2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Oh çok sevindim geçmesine.. Benim hala geçmedi ama hafifledi. Buz koydum, eşim masaj yaptı, tülbentle sıktım ama minoset de aldım ilk kez:/ tüm bunlara rağmen biraz hafifledi.. Umarım geçer biran önce.. Bu haftalarda olurmuş başağrısı, damarlar genişliyormuş. Herşeyin yolunda olduğunu ümit ederek teselli buluyorum..

bende bugün gittim kontrole ikili tarama yapıldı çok şükür durumu gayet iyi hatta okadar rahatı iyi ki cinsiyetini göstermemek için çaba gösteriyor bizde merak içindeyiz

canım bu testlerde riskli çıkıpta sağlıklı bebek doğuran çok kişi var ama rahat bi hamilelik geçirmek istiyosun yaptır kafan rahat etsin ...güzel haberlerini bekliyoruz duamız seninle ve bebeğinle......

öyle canım zaten 232/1 çıkıyor sonuçta 231 kişi sağlıklı doğum yapmış oran yüksek aslında ama yinede insanın içi o 1 lik yüzdeye tıkılıyor işte...

geçen eczaneye sordum lierac diyodumya banada ordaki abla mustelanın kataloğunu verdi dediğin gibiyse bi araştırayım teşekkür ederim ......

ben çok memnun kalmıştım numunesi varsa eczanede lierac ile onu elinde denesen bile yumuşaklığını ve cildi kadifemsi yapışını farkedersin. ayrıca dediğim gibi tüp çok daha büyük ve artanını doğum sonrasıda kullanmaya devam ediyorsun...

inşallah tamamen geçer canım ya benim en çok dayanamadığım ağrı baş ağrısıdır hayat durur benim için

bende bugün gittim kontrole ikili tarama yapıldı çok şükür durumu gayet iyi hatta okadar rahatı iyi ki cinsiyetini göstermemek için çaba gösteriyor bizde merak içindeyiz

sevindimm canım sonucun iyi çıkmasına, mart anneleri istatistiğine göre senin de bir oğluşun olacak

tebrikler için teşekkür ederiz kızlar

tatlı şeyler yiyin bebeğiniz göstersin kız mı erkek mi
Seker canim hic istemediği icin yemedim ama bir dahakine yiyecem tatli bisiler.gerci ikili zamani cok hareketliydi ama orasi kapaliydi yine :)

Canim sonucunu baska doktora göstersene .benim bildigim 100 den aşağıda olursan risk cok fazla .bence hic telas yapma.ben yasimdan dolayi ikili istemedim belki sorun cikar bir hamilelik stresle gecer diye .

merhaba güzel hamileler. ikili taramalar genelde güzel çıkmış okuyabildiğim kadarıyla bir arkadaşımızın orta risk çıkmış. benim yüksek riskli down sendromu çıktı, kombine risk 1/90. yaklaşık iki hafta sonra 18. haftamda amniyosentez olacağım. bu ikinci gebeliğim 20 aylık bir kızım var. hamileliğimin ilk ayları çok sıkıntılı geçti 10 gün sadece serumla yaşadım hastanede yattım bulantı yüksek ateş derken biraz toparlandım bu haberi aldık. sonuç ne olursa olsun o benim yavrum aldırmayı düşünmüyoruz ama lohusalık çok zor bir dönem. ağlama nöbetleri, sızlayan meme uçları, neredeyse sıfır uykuyla geçen aylar... böyle zor bir dönemde bir şok yaşamak değilde kendimi baştan biraz hazırlamak isterim sadece. amniyosentezin de bir takım riskleri var gerçi... baya stresli bir dönem yaşıyorum umarım rabbim her şeyin hepimiz için hayırlısını nasip eder.

ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım bir de her banyodan sonra bebek yağı ama yine de çatladım. o biraz genetikmiş sanırım belli bir miktar önlenebiliyormuş doktorum öyle söylemişti.abim eczacı o söyledi bepanthenin yeni bir ürünü çıkmış hamileler için o da güzelmiş baya. Bepanthol Stretch

hastane pijaması sezeryan olursanız alt üst takım biraz zor oluyor boydan olanlardan kullanmıştım ben. ama hastane çantasına bir alt üst bir de boydan olanlardan koymak en iyisi.

hamilelikle ya da doğumla ilgili aklınıza takılanlar olursa tecrübe edebildiklerimi cevaplamaya çalışırım. herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.

maer anneleri lütfen herkez hangı ilde hangi hastaneye hangi doktora gittiğini memnunolup olmadığını ve muayane doğum fiyatını yazabilirmi bize ve herkeze fikir olurr

antalya.op.dr cahiy bozyele gidiyorum.özel muayenehane.ücret 75tl.anlaşmalı hastahaneler doğum için olympos ve memorial ile anlaşmalı.olimposta en son 1500 diğerinde 2500 tl.normal doğum sezeryan fiyatları aynı.

