Evet canim :))) dun aklimdaydin gelsede gorse diyordum .hayirlisi olsun bakalim senin bebis ne gelecek? Saglikla gelsin hepsi
Sizde mart anneleri gelenegini bozmayanlardansin demek erkek.masallah hepsid hemencecik gosterdi.benimki gostermicek en son ben kalacam sanirimbelli canım oğluşum olacak inşallah
Evet yazsaatine erkek demistin sen.bakalim bizdeki tutacakmi koz dedin bana bekliyorum heyecanla gostermiyor bir turlu.24 ne randevum varSEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM
Bir erkek daha tebrikler .gecmis olsun umarim gecer tehlikenMerhaba kızlar.Düşük tehlikemden dolayı hamileliğimin 5. haftasından beri evimden ayrıydım.13. haftaya kadar annemlerde 13. haftadan bugüne kadarda kayınvalidemlerdeydim.Bugün evime geldim.Çok rahatladım.Size bir ara yazdım ama sonra yazamadım.Kayınvalidemlerde internet yoktu.Neyse ki artık evimdeyim ve düşük tehlikesinden dolayı da okula(öğretmenim) gidemeyeceğim.Bu arada benim bebeğin cinsiyetine de doktor %90 erkek dedi.
merhaba arkadaşlar ..13. haftamdayım yarın ikili test yapılcak çok merak ediyorum umarım herşey yolunda gider..neden böyle kaygılar yaşıyoruz kii
canım yaaa bu zaman oldu ben hala öğrenemedim cinsiyetini. Benimkine de baksana bakayım ne çıkcak merak ettim :) 2 kişi hariç herkes erkek diye diye iyice bilinç altıma işlediler. Ne yazıyoduk? Sat 2 haziran bdt 9 mart benim doğum tarihim 19.02.1987 eşiminki 10.10.1986 ayy çok ayrıntı yazdım emin olamadım napayım :d
benm tahmine göre 16 haziran gibi gebe kalmıssın kız cıkıyor . Hayırlısı neyse o olsun hakkında :) sanırım ilk bebeginde o yüzden hiç farketmez!!
iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bakalım? benim yine başım ağrıyor ya
maşallah erkekler açık ara önde, 21 olmuş erkek sayısı, kızlar kalmış 6 da:)
bu arada erkek anneleri hepiniz tatlı mı yiyosunuz bol bol? hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı doğru mu:))
iyi akşamlar kızlarr
bu arada erkek anneleri hepiniz tatlı mı yiyosunuz bol bol? hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı doğru mu:))
Valla ye tatliyi cikar hakkiyi olayi bi bende tutmadi sanirim diger 2 hamileligimde deli gbi tatli yerdim.ikisi de kızdı:)) bundada resmen limonun kabugunu soyup mandalina gbi yiyorum. Onceden hic yapmadigim biseydi bu.ve bunu da doktor erkege benzetti:))
bir erkek de ben de var mide bulantısı telef etti ki hala devam ediyor oğlumda olmadı tatlıyı nerdeyse hiç yemedim ekşi acılı şeyler istedi canım
rengim soldu aygın baygın gezdim oğlumda daha rahattım kız sandım ama oğlum olacak hayırlsıyla rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin
Tatlıyı bilmemde bende Çin takvimi tuttu ben kız istiyordum ama doktor dün kesin erkek değişmez dedi :) yaz saati bankada doğum tarihlerine göre bakmıştı ama o tutmadı
bir erkek de ben de var mide bulantısı telef etti ki hala devam ediyor oğlumda olmadı tatlıyı nerdeyse hiç yemedim ekşi acılı şeyler istedi canım
rengim soldu aygın baygın gezdim oğlumda daha rahattım kız sandım ama oğlum olacak hayırlsıyla rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin
21 ekime mi gün verdi? çok var ya daha o zamana:) canm 21 ekime kadar beklemesen de 2 hafta sonra git bence, ancak o zamana netleşiyor çünkü..yarın gidersen belli olmaz
iyi akşamlar kızlarr
SEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM
hiç kusmadım, kızımda 2 hafta kadar öğürmüştüm, perişandım ama bunda maşallah hiç bir sıkıntım olmadı, sadece ufak tefek yiyeceklerden tiksindim ve koku hassasiyetim vardı, biliyorsun bebişim erkekBu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti
deli gıbı eksı-tursu yıyıp erkek bebegı olucak kac kısı var acaba:)
Canim sagol sende iyi bi orneksin bu duruma insallah benim yavrumda oyle olur.ama okadar sevindiki bi havalara girdi heyecanlandi mutlu baslayacak okula en azindan anaokulu oldugunda boyle degildi umarim hwp bu heyecani mutlulugu devam eder.
