2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ayın 25 ine kadar beklemek çok sıkıcı, 1 ay olacak bebişi görmeyeli artık gittiğimde cinsiyetini tam öğrenirim..
karnım sertleşmeye de başladı
herkese güzel günler

bebişimin teyzeleri bugün ikili tarama için doktora gittik kıpırdakmış maşallah
her şey iyi dedi doktor yarın sonuçları alıcaz
ferman gibi ultrason kağıtları verdi doktorum bebişimin
çok güzel görünüyordu
vitamin verdi
birde çatlak önleyici krem verdi
araştırma yapıcam bakalım hangisine karar vericem

drun cinsiyetle ilgili bi yorum yaptımı cnm

hakkaten şartlandık galiba:)
hadi bakalım sizin için hayırlısı ne ise o olsun..sağlıklı sıhhatli inşallah..ben de meraklandım şimdi:) bekliyorum haberlerini

hayırlı cumalar canımm. gözün aydın. sanırım haziran topiğinden kız bebiş çıkmıycak?
gerçi benim hala birinin kız olacağına dair umutlarım var. haftaya çarşamba netleşir inşallah.

sağolasın güzelim, cinsiyeti öğrenemesek de her şey yolundaymış çok şükür onu öğrendik:)
şimdilik erkekler önde gidiyor bu kadar erkeğe bi o kadar kız lazım, dimi ama:)) hakkımızda hayırlısı olsun cnm..10 gün sonraya çağırdı doktor heralde o zaman netleşir

Merhaba umraniyede var mi bildiginiz bi yer

aslında doktor epey önce verdi kan ilacıyla birlikte kansızlık var diye. takviye etmemiz lazım dedi.
bulgur da iyidir canm faydalı sen yemeye devam et.
doktor tahminde bulundu ama net konuşmadı, erkeğe benziyor dedi. ama biraz daha bekleyelim dedi.,
kilo alımım da iyi aldım şimdiden 3-4 kilo. inşallah fazla almayız.

ayy ne güzel memleketim kızzz ..tabi öyle canım ya aslan parçası ya ay parçası demi

bi hemşeri daha oooooh ne güzel ........fatma hanımı bende duydum memorıal hastanesinde ama oranın doğum ücretini araştırdım 1250 tl ymiş .......

canım geçmiş olsun yaa üzüldüm geçmiyosada zorlama parol yada minoset içicen artık .......

canım çok sevindim maşallah kuzuna hangi kremi verdi merak ettim :44::44:

Merhaba umraniyede var mi bildiginiz bi yer

2 arkadaşım ayşe nurcan ünlüerde doğum yaptı tıp merkezinde kendisi ama yunus emre hastanesinde doğum yaptırıyormus kendileri memnunlardı erdem var bide ama ben ayda 2 kez gitmek istiyorum 55 tl dedi 110 tl ben veremem abartıyorlar sen nereye gidiyorsun

İnşallah ben de biran önce öğrenirim :) Ben de 2 gündür çok hastayım kırılıyor her yerim ağrıdan ben de ilaç almak istemedim ama eşim doktor kadın doğum değil ama :) Minoset içirdi bana zorla bundan bişey olmaz al diye öyle rahatladım ki anlatamam :) Çok kasmamak gerekiyo sanırım :) sen bilirsin yinede ağrı çekmek çok zor

oo asıl ilk kontrolünde daha cok şaşıracaksın.ben de birşeye benzetemiyordum 12.haftada gittiğimde şok oldum.kafa kol bacak hepsi oynuyor kıpıpr kıpır bildiğin küçük insan olmuş.o halleri cok tatlı ya:)

magnezyumu genelde kramp gbi şikayetlerin olunca veriyorlar.demir hapına da kan değerlerim düşük olmsına rağmen 16 hafta tamamlanınca başlamamı söyledi dr um.geç kalmış sayılmazsın canım

kızlar benim betahcg 32 çıkmış
önceki sayfalarda yazmıştınız ya 50 nin altı erkek üstü kız çıkıyormuş diye
cinsiyeti belli olan annişler sizde tuttu mu bu tahmin?
merak ediyorum
bende tutmadı.48 değerim ve kız olduğu kesin.

ökızlar santafer ford diye ilaç verdi doktorum kullanan varmı yan etkileri felen ??
mide hassasiyeti yapabilirmiş ama ben daha ömce kullandım hiç bir yan etkisini görmedim.bu hafta sonu da tekrar baslayacağım kullanmaya.

Arkadaslar cvs yaptırmıştım ya ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

mrb kızlar ilk hamilelik pantolonumu almış bulunuyoırum ne rahat ya
boşuna kasmışım okadar kendimi çok çirkin duruyoolar diye almıyodum aslında
ispanyol paça çok şık bişeydi hatta dar paçalarıda çok güzeldi ama rahat edemem
diye düşündüm bakalım

Merhaba anneler
Yarın randevum var inşallah bz de ogreniriz cinsiyetini minnosunilk önce sağlıklı olsun tabi

ne güzel senin adına çok sevindim yarını iple çekiyosundur bende ayın 28 i iple çekiyorum
bana daha çok var olsun çoğu gitti azı kaldı :) bizimkinin cinsiyetini tahmin ediyorum aslında
ama allah bilir bakalım kızım olcakmış gibi geliyo bana herkes erkek desede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…