- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Baloncuk bbende kayseriliyim ama Adana da yaşıyorum eşimin ailesi falan burda. Ben de buraya memur atandim 1.5 sene once :)
Tekrar merhaba cnm.bugun agrim ve batmalar devam edince 4 te doktoruma gittim.bebegim gayet iyi uyuyordu doktorda uyandirmadi.kalp atisini dinletti. Sonra agrimin plesentanin rahim kanalina yakin dugunu bununda sancima neden oldugunu agrimin hafifglemesi icim serum taktirdi .biraz iyi gibi geldi basta ama hala decam ediyor eve gelimce netten bakayom dedim gozlerime inanamadim okuyinca cok korktum neyseki 20. Haftaya kadar cikarmis yukari tabi cikmayan durumlarda var .Allaha emanetiz artik.cok zor bir durummus.erken dogum ve yogun kanamakızlar bugun 14+0 olduk yanı 15. haftanın içine girdikmi oluyor birde bugun ani acılar oluyor özellikle genitel bölgeme sanki büyürde tekme atar aniden acırya öyle tabi öyle deildir daha küçük çünkü ani karnım ve o bölgeme batma acı giriyor normalmi kızlar sizede oluyormu
teşekkür ederimdoktor 15+6 dedi valla fotodada görünüyo %100 kesin dedi bizim doktor bende gördüm pipisini
Tekrar merhaba cnm.bugun agrim ve batmalar devam edince 4 te doktoruma gittim.bebegim gayet iyi uyuyordu doktorda uyandirmadi.kalp atisini dinletti. Sonra agrimin plesentanin rahim kanalina yakin dugunu bununda sancima neden oldugunu agrimin hafifglemesi icim serum taktirdi .biraz iyi gibi geldi basta ama hala decam ediyor eve gelimce netten bakayom dedim gozlerime inanamadim okuyinca cok korktum neyseki 20. Haftaya kadar cikarmis yukari tabi cikmayan durumlarda var .Allaha emanetiz artik.cok zor bir durummus.erken dogum ve yogun kanama(( moralim bozuldu ama iyi olmak zorundayim
KIZLAR LOĞUSA PİJAMASINDA ANNE İÇİN PEMBE YADA MAVİNİN BİR ÖNEMİ VARMI? BEN ERKEK DOĞURURSAM PEMBE GİYEMEZMİYİM?
ASLINDA BİR ÜRÜN BEĞENDİM VEDE ÇOK ÇOK İNDİRİMDE ALMAK İSTİYORUM SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ SORMAK İSTEDİM ÖNCELİKLE GÜZELMİ BAKIN BAKALIMEki Görüntüle 801288
https://www.hamile.co/baha-2346-hamile-logusa-pijama-3-lu-takim BU MAĞZADA FİYATI 135.000 TL AMA İNDİRİMLİ OLAN MAĞAZADA YANİ BURDA ÜÇLÜ LOĞUSA UZUN KOL PİJAMA TK., Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA 50 TL SİZDE ÇOK UYGUN DEĞİL Mİ?
Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin
Tekrar merhaba cnm.bugun agrim ve batmalar devam edince 4 te doktoruma gittim.bebegim gayet iyi uyuyordu doktorda uyandirmadi.kalp atisini dinletti. Sonra agrimin plesentanin rahim kanalina yakin dugunu bununda sancima neden oldugunu agrimin hafifglemesi icim serum taktirdi .biraz iyi gibi geldi basta ama hala decam ediyor eve gelimce netten bakayom dedim gozlerime inanamadim okuyinca cok korktum neyseki 20. Haftaya kadar cikarmis yukari tabi cikmayan durumlarda var .Allaha emanetiz artik.cok zor bir durummus.erken dogum ve yogun kanama(( moralim bozuldu ama iyi olmak zorundayim[/QUOT]
çok geçmiş olsun canım,ablamın 2.hamileliği böyleydi,İnşallah seninki yukarı çıkar,Allah kolaylık versin.benimde hala çok aşağıda bebek,ilk hamileliğimde hiç farkında değildim,ne zaman yukarı çıkıyor bilmiyorum ama dr.ultrasonla bakarken bile çok aşağıya indi,vajinanın üstüne kadar geldi.bir dahaki gidişimde dr.a sormayı düşünüyorum.
