2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben de aynı şekildeyim, akşama kadar karnım acaip şişiyo.Bazen de mideme ağrı saplanıyo , rezene çayı içiyorum öyle olunca. o biraz rahatlatıyo.Hem benim arkadaşım hamileyken sürekli rezene çayı içmişti, sütü de arttırıyo diyo

Ben tam bir gazman olarak dolasiyorum ortada.muthis gazim var aksama col rahatsiz ediyor midem patlicak gibi şişiyor
ben ilk hamileligimden biliyorum kesin kilo yapiyor.inanin istemeden aliyorum istahimi da aciyor.bebisi dusunerek kullaniyoruz mecburen:)
Bebege faydasi degilde annege faydasi varmis bosalan depolar icin.bende asiri derecede mide bulantısı yapti.ilk hamileligimde 4 ay ictim ama ne bulanti e kusma yaptirdi.bunkez ictiken sonra kalmiyacak gibi oluyor icimde felekat midem bulaniyor icmiyorum o yüzden
Tayini cikan arkadastin dimi sen erzurum diyince aklima geldi. Insallah saglikla kara kisa yakalanmadan atlatirsin canım
Canım bende genel olarak bir cilt kuruluğu var.Sadece göbeğim değil tüm vücudumda kuruluktan dolayı kaşıntı var.Göbeğime krem sürünce kaşıntı geçiyor.
Benim yanak alt cene yanlar resmen pul pul döküldü. Kollarim bacaklarim cok kasiniyor

Bir erkek daha amaninnnn iyice meraklandim ben

merhabalaaaarr, birkaç ay önce buraya şarkılıbirmasaldıryaşamak nickimle yorum yazmıştım, ikinci bebeğime hamile olduğumu, ilk çocuğmun erkek olduğunu filan anlatmıştım sanırım, sonra taşınınca internetim olmadığı için yazamamıştım, bu benim eski üyeliğimdi, bi sebepten ötürü banlanmıştım, aslında süresiz banlanmıştım ama üyeliğim yeniden aktif edildi, çok mutlu oldum yaa, nasılsınız bakalım iyimisiniz, bebişleriniz ne alemdeler, ben 12. haftamı doldurmak üzereyim, cinsiyeti daha bilmiyoruz haliyle, bulantılarım tam olarak geçmemekle birlikte çok da rahatsız etmiyor, ay sonunda tekrar kontrolüm var, belki cinsiyeti o zaman öğrenebiliriz, ha bir de ssvd diye birşey öğrendim netten, sezeryan sonrası vajinal doğum muş açılımı, ay sonu gittiğimde doktorumla bu konuyu konuşmak istiyorum, normal doğurmak istiyorum, gece rüyalarımda bile bu konuyu araştırdığımı görüyorum :)

kutu bitince elevite geç dedi ama elevit benim iştahımı açıyor ya bu da kiloya sebep olacak, üf gün aşırı alsam ne olur sanki

doktor bana elevit ve foliki aynı anda verdi canım, eleviti haftada 2 gün, foliki hergün kullanıyorum ayrıca birde balık yağı kapsülü verdi haftada 2 gün kullanıyorum yine. benim de midemi bulandırıyor bu ilaçlar

günaydıın güzeel anneler ( ben dahil) yine bir iş günü artık çalışmak çok zor olmaya başladı aslında uyanmak :) rabbim bizide bebişlerimizide korusun

Merhaba,
2014 Mart annesiyim bende inşaallah ,
ismim MARTI2010, 38 yaşındayım, inşallah ilk ama ikiz olacak, doğum tarihi 30 Mart, cinsiyet daha belli değil.
Beni de ekleyebilirsin.

Sağol CNm hayırlısıyla doğurup büyütmeyi nasip eder Rabbim inşallah..cinsiyeti çok merak ediyo insan öğrenince haber verirsin artık

amin inşallah canm. evet cinsiyeti çok merak ediyorum öğrenir öğrenmez yazarım buraya:)

Günaydın güzel anneler😃 benim dünden beri çılgın bir baş ağrım var, sırtım boynum hepsi iptal. Daha önce de olmuştu 13. Haftada Dr minoset önermişti ve yavaş yavaş geçmişti. Dün gece ağrıdan uyıyamadım soğuk kompres yaptım ama yetmedi mecburen yarım minoset içtim😔 ama kesmedi. Sizde var mı böyle şikayet? Gerçi internette normal diyor bu haftalarda (14+ 4) ama😔

Merhaba,
ismim MARTI2010, 38 yaşındayım, inşallah ilk ama ikiz olacak, doğum tarihi 30 Mart, cinsiyet daha belli değil.
Beni de ekleyebilirsin.

oyy maşallah tüp bebek felenmi genetikmi ikiz ayy ne şanslısın ya 2 tane kalp 2 tane tekme :) çok ilginç olur sanırım:)

Merhaba dias,
Bende de geçen hafta oldu çok fena. Mideme de vurdu. Araştırdım biraz hamilelik migreniymiş. Normalde hiç başağrısı sorunum yoktur. Bu haftalarda normalmiş. İlaç içmemek için direndim tüm gün..buz koydum olmadı masaj yaptırdım olmadı. En son bir minoset aldım ve başımı sıktım bir tülbentle. Uyudum sabaha birşeyim kalmadı. Allahım yaşatmasın birdaha. İnsan kafasını nereye koyacağını bilemiyor..

Merhaba,
Beni de ekleyebilirsin.

Merhaba MARTI2010,
Bebişlerin hayırlı olsun:) benim de doğumum 30 Mart.. Güzel bir hamilelik geçirelim inşallah..

kızlar nasıl ya yatak odamda kalıcak beşik görüntüsü hoşuma gitti sizce nasıl daha erken ama şimdiden bakıyoruz park yatakları sevemiyorum bir türlü poşet gibi geliyor:)

benimde 3 gündür var acaba ekrana çok bakıyorz ondanmıki diyorum bazen,ama normalde olurmuş zaten bende 15+0 rım bugun
Merhaba,
Beni de ekleyebilirsin.

hoşgeldiniz ne güzel ikiz ,bir taşla iki kuş ,

kızlar anakucağıda bu olacak inşallah oturma odamda kullanıcam en azından her uyuduğunda beşiğine yatırmam gerek kalmıcak tavsiye ederim:)

Canim bende de cok fena sirt ve boyun agrisi var inanamazsin.bende boyun fitigi var.agrilari tetikledi heralde.inanilmaz agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…