2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

İlk sorunuza cevap vereyim: Evet Kazen erkek.
Diğer konulara gelince, burda özel bir resim paylaşmak istiyorsanız "sadece arkadaşlar" olan bir albüm açabilme ve albümü istediğiniz zaman silebilme yetkiniz var zaten. Evet konuya verilen cevaplar silinmiyor, bu yüzdendir ki bir şey söylerken iki kez düşünüyoruz burda.
Açılan konuları da silemiyoruz, ancak talep edersek yönetim zaten o konuları sadece yöneticilerin gördüğü bölüme taşıyor, böylece ortada konu falan da kalmıyor.
Burdaki sohbet alanlarınızı bilemem, ben kendimden örnek vereyim, geyik bölümünde müdavimi olduğum bir topik ve çok sevdiğim arkadaşlarım var. Eğer özel bir konu paylaşıyorsak bunu özel albüme yüklediğimiz bir resim altında yapıyoruz. Sonra da siliyoruz ortada yazı falan kalmıyor.

Eğer mesajlaşma süresinden şikayetçiyseniz bunun da çözümü var PRO ÜYELİK. Böylece süre bekleme sıkıntınız da olmuyor, istediğiniz gibi mesajlaşabiliyorsunuz. Ayrıca pro üyelik kartı için ödemiş olduğunuz para da yardım amaçlı kullanılıyor, örneğin engelliler için tekerlekli sandalye gibi

Burası bir forum değil, daha da ötesinde bizler için sosyal paylaşım sitesidir. Bir kk ile bir facebook kıyaslanamaz çünkü aynı sistem üzerine kurulu değildir. Orası bir arkadaşlık sitesi, burası hem arkadaşlık hem de bilgi depo sitesi.

Gizlilik konusundaki şikayetlerinize yukarıda alternatifler sundum, burda da pekala gizli kalınabiliyor :)

Yok bu cevaplar yine beni kesmez diyorsanız, kimseyi zan altında bırakmak istemem ama, sizin bahsi geçen grupta sadece grup arkadaşlarınız ile paylaştığınız resimler ne kadar gizlilik çerçevesinde kalıyor? Sonuçta bir de karşınızda sadece forumdan tanımış olduğunuz insanlar var. Nihayetinde buraya kadın nickiyle katılan erkekler de görüyoruz, bel çevrenizi paylaştığınız o resmi yine kadın sandığınız bir erkeğin görmediği ne malum?

Bizim de hem mail hem de facebook üzerinden irtibatta olduğumuz birçok arkadaşımız var. İstersek çoklu mesajla çatır çatır yazışabiliyoruz anlık ileti bazında. Ama hepimiz burdayız, hepimiz yine burdan yazışmayı tercih ediyoruz. Çünkü buranın tadı ayrı, burası bir başka.

Ben ne yöneticiyim ne de editör. Ben de sizler gibi bir üyeyim. Sitede herhangi bir hükmüm yokken bile burdan birilerinin facebook üzerinde gruplaşmasını ilginç buldum. Ben de uygun bulmadım her ne kadar haddim olmasa da...

Ayrıca facebookta bir grup kurmanıza bile gerek yoktu, orda o kadar çok sayfa ve grup var ki. Benim de üyesi olduğum gruplar var dışarıya kapalı olan, orda da pekala mahrem konular paylaşılıp gayet güzelce cevaplanabiliyor.

Sizinki ben bu mahalleyi sevmedim diyip taşınmak gibi olmuş.

Uzatmak istememiştim, özür dilerim ancak anlayışlı cevabınız için teşekkür ederim... Diğerleri tamamen bir yana, olay sadece özel niteliğinde fotoğraflar değil, özel niteliğinde bilgiler de... Hani İleride yaşama ihtimalimiz olan kimi büyüme yaşayacağımız yerler, kimi ağrılarımız olacak bölgeler, ve bilimum rahatsızlıklar... Fikrinize saygı duyuyorum, özel mesajla halledilebiliyor olmasına da pek sevindim sizin adınıza ancak forum, paylaşım sitesi ya da platform, önemli olan kişilerin kendi mesajlarının hakimiyeti, şu an önemli olan da aslen bu... Ben burada malesef ki kimi bilgilerimi paylaşamıyorum, zaten buradan da hiç bir şartta adam toplamaya(!) çalışmıyorum, bana yetersiz kalmasının sebebini de uzun bir açıklıkta anlattım, en azından bu naçizane çabanız için tekrardan teşekkür ederim... Bu son mesajımdır, isteyen buradan kendine cevap alsın, isteyen bana kızsın, malesef yapacak birşeyim yok... Özel mesaj kutunuz umarım dolu değildir size de bir mesaj atma düşüncesi içindeyim, daha net anlatmak adına...

