2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sağlıklı olsunda çok takma kilo önemli değil bende alsam keşke o saydıklarının hepsini yiyorum ama 1 kilo dahi almadım göbiş hala yok olsun artık istiyorum ama bünye meselesi galiba perşembe kontrol var bakalım gösterecekmi bizimki kendini:)

Topik gelenegini bozmadi bi erkekte bize geliyor insallh

Bi kizim vardi bide oglum olacak insallah ve masallah

SEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM

SEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM

Evet canim :))) dun aklimdaydin gelsede gorse diyordum .hayirlisi olsun bakalim senin bebis ne gelecek? Saglikla gelsin hepsi

Hemşom.gözün aydın.sağlıkla gelsin minik paşademek hemen gösteedi ha pipisine yapsın çoçuk rahat bırakın beni dediartık isim düşün.sonra benim gibi doğuma 1 hafta kalmış karar verme..

Son düzenleme:

çok erken olmuş seninki ama aynı sorunu bende yasadım 7 aylıkken az demişti doktor yaklaşık 2 ay böyle gitti bişey olmadı çok şükür ama patlayıncaya kadar su içiyordum devlette hastanede yattım 2 gün serum verdiler günüm yaklaşınca ama suyum artmadı.özeldeki doktor su içmeyle alakası yok bunu bünye yapıyor demişti devlettekide bol su iç demişti ama canını sıkma sen yinede bol suyunu iç destek alabileceğin biri varsa annen kayınvaliden yemeğe gidebilirsen veya çalışmıyorsan biraz annen baksın bişeycik olmaz inşallah.arkadaşımında suyu azdı annesine geldi 1 ay kaldı suyu artmıştı görümcemde 4 aylıktı suyu azdı ama hiçbişey olmadı simdi kucağında zamanında dogdu

çok erken olmuş seninki ama aynı sorunu bende yasadım ilkinde 7 aylıkken az demişti doktor yaklaşık 2 ay böyle gitti bişey olmadı çok şükür ama patlayıncaya kadar su içiyordum devlette hastanede yattım 2 gün serum verdiler günüm yaklaşınca ama suyum artmadı.özeldeki doktor su içmeyle alakası yok bunu bünye yapıyor demişti devlettekide bol su iç demişti ama canını sıkma sen yinede bol suyunu iç destek alabileceğin biri varsa annen kayınvaliden yemeğe gidebilirsen veya çalışmıyorsan biraz annen baksın bişeycik olmaz inşallah.arkadaşımında suyu azdı annesine geldi 1 ay kaldı suyu artmıştı görümcemde 4 aylıktı suyu azdı ama hiçbişey olmadı simdi kucağında zamanında dogdu

Merhaba kızlar.Düşük tehlikemden dolayı hamileliğimin 5. haftasından beri evimden ayrıydım.13. haftaya kadar annemlerde 13. haftadan bugüne kadarda kayınvalidemlerdeydim.Bugün evime geldim.Çok rahatladım.Size bir ara yazdım ama sonra yazamadım.Kayınvalidemlerde internet yoktu.Neyse ki artık evimdeyim ve düşük tehlikesinden dolayı da okula(öğretmenim) gidemeyeceğim.Bu arada benim bebeğin cinsiyetine de doktor %90 erkek dedi.

deli gıbı eksı-tursu yıyıp erkek bebegı olucak kac kısı var acaba:)
ben ben limonuda sıktıktan sonra sıyırıp yiyorum ekşi yersen ayşe olayı tamamen hurafe
Bu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti

kızımdada kustum oglumdada kusuyorum değişen hiçbişey yok hazımsızlık vs. herşey aynı

bende iskenderunda palmiyeye gidiyorum ilk hamileliğimde gittiğim doktordan memnunum aynı doktora gidiyorum

Canım bende İskenderun da yaşıyorum.Yukarıda da yazdım.Düşük tehlikesinden dolayı evime daha yeni gelebildim.Sürekli yattığım için hiç bir iş yemek vs. yapamıyordum.Bugün geldim ve hangi doktora gideceğimi bilemiyorum.Senin doktorun kim?

