Merhabalar ben de 2014 nisan annesi olacağım inşallah. Siz bizden daha kıdemlisiniz merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi kaç haftada öğrendiniz?
gaz durumumuz gayet iyi:)
bende de var canm ya aynı sıkıntı. sabah kalkınca iyiyim ama akşama kadar noluyosa karnım davul gibi oluyo, gerçekten rahatsız edici ama yapacak bişey yok heralde bu konuda..gazman gibi dolaşacağız ortalıkta:))
Yalnız olmadığıma sevindim yediklerim dıkunuyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım. Belki azalır gittikçe
ben 14 üncü haftadayım, önceki haftalara göre gazım ve bulantım cok azaldı insss siizinde bi an önce geçer
benim ikili tarama sonuclarında beta hcg 27 cıkmıs cinsiyet tahmini konusunda fikriniz var mı ?
ben de geçen onu sormuştum kızlara 50 nin altında çıkarsa erkek üstünde çıkarsa kız oluyormuş diye bir rivayet vardı doğru mu diye:) o da bazılarında doğru çıkmış bazılarında çıkmamış..ben de henüz cinsiyeti öğrenemedim 32 çıktı bhcg. bakalım merakla bekliyorum. sen cinsiyeti öğrenmiş miydin canm?
Hmmm demek öle ben de vakti gelince giderim o zaman erken gitsem dediğin gibi belki yine öğrenemem boşuna stres yani:) İnsan merak ediyor işte cinsiyet dışında sağlıklı mı sorun var mı gelişme gösteriyor mu diye.
Bir süredir takip ediyorum ama işler yoğundu bir türlü yazamadım. Elevit'in kilo aldırma gibi bir etkisi var mı? Ben hem demir hapı hem elevit kullanıyorum. beslenme takvimimde ciddi bir değişiklik yapmadım ama son iki-üç haftada (bu iki hapa başladığımdan beri ) 2 kilo aldım.Yemeklerden sonra çok şişkinliğim olduğundan zaten istesem de çok yiyemiyorum tıkanıyorum hemen. Sizdeki durumlar nedir? bu iki hapı kullananlar bana söyleyebilir mi?:26:
Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba
Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba
hayırlı akşamlar kızlar bugün tekrar kontrolüm vardı gittim gördüm miniğimiii :)
geçen seferde demişti dr. çok hareketli düzhgün bi fotosunu çekemiyorun diye
yine öyleydi hareketleri çok iyiydi pır pırr ediyodu maşallahhh :)
geçen zhafta %70 erkek demişti bu sefer kesinleşti kesin erkek dedi
hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. :)
bu arada topikte erkek patlaması varr
ayy evet nası bi duygu olduğunu anlatamam çok güzellllllCanım bebeğinin hareketlerini hissetmen çok güzel.Ben hala hissetmiyorum.Çatlak için ben internetten Alpin Premama ve Lierac aldım.İki haftadır sadece Alpin Premama kullanıyordum.Bu günden itibaren sabah Alpin Premama akşam Lierac kullanmaya başladım.Farkı ürünleri birarada kullanayım diyorum belki birisi etkili olmaz ise diğeri etkili olur.
bu devirde hala varmı böyle şeylere takılanlar yaaa hayret valla sen onlara bakıpta hiç moralini bozma ...saçmalıyolar ....kesinlikle öyle cnm sağlıklı olsunda gerisi hiç mühim deil ama benim kayınvalidem çok sinirlerimi bozuyo erkek olsunda başka bşey istemem diyo geri kafalı ya.eşiminde aklına sokan o zaten.bide eşim tek erkek oyüzden soyumuzu devam ettirsin mantığını taşıyolar ailedede şansa herkes kız doğuruyo oyüzden erkek pek bi kıymetli eşimin ailesinde.amaaaan sağlıklı olsunda gerisi boş valla.suyum azmış mesela dr riskli bi durum dedi aklım çıkacak nerdeyse çok üzülüyorum ve tedavi yönteminide bulamıyorum sağlıklı olsunda kız oğlan hç farketmez aslında hayırlısı
testin iyi çıkmasına sevindim .....az kalmış accık sabır ......İkili testimin sonuçları çıktı. Çok şükür bir sorun yokmuş, düşük risk çıktı. Beta hCG 28 çıkmış. Doktor çok erken ama kıza benziyor demişti. Önce sağlık tabiki ama heyecanla cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz hala. İnsan merak ediyor
meraba canım bu dediğini ilk defa duydum ve şok oldum .....merakla haber bekliyorum doktorum banada hamileliğimin ilk günlerinden itibaren elevit verdi ne yapcamı şaşırdım.......tabii ki haberdar ederim. iki farklı doktordan haber bekliyorum. geri dönüş yaptıkları anda öğrendiklerimi seve seve paylaşırım. inşallah temizdir ilaç. muadili olarak -sanırım- decavit diye bir ilaç söyledi doktor ama o ne kadar temizdir onu da araştırmak lazım. bir arkadaşım da hamileliğinin son ayında ve emzirme döneminde kullandı eleviti. hamilelik boyunca bol bol pekmez içmiş vitamin almak yerine. ki kendisi son derece zayıftır. :105: neyse, güzel haberlerle gelirim inşallah.
meraba ben 16. haftada kesin oğlumun olacağını öğrendim .......Merhabalar ben de 2014 nisan annesi olacağım inşallah. Siz bizden daha kıdemlisiniz merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi kaç haftada öğrendiniz?
eşim sağlıklı beslenmek konusunda çok takıntılıdır 4 senedir cola hazır meyve suyu içmiyoruz .......Aynen ben de içinde kükremek isteyen bi aslan var sanki :)
Bi de hiç kola içmeyen ben canım kola çekiyo kola içiyormusunuz siz
hayırlı uğurlu olsun bi oğlumuz daha oluyohayırlı akşamlar kızlar bugün tekrar kontrolüm vardı gittim gördüm miniğimiii :)
geçen seferde demişti dr. çok hareketli düzhgün bi fotosunu çekemiyorun diye
yine öyleydi hareketleri çok iyiydi pır pırr ediyodu maşallahhh :)
geçen zhafta %70 erkek demişti bu sefer kesinleşti kesin erkek dedi
hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. :)
bu arada topikte erkek patlaması varr
Gaz muhabbetine çok güldüm kızlar yaa aynı durum bende de var Malesef gerçi azaldı gibi artık:) haftasonu Dr cinsiyetine baktı bebeğimin ve erkek dedî:) pipiyi de gösterdi gerçi ama ben erkek çok istediğim için hala inanamıyorum Sağlıklı olsunlar hepimizinki inşallah. Cinsiyetle Bi alakası var mıdır bilmiyorum ama beta hcg 28 benim
selam bayanlar bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu
kızlar ya bu benim gaz problemim hala geçmedi karnımda bomba var sanki
sizdede oluyomu
Arkadaslar gaz durumunuz nedir ben bişey yer yemez barsaklar haraketleniyor bulantılar da halen var sizde durumlar nasıl nıtmal mi bu gaz nombası durumum
ikili test sonuçlarında daha önce kızımda beta hcg 155 çıkmış, şimdi 69 çıktı. Acaba erkeklerde daha mı düşük çıkıyor? merak merak merak:)
senin de gözün aydın olsun tekrar canm. erkekler hızzla çoğalıyor maşallah..benim hcg 32 bakalım ne çıkacak cinsiyet:)
ayy evet nası bi duygu olduğunu anlatamam çok güzellllll
artık başlamam lazım benimde araştırıyorum .......karında kaşıntı sendede varmı??????biçok kişi iki krem birden kullanıyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?