2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğlum geliyor
tebrikler erkek nüfus patlaması var galiba allahım sağ salim kucağına aldırsın ......

Destinacım çok çok sağol haziran topiğinde marta geldik sağlıkla doğumdan sonraki tecrübeleri de paylaşalım inşallah
inşallah canımmmm az kaldı 3 ayı atlattık şükür bundan sonrada allaha emanet yavrulaımız .........aminnnn aminnnnnn ......

canım zaten başlarda adet dönemin geldiğinde bel ağrıları oluyo bende daha yeni geçti.....bundan sonra geçer canım merak etme sonrada şikayet edersin çok yemek yiyorum diye geçici bi dönem ......

canım bu testlerde riskli çıkıpta sağlıklı bebek doğuran çok kişi var ama rahat bi hamilelik geçirmek istiyosun yaptır kafan rahat etsin ...güzel haberlerini bekliyoruz duamız seninle ve bebeğinle......

normalde hep çok düşük yada normal cnm doktorda böle oluyor hep
acaba heyecanmı yapıyosun yada tok karnına gidiyosan o yüzdende yüksek çıkar ..dün doktora tok karnına gittim ilk defa 12-7 çıktı baya şaşırdım.....

ben yaptırmadım. bu tarz hikayeleri o kadar duyduk ve yaşadık ki. anne karnında tedavi diye bişey olsa hadi yaptıralım. sorunlu çıkarsa aldıracak mıyım hayır. o zaman ne diye ömrümün en keyifli ve heyecanlı 9 ayını diken üstünde stresli geçireyim?

Kizimin kac aylik oldugunu bilerek yazmadim sayfada ogretmen cok aylardir kararsiz oldugum bir konuydu biseyler yazilir basim yine agrimaya baslar diye :). 62 aylik.

Sagol canim Allah hepimizi korusun
Mide bulantim bitti sukur kanamam hic olmadi canim.sadece adet sancisi gibi sancim ve arada batmalar oluyor okadar .umarim duzelir .seninde yoktur insallah .ilk hamileligimde ben sadece bel agrisi cektim cok fenaydi hep yattim insallah buda ona donmez.peki ablanin ameliyati nasil gecti sezeryan olmistur kacinci haftada dogum gerçekleşti. 34 e kadar olanda var 36 da
Aman gec olsun bisi olmasin canim
zehrayade,sordum ablama canım,ona 3.ayda ya da 4.ayda söylemişler,tam hatırlamıyor.

Himmm cok erkenmis ablaninkide .24 eylule birdaha gidecem doktora benimkine yakin dedi yapisik degil şükür düzelme ihtimali % 90 mis erke donemde olanlarin umarim oyledir

Bebegin cinsiyeti ni ogrenenler tebrik ederim saglikla kucaginiza alin inşallah . benimki hep yüzüstü yatar vaziyette sanirim hic gostermicek orayi :)

tebrikler için teşekkür ederiz kızlar

tatlı şeyler yiyin bebeğiniz göstersin kız mı erkek mi

Oglun olucak ve geline kinami yakcaksin acaba :)

Kramp girmis bence. Cok kotu bi agrisi olur onun cok gecmis olsun. ..

Kizimin kac aylik oldugunu bilerek yazmadim sayfada ogretmen cok aylardir kararsiz oldugum bir konuydu biseyler yazilir basim yine agrimaya baslar diye :). 62 aylik.

işin içinde biri olarak diyecek çok şeyim vardı,, konu üzerine baya da yazdım ama madem konu hakkında birşey duymak istemiyorsun, yazdıklarımın hepsini sildim, inşallah beklediğini bulursun, hayırlı olsun.

Son düzenleme:
cinsiyeti öğrenenlerin gözü aydın olsun.darısı başımıza mide bulantılarım yeni yeni geçiyor.ama bu kokularla başım dertte ne zaman bitecek bu kokular

Kizlar 4 eylulde rabdevum vardu ikili falan yapildi cinsiyetle ilgili biseyler soylemedi dr.um. bir daha ki randevum ekimin 7 sinde detayli ultrason bakicak. O tarihe kadar cinsiyet ogrenemicem. En son ben ogrenmis olucam sanirim ...

Ben de doktora gittim en sonunda bugün :) Her şey çok normal dedi, hiç bir anormallik yok dedi doktor. Kıpır kıpırdı zaten maşallah :) Cinsiyeti için şimdi bişey söylemem doğru olmaz bi dahakine inşallah dedi, ben de üstelemedim. 2 li test için kan verdim.Diğer kan tahlillerini, idrar tahlilini yenileyelim dedi.Haftaya sonuçları alıcam inşallah

ben ilaç işini biraz abarttım canım o yüzden korkuyorum ayda yılda bir baş ağrısı çeksem kendimi kasmayacam alacam ağrı kesici ama 3 ayda 7 ağrı kesici çok fazla oldu sanki, doktorlar ilk 3 ay kesinlikle kullanmayın diyorlar hatta bende hemşireyim bende öyle biliyorum ama işte canım çok nazlı benim galiba en ufak ağrıya dayanamıyorum sende kendine dikkat et canım yaa üşüttün mü acaba onda mı ağrıyor?

Yarin pitircigimi goruceeem cok heyecanliyimmmm insallah ikili testimizde guzel cikar
Cinsiyet ogrenenlerinde gozuaydin

benim hep öyle oluyor canım yaa başımın ağrısı mideme vuruyor midem bulanıyor hep ama bu defa öyle birşey oldu mu bbilmiyorum zatenn son 2 aydır sürekli midem bulanıyor ya ondan anlayamadım çok şükür benimki geçti sürekli yattım başka birşey yapmadım tam geçmedi daha doğrusu ama başlardaki gibi değilim baya baya azaldı. ama kendimi tebrik ediyorum ilaç atmadım bu defa inşallah sende iyileşmişsindir geçmiş olsun diliyorum..

canım senin ense kalınlıgı cok normalmiş... neden orta risk var dedi ki? kac yasındasin?

32 yaş 8 aylıkken yapıldı testim. yaş 30 un üstüne çıkınca risk artıyor canım. 35 den sonra direk aminiyosentez yapılıyor zaten testlere bakmadan. birazda o etkili bende herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…