Ogretmen anne olmakta ayrica zormus, velilet xok rahat bi yola girebiliyor ama ben okadar ayrintilari dusundumki iki gundur bas agrim gecmiyor ondan oncede uyuyana kadar mide agrisi cektim anlayacagin cok yiprandim rabbim bosa cikarmaz insallah.
çok erken olmuş seninki ama aynı sorunu bende yasadım 7 aylıkken az demişti doktor yaklaşık 2 ay böyle gitti bişey olmadı çok şükür ama patlayıncaya kadar su içiyordum devlette hastanede yattım 2 gün serum verdiler günüm yaklaşınca ama suyum artmadı.özeldeki doktor su içmeyle alakası yok bunu bünye yapıyor demişti devlettekide bol su iç demişti ama canını sıkma sen yinede bol suyunu iç destek alabileceğin biri varsa annen kayınvaliden yemeğe gidebilirsen veya çalışmıyorsan biraz annen baksın bişeycik olmaz inşallah.arkadaşımında suyu azdı annesine geldi 1 ay kaldı suyu artmıştı görümcemde 4 aylıktı suyu azdı ama hiçbişey olmadı simdi kucağında zamanında dogdu
riskiniz çok yüksek çıkmamış bu güzel umut verici güzel haberlerini alıcaz inşallahcanım bu testlerde riskli çıkıpta sağlıklı bebek doğuran çok kişi var ama rahat bi hamilelik geçirmek istiyosun yaptır kafan rahat etsin ...güzel haberlerini bekliyoruz duamız seninle ve bebeğinle......
öyle canım zaten 232/1 çıkıyor sonuçta 231 kişi sağlıklı doğum yapmış oran yüksek aslında ama yinede insanın içi o 1 lik yüzdeye tıkılıyor işte...
ben çok memnun kalmıştım numunesi varsa eczanede lierac ile onu elinde denesen bile yumuşaklığını ve cildi kadifemsi yapışını farkedersin. ayrıca dediğim gibi tüp çok daha büyük ve artanını doğum sonrasıda kullanmaya devam ediyorsun...
arkadaşım geçmiş olsun umarım bebğinin bi sağlık sorunu yoktur :26::26:tecrübe paylaşımların için teşekkürlermerhaba güzel hamileler. ikili taramalar genelde güzel çıkmış okuyabildiğim kadarıyla bir arkadaşımızın orta risk çıkmış. benim yüksek riskli down sendromu çıktı, kombine risk 1/90. yaklaşık iki hafta sonra 18. haftamda amniyosentez olacağım. bu ikinci gebeliğim 20 aylık bir kızım var. hamileliğimin ilk ayları çok sıkıntılı geçti 10 gün sadece serumla yaşadım hastanede yattım bulantı yüksek ateş derken biraz toparlandım bu haberi aldık. sonuç ne olursa olsun o benim yavrum aldırmayı düşünmüyoruz ama lohusalık çok zor bir dönem. ağlama nöbetleri, sızlayan meme uçları, neredeyse sıfır uykuyla geçen aylar... böyle zor bir dönemde bir şok yaşamak değilde kendimi baştan biraz hazırlamak isterim sadece. amniyosentezin de bir takım riskleri var gerçi... baya stresli bir dönem yaşıyorum umarım rabbim her şeyin hepimiz için hayırlısını nasip eder.
ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım bir de her banyodan sonra bebek yağı ama yine de çatladım. o biraz genetikmiş sanırım belli bir miktar önlenebiliyormuş doktorum öyle söylemişti.abim eczacı o söyledi bepanthenin yeni bir ürünü çıkmış hamileler için o da güzelmiş baya. Bepanthol Stretch
hastane pijaması sezeryan olursanız alt üst takım biraz zor oluyor boydan olanlardan kullanmıştım ben. ama hastane çantasına bir alt üst bir de boydan olanlardan koymak en iyisi.
hamilelikle ya da doğumla ilgili aklınıza takılanlar olursa tecrübe edebildiklerimi cevaplamaya çalışırım. herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.
