merhaba hanımlar,öncelikle cumanız hayrolsun.
derslerin yoğunluğundan sık sık giremiyorum.
bugün öğleden sonra randevum var.
inşallah cinsiyette belli olur maaile çok merak ediyoruz
evde bir iddialaşmadır gidiyor(sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama bizimkide tatlı atışmalar işte)
bulantılarım azalmaya başladı çok şükür.
sadece çok iştahım yok nedense.
sizlerde durumlar nasıl?
cinsiyet öğrenen annelerimiz var mı
ciddi misinn canımm ya valla çok iyiymiş ben kayseride yaşıyorum bi an önce gelsin buraya da yaww :18:
kızlarrrr bende kayseriliyim ama memlekette değilim başka şehirdeyim .....hemşeri görmek iyi geldi gadasını aldıklarımBaloncuk bbende kayseriliyim ama Adana da yaşıyorum eşimin ailesi falan burda. Ben de buraya memur atandim 1.5 sene once :)
canım geçmiş olsun sen canını sıkma bildiğim bişey değil allahım yavrunu korusunTekrar merhaba cnm.bugun agrim ve batmalar devam edince 4 te doktoruma gittim.bebegim gayet iyi uyuyordu doktorda uyandirmadi.kalp atisini dinletti. Sonra agrimin plesentanin rahim kanalina yakin dugunu bununda sancima neden oldugunu agrimin hafifglemesi icim serum taktirdi .biraz iyi gibi geldi basta ama hala decam ediyor eve gelimce netten bakayom dedim gozlerime inanamadim okuyinca cok korktum neyseki 20. Haftaya kadar cikarmis yukari tabi cikmayan durumlarda var .Allaha emanetiz artik.cok zor bir durummus.erken dogum ve yogun kanama(( moralim bozuldu ama iyi olmak zorundayim
ben gördüm vallabana da gösterdi doktor ama ben göremedim bir türlü, usg ye göre benimki de 2-3 gün önde giidyor, bizimki % 90 verdi%90 da büyük bir rakam, çevremdekiler öyleyse kesin erkektir emin ol diorlar ama ben yine de motive olmak için ekim ayını bekleyeceğim, o zaman 4 boyutlu bakılacak, görürüm heralde
arkadaşım çok üzüldüm allah acil şifalar versin anasına babsına bağışlasın aminnnn:26::26:Arkadaslar hamilelerin duasi kabul olurmus 4 aylik kalp ameliyati olup suan durumu cok kotuye gidip kaybetmek uzere oldugumuz bebek icin dua edin allah rizasi icin
öncedende varmıydı tansiyon yüksekliği?????benim hep düşüktür mesela her ölçmelerinde 9-5 , 9-6 öyle çıkar ama normaldede düşüktür....gözün aydın tebrik ederim hayırlı evlat olur inşallahkızlar dün ıkılı test için doktora gıttık tanıyonum cok yüksek cıktı onun dışında hersey cok guzeldı diyete başladım doktor kontrolünde bebısımın yüzde 65 erkek olduğunu söledı doktorum hadı bakalım hayırlısı :)yerım ben onu annesının bıtanesı nasılda oynuyodu :)
geliyo canım emin ol çizgi filme ağlıyorum herkes gülüyo halimeGünaydın Kızlar,
Bu hormonlar beni alt üst etti. Her bir şeye ağlayası gelir mi bir insanın yahuBirde grip oldum bir haftadır onunla uğraşıyorum. Hamilelik zor zenaatmış vesselam
sanada hayırlı cumalar canım ikili testin iyi çıkmasına sevindim ......az kaldı annesi biraz sabır sonra aslan parçası mı,ay parçası mı belli olurhepinize merhaba hayırlı cumalar sevgili hamişler:)
bugün dr. kontrolümüz vardı gittik gördük ufaklığı
ikili test sonuçlarımız güzel çıkmış çok şükür bir sıkıntımız yok
13+6 olmuşuz bugün. cinsiyeti hala öğrenemedik maalesef. doktora epey ısrar ettim..erkeğe benziyor ama biraz daha bekleyelim dedinet bir şey söylemedi...bence de erkek gibi sanki ultrason kağıdına baka baka pipiye benzer bişey gördüm ama:) bilemiyorum..hayırlısı bakalım az daha sabredecez
sanada hayırlı cumalar canım ikili testin iyi çıkmasına sevindim ......az kaldı annesi biraz sabır sonra aslan parçası mı,ay parçası mı belli olur
hadi yaa ne güzel canım, yalnız ben kayserili değilim eşim kayserili bende evlendim geldim kayseriye ama sevdim güzel şehir :))
kızlarrrr bende kayseriliyim ama memlekette değilim başka şehirdeyim .....hemşeri görmek iyi geldi gadasını aldıklarım
canım geçmiş olsun sen canını sıkma bildiğim bişey değil allahım yavrunu korusun
ben gördüm vallabizimde 2 gün önde çıktı ,doktorumuz %deli bi rakam söylemedi kesin dedi......ekime kadar maşallah deyim anneme kızıyodum beni hep sıkıştırıp duruyodu hadi çarşıya gidelim bebeğe bişeyler alalım diye cinsiyetini öğrenince ben atladım bu sefer hemen çarşıya gidelim dedim
arkadaşım çok üzüldüm allah acil şifalar versin anasına babsına bağışlasın aminnnn:26::26:
öncedende varmıydı tansiyon yüksekliği?????benim hep düşüktür mesela her ölçmelerinde 9-5 , 9-6 öyle çıkar ama normaldede düşüktür....gözün aydın tebrik ederim hayırlı evlat olur inşallah
geliyo canım emin ol çizgi filme ağlıyorum herkes gülüyo halime
geçmiş olsun dikkat et kendine :26:
canım sağol ,ablanın erken dönemdemi farkedildi plesantanın aşağıda olduğu sorabilirsin eğer hatırlıyorsa ,erken dönemdekiler genelde çıkarmış yukarı inşallah çıkar
kızlar ben de kayserideyim çok sevindim hemşehri görünce :) hangi doktora gidiyosunuz acaba ?
