- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
tebrikler erkek nüfus patlaması var galibaKızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor
inşallah canımmmm az kaldı 3 ayı atlattık şükür bundan sonrada allaha emanet yavrulaımız .........aminnnn aminnnnnn ......Destinacım çok çok sağol haziran topiğinde marta geldik sağlıkla doğumdan sonraki tecrübeleri de paylaşalım inşallah
canım zaten başlarda adet dönemin geldiğinde bel ağrıları oluyo bende daha yeni geçti.....bundan sonra geçer canım merak etme sonrada şikayet edersin çok yemek yiyorum diye geçici bi dönem ......Arkadaslar bende de iki sürdü dün ve önceki gün, benim hamilelikten önce de ağrırdı adet döneminde sanki yine aynı döngü geldiğinde ağrıyor ilaç içmedim sabrettim ama zor herkesin farklıdır ağrısı ama ben basımı yataktan aşağı sarkıtıp uyumaya çalışıyorum. Kusarsam ya da bağırsaklarda ani bir burulmayla tuvalete gidersem geçiyor o zaman ağrı çok tuhaf sanırım susuzlukla da ilgisi var. Bugünlerde su da içemiyorum. Canım yicek bişey de çekmiyo önüme bişey gelirse yiyorum ama hiç iştahım yok açılır mı ki acaba iştahım
canım bu testlerde riskli çıkıpta sağlıklı bebek doğuran çok kişi var ama rahat bi hamilelik geçirmek istiyosun yaptır kafan rahat etsin ...güzel haberlerini bekliyoruz duamız seninle ve bebeğinle......canım ense kalınlığı 1,06 çıkmıştı normaldi yanibugün diğer hastanedeki doktora gittim risk orta derecede var diyor oda. eğer sonuca göre hamileliği sonlandırabilirim kararı verirsen aminiyosentez yaparız diyor ama istemezsen doğumu bekleyip görebilirsin sonucu diyor. aminiyo da yaptırmak istemiyorum sonuçta riskli bir uygulama bence. birde yurtdışında yapılan bir genetik testi varmış devlet ödemiyormuş onu. yaklaşık 2000 tl tutuyormuş. annenin kanını yurtdışına gönderiyorlarmış ve yüzde 99,9 doğru sonuç veriyor diyorlar. sanırım hafta içi onu yaptırcam. aslında sonuç pozitifte olsa negatifte olsa benim bebeğim ve sonuna kadar yanında olacağım onun ama sadece önümdeki 6 ayı diken üstünde geçcirmek istemediğim için yaptıracağım sanırım. hakkımızda hayırlısı bakalım...
acaba heyecanmı yapıyosun yada tok karnına gidiyosan o yüzdende yüksek çıkar ..dün doktora tok karnına gittim ilk defa 12-7 çıktı baya şaşırdım.....normalde hep çok düşük yada normal cnm doktorda böle oluyor hep
geçen eczaneye sordum lierac diyodumya banada ordaki abla mustelanın kataloğunu verdi dediğin gibiyse bi araştırayım teşekkür ederim ......hımmm bende nette araştırmıştım hangisi daha etkili diye herkes lierac tavsiye ediyodu ama burda bi eczaneye sordum fiyatı daha uygundu 65 dediler .......
ilk hamileliğimde ilk olarak bende lierac aldım ve 1 tüp hemen bitti. sonrasında doktorum mustela önerdi fiyatı daha pahalı ama daha uzun süre gitti ve doğum sonrasıda kullanmaya devam ediyorsunuz. bence sürülüşü, kokusu ve nemlendiriciliği çok daha iyiydi. bence bu markayıda araştırın. bu hamileliğimde direk mustela ile baslamayı düşünüyorum.