gözün aydın hakkaten kızlar sayılı gelin bulmakta zorlancaz
kızzzz nasıl yani bacak arasında ben burdayım diyo
canım ikisinide giyersin bence fiyatıda gayet makul ama malum bebklerimizi emzircez önden düğmeli olsa daha kullanışlı olmazmı??????
arkadaşlar ikili testi yaptıran yokmu???????/ yoksa konuşulduda benmi kaçırdım
ikili test sonuçlarımı aldım ve doktorum biraz canımı sıktı. orta derece tehlike sınıfındaymışım bir sonraki muayenede ultrasyonla tekrar bakılacak dedi ama neye bakacak anlayamadım ben.
yaş riski 1/418
biyokimyasal trisomy 1/119
kombine trisomy 1/472 bu değerin sıkıntılı olduğundan bahsetti
trisomy 1/10000
sizlerinkiler nasıl çıktı ve doktorunuzun yorumları nasıl ????????
ilk baktığımda bende öyle düşündüm nasıl loğusa düymesi yok derken dikkatlice bakınca düğmeleri farkediyosun:)
kızlar merhaba.Allah nasip ederse bende mart annesi olcağım inş.bişey sormak istiyorum.belki biraz erken ama bebişlerinize bişey aldınımız mı?:26::26::26:
Merhaba kızlar,
Bir şey merak ediyorum. Benim 14. haftam. En son 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktor folik asiti kesti ama ne magnezyum ne demir hapı hiç bir şey vermedi. Sizler ne zaman bu ilaçlara başladınız ya da ne zaman başlanacak biliyor musunuz? Gerçi cumartesi tekrar kontrole gidicem sorarım ama acaba geç mi kaldım kullanmaya başlamakta ?
Merhabalar kizlar, ben de mart annesi olacagim insallah. Daha once 1 dusuk ve 2 kurtajdan sonra buraya yazmaya cesaret edemiyordum. ilk defa bebisim bu kadar buyudu ve sanirim artik sevincimi ve cinsiyetini sizlerle paylasabilirim.. 15+2 yiz bugun ve bir kizim olacak.. Hepinize saglikli ve guzel bir hamilelik diliyorum..
merhaba caanım valla almak istiyorum ama cinsiyeti kesinlik kazansın ondan sonra alayım diyorum, gerçi doktorum kesin erkek dedi ama yine de beklemekte fayda varama çok hevesim var kendim birşeyler örmek istiyorum, keşke biraz bilseydim örgüyü sen aldın mı canım birşeyler
bugün dayanamayıp doktora gittik ve bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olcakmışEki Görüntüle 801168
selam arkadaşlar bende bu gün doktora gittim ense kalınlığı için normal dedi aslında birazda cinsiyetini öğrenirim diye ama daha hiç birşey belli deyildi pazartesi tekrar gidecem ikili tarama için ilk öğrendiğimde ara renk çıtçıtlı bi badi aldım eşim öğrendiğinde gitmiş trabzonspor formasını zbınlarını falan almış :) ne gülmüştüm
yaw benim eşim daha bişey almadı az önce mesajını eşime okudum canım, bak dedim milletin kocası trabzonspor formasını zıbınlarını falan almış dedim azcık surat ettim sen niye birşey almadın diyegerçi şimdi de fenerin formalarını doldurur eve korkmaya başladım yanlış mı yaptım ne
:))) aslında daha çok erken canım yaa bizim bebiş gelmek için nazlandı biraz ondan heveslenmiş garibim:)
bu arda kızlar aranızda aşermeye başlayan varmı ben henüz balamadım:) doğru yemek yemiyorum hiç kilo almadım ama karnım biraz belli oluyo
valla canım benim de bulantım çok hiç kilo almadım ama iki aydır canım sadece birşeyi çok çekiyor, burda söylesem mi bilmiyorum sizlerin de canı çekermi diye korkuyorum ama söyleyeyim neyse benden günah gitti KESTANEEEEEEama daha çok beklemem gerekecek :18:
Baloncuk nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dün Nişantaşı (istanbul) da gördüm kestanecileri hatta erken değil mi diye düşündüm
Baloncuk bbende kayseriliyim ama Adana da yaşıyorum eşimin ailesi falan burda. Ben de buraya memur atandim 1.5 sene once :)ciddi misinn canımm ya valla çok iyiymiş ben kayseride yaşıyorum bi an önce gelsin buraya da yaww :18:
Buralara da gelse de sokakta pisirenlerden alsak gezerken yesek ufff :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?