Insallah sagligina biranonce kavusur ve saglikli bebisini kucagina alirsin...

Bu konuda benimde sizin gibi son mesajımdır, öncelikle evet erkeğim. Buna da takılmışsınız öncelikle bunu ifade edeyim bu forumun kurucusuyum.

Gelelim diğer konularınıza neden konular silinmiyor ?

Siz X bir konu açıyorsunuz arkasından yüzler cevap yazıyor sonra hadi benim şu konumu sil diye sizden cezavp geliyor konunuzu sildiğimiz zaman siz bir kişisiniz size cevap veren 100 kişiye ne cevap vereceğiz ? Sizden 1 mesaj gelirken konum silinsin diye sonra yüzlerden mesaj sayım 200 idi ama 180 sayısına düştü diye bir sürü mesaj alıyoruz onlara ne cevap vermemizi beklersiniz ? Konu sahibi konusunu sildirdi bu sebeple mi diyelim ? Bu konuda o kadar çok mağdur olduk ki böyle bir karar aldık.

Gelelim gizlilik konusuna sarabii kimdir bilinmezken Ebru Gültekin dediniz mi facebook üzerinde ulaşmak oldukça kolay, nerede kaldı gizliliğiniz ? Mesajlarda gizliyiz derseniz de sitede albümleri özel yaparsanız sadece arkadaşlarınız görür. Alın size gizlilik, ne dışarı gözükür ne de arkadaşınız olmayan ama üye olanlarda fotoğraflarınızı göremez.

Bir diğer konu facebook grubu hakkında dedim ki 40 mesajı olmayan biri grup kurdu peşine gittiniz isterse mesaj sayısı 3 olsun. Bu tür üyelikler her aya ait anne grubunda çıkıp aynı şeyi yapmakta. Konu mesaj sayısı değil esas gizliliği esas kabul eden orada gerçek kimliği ile yazarken burada nick name ile yazabilemektedir. Sizler dediniz ki birbirimizi görmek istiyorum ben özellikle söyledim birbirinizi ekleyin ama aynı grubu kurmakta ki mantığı çözemiyorum. Bir birinizi facebook üzerinden eklediniz de hooop dur diye saçmaladık mı ? Sanki konu böyleymiş gibi çarpıtmanıza anlam veremiyorum. Özellikle söyledim gidin oradan birbirlerini ekleyin ama burada yer alan paylaşımlara ait aynı paylaşımlara ait grup kurmanıza iyi niyet aramıyorum dedim. Bunun sebebine gelince facebook hesabı olmayan veya facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerin bunu istememeleri ve bu gruplar kurulması sonrasında burada yaşanacak durgunluktan rahatsızlıklarını sürekli dile getirmeklerindendir. Hele hele facebook ile kendimizi kıyas ettiğimizi söylemeniz maalesef şaka gibi bir durumdur. Facebook farklı bir mecra kadınlar kulübü farklı bir mecra ....

Özle mesaj konusuna gelince o konuda da özür dilerim ama saçmalamışsınız grubun kodu filtre edildiğinde bunu siz özel mesaj ile engellendiğinde filtre edilmesini okunması olarak mı algılıyorsunuz ? Günde bu sitede kaç mesaj yazılıyor farkında mısınız ? Hiç sanmıyorum 25.000 mesaj 5.000 konu ve 6-7 bin civarında da özel mesaj yazılmaktadır. Grup ID'sinin filtre edilmesini özel mesajların okunması olarak algılamanız ise ayrı bir komedidir.

