2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hmm, inşallah öğrenirsin hadi bakalım..
doktor 10 gün sonra gel dedi, 23 üne denk geliyor bi dahaki randevu
yine söylemezse arayı biraz daha açsam mı acaba diyorum:) alıştım beklemeye

Bekliyorum hadi gizel haberlerini .bol ye cukulatayi
Umarim iyi gecer amniosentez in canim .benimde ikinci gebelik .bende hastane icin elbise gecelik tavsiye ederim pijama giymek zor olur .gerci bizimkiler kisa gelecek dogum usurmuyiz oda var.bakalim o gun gelsin hayirlisiyla
Ben de 2 li teste son 3 gun kala son anda gene vazgectim yaptirmak istemiyorum dedim doktor da esim de pek taraftar degildi zaten aldirma gibi bi luksumuz yok hakkimizda hayirlisi olsun
Bende yaptirmadim doktorumda gerek yok dedi .gayet saglikli gorunuyor dedi.esimde istemiyordu gereksiz stres

Ben gecenyil anasinifina girdim .birysel farklilik cik zaten anasinifi ogretmeni kizinin bilgiyi alip almadigini ogrenme guclugu varmi yokmu anlamistir canim .mesela bende bir ogrenci vardi 6 yasinda okuma yazma sabirsiz annesi ogretmis ee cocuk sıkılıyor du etkinlik yapmaktan oynamaktan boyama dan .bence anasinifi öğretmeni degerlendirme yapip velilere demeli kaldirabilecek olan var olmayan var .insalah zorluk cekmeden basarir annesi

ne guzel hemen hemen herkes ogrendi cinsiyeti... benimkisi dah gostermed.. 23 unde dr.kontrolum var 16 haftalık olcak o zamana gosterir heralde.. Bir oglum vardi, bir oglum daha olcak diye hissediyorum .. saglıklı olsun da

kızlarrrr bende kayseriliyim ama memlekette değilim başka şehirdeyim .....hemşeri görmek iyi
Kayserim guzeldir yaaa buraları görünce memleketimin sehirlesmesine asik oldum ben

kızlar benim betahcg 32 çıkmış
önceki sayfalarda yazmıştınız ya 50 nin altı erkek üstü kız çıkıyormuş diye
cinsiyeti belli olan annişler sizde tuttu mu bu tahmin?
merak ediyorum
Canim arkadasin biri 40 larda ciktigi halde kiz bebek cikti o biraz garanti deilya

off yaaa ( sözleşmeli personele ücretsiz izin de yok olsaydı alırdım iznimi çocuğumu bari 1 yaşına kadar büyütürdüm bu devirde iş hayatında kadrolu memur olacaksın ki rahat edesin
Canim sozlesmeli de de var o hakkin ben sozlesmeli devlet memuruyum arkadasim kullandi o 3 ay kullandi.

ne guzel hemen hemen herkes ogrendi cinsiyeti... benimkisi dah gostermed.. 23 unde dr.kontrolum var 16 haftalık olcak o zamana gosterir heralde.. Bir oglum vardi, bir oglum daha olcak diye hissediyorum .. saglıklı olsun da

canım benim çok az kalmış :)inşallah bu kez görürsün cinsiyetini sağlıkla inşallah

kızlar 15.haftadayım rahimde büyüme oluyor diyorlar bu hafta ya böyle rahimde gerilme çok hafif batma sızı gerginlik gibi bişeyler hisseden var mı ara ara ??ben bir iki gündür hissediyorumda merak ettim.

canım aynısı bende oluyor.Rahim büyüdüğü için yazıyor internetten okuduğum kadarıyla.Problem olacağını düşünmüyorum.

kızlar 15.haftadayım rahimde büyüme oluyor diyorlar bu hafta ya böyle rahimde gerilme çok hafif batma sızı gerginlik gibi bişeyler hisseden var mı ara ara ??ben bir iki gündür hissediyorumda merak ettim.
Evet bende yatinca hisediyorum.karnimda veya kasiklarimda agri oluyo bazen.15+2deyim bende.oglumun hareketlerini duysam daha rahat olucam.hep aklim onda...

Evet bende yatinca hisediyorum.karnimda veya kasiklarimda agri oluyo bazen.15+2deyim bende.oglumun hareketlerini duysam daha rahat olucam.hep aklim onda...

aynen bende yatınca canım kalkınca hissetmiyorum ilginç bişey karında sertleşiyor yavaş yavaş.

En son ogrenenlerden biri de ben olucam galiba saka gibi yaa 13+3 te gittim goremedi 1 ay sonra gel dedi 1 ay denilir mi garanti olsun diye mi acaba off :/

benim de 23unde kontrolum var,gorur insallah cok merak ediyorun

canım benim kızımda da aynı dert olduğu için bütün gün seni düşündüm, belki de kızının özel bir duurmu vardır kararına varmıştım ki sen de aynını yazmışsın, bilinçsiz bir anne olduğunu asla düşünmüyorum, demekki kızın farklı bir çocuk, ben de çok erken başlamışım okula, kendi inadımla gitmiştim birinci sınıfa çok iyi hatırlıyorum, şimdi hesalpıyorum da 65 aylık başlamışım ben de, ben hiç bir dönem zorlanmadım, hele ki ben 84 doğumluyum, eğitim programı ağır, sınıf arkadaşlarım benden bir yaş bir buçuk yaş büyükler, ben üniversiteye kadar hep yaşımı yalan söyledim, onların yaşındaymışım gibi söylüyordum sorana, ÖSS yi de ilk girmemde kazandım, KPSS yi de, öğretmenlikten çok daha yüksekti ÖSS puanım, ama öğretmen olmayı çok istediim için öğretmenlik yazdım,yani her tablo kötü olmayabilir onu örneklemeye çalışıyorum. Başlamışsınz bir yola, İnşallah hayırlı sonuçlar alırısnız.

bizde de herkesin tahmini erkek :) hayırlısı olsun oğlum da yok kızım da önceden hep kız bebeklere bayılırdım sabırsızlıkla bekliyorum

aynen canım bende bayılırdım kız bebişlere ama benim de ilk olacak sağlıklı olsun tek istediğim bu, bende artık oğluşumu süsler püsler hevesimi alırım kimse görmeden

Ben her sabah yaşıyorum kasılma gerginlik artık hep temkinli uyanıyorum ağır ağır.
Doktora sordum soğuktan olabilir dedi.

Ben her sabah yaşıyorum kasılma gerginlik artık hep temkinli uyanıyorum ağır ağır.
Doktora sordum soğuktan olabilir dedi.

Allahallah soğuk derken?Havalar sıcak gidiyor buralarda ama sen üşümemi hissediyorsun canım hamilelikte oluyormuş üşüme sık sık bende olmadı ama?Dr.diyorsa doğrudur tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…