Teşekkür ederim canım28 ne de bişey kalmamış:18:
Ben de kız gibi hissediyorum nedense
Merhaba canım
Daha yeni geçtim 13 haftaya ama 4 D ye gidicem o erken gosteriyormus sanırım:26:
Senin bi dahaki kontrolün ne zaman:26:
Bekliyorum hadi gizel haberlerini .bol ye cukulatayigunaydınlarbugun dr a gıdıyoruz kan testı vermıstı onu goturcem vede cınsıyet bakcak bakalım gorecekmı,gorsun artık
esım sabahları uyumuyor artık okul acılcagı ıcın kendını alıstırıyor bende o yatmayınca uyuyamıyorum kalktın sabahın nurunda
bugun ıstanbul yagmurlu serın ıyı gezılır.belkı emınonunde bı tursu suyu ıcerımbas agrısı benım de oluyor buhafta cok streslıydım belkı ondan bılmıyorum ama suan bıle agrıyor hatta gece uyandım basım agrıdan kıpırdamıyor henuz hıc ılac ıcmedım hep cektım bakalım bugun dr a soracagım.bırde tetenaz asısıben vurulmak ıstemıyorum onuda soracagım nekadar gereklı dıye .umarım unutmam.
randevudan sonra yazarım saat 11 de randevum..receller nutellalar yıyıp gıtcemboyle oynasın bebısım
Umarim iyi gecer amniosentez in canim .benimde ikinci gebelik .bende hastane icin elbise gecelik tavsiye ederim pijama giymek zor olur .gerci bizimkiler kisa gelecek dogum usurmuyiz oda var.bakalim o gun gelsin hayirlisiylamerhaba güzel hamileler. ikili taramalar genelde güzel çıkmış okuyabildiğim kadarıyla bir arkadaşımızın orta risk çıkmış. benim yüksek riskli down sendromu çıktı, kombine risk 1/90. yaklaşık iki hafta sonra 18. haftamda amniyosentez olacağım. bu ikinci gebeliğim 20 aylık bir kızım var. hamileliğimin ilk ayları çok sıkıntılı geçti 10 gün sadece serumla yaşadım hastanede yattım bulantı yüksek ateş derken biraz toparlandım bu haberi aldık. sonuç ne olursa olsun o benim yavrum aldırmayı düşünmüyoruz ama lohusalık çok zor bir dönem. ağlama nöbetleri, sızlayan meme uçları, neredeyse sıfır uykuyla geçen aylar... böyle zor bir dönemde bir şok yaşamak değilde kendimi baştan biraz hazırlamak isterim sadece. amniyosentezin de bir takım riskleri var gerçi... baya stresli bir dönem yaşıyorum umarım rabbim her şeyin hepimiz için hayırlısını nasip eder.
ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım bir de her banyodan sonra bebek yağı ama yine de çatladım. o biraz genetikmiş sanırım belli bir miktar önlenebiliyormuş doktorum öyle söylemişti.abim eczacı o söyledi bepanthenin yeni bir ürünü çıkmış hamileler için o da güzelmiş baya. Bepanthol Stretch
hastane pijaması sezeryan olursanız alt üst takım biraz zor oluyor boydan olanlardan kullanmıştım ben. ama hastane çantasına bir alt üst bir de boydan olanlardan koymak en iyisi.
hamilelikle ya da doğumla ilgili aklınıza takılanlar olursa tecrübe edebildiklerimi cevaplamaya çalışırım. herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.
Bende yaptirmadim doktorumda gerek yok dedi .gayet saglikli gorunuyor dedi.esimde istemiyordu gereksiz stresBen de 2 li teste son 3 gun kala son anda gene vazgectim yaptirmak istemiyorum dedim doktor da esim de pek taraftar degildi zaten aldirma gibi bi luksumuz yok hakkimizda hayirlisi olsun
Canim az cok ne yazacagini ne dusundugunu tahmin ediyorum bende oyle dusunuyorum ama insanin basina gelince farkli oliyormus malesef.kizim anaokulunda cok mutsuzdu tekrar bur yil asik surat aglak bir kiz istemiyordum yapilan testlerde hep akademik olarak cok hazir cikti artik duygusal olarakta biz destekleyecegiz.ortam degistirmesi kendini daha iyi hissetmesi icin bu karari aldik 3 rehber bissuru sinif ogretmeni gorusu ...falan filan.
