2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Evet canim :))) dun aklimdaydin gelsede gorse diyordum .hayirlisi olsun bakalim senin bebis ne gelecek? Saglikla gelsin hepsi

valla canım ben 13 haftada gittim bana çıkıntı göremedim ama kesin bişi söylemem için 16 haftalıkken gel dedi . . Cok sağlıklıymış Bir oğlum bir kızım var zaten benm için ÖNCE SAGLIK her anne için öyle ama yinede oglu olan kız ,kızı olan oğlan istiyodur onlarıda anlıyorum benm 2 sinden de var zaten ama kızım evin tek kızı olmak istiyorum diyo ona gülüyoruz. 16 haftada bakalım kesin belli olsun ozaman yazıcam TÜM ANNELERİN BEBEKLERİ SAGLIKLI OLSUN İNŞ. BENM CİNSİYET TAHMİNİ İLK DEFA TUTMIYCAK EGER BENDE TUTMAZSA OGLANDADA KIZDADA TUTMUSTU DUR BAKALIM BUNDA NE OLACAK HAYIRLISIIIII:)

belli canım oğluşum olacak inşallah
Sizde mart anneleri gelenegini bozmayanlardansin demek erkek.masallah hepsid hemencecik gosterdi.benimki gostermicek en son ben kalacam sanirim
SEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM
Evet yazsaatine erkek demistin sen.bakalim bizdeki tutacakmi koz dedin bana bekliyorum heyecanla gostermiyor bir turlu.24 ne randevum var
Bir erkek daha tebrikler .gecmis olsun umarim gecer tehliken
merhaba arkadaşlar ..13. haftamdayım yarın ikili test yapılcak çok merak ediyorum umarım herşey yolunda gider..neden böyle kaygılar yaşıyoruz kii

Normal canim .insallah guzel haberlerle donersin

benm tahmine göre 16 haziran gibi gebe kalmıssın kız cıkıyor . Hayırlısı neyse o olsun hakkında :) sanırım ilk bebeginde o yüzden hiç farketmez!!

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bakalım? benim yine başım ağrıyor ya
maşallah erkekler açık ara önde, 21 olmuş erkek sayısı, kızlar kalmış 6 da:)
bu arada erkek anneleri hepiniz tatlı mı yiyosunuz bol bol? hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı doğru mu:))

benm tahmine göre 16 haziran gibi gebe kalmıssın kız cıkıyor . Hayırlısı neyse o olsun hakkında :) sanırım ilk bebeginde o yüzden hiç farketmez!!

çok sağol canım, merakla beklicem öğreneceğim günü :) aynen ilk bebeğim, kız da istiyoruz erkek de Allah hayırlısını versin inşallah.

Valla ye tatliyi cikar hakkiyi olayi bi bende tutmadi sanirim diger 2 hamileligimde deli gbi tatli yerdim.ikisi de kızdı:)) bundada resmen limonun kabugunu soyup mandalina gbi yiyorum. Onceden hic yapmadigim biseydi bu.ve bunu da doktor erkege benzetti:))

bir erkek de ben de var mide bulantısı telef etti ki hala devam ediyor oğlumda olmadı tatlıyı nerdeyse hiç yemedim ekşi acılı şeyler istedi canım
rengim soldu aygın baygın gezdim oğlumda daha rahattım kız sandım ama oğlum olacak hayırlsıyla rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin

Tatlıyı bilmemde bende Çin takvimi tuttu ben kız istiyordum ama doktor dün kesin erkek değişmez dedi :) yaz saati bankada doğum tarihlerine göre bakmıştı ama o tutmadı

Tatlıyı bilmemde bende Çin takvimi tuttu ben kız istiyordum ama doktor dün kesin erkek değişmez dedi :) yaz saati bankada doğum tarihlerine göre bakmıştı ama o tutmadı

demek ki ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı hikaye:))
Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.. ben daha cinsiyeti öğrenemedim de ondan bu çabam:)

Aaa canim demek erkek seninkide .bana ozelden cuneyt beyin muayenesi teli ve ücret bilgisi yazabilirmisin canim.balcaliya gidiyormuydu hala ? Benim belki plesanta da sorun cikabilir onceden numarasini alayimda dedim

