2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Arkadaslar bende de iki sürdü dün ve önceki gün, benim hamilelikten önce de ağrırdı adet döneminde sanki yine aynı döngü geldiğinde ağrıyor ilaç içmedim sabrettim ama zor herkesin farklıdır ağrısı ama ben basımı yataktan aşağı sarkıtıp uyumaya çalışıyorum. Kusarsam ya da bağırsaklarda ani bir burulmayla tuvalete gidersem geçiyor o zaman ağrı çok tuhaf sanırım susuzlukla da ilgisi var. Bugünlerde su da içemiyorum. Canım yicek bişey de çekmiyo önüme bişey gelirse yiyorum ama hiç iştahım yok açılır mı ki acaba iştahım

Cezmut bemim sadece ense kalınlığını ölçünce yadım da 36 olunca cvs önerdi senin ense kalınlığı kaçtı hatırlıyor musun

canım ense kalınlığı 1,06 çıkmıştı normaldi yani bugün diğer hastanedeki doktora gittim risk orta derecede var diyor oda. eğer sonuca göre hamileliği sonlandırabilirim kararı verirsen aminiyosentez yaparız diyor ama istemezsen doğumu bekleyip görebilirsin sonucu diyor. aminiyo da yaptırmak istemiyorum sonuçta riskli bir uygulama bence. birde yurtdışında yapılan bir genetik testi varmış devlet ödemiyormuş onu. yaklaşık 2000 tl tutuyormuş. annenin kanını yurtdışına gönderiyorlarmış ve yüzde 99,9 doğru sonuç veriyor diyorlar. sanırım hafta içi onu yaptırcam. aslında sonuç pozitifte olsa negatifte olsa benim bebeğim ve sonuna kadar yanında olacağım onun ama sadece önümdeki 6 ayı diken üstünde geçcirmek istemediğim için yaptıracağım sanırım. hakkımızda hayırlısı bakalım...

bizim bir komşumuza 2li testi bebeği almamız lazım sakat dediler kız bunalıma girdi resmen sonra 2. kez yaptırdı inanmadı özelde sorun yok herşey yolunda dediler 2li testiçn çogu bulanık çıkıyor saçma geliyor bana teyzemede down sendromlu olabılır denmıstı oda çok ağlamıştı taş gibi maşallah 2 yaşında şimdi diyeceğim oki eğer bu çocuk allah korusun sakat olursa kabulunuzsa her türlü yaptırıp boş boşunuza moralinizi bozmayın ben yaptırmadım 3 lüyüde yaptırmıcam sadece renkli doblere gidicem

normalde hep çok düşük yada normal cnm doktorda böle oluyor hep

kaç aylıktı canım kızın? ben de birinci sınıfı okutuyorum bu sene

maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr

ben Bursa'da jimer'e Aylin Akşan'a gidiyorum, memnunum çok güleryüzlü bir kadın..
normalde muayene ücreti 100 TL sanırım, ben özel sigortadan 25 TL ödüyorum.
doğum da 3,500 diye biliyorum.

Slm kızlar 13 haftalık hamişim bugün dr gittim cinsiyeti öğrenmeye kızmış çok sevindim ama suyun çok az dedi varmı aynı durumda olan napıcam bilmiyorum çok korkuyorum sizce napmalıyım yardım edin lütfen çok kötüyüm

2 hastanede yaptırdım testleri her ikisindede orta derece riskli çıktı canım. tabiki her haliyle kabulum. sonuçta allahım neyi kısmet ettiyse onu yaşarım. elimde deyip sonlandıramam allah korusun, sonuçta hepimiz için sağlıklıyız deyip geçemiyoruz yarın hatta saniyeler sonra ne olacağımız neler yaşayacağımız belli değıil allaha şükretmekten başka birsey yapamam inşallah hayırılısıyla bu bebeğimide sağlıklı sıhhatli alirım kucağıma...

canım senin ense kalınlıgı cok normalmiş... neden orta risk var dedi ki? kac yasındasin?

Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor

hayırlı olsun arkadaşlar, tekrar gözünüz aydın:)
uzun bir aradan sonra bir kız haberi de geldi topiğimizin de gözü aydın..

maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr
hatay-antakya..dr hülya artuç. sezaryen doğum 1500 müş.ama ikiz olunca sanırım fark alınıyo
hatay da benden başka mart anası yok muuuu?
Arkadaslar cvs yaptırmıştım ya ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım çok sevindim.gözün aydın.
hayırlı olsun. bende pazar günü alış veriş yaptım dar paça gayet güzel duruyo,elbise bluz ama salı günü işim son buldu giymek kısmet olmadı
Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor
hayırlı evlat olsun.. maşallah oğluşlar bastı topiği...
hayırlı olsun.inşallah güzel bir yıl geçirirsniz. bende merak ettim kaç aylık?

sonunda bir kız hayırlı olsun. canım bol su içersen sorunu aşabilirsin. ben mutlaka 3-4 lt su içiyorum günde

Söylediğin test kan testi galiba artık türkiyede de yapılıyor diye biliyorum ama araştırmak lazım nerelerde yapılıyo. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım her aşaması ayrı bi mücadele

merhaba arkadaşlar bende mart annesi olucam inş... Benim iki gündür şiddetli baş ağrım oldu öyleki gece uyuyamadım aynı durumda olan varmı ?

flufem bende hatay ve mart anası olucam nasipse akademi hastanesi çiğdem uçucuya gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…