2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ilk baktığımda bende öyle düşündüm nasıl loğusa düymesi yok derken dikkatlice bakınca düğmeleri farkediyosun:)

Cezmut bemim sadece ense kalınlığını ölçünce yadım da 36 olunca cvs önerdi senin ense kalınlığı kaçtı hatırlıyor musun

kızlar merhaba.Allah nasip ederse bende mart annesi olcağım inş.bişey sormak istiyorum.belki biraz erken ama bebişlerinize bişey aldınımız mı?:26::26::26:

merhaba caanım valla almak istiyorum ama cinsiyeti kesinlik kazansın ondan sonra alayım diyorum, gerçi doktorum kesin erkek dedi ama yine de beklemekte fayda var ama çok hevesim var kendim birşeyler örmek istiyorum, keşke biraz bilseydim örgüyü sen aldın mı canım birşeyler

canım doktor bana folik asiti doğuma kadar kullanacaksın dedi ayrıca marincap ve elevit bu üç ilacı doğuma kadar kullanacakmışım , şaşırdım aslında çünkü benim bildiğim de folik asitin 3. aydan sonra bırakılması gerekiyordu ama beim doktor kullanacaksın dedi, diğer ilaçları bilmiyorum canım sor bakalım doktoruna

sağol canım benim inşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın..

selam arkadaşlar bende bu gün doktora gittim ense kalınlığı için normal dedi aslında birazda cinsiyetini öğrenirim diye ama daha hiç birşey belli deyildi pazartesi tekrar gidecem ikili tarama için ilk öğrendiğimde ara renk çıtçıtlı bi badi aldım eşim öğrendiğinde gitmiş trabzonspor formasını zbınlarını falan almış :) ne gülmüştüm

yaw benim eşim daha bişey almadı az önce mesajını eşime okudum canım, bak dedim milletin kocası trabzonspor formasını zıbınlarını falan almış dedim azcık surat ettim sen niye birşey almadın diye gerçi şimdi de fenerin formalarını doldurur eve korkmaya başladım yanlış mı yaptım ne

:))) aslında daha çok erken canım yaa bizim bebiş gelmek için nazlandı biraz ondan heveslenmiş garibim:)

bu arda kızlar aranızda aşermeye başlayan varmı ben henüz balamadım:) doğru yemek yemiyorum hiç kilo almadım ama karnım biraz belli oluyo

:))) aslında daha çok erken canım yaa bizim bebiş gelmek için nazlandı biraz ondan heveslenmiş garibim:)

haklısın canım onun hevesi çok daha farklı olur, bizim geçenlerde ilk evlilik yıldönümümüzdü ve düşün ben 3 aylık hamileyim bizim kerata da baya erken geldi, ondan benim kocada hala tık yok kıyafet falan almıyor galiba :) geç olsun güç olmasın canım yaa Allah herşeyi hayırlı olan zamanda insana nasip eder derler

bu arda kızlar aranızda aşermeye başlayan varmı ben henüz balamadım:) doğru yemek yemiyorum hiç kilo almadım ama karnım biraz belli oluyo

valla canım benim de bulantım çok hiç kilo almadım ama iki aydır canım sadece birşeyi çok çekiyor, burda söylesem mi bilmiyorum sizlerin de canı çekermi diye korkuyorum ama söyleyeyim neyse benden günah gitti KESTANEEEEEE ama daha çok beklemem gerekecek :18:

Yaheyyaaa sayfa 1000 olmaya az kalmis yaw :)) bu arada yaz saati nerelerde goren var mi

Baloncuk nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dün Nişantaşı (istanbul) da gördüm kestanecileri😄 hatta erken değil mi diye düşündüm😃

Baloncuk nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dün Nişantaşı (istanbul) da gördüm kestanecileri hatta erken değil mi diye düşündüm

ciddi misinn canımm ya valla çok iyiymiş ben kayseride yaşıyorum bi an önce gelsin buraya da yaww :18:

Buralara da gelse de sokakta pisirenlerden alsak gezerken yesek ufff :))

ciddi misinn canımm ya valla çok iyiymiş ben kayseride yaşıyorum bi an önce gelsin buraya da yaww :18:
Baloncuk bbende kayseriliyim ama Adana da yaşıyorum eşimin ailesi falan burda. Ben de buraya memur atandim 1.5 sene once :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…