Bende bende bende öğrenmek istiyorum artık bebişimin cinsiyetini aslındaen çok onu görmeyi özledimmmmmm yaaaaa 23 eylülde randevummmm püüffffff daha çok varrrrr yaaaaaaa

selam kızlar;

mide bulantım iyice azaldı benim ancak tansiyon sorunum hala devam ediyor. tartıya göre 800 gram almış görünüyorum ama kocaman bir göbeğim var en az 7 aylık gibi duruyor bebek değil biliyorum kiloda almadım bu göbek neden bu kadar çok çıktı bilen var mı acaba???

benim karnımın altı rahmin olduğu yerler kaşınmaya başladı çatlak yağı aldım ama düzenli kullanmak ne mümkün günde 2 defa. çalışan için imkansız gibi bişey en azından benim için daha erken değil mi sanırım çok çatlayacak vücudum

doktor bana da erkeğe benziyor emin değilim dedi onun için ankete katılmadım ama hep erkek hissediyorum zaten isim araştırmaya başladım
yarın doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelirler inşallah herkese iyi gecelereeerrr...

ben aşermedim hiç ama masada tatlı ve turşu olsa turşuyu tercih ederim oğlum olcak inşallah

SEN HYR YA BENM CİNSİYET TAHMİNLERİNDE KIZ CIKIYOR KIZIM OLUCAK DİYORDUN :d BAK BEN NASILDA BİLDİM OGLUŞUN OLACAGINI kimlerde tuttu kimlerde tutmadı cok merak ediyorum . . BENSE DAHA BEKLİYCEM SANIRIM

merhaba canım, bana kız demiştin, doktor 16. haftamda %90 erkek dedi, senin tahmin bende tutmadı.

Bu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti
hiç kusmadım, kızımda 2 hafta kadar öğürmüştüm, perişandım ama bunda maşallah hiç bir sıkıntım olmadı, sadece ufak tefek yiyeceklerden tiksindim ve koku hassasiyetim vardı, biliyorsun bebişim erkek

deli gıbı eksı-tursu yıyıp erkek bebegı olucak kac kısı var acaba:)

deli gibi demeyelim de masada olursa asla hayır demem

evet terzi kendi söküğünü dikemiyormuş, ben de işin içinde olmama rağmen başkaları adına çok kolay yorum yapıp onları yönlendirebilirken, kendi kızım konusunda hala kararsızım, benim kızımda seneye eylül de 69 aylık olacak, okula gönderip göndermeme konusnda aklım çok karışık

kızlar, hazır konu bebişlerin cinsiyeti iken, kişiden kişiye değiştiğinden emin olmakla beraber cinsiyeti öğrenememiş olanlar için belki bir ipucu olur diye belirtilerimi yazmak istedim.

Allah izin verirse bir oğlum olacak.

-Gebeliğim kahve lekenlenme ile başladı. 10 gün kadar sürdü. Bu erkek bebek belirtilerindenmiş sonradan öğrendim.
-Gebeliğimin başlangıcı ki tam yaz ortasına denk geliyordu 2 ay kadar çok üşüdüm,o sıcakta sweet giyecek kadar üşüdüm. Bu da erkek bebek belirtisiymiş.
-17. haftamdayım, başlangıçtan bu haftaya kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. Ama koku hassasiyetim oldu.
-Göğüslerim acayip şekilde karardı, okadar karardı ki bazen ürperiyorum
- Acayip bir tüylenme problemi ile başbaşayım, normal zamanda ayda bir ağdaya ihtiyaçç duyardım, şimdi 5 güne bir yapsam yapılacak konumda
-Hiç aşermedim, ama tuzlu ve ekşi karışım yapıp yapıp içtim. Limonun içine tuz karıştırıp bardakbardak içtiğimi biliyorum
-Erkek anneleri ete aşerer derler, ben etten acayip tiksindim, ama deli gibi yumurta yemek istedim, öğlen bile haşlayıp yediğim olmuştur bilmiyorum protein açıısndan bakarsak etin yerini yumurta da tutabilr belki
-Haa bir de belki batıl inançtır bilemiyorum ama denedim, saçlarımın rengi doğal benim, günşe çıktığımda kızıllaşıyordu. Bu da erkek bbek belirtsiymiş
-Kızıma hamileyken ilk başta popodan almıştım kiloyu, bunda popom büyümedi, ama karnım erkenden çıktı. Ama öyle aman aman bir sivriliği de yok.
- Bir dee bu bebeği çok erkenden hissettim, kıpır kıpır maşallah, erkek bebekler kıza göre daha erken hissediliyormuş.