evet canm yarın bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyim? merakla bekliyorum
benim çevredeki herkes senin oğlun olacak dediği için ben de kendimi erkek olacak diye şartlandırdım heralde doktor kız derse inanmayacam bu gidişle:)) hayırlısı sağlıklısı olsun..kız erkek farketmez..
Ddogum izni ekimde meclisten gececekmiş.... ama paket asagıda yukarı sekillenmiş. dogum izni 2 hafta uzayacak. İlk cocukta 2 a, 2. cocukta 4 ay yarı zamanlı calişma gibi kavramlar gelcek... ama eger bu yarı zamanlı calişmayı secersen sut iznini kullanamayacaksin vs... Ozel sektordeyim yaptigim iş yarım zamanlı calişmaya uygun değil.. yani benim için bu paketin avantajı 2 hafta uzaması olcak...Biran evvel meclisten gecse keske 2 hafta yerine 1 ay uzasa, cok iyi olur.
veeee 4 kayserili oldukcanım ben zeki yılmaza gidiyorum sen?
kesin emin misin canım yaa 2 hafta uzayacağına, ben doğum öncesi 2 ay doğum sonrası da 4 ay olmak üzere 6 ay olacak diye seviniyordum yaa
hepinize merhaba hayırlı cumalar sevgili hamişler:)
bugün dr. kontrolümüz vardı gittik gördük ufaklığı
ikili test sonuçlarımız güzel çıkmış çok şükür bir sıkıntımız yok
13+6 olmuşuz bugün. cinsiyeti hala öğrenemedik maalesef. doktora epey ısrar ettim..erkeğe benziyor ama biraz daha bekleyelim dedinet bir şey söylemedi...bence de erkek gibi sanki ultrason kağıdına baka baka pipiye benzer bişey gördüm ama:) bilemiyorum..hayırlısı bakalım az daha sabredecez
maalesef canım, bugunku gazetede de vardi, paket içerigi... 4 ayı işgucu kaybı olcagı sebebi ile calişma bakanı sıcak bakmamiş. Onun yerşbne boyle part time falan secenekler cıkartiyolarmiş..
ben de fatma kutlusoy a gidiyorum hoş daha bir kere gittim birde fakülte de muayene oldum okadar ama tatlı bi bayandı... pazartesi yeniden randevu aldım bakalım cinsiyetini söyler belki :) 13+2 deyim :) canım sen kaç haftalıksın öğrenebildiniz mi cinsiyetini ?
merhaba canm bugün kontrolümüz vardı ben öğrenemdim cinsiyeti hala inşallah sen öğrenirsin:)
benim iştahımın maşallahı var:) senin de iştahın açılır yakında
benim tek sıkıntım şu elevit denen dev ilacı içememem:) hala içerken midem bulanıyor, zaten normalde de ilacı çok zor içen biriyim, ufacık ilaçları bile kırmadan yutamıyorum, elevit bana tam bir eziyet maalesef...bakalım alışabilecek miyim
Tekrar merhaba cnm.bugun agrim ve batmalar devam edince 4 te doktoruma gittim.bebegim gayet iyi uyuyordu doktorda uyandirmadi.kalp atisini dinletti. Sonra agrimin plesentanin rahim kanalina yakin dugunu bununda sancima neden oldugunu agrimin hafifglemesi icim serum taktirdi .biraz iyi gibi geldi basta ama hala decam ediyor eve gelimce netten bakayom dedim gozlerime inanamadim okuyinca cok korktum neyseki 20. Haftaya kadar cikarmis yukari tabi cikmayan durumlarda var .Allaha emanetiz artik.cok zor bir durummus.erken dogum ve yogun kanama(( moralim bozuldu ama iyi olmak zorundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?