2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın hamisler
Dün gittim doktora Bakuye gittim o yüzden akşam geç geldik zaten randevum saat 4.30 daydi
Her şey normalmis nasıl atlayıp düşüyor görmeniz lazım doktor çok güldü
Bizde bi heyecan bi heyecan doktor ilk mi diyo
Sonra ben cinsiyeti ne diyince eşşek sipasi hemen sen bacaklarini ayir ordan göster bize
Doktor gormuyomusunuz erkek deyip gülmeye başladı
4 d olduğu için baya bi görünüyor
Yazsaatinin dedigi gibi biz de geleneği bozmadik anlicaginiz
Boyu 6 santim 60 gr
Bakalım oğlan anası olmak nasıl bi şeymiş

Bu arada yazsaati senin de gözün aydın
Pinosh seninki acaip inatçı çıktı

Gunsydin herkese herkes cinsiyet leri ogrenmis bakıyorum hayırlı olur insallah ben daha ikili teste perşembe gideceğim inşallah hersey yolunda gider belki bizde ogreniriz cinsiyeti kimbilir

deli gıbı eksı-tursu yıyıp erkek bebegı olucak kac kısı var acaba:)
ben varımmm ekşi,turşu, acı yedim ve hala yiyorum. dondurma bile yiyemiyorum hala ama nasipse iki erkek geliyo

gözün aydın canım. ohhh bir erkek daha

Kızlar bugün beni köpek kovaladı çok korktum çok ağladım bebeğime bi zarar gelmiş midir aklım çıktı yaa
Olmamisstir korkma bende dun oglum sandelyrden dustu birden bagirmisim su ic bu durumlarda.
Kizlar bu arada uc ayi 1 kilo alarak kapattim . Birde bebisimin boyu 6.64 olmus ayrica sat gore 12+1 dim ama 12+6 cikti
Benimkide gostermiyor yizustu yada iki buklum oluyor .gozun aydin gelisimde guzel
Bende meraktayimda sanki bana gelecek aya kadar gostermicek gibi geliyor .24 ne randevum inşallah gosterir
aynen ben öyleyim canım yaa sürekli ekşi elma ekşi nar vişne falan yiyorum ve özellikle canıım hiç tatlı birşey istemiyor son 2 aydır hiç pasta falan yemedim ama oğluşum olacak inşallah
Cok ilginc ya ben oglumsa tatli delisi olmustum eksi tursu ozelliklede hic yemedim.ama bunda ekai seyleri daha cok seviyorum

Canim gozun aydin .ne cok erkek oldu .masallah onlara .eee kizlar goztermiyor tabi hemen bende hala bekliyorum

Bu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti

Allahallah soğuk derken?Havalar sıcak gidiyor buralarda ama sen üşümemi hissediyorsun canım hamilelikte oluyormuş üşüme sık sık bende olmadı ama?Dr.diyorsa doğrudur tabiki:)
Bende anlamıyorum.gerçi normalde usuyen biriyim zaten sabahları kalkınca oluyor..geçer inşallah ikimizinkide

Bu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti

ben sadece 2 kez aşırı bulantı yaşadım. onun dışında iyiyim.. bunuda ilk kez duydum

ne güzel erken erken öğrenmiş herkes cinsiyetleri,bizim doktor 2 hafta sonra dedi :44:

Teşekkür ederim canım darısı başınaevet benim kız dört ayında zor göstermişti

Ben varim hala kusuyorum bu gün iki kez çıkardım bileama ben kizimda da boyleydimbenim bunyede sorun var galiba

Azem canım benim , güzel prensesten sonra yakışıklı prens geliyor demek ha

Gör bakalım kız çocuktan sonra erkekle uğraşmak nasıl olacak

Neyse ablası yardım eder bir kaç seneye sana .

Hayırlı olsun canım benim , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , işin cinsiyet kısmı hikaye aslında da , ikisinden de olunca güzel olmuyor değil.

Bende kız istiyorum , ama istemekle olmuyor değil mi

Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum , azem öpüldün kuzum

benim bulantım çok oldu canım ben ona bağlıyorum bu durumu, bulantıdan dolayı tatli şeyler görmek istemiyordum yeni yeni azalmaya başladı bende azar azar tatlı şeyler de yemeye başladım ama ekşi hala vazgeçilmezim o ayrı

Öyle oldu ausum ya
Valla ne yalan söyliyim erkek olmasına sevindimdediğin gibi iki farklı cinsiyet daha cazip geliyo insana
Oncelikle sağlık tabi
Kizimdan hala cekiyorum inşallah bu uslu olur
Sen ne zaman basliyosun çalışmalara

Son düzenleme:

Benim 2. erkek geliyor ve kızdan beter kusma mide bulantısı oldu. Kızımda da çok olmuştu ama bu ondan da çok oldu, hala bile tam olarak geçmiş değil. Şöyleyse kız, böyleyse erkrek türevi şeylerin hepsi tamamen hurafe geliyor artık bana

dün doktor kontrolüm vardı. bin şükür bebiş iyi . ama ben çok kilo almışım. 7-8 kilo almışım daha 12. hafta :18::18::18: doktor tatlı yok, hamur işi yok dedi.. ee zaten yokki bunlar, tatlıyla hiç aram yok, 3 ayda 2-3 sütlaç anca yemişimdir. fast food yemiyorum. hamur işi yapamam ki yiyeyim.
böyle giderse 30 kilo filan alıcam çok üzülüyorum

Ben cok eksi yemedim ama arada cwkiyordu canim hatta bugun eminonune gidip tursu suyu icme planim var :) bebis erkek

ben de çok merak ediyorum en son 14 haftalıkken gitmiştim göstermemişti bağdaş kurmuş saklıyodu. geçen gün de çok fazla ayakta kalmak zorunda kaldım ve çok fena stres içindeydim, inanılmaz karnım acıdı kasıklarım belim çok ağrıdı göbeğim ağırlaştı içinde boşlukta cumbur cumbur sallanıyo gibiydi. eyvah dedim bişey oldu. Acile gittik sadece ebe vardı ultrasondan baktı, canımın içi minnacık yavrum o gün yüzümü güldüren tek şey o oldu, resmen oyun oynuyodu taklalar atıyo kafasının üstünde duruyo amuda kalkıyodu yaa :) izlemeye doyamadım, Allahım hepimizin yavrusunu bize bağışlasın bütün kötülüklerden korusun inşallah. Cinsiyetini sordum ama ebe ben onu anlayamıyorum polikliniğe gelin dedi hoş zaten durduğu yerde durmuyodu.

Teşekkür ederim canım darısı başınaevet benim kız dört ayında zor göstermişti

Ben varim hala kusuyorum bu gün iki kez çıkardım bileama ben kizimda da boyleydimbenim bunyede sorun var galiba
Demekki bunyen ayni tepkiyi vermis iki hamilleginde de .benim farkli simdi ve onceki .yedikleri mde farkli
Cinsiyet bellimiydi sende canim
Himm belki bazilar hamileliklerde farkli oluyordur canim.benim ikside ters cinsiyet belli degil.oglumu 14.haftada bildi.ama bu kapatiyor hep yuzustu hep
Zayifsan takma kiloyu hamileligin tadini cikarmaya bak canim

Oyy yaramaza bak sen.benimki uyuyordu en sonkinde iki buklum olmustu doktor uyandirmadi

merhaba arkadaşlar ..13. haftamdayım yarın ikili test yapılcak çok merak ediyorum umarım herşey yolunda gider..neden böyle kaygılar yaşıyoruz kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…