- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Kayserim guzeldir yaaa buraları görünce memleketimin sehirlesmesine asik oldum ben
Canim arkadasin biri 40 larda ciktigi halde kiz bebek cikti o biraz garanti deilya
Canim sozlesmeli de de var o hakkin ben sozlesmeli devlet memuruyum arkadasim kullandi o 3 ay kullandi.
Kızlar bugün beni köpek kovaladı çok korktum çok ağladım bebeğime bi zarar gelmiş midir aklım çıktı yaa
Kızlar bugün beni köpek kovaladı çok korktum çok ağladım bebeğime bi zarar gelmiş midir aklım çıktı yaa
olmamıştır şnşallah canım yaa sen içini ferah tut geçenlerde de biz hayvanat bahçesine gittik, kapı açık bırakılmış aslan öyle bi koştu bize doğru geldi ki anlatamam o anki korkumu , karnıma ağrı girdi yarım saat ağrımıştı, ikinci bi kapı varmış cam gibi bir kapı onu farketmemişim gelemezmiş zatendaha sonra doktora gittim herşey yolundaymış şükürler olsunn
Canim gecmis olsun. Ayni sey benim de basima geldi tahmini 8 ya da 9. Haftamdaydim. Ne kadar korktum ne kadar strese girdim anlatamam. Yavruma bisey oldu diye icim icimi yedi ama cok sukur biseycik olmadi. Seni cok iyi anliyorum icini ferah tut Allaha emanet yavrularimiz. Rabbim korusun tekrar gelmis gecmis olsun..
Sağolun kızlar doktora gitmedim ama gideyim mi sizce
sen bilirsin canım ama içinin rahat etmesi için git istersen ben özel olarak bu olay içi gitmemiştim, 10 gün sonra ikili testim vardı o zamanı beklemiştim
Bende bugün sabah doktora gitmiştim her şey yolunda maşallah demişti bi dahaki randevum kurban bayramından sonra çok var yani. Ama bi şey olsa kanama falan olurdu diye düşünüyorum Allah'a şükür yok
canım benim kızımda da aynı dert olduğu için bütün gün seni düşündüm, belki de kızının özel bir duurmu vardır kararına varmıştım ki sen de aynını yazmışsın, bilinçsiz bir anne olduğunu asla düşünmüyorum, demekki kızın farklı bir çocuk, ben de çok erken başlamışım okula, kendi inadımla gitmiştim birinci sınıfa çok iyi hatırlıyorum, şimdi hesalpıyorum da 65 aylık başlamışım ben de, ben hiç bir dönem zorlanmadım, hele ki ben 84 doğumluyum, eğitim programı ağır, sınıf arkadaşlarım benden bir yaş bir buçuk yaş büyükler, ben üniversiteye kadar hep yaşımı yalan söyledim, onların yaşındaymışım gibi söylüyordum sorana, ÖSS yi de ilk girmemde kazandım, KPSS yi de, öğretmenlikten çok daha yüksekti ÖSS puanım, ama öğretmen olmayı çok istediim için öğretmenlik yazdım,yani her tablo kötü olmayabilir onu örneklemeye çalışıyorum. Başlamışsınz bir yola, İnşallah hayırlı sonuçlar alırısnız.
bencede kanama falan olrdu canım Allah korusun ne olacaksa o anda olurdu sen içini ferah tut inşallah bebiş sağlıklıdır biçok kişinin başına geliyor bu tarz durumlar belki azcık o da heyecan yapmıştır neler oluyor dişarıda diye hepsi bu kadardır canım
Yarin pitircigimi goruceeem cok heyecanliyimmmminsallah ikili testimizde guzel cikar
Cinsiyet ogrenenlerinde gozuaydin
Pinoshh iyi cikmistir insallah sonuclar bebisini de gordun ozlem giderdin bugun :)
Canimm evet bugun gordum bebisimi ikili testimiz iyi dedi dr. Ense kalinligi 1.4 cikti kan verdik iste. Cinsiyeti gostermedi kapatti bacaklari acmadi biturlu zlli
Canim az cok ne yazacagini ne dusundugunu tahmin ediyorum bende oyle dusunuyorum ama insanin basina gelince farkli oliyormus malesef.kizim anaokulunda cok mutsuzdu tekrar bur yil asik surat aglak bir kiz istemiyordum yapilan testlerde hep akademik olarak cok hazir cikti artik duygusal olarakta biz destekleyecegiz.ortam degistirmesi kendini daha iyi hissetmesi icin bu karari aldik 3 rehber bissuru sinif ogretmeni gorusu ...falan filan.
Ozetleyebilmisimdir umarim konuyu..tek tesellim sinifi 14 kisi ve ozel okul olmasi bakalim rabbim zorluklari onumuzden kaldirsin insallah.
deli gıbı eksı-tursu yıyıp erkek bebegı olucak kac kısı var acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?