2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba anneler
Yarın randevum var inşallah bz de ogreniriz cinsiyetini minnosunilk önce sağlıklı olsun tabi

merhaba güzelim
inşallah öğrenirsin, kaçıncı haftandasın?
ya millet 12. haftasında öğreniyor ben 14 oldum hala öğrenemedim

Arkadaslar cvs yaptırmıştım ya ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

gözün aydın arkadaşım, için rahatlamıştır artık. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

iyi yapmışsın canım güle güle kullan pantolonunu.. nerden aldın? lcw ya da defacto dan falan mı?

Ben de aynı durumdayım ( hatta oturup ağladım. Mideme de vurdu hiç bulantım olmadı şimdiye kadar. Kuru kuru öğürdüm.. Alışık olmadığım durumlar.. İlaçsız bir öneri sormak için yazacaktım bende tam. Umarım biran önce geçer arkadaşım... Gerçekten dayanılmaz!

lıerac paris verdi 80 tl imiş
hımmm bende nette araştırmıştım hangisi daha etkili diye herkes lierac tavsiye ediyodu ama burda bi eczaneye sordum fiyatı daha uygundu 65 dediler .......

Arkadaslar cvs yaptırmıştım ya ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım gözün aydın çok sevindim allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin aminnnnnn

merhaba güzelim
inşallah öğrenirsin, kaçıncı haftandasın?
ya millet 12. haftasında öğreniyor ben 14 oldum hala öğrenemedim
yaaa öyle erkenden olmaz accık bekle hem bak ne kadar beklersen o kadar kesin söylüyolar

maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr

mrb bende daha öğrenemedim doktorum 21 kime randevu verdi.bu haftalarda söylemeyi tercih etmiyormuş yarın başka bir doktora gitsem belli olurmu acaba

21 ekime mi gün verdi? çok var ya daha o zamana:) canm 21 ekime kadar beklemesen de 2 hafta sonra git bence, ancak o zamana netleşiyor çünkü..yarın gidersen belli olmaz

arkadaşlar benim de ara ara fena giriyor.. hem başım hem belim. zaten belim ve sırtım sürekli ağrıoyr doktora gittim gebelikten dolayı dedi hiçbişi yapma dedi. esneme hareketi bile yapma, sıcak koyma dedi..
neyse konuyu toplayalım, baş ağrısı genişleşen damarlar ve kan akışındaki değişiklikle olurmuş gebelerde. su iç, susuzluk başağrısı dönmesi yapabilirmiş. uyu, gözlerini kapat, sakinleşmeye çalış. sana baş ağrısı veya mide bulantısı hatırlatan herşeyden uzak durmaya çalış..
Allah herkesin yardımcısı olsun

maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr

ankaradayım cihangir çakıcıya gidiyorum daha önce cüneyt genç e gidiyordum memnun kalmadığımdan değiştirmek zorunda kaldım cihangir bey den memnunum.

Sık gormeye alisinca merak etmistim Kotu bisi yoktur insallah?

Kizimin okul duruMuyla ilgili karar vermem gerekiyordu.gecwn seneki anaokulu yasantisi yasadiklarimiz... İyi dusunmeliydim iki secenektede riskler vardi bugun karar aldik hayirli olur insallah.
Kizim 1. Sinifa erken baslayan gruptan olacak rabbim insallah mutlulukla bitirmwyi nasip etsin bu yili.

Merakin icinde tesekkurler

Ben de istanbul Ozel Erdem e gidiyorum doktorlardan memnunum ama cok yogunlar oyuzden kotu :/
Muayene 50 tl
Normal dogum gecen sene arkadasim yapmisti 1000 liraydi yanlis hatirlamiyosam

Bi arkadasim da Maltepe de Fatih Universitesine bagli Sema hastanesi var orayi onerdi oraya gecis yapmayi dusunuyorum doguma daha var gerci 40 defa fikir degistriyorum :))
hastane guzel avrupada belirli standartlara sahip ozel hastanelerden biriymis ama muayene sgklilar icin 100tl dogum ucretleri de

Normal Doğum Ücreti: 3650 TL
Sezeryan Doğum Ücreti: 4650 TL
Sgk + Normal Doğum Ücreti: 2750 TL
Sgk + Sezeryan Doğum Ücreti: 3300 TL
Epidural dogum da +850 tl fark

Destinacım çok çok sağol haziran topiğinde marta geldik sağlıkla doğumdan sonraki tecrübeleri de paylaşalım inşallah

wuuuuu fiyatlar çok yüksekmik ya o fiyada memorial ve medikal park da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…