maşallahTopik gelenegini bozmadi bi erkekte bize geliyor insallh
Bi kizim vardi bide oglum olacak insallah ve masallah
canım sen kayserinin neresindensin??? ben pınarbaşı çerkeslerdenim .....Kayserim guzeldir yaaa buraları görünce memleketimin sehirlesmesine asik oldum ben
Canim arkadasin biri 40 larda ciktigi halde kiz bebek cikti o biraz garanti deilya
Canim sozlesmeli de de var o hakkin ben sozlesmeli devlet memuruyum arkadasim kullandi o 3 ay kullandi.
gözün aydın canımkızlarrr bugün sonucumu aldım iyiymiş çok şükür
canım çok sevindim maşallah ense kalınlığıda gayet normal çıkmış ....yukardada dedim öksürmek işe yarıyoCanimm evet bugun gordum bebisimi ikili testimiz iyi dedi dr. Ense kalinligi 1.4 cikti kan verdik iste. Cinsiyeti gostermedi kapatti bacaklari acmadi biturlu zlli
benimde erkek başlarda 2-3 hafta kadar bulantım oldu ama hiç kusmadım hemende 3. ay başında hemende geçti ........Bu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti
canım benimde kız olsa isim hazırdı ama şimdi aklımda hiç bişey yok bulduğun isimler benimlede paylaşırmısın ?????selam kızlar;
mide bulantım iyice azaldı benim ancak tansiyon sorunum hala devam ediyor. tartıya göre 800 gram almış görünüyorum ama kocaman bir göbeğim var en az 7 aylık gibi duruyorbebek değil biliyorum kiloda almadım bu göbek neden bu kadar çok çıktı bilen var mı acaba???
benim karnımın altı rahmin olduğu yerler kaşınmaya başladı çatlak yağı aldım ama düzenli kullanmak ne mümkün günde 2 defa. çalışan için imkansız gibi bişey en azından benim içindaha erken değil mi sanırım çok çatlayacak vücudum
doktor bana da erkeğe benziyor emin değilim dedi onun için ankete katılmadım ama hep erkek hissediyorum zaten isim araştırmaya başladım
yarın doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelirler inşallah herkese iyi gecelereeerrr...
merhaba arkadaşlar
ultrasonda bebeği hareket etmeyenler doktorum benim başımı çevirip öksürtmüştü işe yarıyo eşim ben öksürürken bebeğin deprem olmuş gibi hareket ettiğini söylemişti hemende bacağını açtı kuzucum.....bebğimin hareketlerini çok bariz bi şekilde hissediyorum artık bikaç gündür karnımın alt kısmına biraz parmak uçlarımla masaj yapar gibi kontrol ediyorum genelde yatıyodu bikaç gündür bakıyorum kasığımdan göbeğime doğru dikine duruyo acayip bi duygu net hisediyorum ........bide benim sanırsam karnım çatlamaya başlıyo göbek deliğim kıpkırmızı göbeğimin her yeri tatlı tatlı kaşınıyo acilen krem almam lazım yağ işe yaramıyo
riskiniz çok yüksek çıkmamış bu güzel umut verici güzel haberlerini alıcaz inşallah
canım sen mustelanın kerminimi yoksa yağınımı kullandın????bide fiyatı ne kadardı karşılaştırma yapcamda
arkadaşım geçmiş olsun umarım bebğinin bi sağlık sorunu yoktur :26::26:tecrübe paylaşımların için teşekkürler
maşallahgözün aydın sevindim
canım sen kayserinin neresindensin??? ben pınarbaşı çerkeslerdenim .....
gözün aydın canım
canım çok sevindim maşallah ense kalınlığıda gayet normal çıkmış ....yukardada dedim öksürmek işe yarıyo
benimde erkek başlarda 2-3 hafta kadar bulantım oldu ama hiç kusmadım hemende 3. ay başında hemende geçti ........
canım benimde kız olsa isim hazırdı ama şimdi aklımda hiç bişey yok bulduğun isimler benimlede paylaşırmısın ?????
dün doktor kontrolüm vardı. bin şükür bebiş iyi. ama ben çok kilo almışım. 7-8 kilo almışım daha 12. hafta :18::18::18: doktor tatlı yok, hamur işi yok dedi.. ee zaten yokki bunlar, tatlıyla hiç aram yok, 3 ayda 2-3 sütlaç anca yemişimdir. fast food yemiyorum. hamur işi yapamam ki yiyeyim.
böyle giderse 30 kilo filan alıcamçok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?