Merhaba anneler
Yarın randevum var inşallah bz de ogreniriz cinsiyetini minnosunilk önce sağlıklı olsun tabi
Arkadaslar cvs yaptırmıştım ya ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
mrb kızlar ilk hamilelik pantolonumu almış bulunuyoırum ne rahat ya
boşuna kasmışım okadar kendimi çok çirkin duruyoolar diye almıyodum aslında
ispanyol paça çok şık bişeydi hatta dar paçalarıda çok güzeldi ama rahat edemem
diye düşündüm bakalım
gözün aydın arkadaşım, için rahatlamıştır artık. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
merhaba güzelim
inşallah öğrenirsin, kaçıncı haftandasın?
ya millet 12. haftasında öğreniyor ben 14 oldum hala öğrenemedim
kızlar yaa şu an varya o kadar kötü ağrıyor ki başım, sabah 5 den beri ağrıyor ilaç içmemek için direniyorum nolur ilaçsız bi çözüm söyleyin yaa bu ağrı kesiciyi de atarsam tam 7. olacak şu 3 ayda attığım ağrı kesicinin sayısı
iyi yapmışsın canım güle güle kullan pantolonunu.. nerden aldın? lcw ya da defacto dan falan mı?
hımmm bende nette araştırmıştım hangisi daha etkili diye herkes lierac tavsiye ediyodu ama burda bi eczaneye sordum fiyatı daha uygundu 65 dediler .......lıerac paris verdi 80 tl imiş
canım gözün aydın çok sevindim allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin aminnnnnnArkadaslar cvs yaptırmıştım ya ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
yaaa öyle erkenden olmaz accık bekle hem bak ne kadar beklersen o kadar kesin söylüyolarmerhaba güzelim
inşallah öğrenirsin, kaçıncı haftandasın?
ya millet 12. haftasında öğreniyor ben 14 oldum hala öğrenemedim
mrb bende daha öğrenemedim doktorum 21 kime randevu verdi.bu haftalarda söylemeyi tercih etmiyormuşyarın başka bir doktora gitsem belli olurmu acaba
Ben de aynı durumdayım( hatta oturup ağladım. Mideme de vurdu hiç bulantım olmadı şimdiye kadar. Kuru kuru öğürdüm.. Alışık olmadığım durumlar.. İlaçsız bir öneri sormak için yazacaktım bende tam. Umarım biran önce geçer arkadaşım... Gerçekten dayanılmaz!
maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr
Ben yeni kullanmaya basladim simdilik bi sikayetim yokökızlar santafer ford diye ilaç verdi doktorum kullanan varmı yan etkileri felen ??
maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr
Sık gormeye alisinca merak etmistim Kotu bisi yoktur insallah?
hımmm bende nette araştırmıştım hangisi daha etkili diye herkes lierac tavsiye ediyodu ama burda bi eczaneye sordum fiyatı daha uygundu 65 dediler .......
canım gözün aydın çok sevindim allahım sorunsuz kucağına almayı nasip 34:
Ben de istanbul Ozel Erdem e gidiyorum doktorlardan memnunum ama cok yogunlar oyuzden kotu :/
Muayene 50 tl
Normal dogum gecen sene arkadasim yapmisti 1000 liraydi yanlis hatirlamiyosam
Bi arkadasim da Maltepe de Fatih Universitesine bagli Sema hastanesi var orayi onerdi oraya gecis yapmayi dusunuyorum doguma daha var gerci 40 defa fikir degistriyorum :))
hastane guzel avrupada belirli standartlara sahip ozel hastanelerden biriymis ama muayene sgklilar icin 100tl dogum ucretleri de
Normal Doğum Ücreti: 3650 TL
Sezeryan Doğum Ücreti: 4650 TL
Sgk + Normal Doğum Ücreti: 2750 TL
Sgk + Sezeryan Doğum Ücreti: 3300 TL
Epidural dogum da +850 tl fark
Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?