gaz durumumuz gayet iyi:)
bende de var canm ya aynı sıkıntı. sabah kalkınca iyiyim ama akşama kadar noluyosa karnım davul gibi oluyo, gerçekten rahatsız edici ama yapacak bişey yok heralde bu konuda..gazman gibi dolaşacağız ortalıkta:))
Ben tam bir gazman olarak dolasiyorum ortada.muthis gazim var aksama col rahatsiz ediyor midem patlicak gibi şişiyorben de aynı şekildeyim, akşama kadar karnım acaip şişiyo.Bazen de mideme ağrı saplanıyo , rezene çayı içiyorum öyle olunca. o biraz rahatlatıyo.Hem benim arkadaşım hamileyken sürekli rezene çayı içmişti, sütü de arttırıyo diyo
Bebege faydasi degilde annege faydasi varmis bosalan depolar icin.bende asiri derecede mide bulantısı yapti.ilk hamileligimde 4 ay ictim ama ne bulanti e kusma yaptirdi.bunkez ictiken sonra kalmiyacak gibi oluyor icimde felekat midem bulaniyor icmiyorum o yüzdenben ilk hamileligimden biliyorum kesin kilo yapiyor.inanin istemeden aliyorum istahimi da aciyor.bebisi dusunerek kullaniyoruz mecburen:)
Tayini cikan arkadastin dimi sen erzurum diyince aklima geldi. Insallah saglikla kara kisa yakalanmadan atlatirsin canımselam kızlar, bayadır takip edemedim sizi kısa kısa girip çıkıyodum. Memleket değiştirdim türkiyenin bi ucundan diğerine geçtim ve artık 2 yıl burda yani erzurumun bi ilçesinde olacağım. İlçede bi tane hastane var ama kadın doğumcusu yokmuş sadece yeni mezun bi ebe var. mecburen merkeze gidip doğurcam da inşallah kışın ortasında kar yağıp yol falan kapanmazçok korkuyorum :s yarın da burdaki ilk randevumu aldım bakalım, inşallah bebeğimi görcem ve inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyetini. ilk kez bi randevu öncesi bu kadar heyecanlanıyorum çok özledim yavrumu... ne kadar oldu acaba kuzum karnımda baya hissediyorum artık özellikle üstüne eğilip eğik oturunca sanırım rahatsız oluyo o zaman hep hissediyorum kıpırdadığını :) Allahım isteyen herkese versin inşallah, hepimizin de minik yavrularını korusun, çook öptüm hepiniziiiii
Benim yanak alt cene yanlar resmen pul pul döküldü. Kollarim bacaklarim cok kasiniyorCanım bende genel olarak bir cilt kuruluğu var.Sadece göbeğim değil tüm vücudumda kuruluktan dolayı kaşıntı var.Göbeğime krem sürünce kaşıntı geçiyor.
hayırlı akşamlar kızlar bugün tekrar kontrolüm vardı gittim gördüm miniğimiii :)
geçen seferde demişti dr. çok hareketli düzhgün bi fotosunu çekemiyorun diye
yine öyleydi hareketleri çok iyiydi pır pırr ediyodu maşallahhh :)
geçen zhafta %70 erkek demişti bu sefer kesinleşti kesin erkek dedi
hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. :)
bu arada topikte erkek patlaması varr
kutu bitince elevite geç dedi ama elevit benim iştahımı açıyor ya bu da kiloya sebep olacak, üf gün aşırı alsam ne olur sanki
Sağol CNm hayırlısıyla doğurup büyütmeyi nasip eder Rabbim inşallah..cinsiyeti çok merak ediyo insan öğrenince haber verirsin artık
Merhaba,
2014 Mart annesiyim bende inşaallah,
ismim MARTI2010, 38 yaşındayım, inşallah ilk ama ikiz olacak, doğum tarihi 30 Mart, cinsiyet daha belli değil.
Beni de ekleyebilirsin.
Günaydın güzel anneler😃 benim dünden beri çılgın bir baş ağrım var, sırtım boynum hepsi iptal. Daha önce de olmuştu 13. Haftada Dr minoset önermişti ve yavaş yavaş geçmişti. Dün gece ağrıdan uyıyamadım soğuk kompres yaptım ama yetmedi mecburen yarım minoset içtim😔 ama kesmedi. Sizde var mı böyle şikayet? Gerçi internette normal diyor bu haftalarda (14+ 4) ama😔
Merhaba,
ismim MARTI2010, 38 yaşındayım, inşallah ilk ama ikiz olacak, doğum tarihi 30 Mart, cinsiyet daha belli değil.
Beni de ekleyebilirsin.
benimde 3 gündür var acaba ekrana çok bakıyorz ondanmıki diyorum bazen,ama normalde olurmuş zaten bende 15+0 rım bugunGünaydın güzel anneler benim dünden beri çılgın bir baş ağrım var, sırtım boynum hepsi iptal. Daha önce de olmuştu 13. Haftada Dr minoset önermişti ve yavaş yavaş geçmişti. Dün gece ağrıdan uyıyamadım soğuk kompres yaptım ama yetmedi mecburen yarım minoset içtim ama kesmedi. Sizde var mı böyle şikayet? Gerçi internette normal diyor bu haftalarda (14+ 4) ama
Merhaba,
Beni de ekleyebilirsin.
Eki Görüntüle 805338 kızlar nasıl ya yatak odamda kalıcak beşik görüntüsü hoşuma gitti sizce nasıl daha erken ama şimdiden bakıyoruz park yatakları sevemiyorum bir türlü poşet gibi geliyor:)
Eki Görüntüle 805338 kızlar nasıl ya yatak odamda kalıcak beşik görüntüsü hoşuma gitti sizce nasıl daha erken ama şimdiden bakıyoruz park yatakları sevemiyorum bir türlü poşet gibi geliyor:)
Ben de böyle beyaz ve sade beşikleri seviyorum ama bunlar sallanmıyor bizim bebekler sallanmadan uyur mu:)
Canim bende de cok fena sirt ve boyun agrisi var inanamazsin.bende boyun fitigi var.agrilari tetikledi heralde.inanilmaz agriyoGünaydın güzel anneler😃 benim dünden beri çılgın bir baş ağrım var, sırtım boynum hepsi iptal. Daha önce de olmuştu 13. Haftada Dr minoset önermişti ve yavaş yavaş geçmişti. Dün gece ağrıdan uyıyamadım soğuk kompres yaptım ama yetmedi mecburen yarım minoset içtim😔 ama kesmedi. Sizde var mı böyle şikayet? Gerçi internette normal diyor bun haftalarda (14+ 4) ama😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?