kızlar öğleden sonraları midemde bi batma başlıyo ve akşam yatana kadar bir türlü geçmiyo, acaba yediğim bişey gaz yapıyo olabilir mi? 2 - 3 gündür böyle. sırt üstü yatamıyorum, karnımı sıkıştırdığım zaman iyiyim ama ayağa falankalkınca yine batıyo
benim ilk haftalarda olmuştu böyle bir gaz sıkışması,çok fena mide ağrım vardı,1 hafta sürdü,dr.talcid şurup verdi,sadece 1 kere kullandım ertesi gün geçti,ama şurubu içince o gaz içimden öyle bir çıktı ki adeta kükredim.
Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin
Allah acil şifa versin.
Dün gece aniden biracı ile uyandım. Sağ bacağım dayanılmaz acıyordu. o kadar bağırmışım ki eşim ne oluyor diye uyandı. çok şiddetli bir sancı gibi bir şey oldı bacağıma hiç öyle bir ağrı yaşamadım bugüne kadarneyseki çok uzun sürmedi yaklaşık 30saniye çok şiddetli idi. Sonra hızla kesildi ağrısı. On dakika sonra biraz daha ayıkken döndüm sordum eşime ben bacağım diye bağırıp ağladm mı rüya mı gördüm dedim. İnanamadım gerçektende durduk yere nasıl kopmuş ya da kırılmış gibi ağrır ki ? Geceleri o kadar çok gerçekçi rüyalar görüyorum ki dedim kabustu herhalde ama diz altına doğru tuttum bi yokladım hafif bi kas ağrısı kalmış onu hissettim. Hala da hafif bir acı var yürüdükçe fark ediyorum. Bna benzer bir şey yaşayan oldu mu aranızda? Magnezyum eksikliği falan mı yapar bunu?
canım geçmiş olsun. daha çok erken ilerleyen zamanlarda düzelir inşallah. moralini bozma canım.Tekrar merhaba cnm.bugun agrim ve batmalar devam edince 4 te doktoruma gittim.bebegim gayet iyi uyuyordu doktorda uyandirmadi.kalp atisini dinletti. Sonra agrimin plesentanin rahim kanalina yakin dugunu bununda sancima neden oldugunu agrimin hafifglemesi icim serum taktirdi .biraz iyi gibi geldi basta ama hala decam ediyor eve gelimce netten bakayom dedim gozlerime inanamadim okuyinca cok korktum neyseki 20. Haftaya kadar cikarmis yukari tabi cikmayan durumlarda var .Allaha emanetiz artik.cok zor bir durummus.erken dogum ve yogun kanama(( moralim bozuldu ama iyi olmak zorundayim
evet canm yarın bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyim? merakla bekliyorum
benim çevredeki herkes senin oğlun olacak dediği için ben de kendimi erkek olacak diye şartlandırdım heralde doktor kız derse inanmayacam bu gidişle:)) hayırlısı sağlıklısı olsun..kız erkek farketmez..
Dün gece aniden biracı ile uyandım. Sağ bacağım dayanılmaz acıyordu. o kadar bağırmışım ki eşim ne oluyor diye uyandı. çok şiddetli bir sancı gibi bir şey oldı bacağıma hiç öyle bir ağrı yaşamadım bugüne kadarneyseki çok uzun sürmedi yaklaşık 30saniye çok şiddetli idi. Sonra hızla kesildi ağrısı. On dakika sonra biraz daha ayıkken döndüm sordum eşime ben bacağım diye bağırıp ağladm mı rüya mı gördüm dedim. İnanamadım gerçektende durduk yere nasıl kopmuş ya da kırılmış gibi ağrır ki ? Geceleri o kadar çok gerçekçi rüyalar görüyorum ki dedim kabustu herhalde ama diz altına doğru tuttum bi yokladım hafif bi kas ağrısı kalmış onu hissettim. Hala da hafif bir acı var yürüdükçe fark ediyorum. Bna benzer bir şey yaşayan oldu mu aranızda? Magnezyum eksikliği falan mı yapar bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?