2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba,
2014 Mart annesiyim bende inşaallah ,
ismim MARTI2010, 38 yaşındayım, inşallah ilk ama ikiz olacak, doğum tarihi 30 Mart, cinsiyet daha belli değil.
Beni de ekleyebilirsin.
hoş geldin.. topiğimiz de ikiz anaları artıyo çok güzel sağlıklı bir gebelik dilerim...
Eki Görüntüle 805338 kızlar nasıl ya yatak odamda kalıcak beşik görüntüsü hoşuma gitti sizce nasıl daha erken ama şimdiden bakıyoruz park yatakları sevemiyorum bir türlü poşet gibi geliyor:)

bende park yataklardan hoşlanmıyorum mobilya oyun parkı daha kullanışlı ve 4-5 yaşına kadar kullanılabiliniyormuş. 90-130..
bende bunları beğendim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum.önce sürekli gittiğim doktoruma gittim.şansımdan 1 hastası ölmüş.yakınları doktorun kapısının önünde tartışıyodu.doktorun morali çok bozuktu.cinsiyeti sordum belli değil 1 ay sonra belli olur dedi.canım sıkıldı ordan çıktım başka bir hastaneye gittim.ordaki doktora sordum oda belli değil daha dedi.tam çıkacaktık siz cinsiyetimi merak ediyosunuz dedi.evet dedim kemik yapısı kıza benziyor haftaya gel detaylı ultrasonla bakalım dedi.acaba kızımmı olacak

Besik gorunce aklima geldi ben ergonomik birsey olmasinin pesindeyim alip 2-3 ay sonra bebek buyuyunce kullanamazsam uzulurum gecenlerde bi magazada gordum stokke besik bunlarin bebek arabalari da var o da super ama baya tuzlu mantik olarak begendim ama model pek hosuma gitmedi fiyatta 1500 liraydi

oo çok hoş bir şeymiş bu.markası ne?gerçi fiyat tuzlu ama en az 8 sene kullanacagımızı düşünürsek iyi

Bende begenmedim bunu:))

acaba 1. sinin fiyatı nedir biliyormusun güzelmiş

1000 lira civarı bişey ama ilerde karyola olarak kullanılıyor. biz geçen hafta beğendiğimiz modelleri mobilyacıya gösterdik aynısını nerdeyse yarı fiyatına yapabileceğini söyledi. saırım biz mobilyacıya yaptırıcaz malum iki tane olunca
ben; şifonyer, dolap ve altaçma siparişini verdim bile. inşallah sağlıkla kullanırız.

oo çok hoş bir şeymiş bu.markası ne?gerçi fiyat tuzlu ama en az 8 sene kullanacagımızı düşünürsek iyi

Canim markasi Stokke Sleepi

Acik rengi de var magazada gordum fotograftakinden daha hos gozukuyor tekerlekli yani basit bisi degil kullandiklari malzeme falan guzel gozukuyordu da ben tipine takildim çok gezen bi tip oldugumuz icin zaten oda takimi almayacagim ve de dedigin gibi uzun sure kullanilacagi goz onunde bulundurulursa 1500 cok sayilmaz

biz de fikir olsun diye geçen çııp bi dolaştık.Ben büyüyebilen yataklardan istiyorum ama onlar sallanmadığı için hemen kullanamıcam tabi.
yatak odamızda durması için bi beşik düşündük.Resmini ekleyemedim ama mutlaka görmüşsünüzdür, şu ahşap olanlardan.Daha sonrası için de internetten araştırdım biraz park yatak öneriyolar genelde hem sallanabiliyormuş ama hala kararsızım, vaktimiz de var nasılsa daha araştırıcaz bakalım

hmm ama 1. si karyola olmuyor sanırım ama güzelmiş netten baktın sanırım firmayı bilmiyorsun kendim araştırım çok sağol

Merhabalar kızlar...

biz kızım için bu takımı almıştık.. 2. bebişi düşünerek... çok kullanışlı daha sonra büyütülebiliyor uyku seti ve 1 büyük 1 küçük yatak da dahildi beşiğe... üstelik bu ürünlerde boya kullanılmıyor desenli yerleri sticker bebekler için sağlıklı..

park yataklara bir türlü ısınamadım.. hem bunu daha uzun süre kullanabiliyorsun...

Eki Görüntüle 805448

herkese slm arkadaşlar ara ara yazıp çıkıyorum çok fazla yazmasamda takip ediyorum sizleri hep..inşallah bundan sonra daha sık sık yazıcam bende bulantılarım ve halsizliklerim bayağı azaldı çünkü..
dün kontrolümüz vardı büyük ihtimal benimde oğluşum olacak şöyle bi baktımda martta erkek patlaması olacak sanırım..kızların çoğu erkek bekliyor çünkü..benim ilk bebiş ve zor kavuştum bebişime rabbim hepimizinkini korusun benimkinide inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…