aa öylemi hangi doktora gidiyorsun :)ben palmiyeye Süleyman aslana gidiyorum ilk doğumumu kendisi yapmıştı bu dogumuda kendisi yapacak hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah düşük tehliken geçer inşallah

Son düzenleme:

Canım İskenderun'a daha bugün geldim.Şu ana kadar annemlerin ve kayınvalidemlerin bulunduğu yerlerdeki doktorlara gittim.Şimdi evime geldiğim için bir doktor seçmek istiyorum.Süleyman Aslan'ı bende duydum.Ben Kadriye Çiçekli yada Gelişimde Sedef hanıma gitsemmi diye düşünüyordum.Aslında doktorum Nursel hanımdı ama ne yazıkki gitti.Süleyman Bey nasıl?Ben istiyorum ki rahatlıkla konuşup istediğimi sorabileyim.Bazı doktorlara soru bile soramıyorsun.Sormasan da hiç bir açıklama yapmıyorlar.Düşün 15 haftalık olduk bebeğimin hareketlerini göremedim.Ağızlarından lafı zorla alıyorsun.

kadriye çiçekliden memnun olmayanlar var.sedef hanım daha çok tutuluyor ben ikisinede gitmedim bilemiyorum duyduklarıma göre yazdım.sedef hanım gibi Süleyman beyde çok yoğun randevu alsam bile 1 saat sıra bekliyorum her seferinde. soru sorarsan cevap veriyor.ben ilk hamileliğimde son anda değiştirmiştim doktoru.ilk hamileliğimden alıştığım için aynı doktora devam edicem 9 ay aynı doktor takibi önemli kendi hastaları değilse doğuma gelmiyorlar acilde hangi doktor nöbetteyse o ilgileniyor

Son düzenleme:

Canım Palmiye de kendi doktorun olsa bile mi nöbetçi doktor doğuma giriyor?

azerin aynı haftadayız ben de çarşamba günü doktora gideceğim. sayende belki ben de cinsiyetini öğrenirim umudu sardı içimi hadi hayırlısı oğluşun hayırlı olsun.

Bende hep aynı doktora gitmek istiyorum artık.Kadriye hanıma bir kere gitmiştim.SSK gibi.Ultrason odasında başka bir hasta görüşme odasında başka bir hasta.Rahatsız olmuştum.Hasta ile doktor arasında mahremiyet olmalı bence.Neyse bakalım artık.Önemli olan doktorun iyi olması.Yoğunluğu ne yapalım bekleriz artık.

Amin canım onların sağlığından başka istediğimiz bişi yokki.. ama bebekten sonrada ilgilenilmesi gereken bi koca var . tabi kilo alayım da 100 kilo olmayayım:18::18:. bu hesaplara göre her ay diğerinden daha fazla kilo getiriyor ona korkuyyorum.
benim annemde kilo almazmış, leblebi yutmuş solucan gibiydim der bana hamileyken . ben kime çektiysem bi kaç aya bir teknoloji gelişirse ben seve seve kilo veririm sana

Perşembe hayırlı haberler alman dileğiyle, doya doya izle bebişini.. ben gittim geldim hiç görmemiş gibiyim.. tadı damağımda kaldı

belli canım oğluşum olacak inşallah

canım yaaa bu zaman oldu ben hala öğrenemedim cinsiyetini. benimkine de baksana bakayım ne çıkcak merak ettim :) 2 kişi hariç herkes erkek diye diye iyice bilinç altıma işlediler. ne yazıyoduk? SAT 2 haziran BDT 9 mart benim doğum tarihim 19.02.1987 eşiminki 10.10.1986 ayy çok ayrıntı yazdım emin olamadım napayım

azerin aynı haftadayız ben de çarşamba günü doktora gideceğim. sayende belki ben de cinsiyetini öğrenirim umudu sardı içimi hadi hayırlısı oğluşun hayırlı olsun.

Teşekkür ederim canım
Evet aynı haftadaymisiz sen de görürsün inşallah
Giderken bol bol çikolata ye ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…