- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
baştan beri devamlı gittiysen kendi doktorun geliyor ama son anda 9.ayda gidince gelmiyor nöbetçi doktor bakıyor acil bir doğumda.Canım Palmiye de kendi doktorun olsa bile mi nöbetçi doktor doğuma giriyor?
Bende hep aynı doktora gitmek istiyorum artık.Kadriye hanıma bir kere gitmiştim.SSK gibi.Ultrason odasında başka bir hasta görüşme odasında başka bir hasta.Rahatsız olmuştum.Hasta ile doktor arasında mahremiyet olmalı bence.Neyse bakalım artık.Önemli olan doktorun iyi olması.Yoğunluğu ne yapalım bekleriz artık.
merhaba arkadaşlar
ultrasonda bebeği hareket etmeyenler doktorum benim başımı çevirip öksürtmüştü işe yarıyo eşim ben öksürürken bebeğin deprem olmuş gibi hareket ettiğini söylemişti hemende bacağını açtı kuzucum.....bebğimin hareketlerini çok bariz bi şekilde hissediyorum artık bikaç gündür karnımın alt kısmına biraz parmak uçlarımla masaj yapar gibi kontrol ediyorum genelde yatıyodu bikaç gündür bakıyorum kasığımdan göbeğime doğru dikine duruyo acayip bi duygu net hisediyorum ........bide benim sanırsam karnım çatlamaya başlıyo göbek deliğim kıpkırmızı göbeğimin her yeri tatlı tatlı kaşınıyo acilen krem almam lazım yağ işe yaramıyo
riskiniz çok yüksek çıkmamış bu güzel umut verici güzel haberlerini alıcaz inşallah
canım sen mustelanın kerminimi yoksa yağınımı kullandın????bide fiyatı ne kadardı karşılaştırma yapcamda
arkadaşım geçmiş olsun umarım bebğinin bi sağlık sorunu yoktur :26::26:tecrübe paylaşımların için teşekkürler
maşallahgözün aydın sevindim
canım sen kayserinin neresindensin??? ben pınarbaşı çerkeslerdenim .....
gözün aydın canım
canım çok sevindim maşallah ense kalınlığıda gayet normal çıkmış ....yukardada dedim öksürmek işe yarıyo
benimde erkek başlarda 2-3 hafta kadar bulantım oldu ama hiç kusmadım hemende 3. ay başında hemende geçti ........
canım benimde kız olsa isim hazırdı ama şimdi aklımda hiç bişey yok bulduğun isimler benimlede paylaşırmısın ?????
sağol canım teşekür ederim benim de muhtemelen mart başında doğar çünki sezeryan
kızlar herkeslere günaydın. sizi artık çok fazla takip edemiyorum iş yoğunluğum çok fazla.bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkekmiş allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hayırlı olsun... erkekler önde gidiyor bakalım...biz cuma günü gittik ama bebeğim tepe taklak duruyor yaatabi ki söylemediler henüz .sonuçlar 15 gün sonra çıkacakmış inşalalh o zaman derler
sizlere bi sorum olacaktı. kalçada tam o üst kemiğin orda ağrı hisseden var mıoturarak çalştığım için mi nedir hiç anlayamadım, bi iki haftadır bi ağrım var beni rahatsız etmeye başladı.
günaydın hanımlar...yeni çıkan hamilelik izniyle ilgili bir bilgisi olan var mı? sadece 2,5 hafta artırmışlar diye duydum
sezeryan olup olmayacağı şimdiden belli oluyor mu ? ya da nasıl belli oluyor çok merak ediyorum.acaba nasıl olacak benimki diye
bel ağrıları benim de başladı.dr.normaldir dedi
canım benim ilk kızım sezeryanla doğduğu için ikincisi mecburi sezeryan
kızlar dr.a gitmek için birkaç saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım .bugün de sol kasığım ağırıyor.ve de belim..... kötü birşey olmz inşallah değil mi? 3 ayı geçtik ....
Günaydın.Bence bir şey olsaydı şimdiye belli olurdu.Benim 5 dakikalık araba yolculuğu sonrası bile ya bir kaç saat sonra yada en geç ertesi gün sabah kanama oluyordu.Eğer dün falan gittiysen ve hala kanama yoksa bence sorun yoktur.Zaten doktorlar ağrı normal diyorlar ağrı ile birlikte kanama olursa problem oluyormuş.
kızlar dr.a gitmek için birkaç saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım .bugün de sol kasığım ağırıyor.ve de belim..... kötü birşey olmz inşallah değil mi? 3 ayı geçtik ....
kızımda ben de ilk aylarda 6-7 kilo almıştım. herkes böyle giderse 30-35 kilo alırsın son aylar çok oluyor dedi ama öyle olmadı 20 kilo ile kapattım. 20 kilo da çok ama 35 den iyidir:)
benimde bugun kasıklarım ağrıyor. sanırım adet göremekten dolayı, çünkü normalde bu hafta adet görmem gerekirdi. belki seninkide onunla ilgilidir. birde rahim bağlarıydı sanırım, onlar gerildiği için ağrı oluyor.. hiç endişelenme. Bebişler Allaha emanet
selam bayanlar bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu
bende perşembe günü gidicem 4 aylık oldu sanırım belli olur =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?