Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor
hımmm bende nette araştırmıştım hangisi daha etkili diye herkes lierac tavsiye ediyodu ama burda bi eczaneye sordum fiyatı daha uygundu 65 dediler .......
canım gözün aydın çok sevindim allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin aminnnnnn
yaaa öyle erkenden olmaz accık bekle hem bak ne kadar beklersen o kadar kesin söylüyolar
Ben de aynı durumdayım( hatta oturup ağladım. Mideme de vurdu hiç bulantım olmadı şimdiye kadar. Kuru kuru öğürdüm.. Alışık olmadığım durumlar.. İlaçsız bir öneri sormak için yazacaktım bende tam. Umarım biran önce geçer arkadaşım... Gerçekten dayanılmaz!
Gözünaydın tatlım merakla senden gelicek haberi bekliyordum vallahi :)
Cezmut bemim sadece ense kalınlığını ölçünce yadım da 36 olunca cvs önerdi senin ense kalınlığı kaçtı hatırlıyor musun
canım ense kalınlığı 1,06 çıkmıştı normaldi yanibugün diğer hastanedeki doktora gittim risk orta derecede var diyor oda. eğer sonuca göre hamileliği sonlandırabilirim kararı verirsen aminiyosentez yaparız diyor ama istemezsen doğumu bekleyip görebilirsin sonucu diyor. aminiyo da yaptırmak istemiyorum sonuçta riskli bir uygulama bence. birde yurtdışında yapılan bir genetik testi varmış devlet ödemiyormuş onu. yaklaşık 2000 tl tutuyormuş. annenin kanını yurtdışına gönderiyorlarmış ve yüzde 99,9 doğru sonuç veriyor diyorlar. sanırım hafta içi onu yaptırcam. aslında sonuç pozitifte olsa negatifte olsa benim bebeğim ve sonuna kadar yanında olacağım onun ama sadece önümdeki 6 ayı diken üstünde geçcirmek istemediğim için yaptıracağım sanırım. hakkımızda hayırlısı bakalım...
kızlarrrr bende kayseriliyim ama memlekette değilim başka şehirdeyim .....hemşeri görmek iyi geldi gadasını aldıklarım
canım geçmiş olsun sen canını sıkma bildiğim bişey değil allahım yavrunu korusun
ben gördüm vallabizimde 2 gün önde çıktı ,doktorumuz %deli bi rakam söylemedi kesin dedi......ekime kadar maşallah deyim anneme kızıyodum beni hep sıkıştırıp duruyodu hadi çarşıya gidelim bebeğe bişeyler alalım diye cinsiyetini öğrenince ben atladım bu sefer hemen çarşıya gidelim dedim
arkadaşım çok üzüldüm allah acil şifalar versin anasına babsına bağışlasın aminnnn:26::26:
öncedende varmıydı tansiyon yüksekliği?????benim hep düşüktür mesela her ölçmelerinde 9-5 , 9-6 öyle çıkar ama normaldede düşüktür....gözün aydın tebrik ederim hayırlı evlat olur inşallah
geliyo canım emin ol çizgi filme ağlıyorum herkes gülüyo halime
geçmiş olsun dikkat et kendine :26:
Kizimin okul duruMuyla ilgili karar vermem gerekiyordu.gecwn seneki anaokulu yasantisi yasadiklarimiz... İyi dusunmeliydim iki secenektede riskler vardi bugun karar aldik hayirli olur insallah.
Kizim 1. Sinifa erken baslayan gruptan olacak rabbim insallah mutlulukla bitirmwyi nasip etsin bu yili.
Merakin icinde tesekkurler
maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr
hımmm bende nette araştırmıştım hangisi daha etkili diye herkes lierac tavsiye ediyodu ama burda bi eczaneye sordum fiyatı daha uygundu 65 dediler .......
ilk hamileliğimde ilk olarak bende lierac aldım ve 1 tüp hemen bitti. sonrasında doktorum mustela önerdi fiyatı daha pahalı ama daha uzun süre gitti ve doğum sonrasıda kullanmaya devam ediyorsunuz. bence sürülüşü, kokusu ve nemlendiriciliği çok daha iyiydi. bence bu markayıda araştırın. bu hamileliğimde direk mustela ile baslamayı düşünüyorum.
