2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhabalar ben de 2014 nisan annesi olacağım inşallah. Siz bizden daha kıdemlisiniz merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi kaç haftada öğrendiniz?

merahaba canm hayırlı olsun hamileliğin. senden kıdemliyim ama ben hala cinsiyeti öğrenemedim mesela:)
ama 12. haftada öğrenenler de var burda. biraz da senin doktora bağlı, benim doktor cinsiyet konusunda kesinleşmeden bişey demiyor maalesef..1 hafta 10 gün sonra falan ancak öğreneceğim ben. hayırlısıyla sen de öğrenirsin inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

Yalnız olmadığıma sevindim yediklerim dıkunuyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım. Belki azalır gittikçe

Yalnız olmadığıma sevindim yediklerim dıkunuyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım. Belki azalır gittikçe

ben 14 üncü haftadayım, önceki haftalara göre gazım ve bulantım cok azaldı insss siizinde bi an önce geçer

benim ikili tarama sonuclarında beta hcg 27 cıkmıs cinsiyet tahmini konusunda fikriniz var mı ?

ben 14 üncü haftadayım, önceki haftalara göre gazım ve bulantım cok azaldı insss siizinde bi an önce geçer

benim ikili tarama sonuclarında beta hcg 27 cıkmıs cinsiyet tahmini konusunda fikriniz var mı ?

İnşallah canım
Benim direkt cvs istedikleri için bhcg mi öğrenenedim henüz cinsiyeti de bilmiyoruz gerçi

Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba

hayırlı akşamlar kızlar bugün tekrar kontrolüm vardı gittim gördüm miniğimiii :)

geçen seferde demişti dr. çok hareketli düzhgün bi fotosunu çekemiyorun diye

yine öyleydi hareketleri çok iyiydi pır pırr ediyodu maşallahhh :)

geçen zhafta %70 erkek demişti bu sefer kesinleşti kesin erkek dedi

hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. :)

bu arada topikte erkek patlaması varr

bu arada kızalrr hareketleri hisseden var mı

ben 2-3 gündür özellikle yemek sonraları hissediyorum hareketlerini

2. gebeliğim ve hareketli bi bebek olmasından dolayı hissetmem normalmiş

dr.a sordum öyle söyledi

Gaz muhabbetine çok güldüm kızlar yaa aynı durum bende de var Malesef gerçi azaldı gibi artık:) haftasonu Dr cinsiyetine baktı bebeğimin ve erkek dedî:) pipiyi de gösterdi gerçi ama ben erkek çok istediğim için hala inanamıyorum Sağlıklı olsunlar hepimizinki inşallah. Cinsiyetle Bi alakası var mıdır bilmiyorum ama beta hcg 28 benim

2li testten sonra ogrenmistim canim, once erkek dedi dr saga sola erkek dedik mavi tulum.aldim:) 20.haftaya yakin kesin kiz oldugunu ogrenmistik.bakalim ne cikacak bu sefer:)

Kizlar cok fazla girmemek gerekiyormus ultrasona. Yurtdisinda cinsiyet icin bile ultrason bakilmiyormus. Ben bu nedenle 18. Haftamdaki randevumu bekliyorum. Ama cooook merak ediyorum cinsiyetini :) once saglik :)))

ben ilk hamileligimden biliyorum kesin kilo yapiyor.inanin istemeden aliyorum istahimi da aciyor.bebisi dusunerek kullaniyoruz mecburen:)

Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba

doktorun aksini soylemedikce orta tempoda yuruyus, pilates ya da yoga yapmanizsa sakinca yok

ben hamile kalmadan önce düzenli yürüyüş yapardım..ilk başlarda çok halsizlik bitkinlik uyku hali olduğu için yürüyüş falan yapamadım. ama şimdi başladım artık yavaş yavaş, kendimi yormadan, çok tempolu olmayacak şekilde yürümeye çalışıyorum. doktora da sormadım işin açığı ama kendini çok zorlamadıkça bi sıkıntı olacağını zannetmem cnm..sen başla hafif tempo yürüyüşe

iyi akşamlar canm hadi gözün aydın olsun tekrar..bu topiğin adını değiştirsek mi acaba:) 2014 erkek anaları topiği:)
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.

meraba kızlar bugün gündüz hiç uğrayamadım kışlık konserve hazırlığı vardı çok yoruldum...
iyikide annem yanımda tek başıma mümkün değil yapamazmışım yoruldukça yattım uyudum .....

