yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin. iyiki doğdun
armaan hoşgeldin canım. haziran topiğinden çok arkadaş var burdaense ölçümü ne zaman yapıldı tam olarak? bizim 11+2 de yapıldı. 0.9 çıktı ikisinin de. belki bebeğin haftası önemlidir... senin bebişin değeri o kadar yüksek değil canım. sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım
benim de 12 mart bebişim belki de o gün doğar (16 mart ama belli de olmaz hani)
tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle inş:))
Günaydın güzel anneler....Gününüz güzel geçsin.
canım sağol ,ablanın erken dönemdemi farkedildi plesantanın aşağıda olduğu sorabilirsin eğer hatırlıyorsa ,erken dönemdekiler genelde çıkarmış yukarı inşallah çıkarçok geçmiş olsun canım,ablamın 2.hamileliği böyleydi,İnşallah seninki yukarı çıkar,Allah kolaylık versin.benimde hala çok aşağıda bebek,ilk hamileliğimde hiç farkında değildim,ne zaman yukarı çıkıyor bilmiyorum ama dr.ultrasonla bakarken bile çok aşağıya indi,vajinanın üstüne kadar geldi.bir dahaki gidişimde dr.a sormayı düşünüyorum.
benim ilk haftalarda olmuştu böyle bir gaz sıkışması,çok fena mide ağrım vardı,1 hafta sürdü,dr.talcid şurup verdi,sadece 1 kere kullandım ertesi gün geçti,ama şurubu içince o gaz içimden öyle bir çıktı ki adeta kükredim.
Allah acil şifa versin.
bahsettiğin ağrı kramp canım,hemen bir magnezyuma başlaman gerek bence doktorunda onay verecektir.bende dün söyledim doktoruma banada verdi sabah akşam sulandırp içicemDün gece aniden biracı ile uyandım. Sağ bacağım dayanılmaz acıyordu. o kadar bağırmışım ki eşim ne oluyor diye uyandı. çok şiddetli bir sancı gibi bir şey oldı bacağıma hiç öyle bir ağrı yaşamadım bugüne kadarneyseki çok uzun sürmedi yaklaşık 30saniye çok şiddetli idi. Sonra hızla kesildi ağrısı. On dakika sonra biraz daha ayıkken döndüm sordum eşime ben bacağım diye bağırıp ağladm mı rüya mı gördüm dedim. İnanamadım gerçektende durduk yere nasıl kopmuş ya da kırılmış gibi ağrır ki ? Geceleri o kadar çok gerçekçi rüyalar görüyorum ki dedim kabustu herhalde ama diz altına doğru tuttum bi yokladım hafif bi kas ağrısı kalmış onu hissettim. Hala da hafif bir acı var yürüdükçe fark ediyorum. Bna benzer bir şey yaşayan oldu mu aranızda? Magnezyum eksikliği falan mı yapar bunu?
sağol canım inşallah düzelircanım geçmiş olsun. daha çok erken ilerleyen zamanlarda düzelir inşallah. moralini bozma canım.
allahtan şifa dilerim. inşallah rabbim evladınızı size bağışlasın
sağol canım inşallah Allahım korusun bizleriçok geçmş olsun canım, tabi ki bozma moralini, bol bol dinlen, bebişlerimiz Allah 'a emanet inşallah, görünmediyse kız olabilir bu arada
Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin
kızlar herkeslere günaydın. sizi artık çok fazla takip edemiyorum iş yoğunluğum çok fazla.bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkekmiş allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.
sizlere bi sorum olacaktı. kalçada tam o üst kemiğin orda ağrı hisseden var mıoturarak çalştığım için mi nedir hiç anlayamadım, bi iki haftadır bi ağrım var beni rahatsız etmeye başladı.
Aynı agrı bende de var canm özelliklede sort üstü yattıgımda daha cok hissediyorum sanırım bebek yerlestiğinden oluyormus benimde işim oturarak bazen otrdugum yerde duramıyorum agrıdan bi iki dolasıp oturuyorum ozaman rahatlıyorum sanada tavsiye ederim canım
kızlar ya benim bugün biraz çarpıntım var niyedirki acaba
Gunaydin sayfam
Bu hafta cok karamsar ve stresli geciyor insallah bitmistir duygu durum bozuklugum
Cumaniz mubarek olsun
kızlar ya benim bugün biraz çarpıntım var niyedirki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?