2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

merhaba canm bugün kontrolümüz vardı ben öğrenemdim cinsiyeti hala inşallah sen öğrenirsin:)
benim iştahımın maşallahı var:) senin de iştahın açılır yakında
benim tek sıkıntım şu elevit denen dev ilacı içememem:) hala içerken midem bulanıyor, zaten normalde de ilacı çok zor içen biriyim, ufacık ilaçları bile kırmadan yutamıyorum, elevit bana tam bir eziyet maalesef...bakalım alışabilecek miyim

ciddi misinn canımm ya valla çok iyiymiş ben kayseride yaşıyorum bi an önce gelsin buraya da yaww :18:

Baloncuk bbende kayseriliyim ama Adana da yaşıyorum eşimin ailesi falan burda. Ben de buraya memur atandim 1.5 sene once :)
kızlarrrr bende kayseriliyim ama memlekette değilim başka şehirdeyim .....hemşeri görmek iyi geldi gadasını aldıklarım

canım geçmiş olsun sen canını sıkma bildiğim bişey değil allahım yavrunu korusun

ben gördüm valla bizimde 2 gün önde çıktı ,doktorumuz %deli bi rakam söylemedi kesin dedi......ekime kadar maşallah deyim anneme kızıyodum beni hep sıkıştırıp duruyodu hadi çarşıya gidelim bebeğe bişeyler alalım diye cinsiyetini öğrenince ben atladım bu sefer hemen çarşıya gidelim dedim

Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin
arkadaşım çok üzüldüm allah acil şifalar versin anasına babsına bağışlasın aminnnn:26::26:

öncedende varmıydı tansiyon yüksekliği?????benim hep düşüktür mesela her ölçmelerinde 9-5 , 9-6 öyle çıkar ama normaldede düşüktür....gözün aydın tebrik ederim hayırlı evlat olur inşallah

Günaydın Kızlar,

Bu hormonlar beni alt üst etti. Her bir şeye ağlayası gelir mi bir insanın yahu Birde grip oldum bir haftadır onunla uğraşıyorum. Hamilelik zor zenaatmış vesselam
geliyo canım emin ol çizgi filme ağlıyorum herkes gülüyo halime
geçmiş olsun dikkat et kendine :26:

sanada hayırlı cumalar canım ikili testin iyi çıkmasına sevindim ......az kaldı annesi biraz sabır sonra aslan parçası mı,ay parçası mı belli olur

sanada hayırlı cumalar canım ikili testin iyi çıkmasına sevindim ......az kaldı annesi biraz sabır sonra aslan parçası mı,ay parçası mı belli olur

sağol gadasını aldığım:) bu arada ddestinacım ben üniversiteyi kayseride okudum kayserinin yeri ayrıdır bende, severim..hele erciyes yok mu erciyes:)
yazdığın çok hoşuma gitti canım ya, aslan parçası mı ay parçası mı:) hayırlı sağlıklı olsun inşallah annesi babası az daha bekler:)

kızlar benim betahcg 32 çıkmış
önceki sayfalarda yazmıştınız ya 50 nin altı erkek üstü kız çıkıyormuş diye
cinsiyeti belli olan annişler sizde tuttu mu bu tahmin?
merak ediyorum

canım benim yaa ne güzel 3kişi olduk kayserili

Ddogum izni ekimde meclisten gececekmiş.... ama paket asagıda yukarı sekillenmiş. dogum izni 2 hafta uzayacak. İlk cocukta 2 a, 2. cocukta 4 ay yarı zamanlı calişma gibi kavramlar gelcek... ama eger bu yarı zamanlı calişmayı secersen sut iznini kullanamayacaksin vs... Ozel sektordeyim yaptigim iş yarım zamanlı calişmaya uygun değil.. yani benim için bu paketin avantajı 2 hafta uzaması olcak...Biran evvel meclisten gecse keske 2 hafta yerine 1 ay uzasa, cok iyi olur.

canım sağol ,ablanın erken dönemdemi farkedildi plesantanın aşağıda olduğu sorabilirsin eğer hatırlıyorsa ,erken dönemdekiler genelde çıkarmış yukarı inşallah çıkar

sorarım canım,inşallah çıkar ama zaten araştırdım biraz 20.-25.haftalarda çıkıyormuş yukarı.ablamın sorunu sadece o değildi,sürekli kanaması vardı,plesanta rahime yapışmıştı,uzun süre mide bulantısı ve kanlı kusması vardı vs..benimde çok aşağıda gibi hissediyorum ve azıcık iş yapsam hemen hassasiyet hissediyorum.ilk hamileliğimde böyle olmamıştı hiç.

