2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canım Palmiye de kendi doktorun olsa bile mi nöbetçi doktor doğuma giriyor?
baştan beri devamlı gittiysen kendi doktorun geliyor ama son anda 9.ayda gidince gelmiyor nöbetçi doktor bakıyor acil bir doğumda.

Süleyman beyde ssk gibi hiç bir farkı yok muayene açısından.ikili testte sonuc göstermeye gittiğimde nerdeyse doktorun yüzünü görmeden postalanıyordum çok yoğundu doktor bakmış normal demiş sekreter kapıdan veriyor 1 sorum var dedim sordum çıktım.devlettede bildiğim iyi doktorlar var ama hijyen acısından devlette doğum yapamayacağım. sırf doğumu kendi yapsın diye gidiyorum

teşekkür ederim canım ya keşke bende hissetsem bebişimin hareketlerini hiçbirşey hissetmiyorum

sağol canım teşekür ederim benim de muhtemelen mart başında doğar çünki sezeryan

sezeryan olup olmayacağı şimdiden belli oluyor mu ? ya da nasıl belli oluyor çok merak ediyorum.acaba nasıl olacak benimki diye

bel ağrıları benim de başladı.dr.normaldir dedi

günaydın hanımlar...yeni çıkan hamilelik izniyle ilgili bir bilgisi olan var mı? sadece 2,5 hafta artırmışlar diye duydum

kızlar dr.a gitmek için birkaç saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım .bugün de sol kasığım ağırıyor.ve de belim..... kötü birşey olmz inşallah değil mi? 3 ayı geçtik ....

kızlar dr.a gitmek için birkaç saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım .bugün de sol kasığım ağırıyor.ve de belim..... kötü birşey olmz inşallah değil mi? 3 ayı geçtik ....

Günaydın.Bence bir şey olsaydı şimdiye belli olurdu.Benim 5 dakikalık araba yolculuğu sonrası bile ya bir kaç saat sonra yada en geç ertesi gün sabah kanama oluyordu.Eğer dün falan gittiysen ve hala kanama yoksa bence sorun yoktur.Zaten doktorlar ağrı normal diyorlar ağrı ile birlikte kanama olursa problem oluyormuş.

ayy inşalalh birşey olmaz.cuma yola çıktım birkaç saat sürdü.dün de evime geldim yine 3 saat sürdü.birşey yoktu şimdiye kadar ama şimdi kasık ağrısı olunca korktum biraz

benimde bugun kasıklarım ağrıyor. sanırım adet göremekten dolayı, çünkü normalde bu hafta adet görmem gerekirdi. belki seninkide onunla ilgilidir. birde rahim bağlarıydı sanırım, onlar gerildiği için ağrı oluyor.. hiç endişelenme. Bebişler Allaha emanet

sağol canım..evet günlerimin yaklaşmış ondan olsa gerek...

selam bayanlar bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu

ben çok merak ediyorum ama hala birşey demediler.cum günü sordum da söylemedi.bir de bebeğim tepetaklak duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…