2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Baloncuk bbende kayseriliyim ama Adana da yaşıyorum eşimin ailesi falan burda. Ben de buraya memur atandim 1.5 sene once :)

hadi yaa ne güzel canım, yalnız ben kayserili değilim eşim kayserili bende evlendim geldim kayseriye ama sevdim güzel şehir :))

Tekrar merhaba cnm.bugun agrim ve batmalar devam edince 4 te doktoruma gittim.bebegim gayet iyi uyuyordu doktorda uyandirmadi.kalp atisini dinletti. Sonra agrimin plesentanin rahim kanalina yakin dugunu bununda sancima neden oldugunu agrimin hafifglemesi icim serum taktirdi .biraz iyi gibi geldi basta ama hala decam ediyor eve gelimce netten bakayom dedim gozlerime inanamadim okuyinca cok korktum neyseki 20. Haftaya kadar cikarmis yukari tabi cikmayan durumlarda var .Allaha emanetiz artik.cok zor bir durummus.erken dogum ve yogun kanama (( moralim bozuldu ama iyi olmak zorundayim

teşekkür ederim doktor 15+6 dedi valla fotodada görünüyo %100 kesin dedi bizim doktor bende gördüm pipisini

bana da gösterdi doktor ama ben göremedim bir türlü, usg ye göre benimki de 2-3 gün önde giidyor, bizimki % 90 verdi %90 da büyük bir rakam, çevremdekiler öyleyse kesin erkektir emin ol diorlar ama ben yine de motive olmak için ekim ayını bekleyeceğim, o zaman 4 boyutlu bakılacak, görürüm heralde

çok geçmş olsun canım, tabi ki bozma moralini, bol bol dinlen, bebişlerimiz Allah 'a emanet inşallah, görünmediyse kız olabilir bu arada

kızlar öğleden sonraları midemde bi batma başlıyo ve akşam yatana kadar bir türlü geçmiyo, acaba yediğim bişey gaz yapıyo olabilir mi? 2 - 3 gündür böyle. sırt üstü yatamıyorum, karnımı sıkıştırdığım zaman iyiyim ama ayağa falankalkınca yine batıyo

Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin

istediğin renk giyersin tabi, erkekse bebeğin, pembe bir pijama mavi bir loğusa tacı güzel olur, ama ben erkekse bebişim mavi ya da beyaz giycem, kızımda pembe giydim ama erken doğum olduğu için alelacele çıktık çok saçma bir pijamaydı, içimde uhte kaldı, elbise olanlarından tercih etme, nedenini şimdi hatırlamıorum ama ben doğum yaptığımda bana alt üst pijama giy demişti hemşireler, artık nedense o kadarını hatırlayamıyorum :111: belki hasta bezini tutsun diye miydi acaba ??????

Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin

Allah 'ım acil şifa versin inşallah, bir an önce hastalığına derman bulsun, ailesine de sabır güç versin.

kızlar dün ıkılı test için doktora gıttık tanıyonum cok yüksek cıktı onun dışında hersey cok guzeldı diyete başladım doktor kontrolünde bebısımın yüzde 65 erkek olduğunu söledı doktorum hadı bakalım hayırlısı :)yerım ben onu annesının bıtanesı nasılda oynuyodu :)

Gunaydin sayfam

Bu hafta cok karamsar ve stresli geciyor insallah bitmistir duygu durum bozuklugum

Cumaniz mubarek olsun

günaydın gebeşlerrrrrrrr :)
nasılız bugün bakalım????

Bugece ilginç bir rüya gördüm, bide siz yorumlayın gelinlikçi gibi bir yerde oturuyorum sonrasında gelinlik seçmek isteyen bir kız kaynana geliyor neyse bir anda kına geliyor bide gelinin kafasını örtmek için kırmızı duvak giliyor ne hikmetse önce benim başıma örtülüyor bende gelin yanımda deyip ona örtürüyorum sonra kına geliyor geline sürmemi istiyorlar bende serçe parmağıma sürüp kaynanasından yarım altını alıp kızın el içine sürüyorum bide diyorum ki ne güzel kınaymış hemen tuttu:)

Dün gece aniden biracı ile uyandım. Sağ bacağım dayanılmaz acıyordu. o kadar bağırmışım ki eşim ne oluyor diye uyandı. çok şiddetli bir sancı gibi bir şey oldı bacağıma hiç öyle bir ağrı yaşamadım bugüne kadar neyseki çok uzun sürmedi yaklaşık 30saniye çok şiddetli idi. Sonra hızla kesildi ağrısı. On dakika sonra biraz daha ayıkken döndüm sordum eşime ben bacağım diye bağırıp ağladm mı rüya mı gördüm dedim. İnanamadım gerçektende durduk yere nasıl kopmuş ya da kırılmış gibi ağrır ki ? Geceleri o kadar çok gerçekçi rüyalar görüyorum ki dedim kabustu herhalde ama diz altına doğru tuttum bi yokladım hafif bi kas ağrısı kalmış onu hissettim. Hala da hafif bir acı var yürüdükçe fark ediyorum. Bna benzer bir şey yaşayan oldu mu aranızda? Magnezyum eksikliği falan mı yapar bunu?

cnm kram olmasın o :) biliyosun bu aylarda başlıyo benimde arada bir giriyo dr söyle magnezyum yazar

bu hızla 10000 le 100000le bitiririz biz bu hamileliği :)

canım geçmiş olsun. daha çok erken ilerleyen zamanlarda düzelir inşallah. moralini bozma canım.

allahtan şifa dilerim. inşallah rabbim evladınızı size bağışlasın

canım hadi gelde öğrenelim artık tabiki kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı olsun bize yeter.

Günaydınn..

canım magnezyum eksikliği olabilir.
Doktoruna danış , suda karıştırılan bir ilacı var ondan verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…