Şu rakamlar tüm sitede filtre edilsin dediğinizde bunun özel veya gelen mesaj olduğuna sistem bakmaz. Hani çok biliyorsunuz ya bunu özel mesajların okunması olarak algıladınız ama durum budur. Bu konuda da bilgi sahibi olun en azından başka yerde aynı boş çıkışları yapmazsınız.

kusura bakmayın size göre gene sivri çıkış yapmış olabilirim ama bu kadar rahatsızlığınız var ise bende az bile rahatsız olsam bu foruma bir daha uğramazdım.

ayrıca siz neden üzerinize alındınız anlamadım ...

hımmmm. şaşirdim demek....doğru canım sıkıntı olmasın amann.çalışsın kocişler:):) canım ya ben hala crinone jeli kullanıyorum.16 hafta bitene kadar devammış.....bağımlı olcam walla

senden de bir sürpriz gelebilir yani.erkek patlaması yaşıcaz

aaa canım tekrar gözün aydın cinsiyetleri öğrenmişsin..iki aslan parçası geliyomuş...maşallah onlara..Rabbim tamamına erdirsin canm..onlar aradaki farkı kapatırlar annesi sen üzülme:)

Günaydın kizceler
Ooo nickim gelmiş topigin başınahayırlı olsun bebeğim
Daha bi isindim sanki topige
Ben de özelden yazarım sana bilgilerimi her ne kadar biliyor olsan da

Bu arada dün rüyamda nar yiyodum ayıptır söylemesi aseriyorum daruyama girmiş iyi bi şeymiş ama
Ha unutmadan bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenenlerin gözü aydın darısı başımızaben de gelecek hafta gidiyorum
Kızlar şu 4d usm 3 ayında gire biliyoruz dimi ona gitmeyi düşünüyorum da:26:

Günaydın azoşum hoş geldin, ayrıca teşekkür ederim

Şimdi eşimi uğurladım işe, birazcık daha yatak keyfi yapayım da, evimin işlerini gördükten sonra listeyi editlemek için gelcem inşallah o zaman eklerim seni de

Gunaydin herkese ay ben yatagin icinde bile usuyorum, direndim uyanmayayim zaman gecsin diye ama bu saate kadar direnebilmisim( daha dr a gitmeye cok var.

Ya bende instagramda yiyecek resimleri goruyorum canim istiyor kaymakla recel siparis ettim kahvalti icin allahtan bakkalda bile satilan bisey :))

Benim kızın dün gece ateşi çıktı uyumadim diye bilirimuykum var

günaydın canım
havalar buralarda soğudu ondan mıdır bilmiyorum ama benim de ayaklarım üşüyor
instagramda da maşallah hep yiyecek paylaşıyolar bakmamak lazım:) hamileyken de insanın canı herşeyi çekiyo yaa ne değişik bişey:))

aynen havalar soğudu hem üşüyorum hem uyuyamıyorum 3 gündür gece bekçisiyim.uyuduğumda da garip garip rüyalar görüyorum ..

aaa canım tekrar gözün aydın cinsiyetleri öğrenmişsin..iki aslan parçası geliyomuş...maşallah onlara..Rabbim tamamına erdirsin canm..onlar aradaki farkı kapatırlar annesi sen üzülme:)
saol tatlım. evet iki oğlan geliyor hayırlısıyla. canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu. senin cinsiyeti de çok merak ediyorum

darısı sizlere ve ben 12. haftadan beri 4d yle izliyorum bebişleri. ayyy insan çok duygulanıyo ama:2::2:

bu arada akdeniz bile soğudu. hatay da yaşayan yok muuu?

Allah şifa versin canım şimdi nasıl ?
Teşekkür ederim canım şimdi iyi çok şükür

Öyle mi tamam o zamancinsiyeti daha net görünüyor galiba 4d yle:26:sen ne zaman öğrendin cinsiyetini

Teşekkür ederim canım şimdi iyi çok şükür
Öyle mi tamam o zamancinsiyeti daha net görünüyor galiba 4d yle:26:sen ne zaman öğrendin cinsiyetini

ben dün öğrendim. 13+6 ve 14+1 di bebişler. bu arada senin minişe de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…