2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kızlar feci başım ağrıyor dayanamıyorumm geçsinn ama..... resmen mideme bulantı veriyor ne yapsamkii...

benimde ikinci bebiş cnm başlardan bende oğluşuma haksızlıkmı yapıyorum daha onun bana ihtiyacı var ikisinede yetemezsem diye düşünüyordum ama şimdi geçti gitti hamilelikten hassas oluyor insan

Son düzenleme:
Herkese selam

benim karnıma ve kasıklarıma iğne batar gibi ağrılar giriyor
varmı böyle bişey yaşayan ?

inşallah normal bişeydir (

kızlar feci başım ağrıyor dayanamıyorumm geçsinn ama..... resmen mideme bulantı veriyor ne yapsamkii...

Canim gecmis olsun bas agrisindan ben de muzdaribim neredeyse her aksam agriyor benim yaptigim seyler buzlukta her zaman hazir olan jel halinde buz torbalari birini uzanip enseme digerini de alnima koyuyorum bi de isik ve ses rahatsiz ettii icin sessiz odaya girip gozume de isigi kesen uyku gozlugumu takiyorum o halde uyuyakaliyorum uyaninca biseyim kalmiyor cok sukur ama gecene kadar ben de kendimden geciyorum o ayri
Bi de gecenlerde arkadaslar burda kendi uygulandiklarini yazmislardi patates dilimleyim goz kapaklarina falan koyunca iyi geliyormus

Herkese selam

benim karnıma ve kasıklarıma iğne batar gibi ağrılar giriyor
varmı böyle bişey yaşayan ?

inşallah normal bişeydir (

bende de var.yolculuk yaptım haftasonu .ağrı başlayınca da korktum ama şimdi hatırladım dün üşüttüm ben.yere oturdum .eminim ondandır.senin de öyle olmuş olabilir.

mide bulantısı çekenlere önerim zencefil kaynatmaları.
ben hem zencefil kaynatıyordum hem de eşim eczaneden bitkisel zencefilli sakız getiriyordu 10 dk çiğneyince bastırıyor biraz.
şimdi çok bulantım kalmadı çok şükür.

teşekkür ederim cnm iş yerindeyim bel yastığı aldım inş faydası olur. bi de hamilelik yastığını nerden aldın kullanışlı mı bende almak istiyorum

ebebek ten aldım ben ama bebek magazalarında da denk gelmiştim ben.
ben çok memnun kaldım açıkcası, dediğim gibi sırtım için kullanıyorum, geceleri hep sola dönük uyuyorum ancak alışkın olmadıgım için belim agrıyor, sırtıma dayayınca yastıgı rahatlattı beni. bacak arasında ya da göbeğin altına alıp da kullanabiliyorsun. tavsiye ederim

arkadaşlar selamlar. ben yaklaşık bir haftadır elevit kullanıyorum. nedir ne değildir diye araştırdığımda, firma yetkililerinin açıklamasına göre e vitamininin domuzdan elde edildiğini öğrendim ve haliyle artık kullanmak istemiyorum. muadili bir vitamin muhakkak vardır diye düşünüyorum. aranızda konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

valla hiç duymamıştım ama benim de içime kurt düştü şimdi

kızlar doktorlarınız size folik asiti ne zamana kadar kullanmanız gerektiğini söyledi?

benimki 12.haftaya kadar kullan dedi hemen hemende 1 kutu bitmek üzre bitince almıycam ben:44:

cevabın için teşekkür ederim canım , benim doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi ama diğer kızlardan da cevap bekliyorum eğer herkeze ilk 3 ay kullanmalarını söylediyse ben de bırakacam kutu bitince yaa çok uzun bi süreç doğuma kadar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…