tanımınıza pek uymuyorum ama, belirtmek istediğim konu gerçekten önemli. Bu şekilde yazarak insanlara cevap hakkı doğuruyorsunuz. Erkek olduğunuza dair duyumlar aldım, ne derece doğrudur bilmiyorum ama aksi durumda bile beni anlayacağınızdan şüpheliyim. Mune'ye özel mesajla durumu çok net açıklamıştım ama, -forum kuralları- gereği bunun yasak olduğundan bahsetmişti, ben de 3-4 mesaj sonrası anlatmaya çalışmaktan vazgeçtim ama işin özü şudur; bu forumda "açtığımız konuların ve/veya mesajların ASLA SİLİNMEYECEĞİNİ unutmamamızı" isteyen bir mesajla karşılaşıyoruz her konuya cevap ver butonuna tıkladığımızda. Takdir edersiniz ki hamilelik normalden farklı, oldukça özel bir durum. Kişiler oldukça özel sorunlarla karşılaşabiliyor, çok özel rahatsızlıkları olabiliyor. Ya da çok özel olmasa da, paylaşmak istediği bazı kişisel fotoğrafları oluyor(göbek çevresi fotoğrafları ya da farklı şeyler) ve bunları daha sonra rahatsız olup kaldırmak isterse kaldırma lüksü olmuyor. Onu geçtim, herkese açık ve üye olmayanların dahi okuyabildiği bir alan burası. Ekşi sözlüğe "kadınlar kulübü" yazıp aratın, ne tür dalga geçilmelere, ne tür hakaretlere maruz kalındığını görünce aklınız hayaliniz duracak. Tamam çok farklı, çok absürt konular da açılıyor, dalga geçilenlerin çoğu bunlar üzerine ama ben kişisel problemlerimi, vücudumun herhangi bir yerindeki hassasiyetimi ya da özel sayılacak detayları burada paylaşmak istemiyorum. Daha önce buradan beni bulan 4-5 kişi var ve sonuçta yazdıklarımız da her şeyimizi işaret edebiliyor. Bu yüzdendir ki mune'ye bildirdiğim hassasiyet içerikli mesajda açıklamıştım, facebook ve burası bir değil, facebook gizliliğin korunabildiği bir alan ve burası gizliliğin hiç bir surette korunamayacağı bir alan. Benim anlayışsızlıklardan önceki fikrim facebookta özel burada genel konuların konuşulmasıydı, facebook grubuna da bu yüzden destek vermiştim ama sonrasında koskoca forumun kendini facebook ile kıyaslaması, çirkin yakıştırmalar ve haksız uzaklaştırmalar gördüm, bazı şeylerin yanlışlığının açıkça farkına vardım. Ben daha önce birçok forumda yöneticilik yaptım, isim vermiyorum reklam olmasın diye, ama admin panelini de moderatör panelini de ve hatta özel mesajların nereden okunabildiğine kadar tüm bilgileri de gayet iyi biliyorum. Vbulletin, phpbb ve smf forumlar, tamamında bilgi sahibiyim. Hiç bir forumda böyle bir saçmalık yaşanmamış, böyle bir durum kişisele indirgenerek karşılıklı tartışmaya dönmemişti. Facebook sosyal paylaşım sitesi, kişilerin kişisel bilgilerin tamamının paylaşıldığı bir alan ve forum siteleriyle karşılaştırılması kadar absürt bir durum olamaz, asla kabul edilemez. Son 2-3 büyük yöneticiliğimde facebook çıkmıştı ve yönetim olarak biz facebook gruplarını desteklemiş, oldukça da olumlu sonuçlar almıştık. Sizin yaptığınızda ise durum çok daha garip, özelimize saygınız yok üstelik kışkırtıcı mesajlar yazarak durumu daha da basitleştirmeye, garipleştirmeye çalışıyorsunuz. Son banlanma, uzaklaştırma ve sebepsiz aptalca hakaretler sonrası(tarafıma değil ama bu konu yüzünden facebook grubundaki herkese) yapılan tavır sonrası forumda yazmama kararı aldım. Evet çok büyük bir forumsunuz, evet çok çok çeşitli bilgileriniz var ve Allah razı olsun, forumdakiler sayesinde guatrım, hipotiroidim hakkında ciddi bilgiler edindim ama yine de bunların silinip atılmasında büyük payınız var. Sonuçta ne provokasyon yapıyoruz forumlarınızda, ne siyaset tartışıyoruz, ne de reklam yapıyoruz. Engelleyerek bir yerlere varma çabanız ise sadece komiktir. Sonuca gelmem gerekirse, bu durumu hiç bir zaman kabul etmeyeceğimi belirtmek isterim. Ona buna orada burada laf atarsanız boyunuz uzamayacak, orada 50 kişi arasında dönen sadece sohbet değil özel hayattır. Eşime bile okutmadığım özel bir grubun size neden bu kadar rahatsızlık verdiğini anlamak imkansız. Cevap hakkı doğuracak birşeyler yazacaksanız da küçümser tavrınızdan, ufak laf çarptırmalarınızdan vaz geçerek yazarsanız çok sevinirim.

Sizi grupta hiç gördük mü? Merakımdan soruyorum.. 40 mesajdan fazlam olduğu için küçümsemeden cevap yazacağınızı umuyorum. En azından sorun bir nebze anlaşılabilmiş, özele girmeden konuşuluyordu zaten ama özel için de konuşmamız lazım, 5 dakikada 1 atılabilen mesajlar ve sürekli engellenen bazı şeyler yüzünden özeli nasıl konuşmayı planlıyorsunuz? Yok ben özeli sadece doktorla konuşurum derseniz amenna ama zaman gelecek, paylaşmak zorunda kalacaksınız, paylaşamayacaksınız ya da paylaşsanız da silinmeyecek, moraliniz bozulacak. Derdim kimseyi forumdan kaırmak/soğutmak değil, anlayış istiyorum sadece. Kişileri hedef göstermek doğru değil, eğer saçma politikalar olmasaydı ben hala forumda yazmaya devam ediyor, merak ettiklerimi buradan da soruyor olacaktım.

ben acayip nazlanıyorum çünkü daha sonra yardım etmeyeceğini biliyorum kan değerlerim düşük kızım hala emiyor paçamdan düşmüyor yapışığız yeni doğmuş bebek gibi bitkin durumdayım çalışıyorum ve çok halsizim gerçekten.doğum sancısını dikiş ağrılarını çeken benim baba olmak kolay değil 2.defa baba olacak hakkını versin

Son düzenleme:

tabiki bu grupta görmeyeceksin burası ile değüil şubat anneleri ile ilgim var
kaldıki 2008den beri üyeyim ben
kaç topike takıldım kaç topik gördüm
kaçtanesinin dağılışına şahit oldum
nasıl dağıldığını da gayet iyi biliyorum
hepsi aynı şekilde
sonrada görüşmeler azalıp kopuyor.
ayrıca face ait gruplarda var diye biliyorum burdan adam toplamakta nedir!
sadece kazenin haklı olduğunu söylemek istemiştim derdim düşük mesajlılarla yada seninle değil
buarada çok alıngansın bizde bir zamanlar 5 10 mesaja sahiptik benim öyle takıntım yoktur 2 mesajı olana da 2000 mesajı olana cevap veririm merak etme

Anlamayacağınızı tahmin etmiştim zaten, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…