teşekkür ederim canımaç kalma hafif şeyler ye sık sık az ye
Benim işime yarayanlar; bol limonlu su, asidi kaçmış kola ve limonlu şeker  tabi ki tuzlu beyaz peynir&ekmek, geçmiş olsun
Hata veriyor yaa
doğru cnm.benim çin takvimindede bu testtede rus takvimindede hep kız çıktı ve kesin olmamakla beraber beişim kız 13haftadayım henüz ama dr pek yanılmam ben kız ama ynede haftaya bdaha bakalım dedi.
arkadaşlar selamlar. ben yaklaşık bir haftadır elevit kullanıyorum. nedir ne değildir diye araştırdığımda, firma yetkililerinin açıklamasına göre e vitamininin domuzdan elde edildiğini öğrendim ve haliyle artık kullanmak istemiyorum. muadili bir vitamin muhakkak vardır diye düşünüyorum. aranızda konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?
ikili test sonuçlarında daha önce kızımda beta hcg 155 çıkmış, şimdi 69 çıktı. Acaba erkeklerde daha mı düşük çıkıyor? merak merak merak:)
Benimde bhcg 42 cikmisti. vee oglusum olucak:)) ins...ben de geçen onu sormuştum kızlara 50 nin altında çıkarsa erkek üstünde çıkarsa kız oluyormuş diye bir rivayet vardı doğru mu diye:) o da bazılarında doğru çıkmış bazılarında çıkmamış..ben de henüz cinsiyeti öğrenemedim 32 çıktı bhcg. bakalım merakla bekliyorum. sen cinsiyeti öğrenmiş miydin canm?
arkadaşlar selamlar. ben yaklaşık bir haftadır elevit kullanıyorum. nedir ne değildir diye araştırdığımda, firma yetkililerinin açıklamasına göre e vitamininin domuzdan elde edildiğini öğrendim ve haliyle artık kullanmak istemiyorum. muadili bir vitamin muhakkak vardır diye düşünüyorum. aranızda konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?
aaaaaaaaa çok şaşırdım, hiç duymamıştım daha önce böyle bişey..kullanan çok arkadaşım vardı ama
eğer gerçekten öyleyse kullanmamız uygun olmaz tabi ki ya muadili bir vitamin sormak lazım doktorlara
canım sen yeni bişey öğrenirsen bizi de haberdar eder misin?
tabii ki haberdar ederim. iki farklı doktordan haber bekliyorum. geri dönüş yaptıkları anda öğrendiklerimi seve seve paylaşırım. inşallah temizdir ilaç. muadili olarak -sanırım- decavit diye bir ilaç söyledi doktor ama o ne kadar temizdir onu da araştırmak lazım. bir arkadaşım da hamileliğinin son ayında ve emzirme döneminde kullandı eleviti. hamilelik boyunca bol bol pekmez içmiş vitamin almak yerine. ki kendisi son derece zayıftır. :105: neyse, güzel haberlerle gelirim inşallah.
umarım tanışırız canım.belki bebekler de az büyüyünce arkadas olurlar. bu arada konyaaltı tıpın hemen hemen tüm kadrosu şifaya geçti. yani dediğin doğru sanıyorum.çalışanların kişisel tercihi ile geçmeyenlerde oldu .mesela ordaki anestezi hemşiresi "ben dr beyi bırakmak istemedim buraya geldim" dedi.şimdi onun asistanlığını yapıyor.
ben varımmm kız annesi olacak:)
ya benim 13. hafta bugun bitti ama ben ne folicasid ne elevit kullandım devavit verdi baştan beri hep onu kullandım şimdi ekstra kan hapı verdi folikasit var içinde dedi decavitin anlamadım
Arkadaslar gaz durumunuz nedir ben bişey yer yemez barsaklar haraketleniyor bulantılar da halen var sizde durumlar nasıl nıtmal mi bu gaz nombası durumum
Arkadaslar gaz durumunuz nedir ben bişey yer yemez barsaklar haraketleniyor bulantılar da halen var sizde durumlar nasıl nıtmal mi bu gaz nombası durumum
bu gaz sorunu bende ilk aylardan beri var hemde o kadar yoğunki havaya uçacağım birgün :) gaz ve kabızlık bitirdi beni sütü laktozsuz içiyorum normal süt çok gaz yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?