2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

gerçekten mi canım yaa geçen gün eşimle araştırdık nette falan 4Bli sözleşmelye ücretsiz izin yok diordu ama sevindim olmasına yaa çok iyi olr öyyle birşey olursa , sonuçta bakıcıya vereceksem de en azından 1 yaşına kadar kendim büyütmek isterim

Kızlar bugün beni köpek kovaladı çok korktum çok ağladım bebeğime bi zarar gelmiş midir aklım çıktı yaa

olmamıştır şnşallah canım yaa sen içini ferah tut geçenlerde de biz hayvanat bahçesine gittik, kapı açık bırakılmış aslan öyle bi koştu bize doğru geldi ki anlatamam o anki korkumu , karnıma ağrı girdi yarım saat ağrımıştı, ikinci bi kapı varmış cam gibi bir kapı onu farketmemişim gelemezmiş zaten daha sonra doktora gittim herşey yolundaymış şükürler olsunn

Kızlar bugün beni köpek kovaladı çok korktum çok ağladım bebeğime bi zarar gelmiş midir aklım çıktı yaa

Canim gecmis olsun. Ayni sey benim de basima geldi tahmini 8 ya da 9. Haftamdaydim. Ne kadar korktum ne kadar strese girdim anlatamam. Yavruma bisey oldu diye icim icimi yedi ama cok sukur biseycik olmadi. Seni cok iyi anliyorum icini ferah tut Allaha emanet yavrularimiz. Rabbim korusun tekrar gelmis gecmis olsun..

Sağolun kızlar doktora gitmedim ama gideyim mi sizce

sen bilirsin canım ama içinin rahat etmesi için git istersen ben özel olarak bu olay içi gitmemiştim, 10 gün sonra ikili testim vardı o zamanı beklemiştim

Bende bugün sabah doktora gitmiştim her şey yolunda maşallah demişti bi dahaki randevum kurban bayramından sonra çok var yani. Ama bi şey olsa kanama falan olurdu diye düşünüyorum Allah'a şükür yok

Bende bugün sabah doktora gitmiştim her şey yolunda maşallah demişti bi dahaki randevum kurban bayramından sonra çok var yani. Ama bi şey olsa kanama falan olurdu diye düşünüyorum Allah'a şükür yok

bencede kanama falan olrdu canım Allah korusun ne olacaksa o anda olurdu sen içini ferah tut inşallah bebiş sağlıklıdır biçok kişinin başına geliyor bu tarz durumlar belki azcık o da heyecan yapmıştır neler oluyor dişarıda diye hepsi bu kadardır canım

Canim sagol sende iyi bi orneksin bu duruma insallah benim yavrumda oyle olur.ama okadar sevindiki bi havalara girdi heyecanlandi mutlu baslayacak okula en azindan anaokulu oldugunda boyle degildi umarim hwp bu heyecani mutlulugu devam eder.
Ogretmen anne olmakta ayrica zormus, velilet xok rahat bi yola girebiliyor ama ben okadar ayrintilari dusundumki iki gundur bas agrim gecmiyor ondan oncede uyuyana kadar mide agrisi cektim anlayacagin cok yiprandim rabbim bosa cikarmaz insallah.

Walla çok sağol canım içimi ferahlattın :)

Pinoshh iyi cikmistir insallah sonuclar bebisini de gordun ozlem giderdin bugun :)

Canimm evet bugun gordum bebisimi ikili testimiz iyi dedi dr. Ense kalinligi 1.4 cikti kan verdik iste. Cinsiyeti gostermedi kapatti bacaklari acmadi biturlu zlli

Kizlar bu arada uc ayi 1 kilo alarak kapattim . Birde bebisimin boyu 6.64 olmus ayrica sat gore 12+1 dim ama 12+6 cikti

kızlar an ıtıbarıyle 15+2 ye gırdım ve karnım one dogru kucuk bır kavun ebatlarında buyudu yanlarda hıcbırsey yok yalnız orta kısım cıktı sanırım sıvrı bır karnım olacak 14+4 de doktora gıttım on gun ıcınde randevum var tekrardan ucretsız. bekleyebılırsem cuma gunu 16+0 da gıdecegım ama sanırım o kadar bekleyemeyecegım cınsıyetı cok merak edıyorum cok heyecanlıyım :)

Canimm evet bugun gordum bebisimi ikili testimiz iyi dedi dr. Ense kalinligi 1.4 cikti kan verdik iste. Cinsiyeti gostermedi kapatti bacaklari acmadi biturlu zlli

masllah bebısıne canım gozun aydın :)) cınsıyet konusuna gelınce ben 16. haftadayım hala goremedım kordonu bacaklarından ayırmıyor sıpa doktor benım ıcın saglıksız bır yerde dedı bu hafat ıcı ogrenırım ınsallah :))

Canim ayni sıkıntılardan bende gectim uykularim kacti hep.kizim 66 aylik.gonderme diyen cok oldu.oyun cocugu dediler.ama 2 senedir krese gidiyo ve resti cekti.bidaha anaokuluna gitmem diye.okima yazma ogrenicem diye.olgunluk testleri de uygun cikti.bide devlet okulu alternatifimiz yoktu ya 50 kisilik siniflar.yada sabahci ogleci.isimize yaramicakti.bende ozele verdim.benim okulumda yani.hayirlisi olsun hepimiz icin..

Masallah topik erkek agirlikli:))) erkek senesindeyiz galiba:))bizimde gayet iyi gidiyor cok sukur.ama tansiyonum çıkıyor hep doktorda.evede bi tansiyon aleti aldim.evde hep normal..24 saat idrarda protein bakilcak bu yuzden.tansiyonla ilgili.yarin tum gun bununla ugrasicam .pufff stres oldum..bide doktorumuz oglusa benzetti bizide:)) bakalim hayirlisi..

deli gıbı eksı-tursu yıyıp erkek bebegı olucak kac kısı var acaba:)

aynen ben öyleyim canım yaa sürekli ekşi elma ekşi nar vişne falan yiyorum ve özellikle canıım hiç tatlı birşey istemiyor son 2 aydır hiç pasta falan yemedim ama oğluşum olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…