yarında doktor randevumuz var üçlü test yapılacakmış......doktordan gelip tekrar konservenin başına geçicem ...
ayy evet nası bi duygu olduğunu anlatamam çok güzellllll
artık başlamam lazım benimde araştırıyorum .......karında kaşıntı sendede varmı??????biçok kişi iki krem birden kullanıyo ...

bu devirde hala varmı böyle şeylere takılanlar yaaa hayret valla sen onlara bakıpta hiç moralini bozma ...saçmalıyolar ....
annemin hep erkek torunları ,bi tek kız torunu var oda maşallh hepimizin kıymetlisi ........kv de tarafındada hep erkek ama onlarda seninki gibi erkek sevdalısı sinirler......

testin iyi çıkmasına sevindim .....az kalmış accık sabır ......

meraba canım bu dediğini ilk defa duydum ve şok oldum .....merakla haber bekliyorum doktorum banada hamileliğimin ilk günlerinden itibaren elevit verdi ne yapcamı şaşırdım.......

Merhabalar ben de 2014 nisan annesi olacağım inşallah. Siz bizden daha kıdemlisiniz merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi kaç haftada öğrendiniz?
meraba ben 16. haftada kesin oğlumun olacağını öğrendim .......

Aynen ben de içinde kükremek isteyen bi aslan var sanki :)
Bi de hiç kola içmeyen ben canım kola çekiyo kola içiyormusunuz siz
eşim sağlıklı beslenmek konusunda çok takıntılıdır 4 senedir cola hazır meyve suyu içmiyoruz .......

hayırlı uğurlu olsun bi oğlumuz daha oluyo

senin de gözün aydın olsun tekrar canm. erkekler hızzla çoğalıyor maşallah..benim hcg 32 bakalım ne çıkacak cinsiyet:)

merhaba güzel anneler

bugün kontrolüm vardı bebeğim kocaman olmuş 160 gr dedi dr. ama boyunu heyecandan anlamadım
kendi dr. da bebek erkek dedi. bakalım hayırlısıyla oğlan anası da olacam inşallah...

selam bayanlar bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu

evet geleneği bozmuyoruz...

kızlar ya bu benim gaz problemim hala geçmedi karnımda bomba var sanki
sizdede oluyomu

Arkadaslar gaz durumunuz nedir ben bişey yer yemez barsaklar haraketleniyor bulantılar da halen var sizde durumlar nasıl nıtmal mi bu gaz nombası durumum

gaz probelemi bende de var canım, dr.uma sordum sal gitsin dedi iyi de çıkmıyor ki dedim ilaç verdi suda eritilen bişey bakalım ne olacak...

ikili test sonuçlarında daha önce kızımda beta hcg 155 çıkmış, şimdi 69 çıktı. Acaba erkeklerde daha mı düşük çıkıyor? merak merak merak:)

kızımda 57 idi... şimdi 43 çıktı oğlum olacak hayırlısıyla :)))

senin de gözün aydın olsun tekrar canm. erkekler hızzla çoğalıyor maşallah..benim hcg 32 bakalım ne çıkacak cinsiyet:)

Sağol CNm hayırlısıyla doğurup büyütmeyi nasip eder Rabbim inşallah..cinsiyeti çok merak ediyo insan öğrenince haber verirsin artık

selam kızlar, bayadır takip edemedim sizi kısa kısa girip çıkıyodum. Memleket değiştirdim türkiyenin bi ucundan diğerine geçtim ve artık 2 yıl burda yani erzurumun bi ilçesinde olacağım. İlçede bi tane hastane var ama kadın doğumcusu yokmuş sadece yeni mezun bi ebe var. mecburen merkeze gidip doğurcam da inşallah kışın ortasında kar yağıp yol falan kapanmaz çok korkuyorum :s yarın da burdaki ilk randevumu aldım bakalım, inşallah bebeğimi görcem ve inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyetini. ilk kez bi randevu öncesi bu kadar heyecanlanıyorum çok özledim yavrumu... ne kadar oldu acaba kuzum karnımda baya hissediyorum artık özellikle üstüne eğilip eğik oturunca sanırım rahatsız oluyo o zaman hep hissediyorum kıpırdadığını :) Allahım isteyen herkese versin inşallah, hepimizin de minik yavrularını korusun, çook öptüm hepiniziiiii

ayy evet nası bi duygu olduğunu anlatamam çok güzellllll
artık başlamam lazım benimde araştırıyorum .......karında kaşıntı sendede varmı??????biçok kişi iki krem birden kullanıyo ...

Canım bende genel olarak bir cilt kuruluğu var.Sadece göbeğim değil tüm vücudumda kuruluktan dolayı kaşıntı var.Göbeğime krem sürünce kaşıntı geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…