2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ikili test sonuçlarında daha önce kızımda beta hcg 155 çıkmış, şimdi 69 çıktı. Acaba erkeklerde daha mı düşük çıkıyor? merak merak merak:)

Son düzenleme:
aç kalma hafif şeyler ye sık sık az ye
teşekkür ederim canım
Benim işime yarayanlar; bol limonlu su, asidi kaçmış kola ve limonlu şeker  tabi ki tuzlu beyaz peynir&ekmek, geçmiş olsun

teşekkür ederim canım aklımda bulunsun iş yerinde malesef bunlar yok
başka şey buldum onu yiyorum sanırım o da fayda etti

doğru cnm.benim çin takvimindede bu testtede rus takvimindede hep kız çıktı ve kesin olmamakla beraber beişim kız 13haftadayım henüz ama dr pek yanılmam ben kız ama ynede haftaya bdaha bakalım dedi.

hata oluştu diyor giremedim.ama şunu diyim kızlar rus takvimi çogu çin takviminin hepsini yaptım hepsinde kız çıktı ama doktor erkek dedi yani bitane bile erkek çıksa tamam dicem arkadaş hepsimi kız çıkar buarada bitane doktor degil 2tanesine gittim oda erkek dedi pipisini bile ölçtü.

aaaaaaaaa çok şaşırdım, hiç duymamıştım daha önce böyle bişey..kullanan çok arkadaşım vardı ama
eğer gerçekten öyleyse kullanmamız uygun olmaz tabi ki ya muadili bir vitamin sormak lazım doktorlara
canım sen yeni bişey öğrenirsen bizi de haberdar eder misin?

ikili test sonuçlarında daha önce kızımda beta hcg 155 çıkmış, şimdi 69 çıktı. Acaba erkeklerde daha mı düşük çıkıyor? merak merak merak:)

ben de geçen onu sormuştum kızlara 50 nin altında çıkarsa erkek üstünde çıkarsa kız oluyormuş diye bir rivayet vardı doğru mu diye:) o da bazılarında doğru çıkmış bazılarında çıkmamış..ben de henüz cinsiyeti öğrenemedim 32 çıktı bhcg. bakalım merakla bekliyorum. sen cinsiyeti öğrenmiş miydin canm?

Benimde bhcg 42 cikmisti. vee oglusum olucak:)) ins...

tabii ki haberdar ederim. iki farklı doktordan haber bekliyorum. geri dönüş yaptıkları anda öğrendiklerimi seve seve paylaşırım. inşallah temizdir ilaç. muadili olarak -sanırım- decavit diye bir ilaç söyledi doktor ama o ne kadar temizdir onu da araştırmak lazım. bir arkadaşım da hamileliğinin son ayında ve emzirme döneminde kullandı eleviti. hamilelik boyunca bol bol pekmez içmiş vitamin almak yerine. ki kendisi son derece zayıftır. :105: neyse, güzel haberlerle gelirim inşallah.

Bir süredir takip ediyorum ama işler yoğundu bir türlü yazamadım. Elevit'in kilo aldırma gibi bir etkisi var mı? Ben hem demir hapı hem elevit kullanıyorum. beslenme takvimimde ciddi bir değişiklik yapmadım ama son iki-üç haftada (bu iki hapa başladığımdan beri ) 2 kilo aldım.Yemeklerden sonra çok şişkinliğim olduğundan zaten istesem de çok yiyemiyorum tıkanıyorum hemen. Sizdeki durumlar nedir? bu iki hapı kullananlar bana söyleyebilir mi?:26:

ya benim 13. hafta bugun bitti ama ben ne folicasid ne elevit kullandım devavit verdi baştan beri hep onu kullandım şimdi ekstra kan hapı verdi folikasit var içinde dedi decavitin anlamadım

tatlım kusura bakma geç cevap verebildim. işler çok yoğun başımı kaşıyacak vaktim olmuyor bu aralar.
valla ne kadar güzel olur tatlım inşallah tanışırız. sen alışverişe başladın mı dün dedim eşime biraz dışarı çıkıp
birşeyler bakalım ama ne mümkün benim hala midem bulantım zaman zaman devam ediyor şimdi bile fenayım çok zor oturuyorum yerimde 15 dk sonra çıkacağım işten allahım eve gitmek için can atıyorum.

ya benim 13. hafta bugun bitti ama ben ne folicasid ne elevit kullandım devavit verdi baştan beri hep onu kullandım şimdi ekstra kan hapı verdi folikasit var içinde dedi decavitin anlamadım

ben başlangıçta folikasit kullandım. 12 haftada 2 li test için gittiğimde folikasit kullanmayacaksınız. decavit + metaflor kullanacaksınız dedi. şimdi ben bunları kullanıyorum ama haftasonu içmedim mesela daha iyiydim. ama vitaminleri içince allahım bir iştah patlaması yaşıyorum görmeniz lazım.

Merhabalar ben de 2014 nisan annesi olacağım inşallah. Siz bizden daha kıdemlisiniz merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi kaç haftada öğrendiniz?

valla 2 hafta oldu kontrole gideli bir daha ki kontrol 2 hafta sonra olacak ama ben meraktan çatlıyorum
bir vakit bulabilsem başka bir dr kontrole gideceğim vakit yok. puffffffff

kızlar size birşey soracağım şimdi bizim topiğimizde 2 defa anne olacak benim gibi arkadaşlar var.
şimdi sizler ilk çocuklarınıza bu hamileliğinizi yani bir kardeşi olacağını nasıl anlattınız ?
bu sorum ayrıca öğretmen olan arkadaşlara da gelsin onlarda lütfen sorumu yanıtlasınlar.
benim 4 yaş 2 aylık bir oğlum ve hala bir kardeşi olacağını bilmiyor söylemedik henüz bunu ona
nasıl söyleyebilirim. aslına bakarsanız kreşinden de bu konu hakkında destek almak istiyorum
fakat sizlere de bir fikir sorayım dedim hadi bakalım güzel anneler pamuk eller klavyelere

Arkadaslar gaz durumunuz nedir ben bişey yer yemez barsaklar haraketleniyor bulantılar da halen var sizde durumlar nasıl nıtmal mi bu gaz nombası durumum

Arkadaslar gaz durumunuz nedir ben bişey yer yemez barsaklar haraketleniyor bulantılar da halen var sizde durumlar nasıl nıtmal mi bu gaz nombası durumum

bu gaz sorunu bende ilk aylardan beri var hemde o kadar yoğunki havaya uçacağım birgün :) gaz ve kabızlık bitirdi beni sütü laktozsuz içiyorum normal süt çok gaz yapıyor

gaz durumumuz gayet iyi:)
bende de var canm ya aynı sıkıntı. sabah kalkınca iyiyim ama akşama kadar noluyosa karnım davul gibi oluyo, gerçekten rahatsız edici ama yapacak bişey yok heralde bu konuda..gazman gibi dolaşacağız ortalıkta:))

bu gaz sorunu bende ilk aylardan beri var hemde o kadar yoğunki havaya uçacağım birgün :) gaz ve kabızlık bitirdi beni sütü laktozsuz içiyorum normal süt çok gaz yapıyor

Aynen ben de içinde kükremek isteyen bi aslan var sanki :)
Bi de hiç kola içmeyen ben canım kola çekiyo kola içiyormusunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…