2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın Kızlar,

Bu hormonlar beni alt üst etti. Her bir şeye ağlayası gelir mi bir insanın yahu Birde grip oldum bir haftadır onunla uğraşıyorum. Hamilelik zor zenaatmış vesselam

sağol canım çok teşekür ederim

kızlar herkeslere günaydın. sizi artık çok fazla takip edemiyorum iş yoğunluğum çok fazla. bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkekmiş allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.

sizlere bi sorum olacaktı. kalçada tam o üst kemiğin orda ağrı hisseden var mı oturarak çalştığım için mi nedir hiç anlayamadım, bi iki haftadır bi ağrım var beni rahatsız etmeye başladı.

canım sağol ,ablanın erken dönemdemi farkedildi plesantanın aşağıda olduğu sorabilirsin eğer hatırlıyorsa ,erken dönemdekiler genelde çıkarmış yukarı inşallah çıkar
bahsettiğin ağrı kramp canım,hemen bir magnezyuma başlaman gerek bence doktorunda onay verecektir.bende dün söyledim doktoruma banada verdi sabah akşam sulandırp içicem
canım geçmiş olsun. daha çok erken ilerleyen zamanlarda düzelir inşallah. moralini bozma canım.

allahtan şifa dilerim. inşallah rabbim evladınızı size bağışlasın
sağol canım inşallah düzelir
çok geçmş olsun canım, tabi ki bozma moralini, bol bol dinlen, bebişlerimiz Allah 'a emanet inşallah, görünmediyse kız olabilir bu arada
sağol canım inşallah Allahım korusun bizleri
Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin

kuzum benim inşallah sağlıklı günler geçirir düzelir Allah yardımcınız olsun

Aynı agrı bende de var canm özelliklede sort üstü yattıgımda daha cok hissediyorum sanırım bebek yerlestiğinden oluyormus benimde işim oturarak bazen otrdugum yerde duramıyorum agrıdan bi iki dolasıp oturuyorum ozaman rahatlıyorum sanada tavsiye ederim canım

ben de biraz kalkıp dolanıyorum canımm. o zaman dediğin gbi rahatlatıyo. ama o dolaştıktan sonraki ilk oturuştaki ağrı aman yarabbim akşama doğru iyice artıyo zaten. inşallah geçer.

kızlar ya benim bugün biraz çarpıntım var niyedirki acaba

Selam arkadaşlar 14+2 olduk nasipse ve bu hafta çok belim ağrıyo adet sancısı gibi doktora yarın gideceğim Allah izin verirse soracağım tabi. bide bakalım kuzucuk gösterecek mi anneye babaya yaa merak ediyoruz ilk hediyesini alaydık😃😃

hepinize merhaba hayırlı cumalar sevgili hamişler:)
bugün dr. kontrolümüz vardı gittik gördük ufaklığı
ikili test sonuçlarımız güzel çıkmış çok şükür bir sıkıntımız yok
13+6 olmuşuz bugün. cinsiyeti hala öğrenemedik maalesef. doktora epey ısrar ettim..erkeğe benziyor ama biraz daha bekleyelim dedi net bir şey söylemedi...bence de erkek gibi sanki ultrason kağıdına baka baka pipiye benzer bişey gördüm ama:) bilemiyorum..hayırlısı bakalım az daha sabredecez

merhaba hanımlar,öncelikle cumanız hayrolsun.
derslerin yoğunluğundan sık sık giremiyorum.
bugün öğleden sonra randevum var.
inşallah cinsiyette belli olur maaile çok merak ediyoruz
evde bir iddialaşmadır gidiyor(sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama bizimkide tatlı atışmalar işte)
bulantılarım azalmaya başladı çok şükür.
sadece çok iştahım yok nedense.
sizlerde durumlar nasıl?
cinsiyet öğrenen annelerimiz var mı

bu arada kız mı oğlan mı bilmiyorum ama ben dayanamadım 2 tane et bebek aldım
biri mavi biri pembe: )
erkek olursada oynar artık

kızlar ya benim bugün biraz çarpıntım var niyedirki acaba

geçmiş olsun canm..çay kahve tüketiyor musun? belki ondandır..
veya kansızlık varsa o da epey çarpıntı yapar..pekmez, kuru üzüm falan yemeni tavsiye ederim.. derin derin nefes al geçer inşallah bana da oluyor bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…