2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok rahat oluyolar.bende iki tane hamile taytı aldım lcw den.

Kızlar mrb ben de ikili testimi yaptırdım Çarşamba sonucunu alıcam inş. iyi çıkar. benim bebek yan yatmış olduğu için poposunu gördük cinsiyeti göremedik. 12+1 de gitmiştik test için. Doktor bana haftaya sonuçlar için gel sonra seni bayramdan sonra görücem dedi yani 1 ay sonra o zamana kadar muayene yok doğal olarak cinsiyetini de öğrenemem. Burdakiler 13. 14. haftada niye gidiyolar muayeneye kendi istekleriyle mi doktor mu çağırıyor?

canım ben ikili test için 13. haftamda gittim cinsiyeti de öğrendik bana da 5 hafta sonra tekrar gel dedi üçlü test için

ben de 12+2 de gitmiştim, ikili test için. cinsiyetini göstermedi bizimki.
bir sonraki randevu 1 ay sonra dedi. burda merak eden arkadaşlar önceden gidip baktırıyorlar, bu senin tercihin, gidince de niye geldin demez doktor :)
ben beklemeyi tercih ediyorum, yine göstermedi diye kendimi yememek için

hafta sonu iki saatlik bir alışverişe çıkmıştım ondan sonra belim çok ağrımaya başladı ve halan devam ediyor ayağa kalkınca daha kötü oluyor ne yapmam lazım

hafta sonu iki saatlik bir alışverişe çıkmıştım ondan sonra belim çok ağrımaya başladı ve halan devam ediyor ayağa kalkınca daha kötü oluyor ne yapmam lazım

oturmak zorundaysan bel boşluğuna bir yastık koy, rahatlatır seni.
uzanma imkanın da varsa ayaklarını yüksek bir yere koymaya çalış.
ben bir de hamile yastığı aldım, ama şu an göbeğimin altına koymak için kullanmıyorum, daha cok gece uyurken sırtıma destek olarak koyuyorum, benim uyurken agrıyor belim çok. sen de deneyebilirsin bu yastıkları..

canım benimde gönlümden kız geçiyordu eşiminde erkek aynen sizin gibi.12+2 de doktor kıza benzetti 14 haftalıkken ise %90 erkek dedi.tabiki önemli olan sağlıklı olması.şuan için sadece bunu diliyorum.

kesinlikle öyle cnm sağlıklı olsunda gerisi hiç mühim deil ama benim kayınvalidem çok sinirlerimi bozuyo erkek olsunda başka bşey istemem diyo geri kafalı ya.eşiminde aklına sokan o zaten.bide eşim tek erkek oyüzden soyumuzu devam ettirsin mantığını taşıyolar ailedede şansa herkes kız doğuruyo oyüzden erkek pek bi kıymetli eşimin ailesinde.amaaaan sağlıklı olsunda gerisi boş valla.suyum azmış mesela dr riskli bi durum dedi aklım çıkacak nerdeyse çok üzülüyorum ve tedavi yönteminide bulamıyorum sağlıklı olsunda kız oğlan hç farketmez aslında hayırlısı

İkili testimin sonuçları çıktı. Çok şükür bir sorun yokmuş, düşük risk çıktı. Beta hCG 28 çıkmış. Doktor çok erken ama kıza benziyor demişti. Önce sağlık tabiki ama heyecanla cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz hala. İnsan merak ediyor

teşekkür ederim cnm iş yerindeyim bel yastığı aldım inş faydası olur. bi de hamilelik yastığını nerden aldın kullanışlı mı bende almak istiyorum

off bu hamılelık benı cok duygusal yaptı benım gıbı 2. bebegıne hamıle olan varmııı???

ben kızıma bakıp bakıp aglıyorum sankı yenı bebegı hıc sevemıyecekmısım gıbıme gelıyor cok sacma bır dusunce ama

Kizlar bagcilar medipole gidiyorm.13hafta icerisindeym.dr.um fazile akyuz ve ilk gittigmden beri memnun kalmadm.hic guleryuzlu degil soru sorunca sanki zorla cevap veriyor.ve suratima bakmadan cevapliyor.kaç kez gittim ne bir tahlil istedi ne bişey.tansiyonuma bile bakmadıhic tatmin olmadm.gideniniz varmi fazile hanima.esim dedi alman sertifikasida var devam et ama nagihan hanima gidecegm artik.

Hmmm demek öle ben de vakti gelince giderim o zaman erken gitsem dediğin gibi belki yine öğrenemem boşuna stres yani:) İnsan merak ediyor işte cinsiyet dışında sağlıklı mı sorun var mı gelişme gösteriyor mu diye.

kız oğlan ne fark ederki önemli olan sağlıklı olması ne kadar cahil insanlar var insanın en güzel anlarını burunlarından getirmek için ellerinden geleni yapar bu kv bozuntularısen hiç üzülme cnm eşinde bebeğin doğunca ona resmen aşık olucak bak görüceksin hem daha net değilmiş en net 16.17. haftalarda belli oluyor şubat annelerinde bile bi kaç kişinin kız deyip oğlan olduğu anlaşılmış

bende 2.bebeğime hamileyim olurmu hiç sevgi değişmez farklı olmaz doğunca anlarsın eminim öyledir
herkesten çok seveceksin hiç şüphen olmasın

ben de kızıma bakıp benzer şeyleri düşünüyordum ama hamileliğim ilerledikçe onu da çok seveceğimi anladım.hatta kucağıma alacağım anı iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…