Ozetleyebilmisimdir umarim konuyu..tek tesellim sinifi 14 kisi ve ozel okul olmasi bakalim rabbim zorluklari onumuzden kaldirsin insallah.
sevindimm canım sonucun iyi çıkmasına, mart anneleri istatistiğine göre senin de bir oğluşun olacak
Kayserim guzeldir yaaa buraları görünce memleketimin sehirlesmesine asik oldum benkızlarrrr bende kayseriliyim ama memlekette değilim başka şehirdeyim .....hemşeri görmek iyi
Canim arkadasin biri 40 larda ciktigi halde kiz bebek cikti o biraz garanti deilyakızlar benim betahcg 32 çıkmış
önceki sayfalarda yazmıştınız ya 50 nin altı erkek üstü kız çıkıyormuş diye
cinsiyeti belli olan annişler sizde tuttu mu bu tahmin?
merak ediyorum
Canim sozlesmeli de de var o hakkin ben sozlesmeli devlet memuruyum arkadasim kullandi o 3 ay kullandi.off yaaa( sözleşmeli personele ücretsiz izin de yok olsaydı alırdım iznimi çocuğumu bari 1 yaşına kadar büyütürdüm bu devirde iş hayatında kadrolu memur olacaksın ki rahat edesin
ne guzel hemen hemen herkes ogrendi cinsiyeti... benimkisi dah gostermed.. 23 unde dr.kontrolum var 16 haftalık olcak o zamana gosterir heralde.. Bir oglum vardi, bir oglum daha olcak diye hissediyorum.. saglıklı olsun da
kızlar bugun 14+0 olduk yanı 15. haftanın içine girdikmi oluyor birde bugun ani acılar oluyor özellikle genitel bölgeme sanki büyürde tekme atar aniden acırya öyle tabi öyle deildir daha küçük çünkü ani karnım ve o bölgeme batma acı giriyor normalmi kızlar sizede oluyormu
Evet bende yatinca hisediyorum.karnimda veya kasiklarimda agri oluyo bazen.15+2deyim bende.oglumun hareketlerini duysam daha rahat olucam.hep aklim onda...kızlar 15.haftadayım rahimde büyüme oluyor diyorlar bu hafta ya böyle rahimde gerilme çok hafif batma sızı gerginlik gibi bişeyler hisseden var mı ara ara ??ben bir iki gündür hissediyorumda merak ettim.
Evet bende yatinca hisediyorum.karnimda veya kasiklarimda agri oluyo bazen.15+2deyim bende.oglumun hareketlerini duysam daha rahat olucam.hep aklim onda...
Topik gelenegini bozmadi bi erkekte bize geliyor insallh
Bi kizim vardi bide oglum olacak insallah ve masallah
benim de 23unde kontrolum var,gorur insallah cok merak ediyorunne guzel hemen hemen herkes ogrendi cinsiyeti... benimkisi dah gostermed.. 23 unde dr.kontrolum var 16 haftalık olcak o zamana gosterir heralde.. Bir oglum vardi, bir oglum daha olcak diye hissediyorum.. saglıklı olsun da
maşallah oğluna...gerçekten gelenek bozulmadıTopik gelenegini bozmadi bi erkekte bize geliyor insallh
Bi kizim vardi bide oglum olacak insallah ve masallah
kızlar geceleri bitmek bilmiyor uykuya hasretim deliksiz
Canim az cok ne yazacagini ne dusundugunu tahmin ediyorum bende oyle dusunuyorum ama insanin basina gelince farkli oliyormus malesef.kizim anaokulunda cok mutsuzdu tekrar bur yil asik surat aglak bir kiz istemiyordum yapilan testlerde hep akademik olarak cok hazir cikti artik duygusal olarakta biz destekleyecegiz.ortam degistirmesi kendini daha iyi hissetmesi icin bu karari aldik 3 rehber bissuru sinif ogretmeni gorusu ...falan filan.
Ozetleyebilmisimdir umarim konuyu..tek tesellim sinifi 14 kisi ve ozel okul olmasi bakalim rabbim zorluklari onumuzden kaldirsin insallah.
bizde de herkesin tahmini erkek :) hayırlısı olsun oğlum da yok kızım da önceden hep kız bebeklere bayılırdım sabırsızlıkla bekliyorum
Ben her sabah yaşıyorum kasılma gerginlik artık hep temkinli uyanıyorum ağır ağır.kızlar 15.haftadayım rahimde büyüme oluyor diyorlar bu hafta ya böyle rahimde gerilme çok hafif batma sızı gerginlik gibi bişeyler hisseden var mı ara ara ??ben bir iki gündür hissediyorumda merak ettim.
Ben her sabah yaşıyorum kasılma gerginlik artık hep temkinli uyanıyorum ağır ağır.
Doktora sordum soğuktan olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?