günaydın hamişler
ikili tarama sonucum güzelmiş bugün çıktılarını alıcam
kızlar bana hergün rüyamda yemek gösteriyolar
o yemeği yemek zorundaymışımzor bu işler
bu arada dün lcw den kendime 1 tane hamile eşofman altı aldım.
normal kuyafetlerim eteklerim hala oluyor ama evde eşofmanlayken belinin kalın lastiği baskı yapıyordu.
evde giyebileceğim bişey olsun diye aldım.
çok rahat ettim: )
birde hamile hırkası aldım kış için :)
onun dışında iç çamaşırları falan hala normal kullanıyorum.
Kızlar mrb ben de ikili testimi yaptırdım Çarşamba sonucunu alıcam inş. iyi çıkar. benim bebek yan yatmış olduğu için poposunu gördük cinsiyeti göremedik. 12+1 de gitmiştik test için. Doktor bana haftaya sonuçlar için gel sonra seni bayramdan sonra görücem dedi yani 1 ay sonra o zamana kadar muayene yok doğal olarak cinsiyetini de öğrenemem. Burdakiler 13. 14. haftada niye gidiyolar muayeneye kendi istekleriyle mi doktor mu çağırıyor?
Kızlar mrb ben de ikili testimi yaptırdım Çarşamba sonucunu alıcam inş. iyi çıkar. benim bebek yan yatmış olduğu için poposunu gördük cinsiyeti göremedik. 12+1 de gitmiştik test için. Doktor bana haftaya sonuçlar için gel sonra seni bayramdan sonra görücem dedi yani 1 ay sonra o zamana kadar muayene yok doğal olarak cinsiyetini de öğrenemem. Burdakiler 13. 14. haftada niye gidiyolar muayeneye kendi istekleriyle mi doktor mu çağırıyor?
hafta sonu iki saatlik bir alışverişe çıkmıştım ondan sonra belim çok ağrımaya başladı ve halan devam ediyor ayağa kalkınca daha kötü oluyor ne yapmam lazım
canım benimde gönlümden kız geçiyordu eşiminde erkek aynen sizin gibi.12+2 de doktor kıza benzetti 14 haftalıkken ise %90 erkek dedi.tabiki önemli olan sağlıklı olması.şuan için sadece bunu diliyorum.
oturmak zorundaysan bel boşluğuna bir yastık koy, rahatlatır seni.
uzanma imkanın da varsa ayaklarını yüksek bir yere koymaya çalış.
ben bir de hamile yastığı aldım, ama şu an göbeğimin altına koymak için kullanmıyorum, daha cok gece uyurken sırtıma destek olarak koyuyorum, benim uyurken agrıyor belim çok. sen de deneyebilirsin bu yastıkları..
ben de 12+2 de gitmiştim, ikili test için. cinsiyetini göstermedi bizimki.
bir sonraki randevu 1 ay sonra dedi. burda merak eden arkadaşlar önceden gidip baktırıyorlar, bu senin tercihin, gidince de niye geldin demez doktor :)
ben beklemeyi tercih ediyorum, yine göstermedi diye kendimi yememek için
kız oğlan ne fark ederki önemli olan sağlıklı olması ne kadar cahil insanlar var insanın en güzel anlarını burunlarından getirmek için ellerinden geleni yapar bu kv bozuntularıSlm kızlar bebişimin cinsiyetini 12+4 te öğrendik kızmış ama kesin değil tabi dedi sizce değişebilirmi?varmı önce kız deyipte sonra erkek çıkan
Ya ben kızımın olmasını çok istiyodum ama eşim oğlancıydı cinsiyeti duyunca çok sevinmiş gibi yaptı ama hayal kırıklığı yaşadı eminimhep kaynanam aklına soktu oğlan olsa oğlan olsa diye oda oğlana şartlandı.ne bileyim canım çok sıkıldı kızım olmasını bukadar çok isterken eşimin erkek istemesi beni çok üzdü
Tabiki hayırlısı olsun sağlıklı olsun hiiiiç farketmez ama çok üzüldüm kayınvalidemde cinsiyeti duyunca e olsun bşey olmaz dedi iyicene canım sıkıldı ya ki ilk bebişimiz daha ne farkederki kız yada oğlan
Herşey o kaynanamın başının altından çıkıyo sinir oluyorum yaaaaa
off bu hamılelık benı cok duygusal yaptı benım gıbı 2. bebegıne hamıle olan varmııı???
ben kızıma bakıp bakıp aglıyorum sankı yenı bebegı hıc sevemıyecekmısım gıbıme gelıyorcok sacma bır dusunce ama
off bu hamılelık benı cok duygusal yaptı benım gıbı 2. bebegıne hamıle olan varmııı???
ben kızıma bakıp bakıp aglıyorum sankı yenı bebegı hıc sevemıyecekmısım gıbıme gelıyorcok sacma bır dusunce ama
kızlar midem bulanıyor ne yapayım da bu mide bulantısı geçsin
Benim işime yarayanlar; bol limonlu su, asidi kaçmış kola ve limonlu şeker 😄 tabi ki tuzlu beyaz peynir&ekmek, geçmiş olsunkızlar midem bulanıyor ne yapayım da bu mide bulantısı geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?