saol cnm çok rahatlattın beni inş bşey olmaz bende suyu çooook içmeye başladım inş. bşey olmaz haftaya bdaha gel dedi bakalım ne olucak. hçte öneride bulunmadı e tedavi yöntemide bulamadım nette bakalım artık allah a emanetim şuan.malesef ne annem ne kayınvalidem aynı şehirde değil ve çalışıyorum çokta dinlenme şansım yok anlicaın ama elmden geldğnce dikkat edicem artık

merhaba arkadaşlar
ultrasonda bebeği hareket etmeyenler doktorum benim başımı çevirip öksürtmüştü işe yarıyo eşim ben öksürürken bebeğin deprem olmuş gibi hareket ettiğini söylemişti hemende bacağını açtı kuzucum.....bebğimin hareketlerini çok bariz bi şekilde hissediyorum artık bikaç gündür karnımın alt kısmına biraz parmak uçlarımla masaj yapar gibi kontrol ediyorum genelde yatıyodu bikaç gündür bakıyorum kasığımdan göbeğime doğru dikine duruyo acayip bi duygu net hisediyorum ........bide benim sanırsam karnım çatlamaya başlıyo göbek deliğim kıpkırmızı göbeğimin her yeri tatlı tatlı kaşınıyo acilen krem almam lazım yağ işe yaramıyo riskiniz çok yüksek çıkmamış bu güzel umut verici güzel haberlerini alıcaz inşallah
canım sen mustelanın kerminimi yoksa yağınımı kullandın????bide fiyatı ne kadardı karşılaştırma yapcamda

arkadaşım geçmiş olsun umarım bebğinin bi sağlık sorunu yoktur :26::26:tecrübe paylaşımların için teşekkürler

Topik gelenegini bozmadi bi erkekte bize geliyor insallh

Bi kizim vardi bide oglum olacak insallah ve masallah
maşallah gözün aydın sevindim

canım sen kayserinin neresindensin??? ben pınarbaşı çerkeslerdenim .....

kızlarrr bugün sonucumu aldım iyiymiş çok şükür
gözün aydın canım

Canimm evet bugun gordum bebisimi ikili testimiz iyi dedi dr. Ense kalinligi 1.4 cikti kan verdik iste. Cinsiyeti gostermedi kapatti bacaklari acmadi biturlu zlli
canım çok sevindim maşallah ense kalınlığıda gayet normal çıkmış ....yukardada dedim öksürmek işe yarıyo

Bu arada erkek anneleri kusan varmiydi aranizda .erkekte mide bulantisi olmaz derlerde .kiz anneyi cok yorarmis bu konuda .ben oglumda mide sorunu hic yasamadim bunda 13.haftaya kadar midem berbatti
benimde erkek başlarda 2-3 hafta kadar bulantım oldu ama hiç kusmadım hemende 3. ay başında hemende geçti ........

canım benimde kız olsa isim hazırdı ama şimdi aklımda hiç bişey yok bulduğun isimler benimlede paylaşırmısın ?????

Son düzenleme:

Canım bebeğinin hareketlerini hissetmen çok güzel.Ben hala hissetmiyorum.Çatlak için ben internetten Alpin Premama ve Lierac aldım.İki haftadır sadece Alpin Premama kullanıyordum.Bu günden itibaren sabah Alpin Premama akşam Lierac kullanmaya başladım.Farkı ürünleri birarada kullanayım diyorum belki birisi etkili olmaz ise diğeri etkili olur.

kızımda ben de ilk aylarda 6-7 kilo almıştım. herkes böyle giderse 30-35 kilo alırsın son aylar çok oluyor dedi ama öyle olmadı 20 kilo ile kapattım. 20 kilo da çok ama 35 den iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…