ben aşermedim hiç ama masada tatlı ve turşu olsa turşuyu tercih ederimoğlum olcak inşallah
merhaba canım, bana kız demiştin, doktor 16. haftamda %90 erkek dedi, senin tahmin bende tutmadı.
cnm sana baktığımda kız demiş olabilirim ama hemen hemen her eklentimin sonuna hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun veya tabikide Allah bilir diye ekliyorum biz eylencesine yazışıyoruz ilaveten yaz saatine hakketen hem erkek cıktı hemde erkek olucak diye içime dogdu herkese olan bişi deil bu . . yinede diyorum HAKKIMIZDA HAYIRLISI HANGİ EVLATSA O OLSUN
benimde ikinci bebiş cnm başlardan bende oğluşuma haksızlıkmı yapıyorum daha onun bana ihtiyacı var ikisinede yetemezsem diye düşünüyordum ama şimdi geçti gitti hamilelikten hassas oluyor insanoff bu hamılelık benı cok duygusal yaptı benım gıbı 2. bebegıne hamıle olan varmııı???
ben kızıma bakıp bakıp aglıyorum sankı yenı bebegı hıc sevemıyecekmısım gıbıme gelıyorcok sacma bır dusunce ama
kızlar feci başım ağrıyor dayanamıyorumm geçsinn ama..... resmen mideme bulantı veriyor ne yapsamkii...
Herkese selam
benim karnıma ve kasıklarıma iğne batar gibi ağrılar giriyor
varmı böyle bişey yaşayan ?
inşallah normal bişeydir(
teşekkür ederim cnm iş yerindeyim bel yastığı aldım inş faydası olur. bi de hamilelik yastığını nerden aldın kullanışlı mı bende almak istiyorum
arkadaşlar selamlar. ben yaklaşık bir haftadır elevit kullanıyorum. nedir ne değildir diye araştırdığımda, firma yetkililerinin açıklamasına göre e vitamininin domuzdan elde edildiğini öğrendim ve haliyle artık kullanmak istemiyorum. muadili bir vitamin muhakkak vardır diye düşünüyorum. aranızda konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?
benimki 12.haftaya kadar kullan dedi hemen hemende 1 kutu bitmek üzre bitince almıycam ben:44:kızlar doktorlarınız size folik asiti ne zamana kadar kullanmanız gerektiğini söyledi?
benimki 12.haftaya kadar kullan dedi hemen hemende 1 kutu bitmek üzre bitince almıycam ben:44:
benimkide erkek çıktı bakalım doğrumubana kız çıktı hep kız çıkıyor bakalım
valla hiç duymamıştım ama benim de içime kurt düştü şimdi
kızlar doktorlarınız size folik asiti ne zamana kadar kullanmanız gerektiğini söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?