hoş geldin.. topiğimiz de ikiz anaları artıyo çok güzelMerhaba,
2014 Mart annesiyim bende inşaallah,
ismim MARTI2010, 38 yaşındayım, inşallah ilk ama ikiz olacak, doğum tarihi 30 Mart, cinsiyet daha belli değil.
Beni de ekleyebilirsin.
Eki Görüntüle 805338 kızlar nasıl ya yatak odamda kalıcak beşik görüntüsü hoşuma gitti sizce nasıl daha erken ama şimdiden bakıyoruz park yatakları sevemiyorum bir türlü poşet gibi geliyor:)
Bende begenmedim bunu:))
hoş geldin.. topiğimiz de ikiz anaları artıyo çok güzelsağlıklı bir gebelik dilerim...
bende park yataklardan hoşlanmıyorummobilya oyun parkı daha kullanışlı ve 4-5 yaşına kadar kullanılabiliniyormuş. 90-130..
Eki Görüntüle 805366 Eki Görüntüle 805367 bende bunları beğendim.
Eki Görüntüle 805355 Eki Görüntüle 805356 kızlar anakucağıda bu olacak inşallah oturma odamda kullanıcam en azından her uyuduğunda beşiğine yatırmam gerek kalmıcak tavsiye ederim:)
cnm ben bayıldım buna nerden alabiliriz ulaşabiliriz yada :)
acaba 1. sinin fiyatı nedir biliyormusun güzelmiş
hoş geldin.. topiğimiz de ikiz anaları artıyo çok güzelsağlıklı bir gebelik dilerim...
bende park yataklardan hoşlanmıyorummobilya oyun parkı daha kullanışlı ve 4-5 yaşına kadar kullanılabiliniyormuş. 90-130..
Eki Görüntüle 805366 Eki Görüntüle 805367 bende bunları beğendim.[/QUOT
ikiside çok güzelmiş ama sallanmıyo galiba bide ayrıca bebek odası almayı düşünüyormusunuz mesela ben küçük bi beşik alıp bide oda almayı düşünüyorum.odasını sonra almak mı daha mantıklı acaba sizler ne düşünüyorsunuz ?
Eki Görüntüle 805355 Eki Görüntüle 805356 kızlar anakucağıda bu olacak inşallah oturma odamda kullanıcam en azından her uyuduğunda beşiğine yatırmam gerek kalmıcak tavsiye ederim:)
oo çok hoş bir şeymiş bu.markası ne?gerçi fiyat tuzlu ama en az 8 sene kullanacagımızı düşünürsek iyi
Eki Görüntüle 805366 Eki Görüntüle 805367 bende bunları beğendim.
1000 lira civarı bişey ama ilerde karyola olarak kullanılıyor. biz geçen hafta beğendiğimiz modelleri mobilyacıya gösterdik aynısını nerdeyse yarı fiyatına yapabileceğini söyledi. saırım biz mobilyacıya yaptırıcaz malum iki tane olunca
ben; şifonyer, dolap ve altaçma siparişini verdim bile. inşallah sağlıkla kullanırız.
geçmiyor günler, gelmiyor muayene günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?