2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Slm kızlar bebişimin cinsiyetini 12+4 te öğrendik kızmış ama kesin değil tabi dedi sizce değişebilirmi?varmı önce kız deyipte sonra erkek çıkan
Ya ben kızımın olmasını çok istiyodum ama eşim oğlancıydı cinsiyeti duyunca çok sevinmiş gibi yaptı ama hayal kırıklığı yaşadı eminimhep kaynanam aklına soktu oğlan olsa oğlan olsa diye oda oğlana şartlandı.ne bileyim canım çok sıkıldı kızım olmasını bukadar çok isterken eşimin erkek istemesi beni çok üzdü
Tabiki hayırlısı olsun sağlıklı olsun hiiiiç farketmez ama çok üzüldüm kayınvalidemde cinsiyeti duyunca e olsun bşey olmaz dedi iyicene canım sıkıldı ya ki ilk bebişimiz daha ne farkederki kız yada oğlan
Herşey o kaynanamın başının altından çıkıyo sinir oluyorum yaaaaa

şimdi tahlillerime ulaştım çook mutluyum 6 olan troidim için ilaç kullanıyorsum 1 e düşmüş çok şükür ben çok şekere dikkat ediyordum bu seferde glukozum 59 çıkmış çokmu düşük

20. haftaya kadar kesinşiği yoktur canım allah gönlüne göre versin inşallah bende kız duyarım

ne tesadüf canım: ))
cuma doktora gittim ve bana da erkeğe benziyor dedi: ))
ben daha kilo alamadım malesef.
kusmalarım 1 ay sürdü şimdi azaldı.
3 4 kilo verdim.
doktor sorun değil bebek gelişmiş dedi.
bişeyde yazmadı :26:
ikili test için kan verdim sadece.

okadarda sıkma canını başkaları yüzünden engüzel dönemini berbat etmelerine izin verme doğunca
herşey değişiyo kız çocukları daha tatlı oluyolar kendilerini sevdiriyolar hayırlısı olsun enönemlisi
sağlık bizimkinide kıza benzetti ama bu gittiğimde netleşecek

günaydın mart anneleri: )
cuma günü ikili test ve muayene için gittim doktora.
bebeğim büyümüş bayağı.5.2 cm miş
kıpır kıpırdı: ))
doktora cinsiyet sordum hemen
daha çok erken ama erkeğe benziyor dedi.
ilk başta bi hayal kırıklığı oldu(çok istiyordum kızım olmasını ve öyle hissediyordum) ama hemen alıştırdım kendimi,
içerdeki anlamasın diye
eşim dalga geçip duruyor.
evde tatlı bir iddialaşma vardı ve o kazandı :26:
ense kalınlığı normal çıktı fakat cuma günü alınan kan yetersizmiş,bugün aradılar ve tekrar çağırdılar beni kan için.
öğleden sonra gideceğim.
bir de 3 4 kilo vermişim bulantılardan,kilo alımım başlamadı henüz.

günaydın hamişler
ikili tarama sonucum güzelmiş bugün çıktılarını alıcam
kızlar bana hergün rüyamda yemek gösteriyolar
o yemeği yemek zorundaymışım zor bu işler

benim kayınvalidemler de tam tersi canım kız istiyorlardı ama erkek olacak inşallah benim eşimin kardeşleri de hep erkek kıza hasretler sanırım ondan çok istediler ama yine de ilk çocuk ilk torun, erkek olduğunu öğrendiklerinde de üzülmediler bence sende üzülme Allah herşeyin hayırlısını versin bebişlerimiz sağlıklı olsun önemli olan bu bence

slm kızlar ben de 2 hafta önce yaptırdım ikili testi temiz çok şükür dr. cinsiyet erkek dedi erken değil mi ya bu haftalarda kızınki de pipiye benziyomuş zaten:)

kızlar merhaba.nasılsınız?topik açtım isterseniz bebişlerimize aldığımız veya alacağımız şeyleri fikir olması açısından orda paylaşalım.

maşallah bebeğine cnm.

maşallah bebeğine cnm.

sağolasın canım,Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
öğleden sonra topiğine bakacağım ve kız zannederek bebeğime aldığım oyuncak bebekleri paylaşacağım

bu arada dün lcw den kendime 1 tane hamile eşofman altı aldım.
normal kuyafetlerim eteklerim hala oluyor ama evde eşofmanlayken belinin kalın lastiği baskı yapıyordu.
evde giyebileceğim bişey olsun diye aldım.
çok rahat ettim: )
birde hamile hırkası aldım kış için :)
onun dışında iç çamaşırları falan hala normal kullanıyorum.

Canım benimde gönlümden kız geçiyordu eşiminde erkek aynen sizin gibi.12+2 de doktor kıza benzetti 14 haftalıkken ise %90 erkek dedi.Tabiki önemli olan sağlıklı olması.Şuan için sadece bunu diliyorum.

sağolasın canım,Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
öğleden sonra topiğine bakacağım ve kız zannederek bebeğime aldığım oyuncak bebekleri paylaşacağım

amin cnm .olsun cnm paylaş.ufacık bişey bile olsa paylaşalım.yada almak isdeğimiz şeyleride paylaşalım ki fikir olsun.

Canım kiloyu sorun etme.13. haftadan sonra alıyorsun.Ben 13. haftadan itibaren 1,5 kilo aldım.Bende ilk başlarda kilo alamıyordum hatta veriyordum.Dr. ilk üç ay sorun değil dedi.Önemli olan folik asit alımı dedi.13. haftadan sonra vitaminlere başladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…