bende bugun gittim doktora mutmelen böbrek dedi zaten geçen aylarda zaten kum dökebilirsin demişti idrar ve kan tahlili verdim çok şükür bebeğim iyi kıpır kıpır sadece ben 14 haftalığım diye bilirken geç döllenmeden dolayı bebeğim geç döllenme dolayı 17 hazıran dedi yani 12+4 müşüz olsun artık:)
sende benim gibisin aynı benim de etrafta ki herkes erkek dedi eşim de bende rüyalarda erkek görüyoruz eşim 3 erkek biz 3 kız kardeşiz onlar kız biz erkek istiyoruz. salı günü doktora gittim 14+4 du kordon bacak arasında idi doktor net göremiyorum kordon benim için sevimsiz bir yerde aslında tahminde bulunmamam lazım ama çok ısrar ettin o yüzden tahminimi söylüyorum kıza benziyor sanki dedi şaşırdım kendimi öyle şartlandırmışim ki kız zor gibi geliyordu bu hafta içi kontrolum var kesin sözlerim o zaman dedi merakla çarşamba günü nu bekliyorum :):):)
hayırlı cumalar canımm. gözün aydın.sanırım haziran topiğinden kız bebiş çıkmıycak?
gerçi benim hala birinin kız olacağına dair umutlarım var.haftaya çarşamba netleşir inşallah.
drun cinsiyetle ilgili bi yorum yaptımı cnm
yok yaa nerde zaten ultasonda sorun varmış zorla hareket ettiğini gördük kahve falı bakar gıbı bakıyoruz dedi şansıma yani ekimin 5 inde doktor değiştirimcem ümraniyeye gidicem orda öğreniriz inş sen nezaman gidicen
yok yaa nerde zaten ultasonda sorun varmış zorla hareket ettiğini gördük kahve falı bakar gıbı bakıyoruz dedi şansıma yani ekimin 5 inde doktor değiştirimcem ümraniyeye gidicem orda öğreniriz inş sen nezaman gidicen
maşallah canım: )iştahın açık olması güzel tabi,muhtemelen elevit açıyordur iştahını.
ne zaman başladın kullanmaya?
ben sadece folbiol kullandım hatta 1 2 haftadır bulantıdan dolayı kullanamıyorumda: (
onu yerine bulgur yiyorum,onda da B vitamini var diye: )
doktor tahminde de mi bulunmadı,kız olabilir vs diye?
ben en azından bi olasılık da olsa duymak istiyorum
kilo alımın nasıl peki?
inşallah fazla kilo almayız bu ara çünkü son 3 ay bayağı alınıyormuş.
ayy ne güzel memleketim kızzz ..tabi öyle canım ya aslan parçası ya ay parçası demisağol gadasını aldığım:) bu arada ddestinacım ben üniversiteyi kayseride okudum kayserinin yeri ayrıdır bende, severim..hele erciyes yok mu erciyes:)
yazdığın çok hoşuma gitti canım ya, aslan parçası mı ay parçası mı:) hayırlı sağlıklı olsun inşallah annesi babası az daha bekler:)
bi hemşeri daha oooooh ne güzel ........fatma hanımı bende duydum memorıal hastanesinde ama oranın doğum ücretini araştırdım 1250 tl ymiş .......
ben de fatma kutlusoy a gidiyorum hoş daha bir kere gittim birde fakülte de muayene oldum okadar ama tatlı bi bayandı... pazartesi yeniden randevu aldım bakalım cinsiyetini söyler belki :) 13+2 deyim :) canım sen kaç haftalıksın öğrenebildiniz mi cinsiyetini ?
canım geçmiş olsun yaa üzüldüm geçmiyosada zorlama parol yada minoset içicen artık .......kızlar yaa şu an varya o kadar kötü ağrıyor ki başım, sabah 5 den beri ağrıyor ilaç içmemek için direniyorum nolur ilaçsız bi çözüm söyleyin yaa bu ağrı kesiciyi de atarsam tam 7. olacak şu 3 ayda attığım ağrı kesicinin sayısı
canım çok sevindim maşallah kuzunabebişimin teyzeleri bugün ikili tarama için doktora gittik kıpırdakmış maşallah
her şey iyi dedi doktor yarın sonuçları alıcaz
ferman gibi ultrason kağıtları verdi doktorum bebişimin
çok güzel görünüyordu
vitamin verdi
birde çatlak önleyici krem verdi
araştırma yapıcam bakalım hangisine karar vericem
Merhaba umraniyede var mi bildiginiz bi yer
fatma kutlusoyu da duydum canım iyi diyorlar hakkında. ben şu an 13+5 oldum canım , 12+5 de gittim öğrendik cinsiyetini erkekmişAllah hayırlısını versin canım yaa inşallah sende öğrenirsin bi an önce cinsiyetini, daha bi heyecan yaptım ben cinsiyeti öğrenince
oo asıl ilk kontrolünde daha cok şaşıracaksın.ben de birşeye benzetemiyordum 12.haftada gittiğimde şok oldum.kafa kol bacak hepsi oynuyor kıpıpr kıpır bildiğin küçük insan olmuş.o halleri cok tatlı ya:)merhaba arkadaşlar,uzun süredir internetim yoktu. evimizi taşıdık,yerleşmeye çalışıyoruz. ilk fırsatta yakın geçmişi okumaya başlayacağım. kendi bebişimin hamilelik takvimindeki resmini görünce şaşırdım valla en son fasulye gibiydi:)
magnezyumu genelde kramp gbi şikayetlerin olunca veriyorlar.demir hapına da kan değerlerim düşük olmsına rağmen 16 hafta tamamlanınca başlamamı söyledi dr um.geç kalmış sayılmazsın canımMerhaba kızlar,
Bir şey merak ediyorum. Benim 14. haftam. En son 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktor folik asiti kesti ama ne magnezyum ne demir hapı hiç bir şey vermedi. Sizler ne zaman bu ilaçlara başladınız ya da ne zaman başlanacak biliyor musunuz? Gerçi cumartesi tekrar kontrole gidicem sorarım ama acaba geç mi kaldım kullanmaya başlamakta ?
bende tutmadı.48 değerim ve kız olduğu kesin.kızlar benim betahcg 32 çıkmış
önceki sayfalarda yazmıştınız ya 50 nin altı erkek üstü kız çıkıyormuş diye
cinsiyeti belli olan annişler sizde tuttu mu bu tahmin?
merak ediyorum
mide hassasiyeti yapabilirmiş ama ben daha ömce kullandım hiç bir yan etkisini görmedim.bu hafta sonu da tekrar baslayacağım kullanmaya.ökızlar santafer ford diye ilaç verdi doktorum kullanan varmı yan etkileri felen ??
Merhaba anneler
Yarın randevum var inşallah bz de ogreniriz cinsiyetini minnosunilk önce sağlıklı olsun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?