ökızlar santafer ford diye ilaç verdi doktorum kullanan varmı yan etkileri felen ??
bizim bir komşumuza 2li testi bebeği almamız lazım sakat dediler kız bunalıma girdi resmen sonra 2. kez yaptırdı inanmadı özelde sorun yok herşey yolunda dediler 2li testiçn çogu bulanık çıkıyor saçma geliyor bana teyzemede down sendromlu olabılır denmıstı oda çok ağlamıştı taş gibi maşallah 2 yaşında şimdi diyeceğim oki eğer bu çocuk allah korusun sakat olursa kabulunuzsa her türlü yaptırıp boş boşunuza moralinizi bozmayın ben yaptırmadım 3 lüyüde yaptırmıcam sadece renkli doblere gidicem
canım ense kalınlığı 1,06 çıkmıştı normaldi yanibugün diğer hastanedeki doktora gittim risk orta derecede var diyor oda. eğer sonuca göre hamileliği sonlandırabilirim kararı verirsen aminiyosentez yaparız diyor ama istemezsen doğumu bekleyip görebilirsin sonucu diyor. aminiyo da yaptırmak istemiyorum sonuçta riskli bir uygulama bence. birde yurtdışında yapılan bir genetik testi varmış devlet ödemiyormuş onu. yaklaşık 2000 tl tutuyormuş. annenin kanını yurtdışına gönderiyorlarmış ve yüzde 99,9 doğru sonuç veriyor diyorlar. sanırım hafta içi onu yaptırcam. aslında sonuç pozitifte olsa negatifte olsa benim bebeğim ve sonuna kadar yanında olacağım onun ama sadece önümdeki 6 ayı diken üstünde geçcirmek istemediğim için yaptıracağım sanırım. hakkımızda hayırlısı bakalım...
Slm kızlar 13 haftalık hamişim bugün dr gittim cinsiyeti öğrenmeye kızmış çok sevindim ama suyun çok az dedi varmı aynı durumda olan napıcam bilmiyorum çok korkuyorum sizce napmalıyım yardım edin lütfen çok kötüyüm
Tebrikler:).oglan annesi olucaz hep:))Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor
hatay-antakya..dr hülya artuç. sezaryen doğum 1500 müş.ama ikiz olunca sanırım fark alınıyomaer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr
canım çok sevindim.gözün aydın.Arkadaslar cvs yaptırmıştım ya ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
hayırlı olsun. bende pazar günü alış veriş yaptım dar paça gayet güzel duruyo,elbise bluz ama salı günü işim son buldumrb kızlar ilk hamilelik pantolonumu almış bulunuyoırum ne rahat ya
boşuna kasmışım okadar kendimi çok çirkin duruyoolar diye almıyodum aslında
ispanyol paça çok şık bişeydi hatta dar paçalarıda çok güzeldi ama rahat edemem
diye düşündüm bakalım
hayırlı evlat olsun.. maşallah oğluşlar bastı topiği...Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor
hayırlı olsun.inşallah güzel bir yıl geçirirsniz. bende merak ettim kaç aylık?Kizimin okul duruMuyla ilgili karar vermem gerekiyordu.gecwn seneki anaokulu yasantisi yasadiklarimiz... İyi dusunmeliydim iki secenektede riskler vardi bugun karar aldik hayirli olur insallah.
Kizim 1. Sinifa erken baslayan gruptan olacak rabbim insallah mutlulukla bitirmwyi nasip etsin bu yili.
Merakin icinde tesekkurler
Slm kızlar 13 haftalık hamişim bugün dr gittim cinsiyeti öğrenmeye kızmış çok sevindim ama suyun çok az dedi varmı aynı durumda olan napıcam bilmiyorum çok korkuyorum sizce napmalıyım yardım edin lütfen çok kötüyüm
hatay-antakya..dr hülya artuç. sezaryen doğum 1500 müş.ama ikiz olunca sanırım fark alınıyo
hatay da benden başka mart anası yok muuuu?
canım çok sevindim.gözün aydın.
hayırlı olsun. bende pazar günü alış veriş yaptım dar paça gayet güzel duruyo,elbise bluz ama salı günü işim son buldugiymek kısmet olmadı
hayırlı evlat olsun.. maşallah oğluşlar bastı topiği...
hayırlı olsun.inşallah güzel bir yıl geçirirsniz. bende merak ettim kaç aylık?
sonunda bir kızhayırlı olsun. canım bol su içersen sorunu aşabilirsin. ben mutlaka 3-4 lt su içiyorum günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?