sende benim gibisin aynı benim de etrafta ki herkes erkek dedi eşim de bende rüyalarda erkek görüyoruz eşim 3 erkek biz 3 kız kardeşiz onlar kız biz erkek istiyoruz. salı günü doktora gittim 14+4 du kordon bacak arasında idi doktor net göremiyorum kordon benim için sevimsiz bir yerde aslında tahminde bulunmamam lazım ama çok ısrar ettin o yüzden tahminimi söylüyorum kıza benziyor sanki dedi şaşırdım kendimi öyle şartlandırmışim ki kız zor gibi geliyordu bu hafta içi kontrolum var kesin sözlerim o zaman dedi merakla çarşamba günü nu bekliyorum :):):)

kesin emin misin canım yaa 2 hafta uzayacağına, ben doğum öncesi 2 ay doğum sonrası da 4 ay olmak üzere 6 ay olacak diye seviniyordum yaa

veeee 4 kayserili olduk canım ben zeki yılmaza gidiyorum sen?

ben de fatma kutlusoy a gidiyorum hoş daha bir kere gittim birde fakülte de muayene oldum okadar ama tatlı bi bayandı... pazartesi yeniden randevu aldım bakalım cinsiyetini söyler belki :) 13+2 deyim :) canım sen kaç haftalıksın öğrenebildiniz mi cinsiyetini ?

kesin emin misin canım yaa 2 hafta uzayacağına, ben doğum öncesi 2 ay doğum sonrası da 4 ay olmak üzere 6 ay olacak diye seviniyordum yaa

maalesef canım, bugunku gazetede de vardi, paket içerigi... 4 ayı işgucu kaybı olcagı sebebi ile calişma bakanı sıcak bakmamiş. Onun yerşbne boyle part time falan secenekler cıkartiyolarmiş..

hayırlı cumalar canımm. gözün aydın. sanırım haziran topiğinden kız bebiş çıkmıycak?
gerçi benim hala birinin kız olacağına dair umutlarım var. haftaya çarşamba netleşir inşallah.

maalesef canım, bugunku gazetede de vardi, paket içerigi... 4 ayı işgucu kaybı olcagı sebebi ile calişma bakanı sıcak bakmamiş. Onun yerşbne boyle part time falan secenekler cıkartiyolarmiş..

off yaaa ( sözleşmeli personele ücretsiz izin de yok olsaydı alırdım iznimi çocuğumu bari 1 yaşına kadar büyütürdüm bu devirde iş hayatında kadrolu memur olacaksın ki rahat edesin

fatma kutlusoyu da duydum canım iyi diyorlar hakkında. ben şu an 13+5 oldum canım , 12+5 de gittim öğrendik cinsiyetini erkekmiş Allah hayırlısını versin canım yaa inşallah sende öğrenirsin bi an önce cinsiyetini, daha bi heyecan yaptım ben cinsiyeti öğrenince

maşallah canım: )iştahın açık olması güzel tabi,muhtemelen elevit açıyordur iştahını.
ne zaman başladın kullanmaya?
ben sadece folbiol kullandım hatta 1 2 haftadır bulantıdan dolayı kullanamıyorumda: (
onu yerine bulgur yiyorum,onda da B vitamini var diye: )
doktor tahminde de mi bulunmadı,kız olabilir vs diye?
ben en azından bi olasılık da olsa duymak istiyorum
kilo alımın nasıl peki?
inşallah fazla kilo almayız bu ara çünkü son 3 ay bayağı alınıyormuş.

bende bugun gittim doktora mutmelen böbrek dedi zaten geçen aylarda zaten kum dökebilirsin demişti idrar ve kan tahlili verdim çok şükür bebeğim iyi kıpır kıpır sadece ben 14 haftalığım diye bilirken geç döllenmeden dolayı bebeğim geç döllenme dolayı 17 hazıran dedi yani 12+4 müşüz olsun artık:)

kızlar yaa şu an varya o kadar kötü ağrıyor ki başım, sabah 5 den beri ağrıyor ilaç içmemek için direniyorum nolur ilaçsız bi çözüm söyleyin yaa bu ağrı kesiciyi de atarsam tam 7. olacak şu 3 ayda attığım ağrı kesicinin sayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…