2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Teşekkür ederim canımsen bundan önce kaç haftasında gitmistin acaba o zaman göstermedi mi:26:ben gittiğimde daha 12+3 olucak görünmez mi ki:26:
bir önceki kontrolümde 11+2 ydi. ben sormadım sanırım dr da göremedi. ama benim çoğu erkek annesi arkadaşım 12. haftaya kadar öğrenmişler. sanırım kız bebekler geç gösteriyo.
arkadaşlar merhaba
esilam57 nickli arkadası tanıyan var mı? özel mesaj hakkım olmadığından ulaşamadım.

malesef ben tanımıyorum

kızlar bu arada iştahım öyle bi açıldıki anlatamam gece 5 te kalkıp yemek yedim :125::125::125::125: kendime yuh diyorum yaaa geceleri tuvalete su içmeye hiç kalkmazdım gecede 2-3 kere kalkıyom ........
Ayy acliktan olecegimiz bilsem gece yemek yiyemem ( ben aksamda yemek yemiyorum zaten .midem cok rahat ilerleten haftalarda daha cok acikirsam yerim.simdi acikinca aksam meyve ile gecistiritorum
arkadaşlar yok mu esilam57 yi tanıyan

Tanimiyoz burda da yazmadi hic neden sordun

allahım su uzellıge bak yaa masallah :))
kız bebegı olanlar bple bır takım muhakkak elınızde bulundurmalısınız bence :)))

Selam

Temizlik yapıyorum mola verdim. İşlerimi bitirdikten sonra listemizin eklemelerini yapacağım, ismini listede görmek isteyenler bana özel mesaj ile "yaşını, kaçıncı çocuğu olduğunu, beklenen doğum tarihini, ve öğrendiyse cinsiyetini" göndersin.

Maşallah 4 üyemizin erkek bebişleri olacakmış Bakalım kız bebek siftahı kimden gelecek

canım benım sat 31 mayıs bdt 7 mart olarak degısecektı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…