Ben de 2 li teste son 3 gun kala son anda gene vazgectim yaptirmak istemiyorum dedim doktor da esim de pek taraftar degildi zaten aldirma gibi bi luksumuz yok hakkimizda hayirlisi olsun

Canim az cok ne yazacagini ne dusundugunu tahmin ediyorum bende oyle dusunuyorum ama insanin basina gelince farkli oliyormus malesef.kizim anaokulunda cok mutsuzdu tekrar bur yil asik surat aglak bir kiz istemiyordum yapilan testlerde hep akademik olarak cok hazir cikti artik duygusal olarakta biz destekleyecegiz.ortam degistirmesi kendini daha iyi hissetmesi icin bu karari aldik 3 rehber bissuru sinif ogretmeni gorusu ...falan filan.
Ozetleyebilmisimdir umarim konuyu..tek tesellim sinifi 14 kisi ve ozel okul olmasi bakalim rabbim zorluklari onumuzden kaldirsin insallah.

Teşekkür ederim canım28 ne de bişey kalmamış:18:
Ben de kız gibi hissediyorum nedense
merhaba güzelim
inşallah öğrenirsin, kaçıncı haftandasın?
ya millet 12. haftasında öğreniyor ben 14 oldum hala öğrenemedim

Merhaba canım
Daha yeni geçtim 13 haftaya ama 4 D ye gidicem o erken gosteriyormus sanırım:26:
Senin bi dahaki kontrolün ne zaman:26:

gunaydınlar bugun dr a gıdıyoruz kan testı vermıstı onu goturcem vede cınsıyet bakcak bakalım gorecekmı,gorsun artık

esım sabahları uyumuyor artık okul acılcagı ıcın kendını alıstırıyor bende o yatmayınca uyuyamıyorum kalktın sabahın nurunda

bugun ıstanbul yagmurlu serın ıyı gezılır.belkı emınonunde bı tursu suyu ıcerım bas agrısı benım de oluyor buhafta cok streslıydım belkı ondan bılmıyorum ama suan bıle agrıyor hatta gece uyandım basım agrıdan kıpırdamıyor henuz hıc ılac ıcmedım hep cektım bakalım bugun dr a soracagım.bırde tetenaz asısıben vurulmak ıstemıyorum onuda soracagım nekadar gereklı dıye .umarım unutmam.
randevudan sonra yazarım saat 11 de randevum..receller nutellalar yıyıp gıtcem boyle oynasın bebısım

Kizimin kac aylik oldugunu bilerek yazmadim sayfada ogretmen cok aylardir kararsiz oldugum bir konuydu biseyler yazilir basim yine agrimaya baslar diye :). 62 aylik.
sizin için hayırlısı olur inş... allah kolaylık versin..
umarım amniyo sonucu tertemiz çıkar. çok güçlü gördüm sizi maşallah bilgiler için teşekkür ederim
hayırlı haberler alırsın inşallah. bende sabahın köründe uyananlardanım rüyamda hep doğurduğumu görüyorum.
flufem bende hatay ve mart anası olucam nasipse akademi hastanesi çiğdem uçucuya gidiyorum.

ohhh.sonunda buldum bir hatay lı ben defne hastanesine gidiyorum. rabbim hepimize kolaylık versin

evet canım sezeryan oldu ama ameliyatının nasıl geçtiğini anlatmasam daha iyi olur.kaçıncı haftada doğum gerçekleşti bilmiyorum canım.İnşallah seninki yukarı çıkar.

günaydın kızlar bugün kan sonuçlarımı almaya gidecem inşallah hayırlısıyla herşey yolundadır..

canım inşallah bebeğin hiçbir sıkıntısı olmadan doğar..ben çok duydum down sendromlu deyip gayet sağlıklı bebişi olan anneler. inşallah seninki de öyle olur. bi tane daha yavrun varmış, Allah sana güç kuvvet ferahlık versin..
bu arada tavsiyelrin için teşekkür ederiz, tecrübelerinden faydalanmak isteriz canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…