dün doktor kontrolüm vardı. bin şükür bebiş iyi. ama ben çok kilo almışım. 7-8 kilo almışım daha 12. hafta :18::18::18: doktor tatlı yok, hamur işi yok dedi.. ee zaten yokki bunlar, tatlıyla hiç aram yok, 3 ayda 2-3 sütlaç anca yemişimdir. fast food yemiyorum. hamur işi yapamam ki yiyeyim.
böyle giderse 30 kilo filan alıcamçok üzülüyorum
Topik gelenegini bozmadi bi erkekte bize geliyor insallh
Bi kizim vardi bide oglum olacak insallah ve masallah
SEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM
Hemşom.gözün aydın.Günaydın hamisler
Dün gittim doktora Bakuye gittim o yüzden akşam geç geldik zaten randevum saat 4.30 daydi
Her şey normalmis nasıl atlayıp düşüyor görmeniz lazım doktor çok güldü
Bizde bi heyecan bi heyecan doktor ilk mi diyo
Sonra ben cinsiyeti ne diyince eşşek sipasi hemen sen bacaklarini ayir ordan göster bize
Doktor gormuyomusunuz erkek deyip gülmeye başladı
4 d olduğu için baya bi görünüyor
Yazsaatinin dedigi gibi biz de geleneği bozmadik anlicaginiz
Boyu 6 santim 60 gr
Bakalım oğlan anası olmak nasıl bi şeymiş
Bu arada yazsaati senin de gözün aydın
Pinosh seninki acaip inatçı çıktı
Slm kızlar 13 haftalık hamişim bugün dr gittim cinsiyeti öğrenmeye kızmış çok sevindim ama suyun çok az dedi varmı aynı durumda olan napıcam bilmiyorum çok korkuyorum sizce napmalıyım yardım edin lütfen çok kötüyüm
Slm kızlar 13 haftalık hamişim bugün dr gittim cinsiyeti öğrenmeye kızmış çok sevindim ama suyun çok az dedi varmı aynı durumda olan napıcam bilmiyorum çok korkuyorum sizce napmalıyım yardım edin lütfen çok kötüyüm
flufem bende hatay ve mart anası olucam nasipseakademi hastanesi çiğdem uçucuya gidiyorum.
ben ben limonuda sıktıktan sonra sıyırıp yiyorum ekşi yersen ayşe olayı tamamen hurafedeli gıbı eksı-tursu yıyıp erkek bebegı olucak kac kısı var acaba:)
Bu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti
bende iskenderunda palmiyeye gidiyorum ilk hamileliğimde gittiğim doktordan memnunum aynı doktora gidiyorum
aa öylemi hangi doktora gidiyorsun :)ben palmiyeye Süleyman aslana gidiyorum ilk doğumumu kendisi yapmıştı bu dogumuda kendisi yapacak hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah düşük tehliken geçer inşallahCanım bende İskenderun da yaşıyorum.Yukarıda da yazdım.Düşük tehlikesinden dolayı evime daha yeni gelebildim.Sürekli yattığım için hiç bir iş yemek vs. yapamıyordum.Bugün geldim ve hangi doktora gideceğimi bilemiyorum.Senin doktorun kim?
aa öylemi hangi doktora gidiyorsun :)ben palmiyeye Süleyman aslana gidiyorum ilk doğumumu kendisi yapmıştı bu dogumuda kendisi yapacak hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah düşük tehliken geçer inşallah
Canım İskenderun'a daha bugün geldim.Şu ana kadar annemlerin ve kayınvalidemlerin bulunduğu yerlerdeki doktorlara gittim.Şimdi evime geldiğim için bir doktor seçmek istiyorum.Süleyman Aslan'ı bende duydum.Ben Kadriye Çiçekli yada Gelişimde Sedef hanıma gitsemmi diye düşünüyordum.Aslında doktorum Nursel hanımdı ama ne yazıkki gitti.Süleyman Bey nasıl?Ben istiyorum ki rahatlıkla konuşup istediğimi sorabileyim.Bazı doktorlara soru bile soramıyorsun.Sormasan da hiç bir açıklama yapmıyorlar.Düşün 15 haftalık olduk bebeğimin hareketlerini göremedim.Ağızlarından lafı zorla alıyorsun.
kadriye çiçekliden memnun olmayanlar var.sedef hanım daha çok tutuluyor ben ikisinede gitmedim bilemiyorum duyduklarıma göre yazdım.sedef hanım gibi Süleyman beyde çok yoğun randevu alsam bile 1 saat sıra bekliyorum her seferinde. soru sorarsan cevap veriyor.ben ilk hamileliğimde son anda değiştirmiştim doktoru.ilk hamileliğimden alıştığım için aynı doktora devam edicem 9 ay aynı doktor takibi önemli kendi hastaları değilse doğuma gelmiyorlar acilde hangi doktor nöbetteyse o ilgileniyor
Günaydın hamisler
Dün gittim doktora Bakuye gittim o yüzden akşam geç geldik zaten randevum saat 4.30 daydi
Her şey normalmis nasıl atlayıp düşüyor görmeniz lazım doktor çok güldü
Bizde bi heyecan bi heyecan doktor ilk mi diyo
Sonra ben cinsiyeti ne diyince eşşek sipasi hemen sen bacaklarini ayir ordan göster bize
Doktor gormuyomusunuz erkek deyip gülmeye başladı
4 d olduğu için baya bi görünüyor
Yazsaatinin dedigi gibi biz de geleneği bozmadik anlicaginiz
Boyu 6 santim 60 gr
Bakalım oğlan anası olmak nasıl bi şeymiş
Bu arada yazsaati senin de gözün aydın
Pinosh seninki acaip inatçı çıktı
kadriye çiçekliden memnun olmayanlar var.sedef hanım daha çok tutuluyor ben ikisinede gitmedim bilemiyorum duyduklarıma göre yazdım.sedef hanım gibi Süleyman beyde çok yoğun randevu alsam bile 1 saat sıra bekliyorum her seferinde. soru sorarsan cevap veriyor.ben ilk hamileliğimde son anda değiştirmiştim doktoru.ilk hamileliğimden alıştığım için aynı doktora devam edicem 9 ay aynı doktor takibi önemli kendi hastaları değilse doğuma gelmiyorlar acilde hangi doktor nöbetteyse o ilgileniyor
sağlıklı olsunda çok takma kilo önemli değil bende alsam keşke o saydıklarının hepsini yiyorum ama 1 kilo dahi almadım göbiş hala yok olsun artık istiyorum ama bünye meselesi galiba perşembe kontrol var bakalım gösterecekmi bizimki kendini:)
Demekki bunyen ayni tepkiyi vermis iki hamilleginde de .benim farkli simdi ve onceki .yedikleri mde farkli
Cinsiyet bellimiydi sende canim
Himm belki bazilar hamileliklerde farkli oluyordur canim.benim ikside ters cinsiyet belli degil.oglumu 14.haftada bildi.ama bu kapatiyor hep yuzustu hep
Zayifsan takma kiloyu hamileligin tadini cikarmaya bak canim
Oyy yaramaza bak sen.benimki uyuyordu en sonkinde iki buklum olmustu doktor uyandirmadi
SEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM
azerin aynı haftadayız ben de çarşamba günü doktora gideceğim. sayende belki ben de cinsiyetini öğrenirim umudu sardı içimi hadi hayırlısı oğluşun hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?